Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | SUPER valanda!

Prisijungę žaidėjai: 8 / 200

Versija: LV 7.7.7


Aurimas_Ehmmett

Darbų be pakvietimu ir fotoaparato sistemos patobulinimai

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas:

 

·        Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Aurimas_Ehmmett

·        Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveris

·        Kokia tai sistema?: Įvairios

·        Pasiūlymo/Idėjos aprašymas:

 

[likusi dalis jau yra serveryje todėl buvo pašalinta]

 Nauja fotoaparato paskirtis serveryje! Kas 20 ar kiek minučių chat‘e išskirtine spalva atsirastų pranešimas, kurį pilnai įsijungti galėtum su komanda /fotoapr. Įsijungus pasirodytų atsitiktinos vietos aprašymas,  tame aprašyme nebūtų pilnai išduodama vieta, būtų tik vietos užuomenos. Žaidėjas turėtų išgalvoti, kas tai per vieta ir su fotoaparatu ten nuvykti, toje vietoje būtų lyg fotoaparato pick up‘as, ką jis reikštų? Ant jo būtų parašyta, kurią pusę vaizdo iš tos vietos reikia nufotografuoti, taip pat būtų užuomena, žaidėjas turėtų nufotografuoti(leistų tik 1 kartą) ir tada sistema užskaitytų, jog jis padarė nuotrauką, tą nuotrauką jis turėtų atvešti į naujokų dangoraižį, į skelbimų kontorą. Atnešęs ją į kontorą, užliptų ant pick up‘o, kur pristatytų tą nuotrauką, sistema fiksuotų, ar ta nuotrauka buvo padaryta taip, kaip sakė užuomenos, ar klaidingai. Jeigu teisingai, žaidėjas gauna 4.500€ ir 100XP., jei klaidingai, jis turi vykti iš naujo į tą vietą ir bandyti atspėti fotografavimo kampą. Viskas trumpiau – chat‘e pasirodo pranešimas, kuriame rašoma, jog turi nuvažiuoti į tam tikrą vietovę ir padaryti jos nuotrauką, vietovęs aprašymą rasi su komanda /fotoapr . Pasiskaitęs aprašymą, žaidėjas vyksta į tą vietą, suradęs pick up‘ą pasiskaito užuomeną į kurią pusę reikia fotografuoti, pasidaro 1 nuotrauką ir lekia į kontorą kur pristato nuotrauką, ji būna užskaitoma ar

 

Gerai, baigėm su išlaidom, pradėsim su darbų be pakvietimo sistemomis.

 

• Maisto išvežiotojų ir picų išvežiotojų sujungimas (500XP)

Pastaruoju metu apdaužė darbų kiekį, tačiau rašydamas ir galvodamas idėjas sugalvojau manau visai neblogą idėją, t.y. sujungt šiuos du darbus, kadangi jų esmė galim sakyt tokia pati, o uždirba abu ganėtinai mažai, nekalbant apie picų išvežiotojus, kurie už atveštą picą gauna 9€..

Darbo pavadinimas galėtų būti kaip ir dabartinis: „Maisto išvežiotojai“.

Apie patį darbą:

Darbo bazė - http://www.part.lt/img/fd137d760c3902b16f9e81fc8678e482965.png (Joje, šalia bazės sandėlio reiktų sumappinti kokį pastatą, kuriame galėtum gaminti maistą.

 

Darbo bazės sandėlys(pačioje bazėje yra) - http://www.part.lt/img/204e891cf58739c5960722b249005b3f311.png (taip pat reikėtų ir tuos du konteinerius ištrinti ir padaryti normalius vartus

http://www.part.lt/img/bbe79cb895906ed94f426dcc081ce105782.png )

 

Taip pat bus reikalingas sumappintas sandėlys į kurį eina įvažiuoti atsidarius vartus kur nors kaimeliuose. Sandelys turės būt padalintas lyg į dvi dalis, viena dalis – kur pasistatai darbines Benson mašinas ir kur sustatyti forcliftai, bei platformos ant kurių bus sustatytos jau parsivežtos dėžės su forcliftu. Antroji dalis skirta nuvažiuoti su forcliftu pasiimti maisto produktų dėžių.

