Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Žygis_Vodka

Idėjos serveriui

Rekomenduoti pranešimai

 

Hah, įdomiai viskas aprašyta, tik tavo tokia karšta motyvacija visom šiom permainom, jog atrodo jas visas per porą dienų ir įkels. Nemanau, kad reiktų viską iškart pakeist, ką būtent surašei, kadangi kaip visuomet, atsiras verkimų dėl tam tikros sistemos ir čia jau nieko nepakeisi, visokių būna - visokių reikia.

Realiai, idėjų yra tikrai neblogų, tarkim su tom mašinos vagystėm (kiek jau senoka idėja, kažkur esu matęs, tik visa sistematika nėra tokia kaip tavo aprašyta). Fūristų ir Tralistų firmų sujungimas, kažkodėl esu prieš ir ne tik dėl to, jog esami šių firmų vadovai su tuo nesutiktų o ir dėl to, jog tavo aprašytoje sistemoje nėra nurodyta ką veiks bendra Fūrų ir Tralų firma, reikėtų sugalvot taip, kad visiems būtų gerai. FBI + PD, Armija + SPEC.Pajėgos, gal ir nieko, tačiau dėl šito ginčiotis reiktų tiems, kurie dirba, dirbs teisėsaugoje, kadangi pats nelabai domiuosi šiomis firmomis. Pašalinti radistus ? Darbas iš tiesų gal ir turi mažai paklausos tiek iš darbuotojų, tiek iš sisteminės rutinos pusės, tačiau užkietėję radistai ras prie ko prikibt ir vėl gi, viską kerta esama firmų valdžia, kadangi vienas nenori prarast posto, kitas irgi, piniginės, kreditinės kompensacijos nemanau, kad domins direktorius, nu nebent direktorius postą laiko dėl asmeninės naudos, tada taip.

 

Toliau forumo pakitimas, su šitu visiškai sutinku, kadangi esamas dizainas jau kiek pabodęs, nėra labai puikiai užpildytas, kiek yra įmanoma šių dienų photošhopui, illustratoriui. Rangai, visi kiti pribumbasai turėtų keistis kartu su forumu. Tačiau, esu visu 100% prieš, jeigu pakeistų ir forumo versiją į 4.1, kadangi kiek pastebėjau daugeliui (kaip ir man) visiškai nepatinka tas savotiškas „modernumas“.

 

Realiai, galiu pasakyt tik tiek, kad kolkas yra tik permainų schemos pradžia kaip ir ką keist, norint padaryt geresnį serverį to neužteks. Daugelį vietų yra klaidų (nekalbu apie serverio bugus, kalbu apie ne tinkamai, neįdomiai padarytas sistemas). Keisti serverį į geresnį, reikėtų daug ką (perrašyti verslų sistemą, padaryti viską tinkamai su darbų firmomis, valdžios analitika ir visa kita), tai užims pakankamai daug laiko. Tai tiek.

 

 

Del tu forumo versijos, tai nebutinai turime keisti, tiesiog visa dizaina, stiliu, meniu ir taip toliau ,nes nu kiek galima ten pat stovet. O del Furistu ir Tralistu, nu tai is esmes ta pati darys, tik kad darbas bus sujungtas, vieni nores tarkim jei ten nezinau pagal direktoriaus rangus vieni masinas vezios kiti prekes, o istikimiausi narkotikus kartu su gaujiniais varines.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Prieš dėl tralistu ir furistu . ner dėlko čia kažka dar aiškint , mano nuomonė prieš ir viskas.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

2,3,5 idejos man labai patiko ir manau tai tikrai butu gerai matyti sitas idejas serveri! :) O kitos nelabai bet as nieko pries jeigu ir tos idejos butu serveri! :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sutinku su visomis įdėjomis.


Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

UP, NESKAIČIAU, svarbu paskutinius sak perskaičiau ir palaikau.

