Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Invision_White

Invision_White pasireiškė

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, sveiki, sveiki! Pasiilgot jau? Turėjot... Po labai, labai ilgos pertraukos rašau dar vieną savo blogą, kuris bus susijas su šiuo metu bene aktualiausiu tema mūsų bendruomenėje - serverio būkle. Pagrindinis šio blogo tikslas - pasistengti išsiaiškinti, kokios priežastys lėmė tai, kad toks projektas kaip LV šiuo metu yra tokioje stadijoje, pakeisti bent mažos dalies bendruomenės narių požiūrį į patį projektą bei parodyti, kaip patys žaidėjai daro taip, jog mūsų bendruomenė po truputį mažėtų.

Esu tikras, kad perskaičius įžanga daugelis pagalvojo maždaug taip: „nu, nu, dabar sakys, kad pagrindinė administracija dėl to nekalta“. NE, taip nesakysiu. Negalima teigti, kad kalti tik žaidėjai, negalima teigti, kad kalti tik pagr. administratoriai. Rezultate, kokį turime dabar slypi labai daug priežasčių, kodėl serveris šiai dienai yra būtent toks, o ne kitoks.

#1 - SA:MP jau yra pasenęs ir daugeliui atsibodęs žaidimas

Tai girdžiu jau nuo 2012 metų, kad SA:MP yra žlugęs, kad jis tuos išnyks ir panašiai. Žinoma, kad jis nėra amžinas ir kažkada jam ateis galas, kaip ir kiekvienam žaidimui, tačiau šiai dienai jis nėra žlugęs, galima labiau teigti, jog patys SA:MP žaidėjai yra gerokai pasikeitę negu buvo seniau. Dalis senų žaidėjų išeina, dar kita dalis grįžta, o dar kiti - sąlyginai nauji žaidėjai. Būtent dėl to tai tikrai nėra pagrindinis faktorius, kuris lemia esamą projekto padetį. Atsiminkit vieną dalyką: JEIGU JŪS AR DAR KELI ŽMONĖS NUSTOJA ŽAISTI ŠĮ ŽAIDIMĄ TAI DAR NEREIŠKIA, KAD JIS YRA ŽLUGANTIS, KADANGI JUS PAKEIČIA NAUJI ŽMONĖS, O TOKS JŪSŲ PASAKYMAS VISIŠKAI NEATITINKA AKIVAIZDŽIAI MATOMOS SA:MP STATISTIKOS

#2 - Pagrindinė administracija

Čia jau galima kažką ir daugiau pasakyti nei pirmu numeriu pažymėtoje priežastyje. Stengsiuosi labiau kalbėti apie save ir apie Mart_Paul, kadangi apie pastarąjį iš projekto daugiausiai žinau aš

Mart_Paul - į projekto pagr. administraciją atėjo praėjusių metų gegužės mėnesį, tačiau ilgainiui nebenešė jokios realios naudos projektui, todėl žodiniu susitarimu laikinai arba visam laikui pasitraukė iš pagr. administracijos. Nors visą tą laiką privilegijos jam yra uždėtos, tačiau nereikėtų tikėtis kažkokių veiksmų iš jo, kadangi jis yra užimtas kitais reikalais ir su projekto valdymu nėra niekaip susijas. Neveltui serverio valdžios sąraše prie jo yra prierašas - neaktyvus.

Invision_White - kai ir minėjau prieš tai, net nesiruošiu neigti, jog pagr. administracija yra nekalta dėl dabartinės situacijos. Taip, esu dalinai kaltas ir aš, tačiau kvailiausia būtų kaltę suversti tik man. Žinoma, prieš keletą metų buvau nepalyginamai geresnis pagr. administratorius nei esu dabar. Priežasčių, kodėl jau nebeesu toks taip pat ne viena. Pirmiausia tai, kad gerokai yra pasikeitęs visas mano gyvenimas. Visko konkrečiai nedetalizuosiu, tačiau daugumai nėra paslaptis jog mokausi aukštojoje mokykloje, o tai, patikėkit manim, atima nemažai laiko, savaitgaliai mano taip pat yra užimti, kuo? Jau sakiau - konkrečiai nieko nedetalizuosiu, tačiau laiko skirti projektui dažniausiai neišeina, o jeigu ir išeina tai tikrai neperdaugiausiai. TAČIAU, tačiau dar nereiškia, kad negaliu tinkamai prižiūrėti projekto. Jeigu gali, tai kodėl beveik neskiri jam laiko? Va! Atvirai kalbant tai mane visus tuos metus nervuodavo tai, jog SA:MP yra pavirtęs iš kažkokį karo kambarį, o daugumos žaidėjų požiūris yra toks, kad Invision_White turi kaip teisėjas spręsti kiekvieną iškilusį kvailą ginčą. Tokie dalykai ypatingai numušdavo norą prisijungti prie projekto ir padirbėti kuomet turiu pakankamai laiko, kadangi žinodavau, jog prisijungęs rasiu beprasmių (kartais ir tikrai rimtų) skundų kalną.