Bus reikalingas transportas :

Pizza boy motociklai (7-10) http://www.part.lt/img/fd7bbcac3e784ddb618dca950547e894978.jpg

Dabartiniai Benson (5-7) http://www.part.lt/img/4b5466d4f56c6ed2bd16a2297d91d9f1731.jpg

Fortcliftai (Reikalingi bus tiek bazės sandėly, tiek kitame sandėly, po 4-6 abiejuose sandeliuose) http://www.part.lt/img/7b52f2eb34ee58d6c957f6192ae03eae418.jpg

 

Pats darbas:

Įsidarbini į firmą ir pirmiausia ką darai, tai pasiėmi Benson tr. priemonę. Su ja važiuoji į tą sumappintą sandėlį, atsidarai jo vartus, pasistatai darbinę Benson mašiną. Šalia stovi platforma, ant kurios dėsi parsivežtas dėžes su forcliftu. Pasiemi forcliftą ir važiuoji į antrąją sandėlio dalį, kur yra daug atskirų sektorių, tuose sektoriuose įvairios maisto produktų dėžės. Tų sektorių būtų tarkim 9: bandelių ; dešros ; gėrimų ; saldumynų ; daržovių ; vaisių ; paplotėlių ; miltų ; prieskonių. Tikslas su forcliftu yra: Pasiimti po vieną kiekvienos rūšies dėžės, ją nusivežti ant platformos ir padėti. Kai pasidedi visas 9 dėžes, padedi forcliftą į vietą arba /sunakinti. Tada rankomis pasikrauni tas dėžes į savo Benson automobilį ir su juo pajudi į savo bazę. Kai atvažiuoji į bazę, įvažiuoji į bazės sandėlį, pasistatai Benson automobilį, šiame sandėlyje taip pat stovi platforma, kaip ir pasikrovimo sandėlyje. Išsikrauni visas 9 dėžes ant tos platformos, pasiemi fortcliftą ir su juo išvežioji tas dėžes po darbo bazės sandėlio sektorius. Už kiekvieną iškrautą dėžę tu gausi po 100€, tai iš viso per vieną kelionę – 900€. Produktai darbo bazės sektoriuose kauptųsi, bet kiekvieną dieną restartuotųsi, jog neprisivežti daug produktų. Toliau – kadangi prie sandėlio pagal viską turėtų būti sumappintas namukas, kuriame tu galėtum gaminti maistą, tu pasiemi iš darbo bazės sandėlio sektoriaus dėžę ir nešiesi ją į to namuko virtuvę. Virtuvėje turėsi gaminti maistą, kurį vėliau išvežiosi po miestą. Koks būtų gaminamo maisto pasirinkimas? Tai būtų picos ir visi kiti patiekalai, kurie yra picerijose/užkandinėse. Kiekvienam patiekalui reiktų skirtingų maisto produktų, o jiems gauti, turėsi atsinešti tam skirtą dėžę iš sandėlio. Pvz. picos pagaminimui reiks: paplotėlių,dešros,daržovių,prieskonių. Tu atsineši tų produktų dėžes, jas pasidedi į virtuvę ir kai atsineši visas tas dėžes, paspaudi tarkim mygtuką Y ir pradedi gaminti picą, eitų laikas kaip ir dabartiniuose maisto išvežiotojuose. Padarius picą/produktą, nešiesi dėžę ant pizza boy motociklo, pasidedi ją ant motociklo su raide N. Lipi ant motociklo, tau parodo raudoną tašką map‘e kur vežti patiekalą/picą, nuvažiuoji į tą vietą, pasiėmi dėžę į rankas ir iškrauni toje vietoje paspausdamas N ar tiesiog užlipdamas. Už tai gausi 350€. Ir viską kartoji.

