Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


John_Juske

[Atblokuotas] J'Juske BAN M'Jaunelis

Rekomenduoti pranešimai

UŽBLOKAVIMO ANKETA

  1. Jūsų Vardas_Pavardė: John_Juske
  2. Užblokuoto žaidėjo Vardas_Pavardė: Minde_Jaunelis
  3. Užblokavimo priežastis:  Free - Ban į Free - Ban
  4. Vaizdiniai įrodymai, kur matomas nusižengimas: 

Banas į baną viskas paprastą ir aišku. Visi žinom, kad nuo 2013 metų serveryje yra tokios taisyklės. Už atitinkamus pažeidimus kitą administratoriaus statusą gali bausti tik Nemokamas administratorius ir Prižiūrėtojas. Šiuo atveju neginsiu savęs, bet tuo pačiu neginsiu ir kito asmens poelgi.

 

Toliau žiūrint į visą situaciją. Pamatyti galima tokį vaizdą. 

 

[ Pagrindinis veikėjas ]

 

http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/159031-alcapone-pablito-lban-tony-bazar/&do=findComment&comment=1345110

 

[ Free - BAN

 

http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/159034-minde-jaunelis-banned-alcapone-pablito/&do=findComment&comment=1345119

 

[ Free - BAN

 

Žaidimas - http://imgur.com/a/I1mBy

 

Teamspeak [ Nusimovinimas nemokomo administratoriaus ] - http://imgur.com/a/U1QV1

 

 

 

Situaciją paprasta. Pagrindė išvada jos - Nemokamas administratorius Drugz_Tronaz einantis nemokamas pareigas neatliko savo darbo. Tad 2 šuviai padaryti už jį. Bet jeigu mano banned bus nepriimtą. Yra pagrindžiamas faktas toks --- >>>

 

[ Free - BAN ]

 

http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/158789-minde-jaunelis-ban-arvydas-paplotelis/

 

Kokiu būdu buvo priimtą štai šitą banned. Tad nemanau mano klaidos padarytos štai čia. Todėl, kad esamos senos anketos yra priimtos. Reiškia mano banned yra galutinė ir turi būti iškėltos aiškios taisyklės mūsų serverio žaidėjams :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pats supratai , kad tu čia dabar baisiai nusišnekėjai? nesiruošiu čia veltis į ginčus aš free-ban nedėjau , tik tu man ji dėjai , aš atlikau savo kaip administratoriaus pareigas , daugiau nuomonės laukiu tik tonito .

 

Ką dar galiu pridet kad nesvarbu aš esu mokamas ar nemokamas aš pastebėjau klaida aš ir nubaudžiau jei kitas administratorius deda mažai inciatyvos i savo darba aš dedu daugiau , ir žinau kaip atlikti savo pareigas teisingai.. tad čia nematau problemos kad aš užblokavau žaidėja kuris yra nusipirkęs administratoriaus pareigas bet ju visiškai neišmano, o tai nuo atsakomybės neatleidžia,nes taisyklės skirtos kiekvienam.Svarbu kaip atlieku savo vaidmeni o aš ji čia atlikau gerai , juk ne šiaip sau buvo užblokuotas.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Visos 3 užblokavimo apeliacijos turi būti atmestos. Alcapone įkėlė įrodymus(netinkamus, už tai gali gauti įspėjimą dėl baudimo instrukcijos nesilaikymo)  ir užpildė užblokavimo apeliaciją. Atrodo tiek laiko žaidžiat, bet vistiek nežinot kas yra "Free ban". Free ban, tai kai blokuojama su netinkama priežastimi ten pvz.: "ate" "linkėjimai" ir t.t. t.t. arba kai užblokuojama ir neužpildoma užblokavimo apeliacija per 2-3 valandas, 3 sakau todėl, kad gali būti daugeliui ir interneto problemos.


  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

 

 

Visos 3 užblokavimo apeliacijos turi būti atmestos. Alcapone įkėlė įrodymus(netinkamus, už tai gali gauti įspėjimą dėl baudimo instrukcijos nesilaikymo) ir užpildė užblokavimo apeliaciją. Atrodo tiek laiko žaidžiat, bet vistiek nežinot kas yra "Free ban". Free ban, tai kai blokuojama su netinkama priežastimi ten pvz.: "ate" "linkėjimai" ir t.t. t.t. arba kai užblokuojama ir neužpildoma užblokavimo apeliacija per 2-3 valandas, 3 sakau todėl, kad gali būti daugeliui ir interneto problemos.

Na gerai jei dabar taip pasakysiu ir savo nuomonė . Tad kas yra tas free ban ? Taip ten gal kaip ir tu sakai užblokuoja su netinkamais reasonais ir panašiai bet tai jeigu neišmanantis žmogus nusipirkęs administratoriaus pareigas taipogi blokuoja žaidėja netinkamai neturèdamas pagrįstu įrodymu tai ar nera free banas ? Kadangi žaidėjas buvo neteisingai užblokuotas , nes administratorius neišmanė ką daro ar jis mokamas ar nemokamas , turi mokėt taisyklės jei perka toki posta. Visa to esme , kad jis užpilde ale turėdamas įrodymus kurie nieko nereiškia nes taisyklė aiškiai parašyta kaip ir už ką blokuoti reikia. Aš savo atvėju pasiielgiau gerai. O kad aš gavau ban'a tai čia tikrai nesamonė.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Aurimas_Ehmmett paaiškino visa situacija. banned anketos yra, tik įrodymai ne kokie. Išeitis rašyti Admin papeikimą (Ožinimo neskatinu) . Jei suklydot ir uždėjot ne tokį ban, parašykite, pakeisiu. O šiuo atveju tiesiog visi per daug paskubėjo. Peace

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Atmesta!

Žaidėjas atblokuojamas

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

×
×
  • Kurti naują...