 

 

 

UŽ VISKA SUTINKU NES SPALVOS PATIKO APRAŠYME.

 

 

UP

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Neblogos neblogos idejos , jei rimtai susiims abudu savininkai tada  padarys pora šitų pasiūlymu .


Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tikrai sutinku :), nesenai rašiau Invisionui dėl forumo, pasiūliau, kad pats laikas jį keisti, bet jis atsakė, kad jis jam geras... Na mano nuomonė apie šį foruma tai net nežinau ką parašyt, jaučiu lieviausias iš visų projektų samp forumas, nu toks šlykštus, kad tikrai jį reikėtu keisti. Dėl prižiūrėtojų irgi sutinku, kadangi pgr. administracija neaktyvi serveryje, tad būtų gerai jog išrinktų tuos prižiūrėtojus nes serve iš vis tvarkos nėra belekas vyksta. Armuha.. Nu būdavo smagus laikai su ja.... Tikrai reikia visų šių idėjų! Radistai taip, visiškai nereikalingas darbas, reikia tiesiog padaryti SKELBIMŲ KONTORA ir bus zjbs, atsiras papildomų darbuotojų kiekvienuose darbuose ! ;D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Na ką čia iš savo pusės galėčiau pasakyti..

 

Tai, jog su visomis idėjomis sutinku. Aišku kai kurias reikėtų patobulinti, arba išplėsti, nes dabar kai kurios nesuprantamos, ir nėra tos pabaigos.. Su teisėsaugos idėjomis aišku sutinku, norėčiau jog FBI būtų perkelta į PD, o Armijos paaukštinimas į Arą. Žodžiu nenoriu daug rašyti, su visomis idėjomis sutinku, neprivestų mūsų projekto prie slenksčio, kadangi idėjos patenkinamos, geros.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Dėl 1 punkto aš būčiau už, vieni vežtu kurą su detalėmis, o kita grupė automobilius. Nereikėtu tartis tarp direktorių kokias detales vežti ir kokias mašinas, iškarto vienas direktorius viską pasakytu, sakyčiau aš visai už šitą, tik, kad reikėtu alga tada išlyginti tarp kuro/detalių vežimo/automobilių vežimo.

 

Dėl 2 punkto neapsisprendęs, taip tai būtų labai įdomu, tačiau šiuo metu yra lsv ištikimi tai ir taip bus aišku kas šnipinėja, o kas ne, o dėl bylos tai nebent daug daugiau reikėtu sumokėt bei skinus duoti sp bet kokius, kad neatskirtu iškarto ar kažką tokio..

 

Dėl 3 punkto aš už, foruma reikia pakoreguoti, forumo dizainas yra kaip vizitinė kortelė naujokui.

 

Dėl 4 punkto taip pat būčiau už, įdomi sistema.

 

Dėl 5 punkto sakyčiau, jog padaryti PD+FTB, o spec pajėgas pakeisti į armiją.

 

Dėl 6 punkto būčiau už taip pat, įdomi sistema mano nuomone.

 

Dėl 7 punkto jau senai apie šitą galvojau, tiesiog useless darbas, palikti tą NPC kuris tau paskelbia už pinigų sumą, o tie pinigai į naujokų fondą arba iš vis niekur, kad būtų money sinkas, kad ekonomiką gerint

 

Dėl 8 punkto aš už, nes va yra tokių žmogiukų (drugziukas), kurie bando ilgą laiką ir nieko neišeina :D

 

 

Prie to pačio siūlyčiau kažkaip ekonomiką stiprinti, ar padaryti naują lagaminų rūšį kurioje būtų labai daug naujų itemų, nebūtų trasho jokio, kainuotu kokį 2100 kreditų (kaip premiumas), o tie daiktai nepridėtu jokių bonusų su pinigais. su šitu reikėtu daugiau pagalvoti, nes dabar ta valiuta lv šūdo serva.