Šiaip būtų neblogai, jei patiekalus galėtum išvežioti po kioskus,picerijas/užkandines(kaip ir dabar maisto išvežiotojai). Tačiau tai atskira kalba. Tiek su šiuo darbu.

 

• Gaisrininkų darbo uždarbio pakėlimas/darbo perdirbimas. (600XP)

Dabartinės statistikos gaisrininkų darbe:

Užpildyt vandens baką – 2min. 4s.

Užgesinti gaisrą – 1min. 9s ir atlygis už tai: 15€.

Į minutę su darbine dirbant gauni 10 ar 12€ jei neklystu.


Statistikos, kurių reiktų:

Uždarbis su darbine į minutę 15€/1min

Užgesinti gaisrą – kol užgesini visą būstą ir atlygis už tai – 300-1000€

Dėl vandens bako užsipildymo reiktų viską pakeisti, tai pamatysit žemiau.

 

Darbo perdirbimas:

 

Gerai, taigi įsidarbinu į gaisrininkus, pasiemu gesintuvą į rankas, įsėdu į darbinę ir važiuoju prie betkokio didesnio vandens telkinio. Čia reiktų nuspręsti, ar sumappinti keletą prisipilimo punktų, ar tiesiog privažiavus su darbine mašina, pastatyti ją galu į vandens telkinį ir pripildyti vandens baką. Kaip būtų pripildomas vandens bakas? Ne taip kaip dabar, tiesiog laikyt/spaudinėt + mygtuką 2 minutes, o viskas būtų taip: Privažiuoji į (punktą prie vandens telkinio/tiesiog galu), išlipi iš transporto priemones, prieni prie mašinos galo ir parašai komandą: /tiestislanga . Tada tau išplėstų visą matymo lauką 3 asmeniu kaip ir paprastai yra, tik matytum daug daugiau ir tada turi pasirinkti į kurią vietą nutiesti šlangą t.y. į kurį vandens telkinio tašką, iš kurios bus pumpuojamas vanduo. Kai nustatai vietą į kurią nusities šlanga, atsiranda toks kaip šlangos objektas, kai jis yra, negali užvesti darbinės mašinos(jog negalėtum nuvažiuoti, bei jog neleistų tempti mechanikams), turi parašyti komandą: /pradetipump ir prasideda pumpavimas, jis vyktų gal 20-30s. Kai bakas užsipildo, tau apie tai praneša ekrane, tada būdamas prie šlangos turi parašyti komandą /suskleistislang ir šlanga susiskleidžia, taip turi pilną vandens baką su kuriuo gali gesinti gaisrus. Įsėdęs į darbinę arba pamatai pranešimą apie gaisrą arba pats parašai /gaisras ir važiuoji į įvykio vietą. Ties čia ir sustokim kol kas. Dar vienas dalykas, kurį reiktų pakeisti būtų pats būsto degimas. Kaip visas tas degimas vyktų? Paprastai: Jis vyktų ne vien išorėje, bet ir būsto viduje. Kuo ilgiau gaisrininkas neatvyks, tuo labiau plėsis ugnis būsto viduje. Maksimalus gaisro plėtimosi laikas – 3h, jei per tą laiką neatvyksta gaisrininkas, gaisras dingsta, tačiau dingsta ir 3-5% to būsto turto(narkotikų,pinigų,ginklų ir t.t.). Jei būstas užgesinamas per 30 min – nedingsta turtas, jei per 1h – dingsta 1proc turto, jei per 2h – dingsta 2proc turto, jei per 3h nebeužgesina, kaip minėjau, dingsta 3-5proc turto. Grįžtam prie gaisrininko darbo. Taigi, atvykęs gaisrininkas turi skubiai užgesinti ugnį esančią lauke(užsigesintų per 20s), tada jis skubiai turi įeiti į būsto vidų(į degančio būsto vidų eitų įeiti tik gaisrininkams, jokios /namas komandos neveiktų apart šviesos, jog matytum kur gesinti). Ugnis dega visur, kampuose, vidury būsto ir pnš., gaisrininkas turi su gesintuvu gesinti kiekvieną iš jų atskirai(vienos ugnies vietos užgesinimas – 10s). Kai pilnai užgesini butą, gauni 300-1000€(priklauso nuo to, kiek ugnis buvo išsiplėtojusi). Ir taip iš naujo ir iš naujo.