#3 - Dabartinė projekto komanda

Net nėra abejonių, kad ji jau senai nebėra tokia motyvuota nuoširdžiai rūpintis ir padėti projektui kilti. Nekalbu apie visus komandos narius, kalbu bendrai, todėl jau šiandien bent dalinai peržvelgsiu turimą informaciją apie komandos narius, galbūt kai kuriuos pašalinsiu be jokio pasikalbėjimo, o kiti (kurie kels abejonių dėl noro likti komandos nariais) gaus asmeninę žinutę nuo manęs. Jeigu jau nebeturite noro dirbti projekto labui - susisiekite su manimi ir pasitraukite iš komandos

#4 - Bendruomenės nariai

Pabaigai palikau svarbiausią punktą, kuris labai tikiuosi, kad pakeis bent mažos dalies bendruomenės narių požiūrį. Kaskart peržiūrėdamas forumo būsenos atnaujinimus pastebiu akivaizdžių kaltinimų pagr. administratoriams, kad projektas toks ir ne kitoks tik dėl mūsų kaltės. Jau daugiau nei metus žaidėjai patys skatina kitus žmones išeiti iš projekto savo kvailais komentarais „neverta čia žaisti“, „nedaryk klaidos ir nebūk čia“ ir panašiai, tačiau tokie patys žmonės kasdien sėdi forume, pasirodo serveryje parodydami, jog pakankamai nenutolo nuo projekto ir situacijai pagerėjus vėl žaistų. O ar jūs niekada nesusimastėt, kad jūsų elgesys, nesiskaitymas su kitais žaidėjais yra pakankamai rimta problema, kodėl bendruomenė mažėja? Nekalbu apie visus, kalbu apie DAUGUMĄ. Per visą tą laiką tikrai buvo žmonių, kurie suprato, kad jų pačių, kaip žaidėjų, elgėsys bei prisidėjimas prie projekto yra toks pat arba net dar svarbesnis nei pačios pagr. administracijos. Esu dėkingas jiems už tokį mąstymą.

 

Išvados arba trumpas apibendrinimas tingintiems skaityti

 

Viską apibendrinus galima pasakyti, kad projekto kaltės, kodėl projektas yra dabar toks ir ne kitoks yra ir iš pagr. administracijos pusės ir iš pačių žaidėjų. Ką mes galime padaryti kitaip? Pasistengti, kad projekto erdvė būtų maloni, o ne kažkokia karo zona į kurią ateini įžeidinėti ir varyti kitų žaidėjų iš projekto. Norit, kad LV projektas atsigautų? KEISKIT mąstymą ir nekaltinkit tik pagr. administracijos, o asmeniškai aš galiu pasistengti savaitės dienomis daugiau laiko skirti projektui. Nenorit? Ramiai pasitraukit iš projekto ir nešvaistykit savo laiko.  :)

 

Pridedu globalaus moderatoriaus Žygio_Vodkos parašyta temą, kurioje taip pat rasite gana protingų minčių: http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/158482-vodka-gaivinam-serveri-id%C4%97jos/

 

Šioje temoje galite dalintis nuotraukomis, vaizdo įrašais ar kitokia informacija kaip prisidedate prie projekto ir skatinti kitus daryti tą patį! Taip pat galite užduoti klausimus man, į logiškus ir rišlius klausimus pasistengsiu atsakyti.