 

Kitas mano pastebėjimas/pasiūlymas būtų, kad padarytu kokį nors test serverį kuriame atnaujinimus testint galėtu kai kurie žmonės, jiems būtų atsilyginama kreditais, kad nebūtų teik daug bugų, nes dabar padarė update, kai narkų zonose negalima jokių komandų naudoti, tai negaliu firmos prižiurėt, o po to kitos problemos iš šito gali atsirasti.

 

Taip pat siūlyčiau stiprinti bausmes, jai žmogus piknaudžiauja labai dažnai, turi kokių nors teletabių, kurie jam prasiunčia ant unbanų tai rconą dėt ar išvis accountą ištrinti, nes dabar tokie čyteriai tiesiog gadina serverį, o tvarkos nėra. Tas pats ir su gaujos ir darbų blistais, kad čytinantis žmogus negalėtu patekti į darbą ar į gaują, jam reikėtu iš blisto išsimokėti pirmai (įdėja tikrai nekopijuota, bet reikia dėl serverio, kad nebūtų palaidi bala čia..)

 

Kol kas iš manęs tiek.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Stengiausi nuo šitos temos laikytis atokiau ir savo nuomonės apie tokius dalykus perdaug nereikšti bet kad jau taip prašei.

#1 Be teisėsaugos tarp darbų kolkas vairuotojai gauna daugiausiai dėmesio, į klausimą "kodėl" yra labai paprastas atsakymas - pinigai. Vien tik fūristai už tr.detales gauna ~5k profito, Epi apie 4k už GPS. Palikti darbus atskirai yra gera idėja, asmeniškai su sujungimu nesutinku. Tokių darbų kaip vairuotojai sujungimu nesutinku nes jie išlaiko kokurencingumą tarp minėtujų, visada epi su fūristais konkuruoja ką reiškia geresnią direktorių vadovavimo kokybę ir didesnį įdomumą žaisti. Dėl to veiksmo vėl gi... Daugelis žaidėjų eina į tokius darbus kaip fūristai vien dėl pinigų, kiti - dėl ramybės. Asmeniškai aš po būvimo kelis geris mėnesius teisėsaugoj non-stop medikai ir fūristai buvo geriausias relaxas, visada ramiai galėjau dirbti be jokių papeikimų ir panašiai.

#2 Idėja gera, bet... kaip jinai pakeis žaidimą? Bus populiaru pirmas dvi savaites, o paskui visi viską pamirš, šiuo metu serveryje visi žaidėjai maždaug žino kurie būna gaujose ar SPD, tad atskirti netgi kai nerodo /info bus lengva, pagalvokime nu ką Misteris_Smitas darytų PD? Aišku kad atėjo pašnipinėti, o šnipinėjimo tikslo nematau, ką jie padarys? pasakys ką grobia? gerai, kiek kartų? max 1 kartą į dieną nes reikia pataikyt ant grobimo, nebent sėdi 24/7. O €500 dabartiniai serverio ekonomikai yra visiškas niekas.

#3 Čia tai tikrai už... Galėtų būti šiektiek solidesnis.

#4 Su šita idėja yra šioks toks "gambling", kokia tikimybė kad tas žaidėjas nepaprašys draugo susikurti acc ir rašinėti nesamones o jis pranešinės? + nemanau kad kažkas atsiprašant "kruštūsi" kai gali susikurti naują acc per mažiau negu vieną minutę.