 

• Šiukšlininkai (100XP) (Už idėjos papildymą dėkui Ledui ir Tehui)

 

Gerai, šitas darbas – iš vis ne darbas, o tik pasivažinėjimas su šiukšliaveže. Šiukšlių paimt – neina, uždarbio sužinot – neina. Prasmė serveryje – nerasta. Tuoj tą prasmę surasim.

Dirbant su darbine į minute: 11€/min.

Gerai, visų pirma, tai reiktų tokios sistemos:

Mes perkame maistą kioskuose,picerijose ir pnš. Taigi, idėja būtų tokia – pavalgius /maistas ar užkandinėse atsitiktinį kartų skaičių atsirastų konteineris, kuriame būtų to maisto “liekanos/šiukšlės. Jog nebūtų konteinerių betkur ir jog netrugdytų pravažiuot ar dar kažką padaryt, prie pagrindinių valgymo vietų t.y. visų kioskų/užkandinių/picerijų pastatyt po porą konteinerių, į juos šiukšlės atsiradinės iš visos tos teritorijos, o visur kitur, gatvėse ir pnš., atsirastų ant šaligatvio, jog netrugdytų pravažiuoti. Vieno pavalgymo šiukšlė užimtų 1 vienetą konteineryje, o jame tilptų 15 vienetų(skaičiuotųsi nuo kiekvieno žaidėjo bendrai). Kai šiukšlių kiekis peržengtų 15 vienetų ribą, jos “kristų” pro šalį, t.y. atsirastų šiušklių objektai aplinkui konteinerį. Bet nebus taip, kad prisipildys ir neturės niekam įtakos. Jeigu šiukšlės pradeda “kristi” iš konteinerio, aplink tą konteinerį esantiems žaidėjams pradėtų greičiau kilti alkis, bei svaigti galva, svaigimą reiktų išsigydyti pas medikus, tas šie darbai būtų jau kiek susiję. Bet tai ne viskas. Taip pat, jeigu šiukšlių aplink konteinerį yra pilna, visiems aplink tą konteinerį esantiems verslams pradeda kristi pelnas, ne daug, bet šiek tiek, priklauso nuo verslo pelno didumo(reiktų nuspręsti jums patiems kiek padaryti) ir šiukšlių aplinkui kiekį. Jeigu taip atsitinka, verslo savininkams parašius /verslas, rodytų pranešimą, jog verslo teritorijoje yra pasklidusi šiukšlių tarša. Gali atsitikti taip, jog jis nežinos kur tas konteineris yra, tad užšterštoje aplinkoje esančio verslo savininkas turės komandą /kursiuksles, parašius, žemėlapyje parodys kur tas konteineris. Suradęs konteinerį jis galės IŠSIKVIESTI šiukšlininkus su numeriu /kviesti 888, jeigu tuo metu bus aktyvių šiukšlininkų, jie priims iškvietimą, atvyks ir viską sutvarkys.

Na ir grįžkim prie šiukšlininkų.

Įsidarbinu, atsisėdu į darbinį transportą, parašau komandą /kurkont ir žemėlapyje rodytų arčiausiai esantį konteinerį. Jis nuvažiuoja į tą vietą, pasistato automobilį, išlipa ir eina prie konteinerio, paspaudžia N raidę ir pasiema šiukšlių maišą, kurį neša į darbinį transportą, iškrauna su raide N. Į automobilį max. tilptų 7 maišai, tad gali būti atvėjų, kai teks važiuoti du kartus. Prikrovus pilną automobile šiukšlių, sėdi į jį, važiuoji į bazę ar kokį nors išsikrovimo punktą, atvažiavęs pasistatai mašiną, išlipi, pasiemi maišą su N raide ir neši iki pick up’o, kur užlipęs iškrauni tą maišą. Už kiekvieną mašiną gausi 75€, tai iš vieno pasikrovimo: 525€. Ir vėl važiuoji krautis šiukšlių.