 

  • Patinka 26

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

alah akbar tik žodziai ir žodziai o veiksmu,pastangu o%. Kad serveris atsigautu.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

kol tiek teksto parašai tai manau galima padaryti kažką naudingesnio.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Neskaičiau šito teksto, bet gal manau pradėsi aktyvėt bus atnaujinimai gal taip ir vėl žmonių atsirast ;) (y)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Karka.. suprask seni, kad aš tą apklausą ir ant prikolo buvau sukūręs, kad tipo paimtum lsv į valdžią.. tu pamatytum, kad atsigautų servas.. nesvarbu, jog yra įvairiausių teorijų, jog lsv čyteriai vieni ir pnš.. gavę pareigas - pasikeistų, turėtum kiaušus, būtum surizikavęs, būtų ir serveris atsigavęs.. bet čia vieni vaikai tokie kaip drugzai ir ehhmetai komandoje nu tai ko tu tikiesi? aišku, jie dirba savo darbą 24/7.. bet kokia iš to nauda, jog jie tik patikrina papeikimus ir viskas.. šitam serveriui kol kas ne to reikia. nori kad jis atsigautų, reikėtų biški atsileist nuo tų prižiūrėjimų..  patarčiau rimtai apgalvoti, nes jeigu tu kažką nori mąstyti normalaus, aš tau sakau.. yra dar čia tų, kurie lošia.

 

krč esmę supratai.. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Žinai Invi, gal ir nėra, čia pačių geriausiu sistemų, gal ir nėra, čia žaidėju, bet tikrai galit viską sukurt įdėju daug, o darbo - 0. Pats leavinau, tik dėl, to, kad nėra noro žaist kažkaip sujungiai, tuos darbus, ir koks tikslas? Tralistai buvo vienas, iš unikaliūjų darbų, kur kažkaip įdomiau dirbti. Grįšiu į serverį, kaip pamatysiu pastangas, ir nesvarbu, ar 2 žaidėjai, bus ar 1. Įdėkit darbo, ir žaidėjai patis gryš. :) 


  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nori taikingų bendruomenės narių SA-MP'e, kur žaidžia visokie marozėliai, nesubrendėliai ir dar kažkokie neaiškūs? Karoli, to nesitikėčiau niekada, tokia jau ta SA-MP bendruomenė. O jeigu apie patį tave, tai esi vienas iš man nuoširdžiausių SA-MP savininkų. Kaip ir pats matai, patys pirmi šios temos komentarai ne kokie, na ką padarysi, jie galvoja, kad žmonės gyvenimo neturi. Deja, čia nėra kažkoks žaidimas, čia yra megėjiškas SA-MP projektas, sukurtas paprasto žmogaus, o jie tikisi, kad bus sėdima prie projekto. Šie žaidėjai iš viso nenusipelnė jokių pastangų iš savininkų. Ką galiu pasakyt, šio projekto neatgaivins niekas, nebent šita bendruomenė stebuklingai ateis į protą, bet vargu...

 

O klausimas kodėl niekas nežaidžia? Asmeniškai ir aš dėl to? Nes bendruomenė kaip ir sakiau, apgailėtina. Kažką pasakai, išvadina ožiu, bandai atsikirst, pradeda į TS kviest, pasikviečia savo nesubrendėlių grupelę ir atseit "varto". 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu man patiko aprašyta viskas nuosekliai taip net žadu gryžti manau daros verta. :) Invision'ai ar tu darysi kokius atnaujinimus? :) Manau čia gryš kažkas o gal ir ne tegu deda skersa tie heiteriai jei kas kam nepatinka čia.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

 

Žinai Invi, gal ir nėra, čia pačių geriausiu sistemų, gal ir nėra, čia žaidėju, bet tikrai galit viską sukurt įdėju daug, o darbo - 0. Pats leavinau, tik dėl, to, kad nėra noro žaist kažkaip sujungiai, tuos darbus, ir koks tikslas? Tralistai buvo vienas, iš unikaliūjų darbų, kur kažkaip įdomiau dirbti. Grįšiu į serverį, kaip pamatysiu pastangas, ir nesvarbu, ar 2 žaidėjai, bus ar 1. Įdėkit darbo, ir žaidėjai patis gryš. :) 

 

 

girdėjau leavinai ne?