#5 Asmeniškai man armija atneša labai gerus prisiminimus, ir būdamas dar su senu nick tik ten ir sedėdavau bet... Šis sprendimas atsiremia į žaidėjų skaičių, šiuo metu kai pastovių žaidėjų yra max 80, daryti tai yra tiesiog pointless. Taip galbūt padidės tas žaidėjų skaičius kai bus įdėta armija, bet aš galiu jums garantuoti jei ir paadidės tai max ant 30 ir maximum mėnesiui, paskui viskas vėl gryš į 100 nesiekiančią ribą. Nes visa situacija su LV dabar yra tokia kad žaidėjai jau nebeateina čia pažaisti, daugelis jau ateina tiesiog pačytinti, ir visas tas žaidėjų skaičius(mažas) yra dėl pačių žaidėjų mąstymo ir jų veiksmų. Ir sakyti kad čia yra dėl to jog samp became unpopular yra beprasmiška, pasižiūrim "vienadieniai projektai" surenka po 80 pastovių(kad nedaryčiau reklamos buvo toks vienas - saulėspusė) ir kažkaip žlunga tik tada kai hostas pasibaigia. Su šia idėja sutikčiau jei būtų 150-200 pastovių žaidėjų bet dabar... tikrai ne iš mano pusės.

Viso to priežastis yra tai jog kolkas LV nežengia ir nekonkuruoja su projektais kitais koja kojon, jei ta konkurencija buvo 2013-2014 metais(dar kai tu pats buvai DPi su miela) dabar tos konkurencijos 0.

#6 nesutinku, prasidės nesamonės, teisėsauga kolkas dar nėra tokioj situacijoj kur jie atliktų savo darbą tinkamai instead of ridos kėlimas.Jū mastymas dar vis yra nuobodus ir tingus. Kolkas ridos kėlimas dominuoja o manyti kad /kviesti pagyvins situacija būtų taippat beprasmiška, iki tol kol teisėsauga nebus paimta į nagą o gaujos baigs naudoti savo magijas ant kiekvieno kampo(teisėsaugai irgi galioja) tada bus galima kažką daryti.

#7 Patys žaidėjai sukuria tokia situacija kad radistų darbas yra pointless ir nereikalingas. Šiandien užmutinau kažkur apie 30 žmonių kurie per /vch rašinėja parduodu tą ir tą, perku tą ir tą, tai jopapa tegul patys žaidėjai susivokia kad jie patys žlugdo tie darbą, čia nėra niekeno kaltė, žaidėjai patys yra kalti jie piknaudžiauja tuom ir paskui aišku patiems radistams nelieka jokio veiksmo ir užsakymų.

#8 susilaikysiu.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Vodka prašei pakomentuot dėl visų idėjų tai prašau :D

 

Idėja 1: Šita idėja ištikrūjų yra puiki, bet turi dauguma minusų. Kaip ir Judita minėjo dabartinė valdžia nebus patenkinta pakeitimais. Sujungti abi firmas yra didelė rizika ypač dėl to nes serveryje gali būti vienas direktorius ir vienas pavaduotojas. Krovinių kategorijų yra labai daug ir valdžiai gali būt spaudimas prižiūrėti viską vienu metu. Sutikčiau, kad idėja būtų įgyvendidama tik tada jeigu serveryje būtų galima turėti 2 pavaduotojus arba į valdžia įdėtų patyrusį direktoriu kuris visą diena leidžia prie kompiuterio.

 

Idėja 2: Visiškai sutinku. Darbas buvo įdėtas vien dėl Lafa_Marino ir taip užsiliko iki dabar. Gerai čia jie skaitosi kaip teisėsaugos elitas tai, gal geriau būtų padaryti kokius teisėsaugos paaukštinimus su PD ir Spec Pajėgom nes kaip ir sakei darbas bereikšmis. Prisimenu dirbau aš ten 2 kartus ir galiu pripažint, kad gaisrininku buvo daug linksmiau dirbt nei SPD.

 

Idėja 3: Su forumu kolkas problemų neturiu, viskas gerai veikia bet tikrai yra vietų kurias būtų galima pagerinti.

 

Idėja 4: Gera idėja ištikrūjų, bet turėtų but kažkoks limitas pavyzdžiui, kad vienas forumo accountas gali įvygdyti užduoti tik viena kartą. Manau, kad daug kas piknaudžiautų vistiek nes žinotų, kad vėliau nusiims ir išvien floodas būtų moderatoriams ir globalas tų pačių pažeidimų vien, kad gautų tų vadinamų taškų.