 

  • Patinka 19

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu Ehmi šitos idėjos tikrai puikios, manau būtų įdomiau bei pagyvintų serverį.. Kadangi dabar naujokas pažaidęs per pora dienų, jau gali įsigyti pvz infernus už tokią juokingą kainą, manau tikrai būtų visai gerai, ir gali padidint kainas. Gal savininkai atsižvelgs į tavo idėjas, . Aš sakau !

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

1. Čia taip greitai akim permečiau tą pirmą punktą dėl ekonomikos. O tu pamastai, ką naujokai darys? Nebent jie viską pirmą kartą galėtų gauti nemokamai ar panašiai, nes tau gerai kai turi belekiek milu ir gali taškyt, bet kiekvienas naujokas negauna po milijoną.

2. Dėl transporto kainos, galbūt gerai, bet išsivaizduoji kiek pinigų gaus tie kurie turi tr. priemonių verslus :D.. Kosmosas ten bus.

Bet all in all matau nepagailėjai laiko rašant dėl to sakau UŽ! :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

1. Čia taip greitai akim permečiau tą pirmą punktą dėl ekonomikos. O tu pamastai, ką naujokai darys? Nebent jie viską pirmą kartą galėtų gauti nemokamai ar panašiai, nes tau gerai kai turi belekiek milu ir gali taškyt, bet kiekvienas naujokas negauna po milijoną.

2. Dėl transporto kainos, galbūt gerai, bet išsivaizduoji kiek pinigų gaus tie kurie turi tr. priemonių verslus :D.. Kosmosas ten bus.

O dabar permesk akim ir darbų be pakv. uždarbius. Juos irgi reikia padaryti didesnius, tada nebus problemų. Pats milijonų neturiu, pinigų nešvaistau šen ar ten. Niekas nesako, jog naujokai turi viską susipirkti iš karto, įsidarbini į šiukšliavežius ar kitą darbą be pakv.(perdirbtus kaip parašiau), padirbi 20 minučių ir turi tų pinigų pakankamai pradiniams dalykams. Dėl tr. priemonių verslų uždarbio viską gi galima subalansuoti, pamažinti gaunamus procentus nuo mašinos.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šaunu ,kad nepatingėjai Ehmi viską aprašyti. Idėjos tikrai neblogos perskaičiau viską ir manau ,kad tikrai reikia šiokio - tokio perversmo serveryje.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Už esu kad būtų kainos pakeltos , nes tikrai kainos yra juokingos pasidomėjus kiek kas milijonu ir pasislepe ir panašiai , visos kitos mintys taipogi puikaii yra išdėstytos , o ką dadurt reiktu kad laikas ir su verslais kažka padaryt , nes dabar kaip turiu vos ne geriausia ir brangiaus LV versla už kuri mokėjau nemažus pinigus ;d man jis nei atspierka nei ka . O taip viskas gražu , dėl tu verkimu ir panašiai čia nekaltas nei tu nei kas kitas o patys žmonės , kadangi jie patys turėtu save motyvuoti o projekto komanda bei pagr.administracija tik padėt tai padaryt , jei kiekvienas verks čia nieko ir nebus , kituose projektuose verksniai išviss gauna RCON ir dar geresnis žaidimas būna , norint čia kažka keist iir padaryti , pirma reikia komandos susivienijimo , ir toliau dirbti ties atnaujinimais . :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Už esu kad būtų kainos pakeltos , nes tikrai kainos yra juokingos pasidomėjus kiek kas milijonu ir pasislepe ir panašiai , visos kitos mintys taipogi puikaii yra išdėstytos , o ką dadurt reiktu kad laikas ir su verslais kažka padaryt , nes dabar kaip turiu vos ne geriausia ir brangiaus LV versla už kuri mokėjau nemažus pinigus ;d man jis nei atspierka nei ka . O taip viskas gražu , dėl tu verkimu ir panašiai čia nekaltas nei tu nei kas kitas o patys žmonės , kadangi jie patys turėtu save motyvuoti o projekto komanda bei pagr.administracija tik padėt tai padaryt , jei kiekvienas verks čia nieko ir nebus , kituose projektuose verksniai išviss gauna RCON ir dar geresnis žaidimas būna , norint čia kažka keist iir padaryti , pirma reikia komandos susivienijimo , ir toliau dirbti ties atnaujinimais . :)