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Ai baikit jūs čia verkt, daug laiko sugaišinai rašydamas šitą temą, imkites darbo o ne rašynėkit. Darykite dažniau atnaujinimus, reklamuokite, darykite eventus nuo pagr. administracijos su rimtais prizais. Peržiūrėkite savo komandą ir viskas, o jie čia verkia.. Vietoj to -  imkites veiksmų.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Ai baikit jūs čia verkt, daug laiko sugaišinai rašydamas šitą temą, imkites darbo o ne rašynėkit. Darykite dažniau atnaujinimus, reklamuokite, darykite eventus nuo pagr. administracijos su rimtais prizais. Peržiūrėkite savo komandą ir viskas, o jie čia verkia..

 

Pavyzdys apgailėtinos bendruomenės žmogaus.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pasakiai ir prisnigo, po situ tavo zodziu pyst ir gris zaidejai? As nemanau. Dar prisipisk prie komandos nariu kurie darba atlieka gerai, bet tau bbzb kas uzstoja ekrana. 2 savaites kazka padarysi ir vel tylu ramu bus. As nekaltinu taves invi, bet duok kokiam zmogui ta savininka kuris atliktu tavo darba. Ehmetas - Kodel ne? Zmogus stengiasi, puikiai atlieka darba, aktyvus. Tavo darba jis atliktu uz tave zymiai geriau del sao aktyvumo.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Čia yra serveris labai galima sakyti griežtas, nes yra tokių vergų, kurie vien tik mutina ir banina (Čytinimą - taip) reikia griežtinti forume papeikimus, skundus. Skundas kuris būna atmestas, taip pat ir papeikimas, tai temos autorius būtų baudžiamas kokiais 5-10 įspėjimais (apmažėtų bereikalingų verkimų 99.8%)


 


Mažiau kreipti dėmesį į tokius dalykus, kaip pwz paskelbia per /vis, jug čia tik fking žaidimas, vieną antrą kartą lai paskelbia ir lai duoda laisvę tiem žaidėjams


  • Patinka 7

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

girdėjau leavinai ne?

 

 Joą GS su grigaičiu lošiam, bet vis tikiuosi, čia kažko... -_-

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nepyk Karoli, pabusiu itin atviras, ir atsiprasau uz nelietuviskus rasmenis. Kaip sakant, akys paskaudo beskaitant, bet kazkaip ant sirdies nepagerejo. Laikau save senu zaideju, na, jau buvusiu zaideju, ir manau galiu drasiai teigti uz dauguma senbuviu, jog priezastis, grizti i serveri - praktiskai ir teoriskai nereali. Nesistengiu laikytis savo opozicijos, jog tik del senbuviu serveris dar laikesi, taciau tik senbuviai zino ir zinos, ta pagrindini varikliuka ir visas paslaptis, kaip islaikyt gan aktyvu serva ir jo bendruomene, nekreipiant demesio i jos nariu skaiciu. Todel, mano nuomone, galbut tai bus per velu, bet nebuvo atsizvelgta, teigiu faktais, i senbuviu nora grizti i komanda, kurie kadaise isejo del laiko stokos, o dabartine administracija - tiesiog miega letargo miegu, ir net nesistengia is jo pabusti, kadangi zino, jog jie neturi jokiu atsakomybiu ar prioritetu, nera priziuromi ir saugomi. Radikalus sprendimas - keist visa serverio administracija, paciai pagr.administracijai asmeniskai kreiptis i senbuvius, stengtis sugrazinti juos i serva, o jie, esu 120% tikras, viska atstatys i vezias.

  • Patinka 17

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

 

Čia yra serveris labai galima sakyti griežtas, nes yra tokių vergų, kurie vien tik mutina ir banina (Čytinimą - taip) reikia griežtinti forume papeikimus, skundus. Skundas kuris būna atmestas, taip pat ir papeikimas, tai temos autorius būtų baudžiamas kokiais 5-10 įspėjimais (apmažėtų bereikalingų verkimų 99.8%)

 

Mažiau kreipti dėmesį į tokius dalykus, kaip pwz paskelbia per /vis, jug čia tik fking žaidimas, vieną antrą kartą lai paskelbia ir lai duoda laisvę tiem žaidėjams