 

Idėja 5: Būtų galima pakoreguoti šį pasiūlyma bet gaujos su tuo manau nesutiktų. Sujungus teisėsaugos sritis būtų gerai ypač išėmus SPD nes būtų kaip paaukštinimas ir patekti į tą ranga būtų sunku bet čia priklauso nuo pačio direktoriaus. Galėtų nauja komanda idėt /akolegos, kad būtų galima pažiūrėti kas dirba aukštajam departamente. Daug detalių, galima pridėti šiai idėjai bet reikia viską pirmiausia gerai apgalvot, nes bus toks dalykas nenusisekęs kaip ir SPD (Sorry)

 

Idėja 6: Čia panašiai kaip ir su viela, bet ilgiau reikėtų laukt ir šansas pavogti nedidelis. Čia prisimenu kaip PD direktorius buvau kameros buvo viduj kur prižiūri LV visą ten bankas ir t.t. Tai jeigu kažkas vogtų kamera iškarto užfiksuotų ir praneštų o ten prie tų kamerų PD ofise kokį botą idėt ten kaip būna kaip sekretore. Įdomiau būtų ir visi pagaliau garažus pradėtų naudot ir vidurį kelio mašinų nepalikt. Aš už.

 

Idėja 7: Radistus nelabai, kas naudoja šiais laikais nes skelbimai yra. Darbas žluges buvo jau gal nuo 2014 metų kaip Ignas_Original paliko direktoriaus pareigas ir visi atnaujinimai atgaivinti darbą nuėjo veltui. Žaidimas gal būtų ir kitoks be radistų bet vietoj jų būtų galima idėti naują darba arba pakeisti pavadinimą ir pristatyti kažkokį naują darbą susijusį su skelbimais? Kad ir darbą be pakvietimo.

 

Idėja 8: Sutinku serveryje pakeitimai vyksta labai retai ir kažką gauti serveryje reikia turėti gerą reputacija ir vardą. Prisimenu 2013 metais kai buvau naujokas gavau forumo moderatorių iš pačio Invision_White o dabar paskirti būna tik patikimi. Kur dingo rizika paskirti naują veida?  :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

dėl tu sujungimu furistu ir tralistu jus visiems čia pačiuožas matau stogas , kiek čia dabar žaidžia pora šimtu žaidėju ar ką ? ir kokias detalės reik aiškinti furistam niekas niekada nesitaria nes ju yra darbas vežti , reiškias ir veža , nemanau tolko tada kažka dar jungt nes yra visiska nesamonė :D tai sujunkit kokius taksi su medikais irgi panašus darbai ;)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

dėl tu sujungimu furistu ir tralistu jus visiems čia pačiuožas matau stogas , kiek čia dabar žaidžia pora šimtu žaidėju ar ką ? ir kokias detalės reik aiškinti furistam niekas niekada nesitaria nes ju yra darbas vežti , reiškias ir veža , nemanau tolko tada kažka dar jungt nes yra visiska nesamonė :D tai sujunkit kokius taksi su medikais irgi panašus darbai ;)

Is esmes tas sujungimas, ne del pinigu ar panasiai , bet ,del to ,nes dabar nebe po 200 zaidziai, tai ir geriau pagrindiniai darbai buna, o ne daug darbu, ir daugiau zmoniu dirbs, nei po 10 kiekvienam darbe sedi is kuriu aktyvus 3-4, aisku galima gincytis daugumai atveju.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Is esmes tas sujungimas, ne del pinigu ar panasiai , bet ,del to ,nes dabar nebe po 200 zaidziai, tai ir geriau pagrindiniai darbai buna, o ne daug darbu, ir daugiau zmoniu dirbs, nei po 10 kiekvienam darbe sedi is kuriu aktyvus 3-4, aisku galima gincytis daugumai atveju.