Nu jo Minde kiek ten limonų užsislėpęs - a ?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu jo Minde kiek ten limonų užsislėpęs - a ?

 

kad ir būčiau pasislepės iš ju daromi eventai ;) ar kiti renginiai.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

bb.d neskaičiau

Redaguota nario Johnas_Freizeris
ĮSPĖTAS.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Reikėjo laiko surast skaitymui, kaip tau rašymui. Tokių idėjų ir reikia projektui, reikia vėl padaryti tuos laikus kai visi turėjo tik reginas. :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sutinku su viskuom išskyrus mašinų kainų padidinimą. Buvo jau tai padaryta, bet gražino į mažesnes ir man asmeniškai kainos patinka dabartinės, todėl dėl šios idėjos prieš, o visos kitos už 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Už. Tikrai kainas reikia pakilti visur, nes viskas yra per pigu. Ehmetas žiūriu rašo apie infernuso kainas, tai aš irgi buvau rašęs Inviu, su Britu kalbėjas , kad gražinti kainas senesnes. Nes dabar bet kas gali nusipirkt ta infernusa ir jokios naudos iš to jei nori parduot kitam žmogui, nes niekas neperka, nes nauja gali nusipirkt. Už visas įdėjas

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sutinku su viskuom išskyrus mašinų kainų padidinimą. Buvo jau tai padaryta, bet gražino į mažesnes ir man asmeniškai kainos patinka dabartinės, todėl dėl šios idėjos prieš, o visos kitos už 

Na, padidinti reikia taip ar taip, galbūt tada ne tokia suma, šiektiek mažesne, bet tikrai reikia. Nes tiesiog pažiūrėti reikia ir pamatysim, jog nu niekam tie infernusai,sultanai ir pnš. nebeįdomūs jeigu neturi didelės ridos, nes tai tiesiog lyg metalo laužas..

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sutinku su viskuo, ypac del tr kainu padidinimo, viena kart jau bv padidine tai puse servo apsiverke, tai nebebukit verksniai jus bleat, bent turesit kur pinigus isleist.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Na nežinau nežinau, pliusas iš vienos pliusas iš kitos pusės manau ir minusas su tom kainom. Dabar manau tikroviškai padaryta tos pigios kainos, o nuo tų padininmų manau bent jau mano kišenės vistiek tai nelies. Na ,bet maladec, +r3p už darbą!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Matos sedėjai, galvojai ir dirbai! Tikrai puikios įdėjos, norėčiau, jog jos būtų įgyvendintos! #JauNebeTasŽaidimas #KaiVisiTurėjoTikReginas

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nežinau, perskaičiau pusę kainų mažinimo dalį ir tikrai nemanau, kad kainų mažinimas kažkuo bus naudingas žaidėjų aktyvumui ar kaip kitaip pavadint. Kitas dalykas užstrigo tai "padarykit grobimiuka" ką padarysi kai iš 40on susirenka 3-4 teisėsaugininkai... Mano galva, naujokai nesutiks, bet ekonomikai atgaivint reikėtų pinigų rr, visi iš naujo rinktų ir būtų daug įdomiau.

