Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Speedas_Tomas

• Patobulinta rangų sistema •

Rekomenduoti pranešimai

  • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Speedas_Tomas

  • Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveris.

Kokia tai sistema?: Patobulintas rangų kelimasis

Pasiūlymo/Idėjos aprašymas :

Kadangi serveris vis labiau optimizuojasi siūlau palengvinti direktorių darbą ir rangų priežiūrą.

 

Dabar norint pasikelti rangą reikia vis prašyti direktoriaus/pavaduotojaus ,kad jį pakeltu ir dažniausiai yra atšaunama tai ,kad "Pradirbk tam tikrą laiką ir pakelsiu" Na ,o mano idėjos principas yra ,kad rangai nusistatytu automatiškai.

 

Pavyzdys :

 

Tik įsidarbinęs darbuotojas gauna pirmajį rangą - tuo metu direktorius nustato ,kad norint gauti sekantį rangą reikės pradirbti 120 minučių. Na darbuotojas pradeda darbą, dirba ir ,kaip jau pasiekia 120 minučių riba rangas pasikelia. Pradirbus dar 120 minučių pasikelia dar per vieną rangą.

 

Gal būt gali kilti abejonių ,kad daugelis naudos vadinamus "AFK botus" Tuo atvėju siūlyčiau pridėti pasirinkimą "Nuvežti kroviniai, Priimti iškvietimai,Duotos baudos, (Priklausytų nuo kiekvieno darbo pobūdžio) Tai būtų labai paprastą. Direktorius nustatęs darbuotojo pradirbtą laiką turėtu nustatyti nuo darbo pobūdžio priklausantį variantą. "TRV" Bendrovė su EPi galėtu nustatyti iškrautų krovinių skaičių ,o tuo tarpu teisėsaugą "Duotų baudų skaičių", Taksistai ir k.t priimtų iškvietimų skaičių.

 

Tai ,kaip viskas atrodytų ?

 

Direktorius turėtu komandą /autorangai. Suvedęs šią komandą iššoktu GUI langas kuriame rašytų šiuos pasirinkimus. 

 

 •"Darbuotojas privalo pradirbti sekančiam rangui" • - Paspaudus iššoktu langas kuriame reikėtu suvesti informaciją.

•"Darbuotojas privalo (Duoti baudų, Iškrauti krovinių, Priimti iškvietimu [Priklauso nuo darbo pobudžio] sekančiam rangui •- Paspaudus iššoktu langas kuriame reikėtu suvesti informaciją.

 

Direktorius galėtu pasilikti sau teisę ar reikia nustatyti darbuotojo aktyvumą ir darbo pobūdžio veiklos atlikimą , ar tik veiklos atlikimą ar tik aktyvumą.

 

Taip pat direktorius pasiliktu teisę ir nenaudoti šios sistemos ,o toliau pagal savo nuožiūrą naudoti komandą /nustatytirangą.

 

Kuo ši sistema naudinga ? Darbuotojams nebereikėtu vis kartoti pradirbk tiek ir tiek tada pakelsiu, sumažėtų darbo forumuose kurie kurią "Rango pasikelimo sistema" Viską koreguoti galima būtų žaidime, Padidėtu darbuotojų darbo našumas ir aktyvumas nes jie būtų užtikrinti ,kad automatiškai gaus rangą ir nereikės laukti kol prisijungs pavaduotojas ar direktorius.

 

 

 

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Idėja įdomi, tikrai. Manau praverstų darbe, kadangi ji labai patraukli ir reikalinga darbuotojų atžvilgiu, kadangi direktorius/pavaduotojas negali būt prisijungę 24/7, ir laukti, kol kažkam reiks pakelti rangą. Na aš už.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Idomi ideja , už , praverstu srv ir taip t.t

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...