Sakai po 2-4 sedi tralistuose kiekviena diena aktyviu yra po 8-10 , tikiu kad ir tiek pat furistuose ir nematau tose problemuose. Gal tu daugiau laiko praleidi forume ir to nepastebi. Bet kaip kazkas cia rase,furistai/tralistai bent dabar pagrindinis dabar nes rimtesni direktoriai yra kurie nemala sudu jei cia kazkoks izeidimas kam buvo tai atsiprasau.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Už, daug ''SKAITIMO" buvo, bet manau turbūt padėtų serverui kažkiek..

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nekomentuosiu idėju nes visos geros. Tik išimti reiktu ta Aras ir įdėti Armijai. Daug realiau ir įdomiau. O dėl radistu taip. Jų nereikia išimti ar ištrinti. Juos reikia pakeisti, tiesiog pakeisti sumauta pavadini į "APSAUGOS FIRMA" ir viskas ore, mašinas kitas įdėti tikrai nėra sunku o  bazė irgi tinkama, na nebent atsiras nauja. O kodėl Apsauga? Pažiūrėkite kiek gaunu skundu dėl eventu trukdymu iš gaujos pusių ar panašiai. Tai gerai tegul sukuria apsaugos darbą ir prieš rengdami iškviečia apsauga ir tegul saugo. Darbas tikrai nebūtu užmirštas ir galiu pasakyti aktyvesnis nei teisėsaugos. Eventai rengiami  kiekviena diena o toks darbas sulauktu daug dėmesio.Duokit žaidėjams ginklus, antrankius ir dar kokius sh ir viskas. Dabar padaryti nuo 50-100k xp kad ten būtu ne naujokai ir ne tie kurie pasiruošia trukdyti. Vsio, turim pamaina radistams ir daug aktyvesne ir daugiau naudos teikiančia. Radistai tikrai įdomus darbas kam patinka [ man *Myliu Las-Venturas.lt* vienam ] tačiau kai atsirado tas botas darbo sumažėjo tad kam stengtis jei galima darbą pakeisti ir padaryti įdomu 

  • Patinka 4

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

koks skirtumas kad pakleis darbo pavadinima dėl armijos tas pats su gaujom, sakė vo grįž atsigaus ir pnš. Ir kas dbr, verkią ir nori mafijų atgal. Daugiau nieko neskaitčiau, lai pirma sutvarko bugus ir išėma n* ta vėliava, tik bereikalingas eilutčių naudojimas, niekas ją nesinaudoja ir tik buginasi per ją. Jai hydra įdėtu spec. tada gal ir kaškas būtų. Bet dbr nežinau, reik darbus tobulinti gerinti. Yra tu pasiūlymu kaip prišikta tiesiog valdžia išranki yra labai.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Puikios idėjos, manau serveris tikrai atsigautų žymiai jeigu jos būtų įgyvendintos

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tikrai sutinku :), nesenai rašiau Invisionui dėl forumo, pasiūliau, kad pats laikas jį keisti, bet jis atsakė, kad jis jam geras... Na mano nuomonė apie šį foruma tai net nežinau ką parašyt, jaučiu lieviausias iš visų projektų samp forumas, nu toks šlykštus, kad tikrai jį reikėtu keisti. Dėl prižiūrėtojų irgi sutinku, kadangi pgr. administracija neaktyvi serveryje, tad būtų gerai jog išrinktų tuos prižiūrėtojus nes serve iš vis tvarkos nėra belekas vyksta. Armuha.. Nu būdavo smagus laikai su ja.... Tikrai reikia visų šių idėjų! Radistai taip, visiškai nereikalingas darbas, reikia tiesiog padaryti SKELBIMŲ KONTORA ir bus zjbs, atsiras papildomų darbuotojų kiekvienuose darbuose ! ;D

 

Nu jo nelabai tas dizainas, bet čia systemų daug gerų yra kur kituose projektuose nėra ;)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu jo nelabai tas dizainas, bet čia systemų daug gerų yra kur kituose projektuose nėra ;)

Daug sistemu šitam forume?:D Tu nebejpauk as galiu per 5min pakurti weba kur bus daugiau funkciju nei čia:DDDDDDDDDD

 

 

Del ideju jos geros bet nieko nedarys o kas sako kad furistu ir tralistu nejunkti tai prasiciuhukikt vaikai

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Paprašė manęs vodkius atmerkt biški akis jums.