 

P.s. Ehmi tu turbūt nesveiks, čia koks milijons žodžiu :D čj nieks visko neskaitė

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Kaip padidinti kainas kioskuose? (visos prekės iš eilės):


 

Prieš, Ir taip ne visi turi begale pinigu , o dar kioske padaryta kad maista po 1 vnt ir taip jo trukumas.. didinti kainas nereik kiosko.


tas pats kaip ir su kastuvu, žmones ir taip važiuoja retai kasti o dar mokėt 500eurų ir gauti mažiau..

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Kaip padidinti kainas kioskuose? (visos prekės iš eilės):

 

Prieš, Ir taip ne visi turi begale pinigu , o dar kioske padaryta kad maista po 1 vnt ir taip jo trukumas.. didinti kainas nereik kiosko.

tas pats kaip ir su kastuvu, žmones ir taip važiuoja retai kasti o dar mokėt 500eurų ir gauti mažiau..

 

 

Esmė tame, kad čia tik dalis mano idėjų. Kitoj daly bus su darbais ir pnš., pamatysit kiek bus būdų užsidirbt ir tada viskas susibalansuos. Taip pat, galima pakelti ir prizus, na kadangi pagalvojus tikrai jie ir dabar maži yra, o tas kainas galima redaguoti 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Kalbant atvirai, padidinus kainas sekantis žaidėjų veiksmas bus kuo daugiau uždirbti. Bent jau mano mąstysena, kuo didesnės kainos > tuo žaidėjai norės daugiau turėti pinigų > kuo daugiau dirbs, loš, tuo daugiau turės, taupys. O jei jau keičiant kainas, reiktų pakeisti daugelį jų, pradedant nuo maisto, tr. priemonių, baigiant tokiomis kainomis kaip draudimo, technikinės apžiūros, įvairių paslaugų. Neblogos ir beabėjo kaikurios įdomios idėjos, Auri, dalis iš jų verkiant reikalingos. :unsure:


  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu Ehmi šitos idėjos tikrai puikios, manau būtų įdomiau bei pagyvintų serverį... Aš tikrai už :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Kainos jau padidintos reikia padidinti ir uždarbi darbuose bei visas tavo išvardintas sistemas taipat manau reikėtu ir pakeisti verslo pelno gavima t.y sumažinti laika galėtu būtų pvz 23/5 min būtų geriau ir labiau atsipirktu.

Šaunu reikia tokiu sistemu manau turbūt ir serveryje žmonių pritrauktumeme nes dbr vidurkis 15 žmonių

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Kainos jau padidintos reikia padidinti ir uždarbi darbuose bei visas tavo išvardintas sistemas taipat manau reikėtu ir pakeisti verslo pelno gavima t.y sumažinti laika galėtu būtų pvz 23/5 min būtų geriau ir labiau atsipirktu.

Šaunu reikia tokiu sistemu manau turbūt ir serveryje žmonių pritrauktumeme nes dbr vidurkis 15 žmonių

Kainų pakėlimo idėjos jau ir buvo nubrauktos, nes padarė jas iš šito sąrašo. Liko darbų sistemos ;)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Na visu pirma atsiprasiau uz toki isireiskima bet manau perdrasiai pasakei kad milijonas metosi gal tau ir metosi kai tu gali valdyti darbo seifa nu bet man ir 500k nera mazi pinigai tai su tuo kainu kelimu jeigu perspaudus tai manau puse servo butu trv nu nebent butu koki 150 zaideju tada gal ir teisesaugoi pavyktu uzsidirbti, bet del kainu kelimo nei uz nei pries. Ir manau jau ir taip kanos pakelto tai ir kai prisijungia naujokas jam turetu is pat pradziu duoti koki 20k ir dar is naujoku fondo 10k

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Ce gal neitema bet norejau pasakyti jog gal ir daug kas sakot kad nebezaisu nes mazai zaideju tai pvz jus paziekit kiek zmoniu perziurejo sia tema ir jei jie visi prisijungtu tai tikrai butu daugiau nei 20.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...