Serveryje REIKIA apjungt darbus arba juos išmest. Faktas kaip blynas. Kadangi serve žmonių skaičius nėra didelis, kaikurie darbai tiesiog yra mirę. Ir jūs galit kaltint direktorius ir panašias instancijas, bet... Kaikurie darbai seniau gyvavo vien dėl to, kad visiems reikėjo pinigų. O pinigų šiuo metu serve tai tikrai niekam netrūksta - iš to seka - nebėra reikalo išvis eiti į darbus. Darbai kurie iki šiol tebegyvuoja - gaujos/pd (dėl veiksmo) / gp (kartais būna veiksmo) / taxi - jeigu nori ridą ant nuosavos pakelt ir apsimest kad nešvaistai laiko.. Aš apie darbus be pakvietimo tai išvis net nekalbu, ten tai nė gyvos dvasios nerasi.. Pavyzdžiui pasiemi ir apjungi - maisto prekių išvežiotojus, rc išvežiotojus, tralistus ir fūristus. Nieko magiško daryt nereikia ir atsiranda ĮVAIROVĖ darbe. Atsibodo valdyt tralą? - pasiemi fūrą kurios vairuot nemoki ir išgyveni šitą džiaugsmą iš naujo. Rangų sistemos normalios pasidarytų darbe, o ne tik "naujas rangas = +1lt/min". Negalėjau neužmatyt "o tai ką darysit su dabartine darbų valdžia". Šnai visus drk/pav iš darbo ir vsio. Jeigu vertinai savo darbą, jeigu tikrai nori tęsti - tai prašom į atranką. O jeigu ne - tai turbūt poziciją laikai tik dėl šiltos vietos serveryje.
Su teisėsauga tai irgi panašiai pasiemi ir padarai - nes dabar taigi kai būna keli teisėsaugos direktoriai tai į /rt net neįmanoma žiūrėt koks bardakas, o apie santykius tarp skirtingų teisėsaugos sričių išvis pamiršt galima. Daugiau laiko tarpusavyje koliojasi nei su gaujom žaidžia...

Kitas dalykas yra tas, kad serveryje nėra ko siekt. Vieninteliai dalykai dėl ko žmonės palaiko aktyvumą serve ir pnš, tai nardymas į direktorius/free adminus. Sutvarkykit pagaliau /misijas, kad būtų įdomu kažką veikt serveryje ir kad per 10 minučių neitų visko padaryt. Ir padarykit kad nebūtų nesamoningų reikalavimų - kaip "turėk 5k kreditų, gl"..
Neblogai čia serveryje buvo pradėta daryt su tais retais daiktais ir lagaminais. Taip, tai kelia įdomumą, tačiau kaip juos gaut? - pure luck. Tai padarykit kiekvienam darbui "specifinį" daiktą, padarykit kad dirbant tą darbą būtų kažkokia tikimybė gauti tą daiktą. Galbūt pavyzdžiui net padaryt taip, kad darbe būtų kokie 2/3 daiktai, ir direktorius galėtų juos "laikinai" suteikti darbuotojui kol dirba pas jį. Ir žmonių pritrauktumėt į įvairius darbus taip dėl "papildomų bonusų" ir įdomiau dirbt būtų.
Kodėl serveryje neina "RINKT" įvairių cosmetic daiktų? Net tam pačiam LM* ir tai yra padaryta kažkokia š*do sistemėle, o čia visi turi vienodas /kepures, todėl nėra jokio "išskirtinumo" (kad pvz tik 2 žmonės turi tokį, pavydėk - taip kaip seniau būdavo su retom mašinom). Pilna serverių kur gali objektų prisidėt prie savo žaidėjo skino (sistema tokia pati kaip namų su sukuriamais interjerais). Iš tų daiktų galima būtų vėl pradėt daryt didesnius serverio eventus ir pnš, būtų bent kažkokia veikla..

  • Patinka 14

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Kadangi ši tema tapo tokia aktuali ir be mūsų visų pagalbos rimtai į ją nebus pažiūrėta, tad nusprendžiau išreikšti savo nuomonę.
Idėjos serveriui tikrai yra būtinai reikalingos ir kažką keisti yra būtina, tačiau ar darbų sujungimas, veiklos praplėtimas tai padės, čia yra klausimas. Serveriui reikia visų mūsų pagalbos siekiant jį padaryti tokiu koks jis buvo prieš pora metų ar net geresniu, tačiau kaip Žygis teisingai pasakė, mes esam tinginiai. Aš pats negaliu skirti daug laiko SA:MP'ui, tačiau čia yra tik dalis tiesos. Laiko būtų, jei būtų ką rimtai veikti serveryje. Dažniausiai serveryje ką aš darau tai laukiu kol kam prireiks pagalbos ir važinėju po visą San Andreas klausant muzikos. Veiksmas serveryje būna kas valandą, tačiau jis trunka 10-15 min., o ką veikti likusį laiką tai visiškai neaišku. Teisėsaugos direktoriai (nekalbu apie dabartinius) yra tragiški pastaruoju metu, jie visiškai nemotyvuoti, nenori nieko daryti, yra visiški tinginiai. Ką galima sugalvoti paprastam darbuotojui, jei jo direktorius net neturi motyvacijos būti poste. Tačiau dauguma DPi (tikrai ne visi) žiūri tik į aktyvumą direktorių ir ar padaro 2 veiklas per savaitę. Tačiau dabar rimčiau pagalvojus, kam tas aktyvumas reikalingas direktoriams? Vienas direktorius per 30 minučių padarys daugiau veiksmo negu kitas per dvi valandas. Tad mano nuomone yra reikalingi pokyčiai šiame serveryje ir labai kardinalūs. Pradedant nuo valdžios keitimo ir tik paskui pereinant prie serverio sistemų. Iškarto sistemų, darbų keisti nereikia. Pirmiausia reikia keistis žaidėjams, o tada ir atsiras veiklų ir daugiau žmonių serveryje. 

Tai yra mano nuomonė. Ji gal kažkiek ir nukrypsta nuo temos, tačiau esmę kam reikėjo tas supratot. Daugelis sėdinčių aukštuose postuose sėdi tik tam, kad sedėti, reikia tokių, kurie veiktų, o ne tokių kurie sėdi tik dėl vardo ir privilegijų.

#PrayForLV #reikia #pokyčių

 

  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Ta prasme, idėjų gali prirašyt nors šimtą, tačiau jeigu nebus noro, o gal kartais ir neišeina jų  inviui su britu įgyvendint, tai ir liksit dabartinėj situacijoj.

  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Ta prasme, idėjų gali prirašyt nors šimtą, tačiau jeigu nebus noro, o gal kartais ir neišeina jų  inviui su britu įgyvendint, tai ir liksit dabartinėj situacijoj.

Jiems viskas išeitų įgyvendint, tik aš kartais nesuprantu, ypač Invio kokio, jei jam idėja nepatinka, bet žaidėjam tai patinka t.y toji idėja, jis vis tiek to nedarys. BBŽ kažkaip jis įdomiai mąsto, ne man suprast turbūt...

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Papildziau siek tiek ideju daugiau :)


Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...