 

 

 

Are you kidding me? :D Juk čia žaidimas sako. Žaidime gal irgi turi būti tvarka? Ar kiekvienas keiksis, įžeidinės? Čia ateina ir vaikų pažaist. Nereikia šūdo malt, nebus ir mute'ų su ban'ais. Temos autorius baudžiamas? "Čia yra serveris labai galima sakyti griežtas"

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Are you kidding me? :D Juk čia žaidimas sako. Žaidime gal irgi turi būti tvarka? Ar kiekvienas keiksis, įžeidinės? Čia ateina ir vaikų pažaist. Nereikia šūdo malt, nebus ir mute'ų su ban'ais. Temos autorius baudžiamas? "Čia yra serveris labai galima sakyti griežtas"

Bukiau, ne apie įžeidimus kalbu, o per vis paskelbia pwz skelbimą ar pnš. Nežinai, kas buvo seniau, tai tau ir nesuprast.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Suprantama, jog neturi pakankamai laiko, suprantama, kad nėra motyvacijos dirbti dėl bereikšmių skundų ar tiesiog be jokio pagrindimo parašytų komentarų/būsenų. Tačiau tu esi čia reikalingas, yra ir paprastų žaidėjų, kurių tu niekada nepastebėdavai. Kuomet buvau komandoje, matėsi, jog tu nori daug, daugiau negu kažkas gali tau suteikti, tačiau tam, kad kažkas turėtų daug motyvacijos ir užsispyrimo reikalinga pagalba, tiesiog paprastas patarimas ar pagirtinas žodelis iš tavęs, pgr. administracijos. Jeigu atvirai, aš čia nežaidžiu ne dėl to, jog nenoriu, o dėlto, jog nenoriu švaistyti laiko tuščiam. Kitaip sakant, noriu būti būtent komandoje ir PADĖTI kažkam, o ne tas, kuris liks nepastebėtas, ar leisti pinigus administratoriaus statusui ar kažkam, kas iš dalies būtų naudinga. Malonu, jog teiki dėmės ir paprastiems, neturintiems pareigų žaidėjams. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

pasakysiu vieną žodį - 

 

MAFAS

 

 

 

 

 

JIS YRA SERVERIO VILTIS *Myliu Las-Venturas.lt*

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nepyk Karoli, pabusiu itin atviras, ir atsiprasau uz nelietuviskus rasmenis. Kaip sakant, akys paskaudo beskaitant, bet kazkaip ant sirdies nepagerejo. Laikau save senu zaideju, na, jau buvusiu zaideju, ir manau galiu drasiai teigti uz dauguma senbuviu, jog priezastis, grizti i serveri - praktiskai ir teoriskai nereali. Nesistengiu laikytis savo opozicijos, jog tik del senbuviu serveris dar laikesi, taciau tik senbuviai zino ir zinos, ta pagrindini varikliuka ir visas paslaptis, kaip islaikyt gan aktyvu serva ir jo bendruomene, nekreipiant demesio i jos nariu skaiciu. Todel, mano nuomone, galbut tai bus per velu, bet nebuvo atsizvelgta, teigiu faktais, i senbuviu nora grizti i komanda, kurie kadaise isejo del laiko stokos, o dabartine administracija - tiesiog miega letargo miegu, ir net nesistengia is jo pabusti, kadangi zino, jog jie neturi jokiu atsakomybiu ar prioritetu, nera priziuromi ir saugomi. Radikalus sprendimas - keist visa serverio administracija, paciai pagr.administracijai asmeniskai kreiptis i senbuvius, stengtis sugrazinti juos i serva, o jie, esu 120% tikras, viska atstatys i vezias.

 

Kreiptis į senbuvius? Čia nėra variantas. Kaip tu tą kreipimą į senbuvius įsivaizduoji? Spamą skypėj, mailuose?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Padaryk serveri kaip buvo pries kelis metus butu viska paprasciau ir butu viskas normaliai o dabar kai kurie atnaujinimai kaskokie netokie biski dabar ziauri pieva yra todel dauguma ir nebezaidzia kietiem mokslai, vasara greit dabar silta lauke tai sampas atcibodes nors ir tie nesamoningi atnaujinimai. Seniau viskas buvo geriau.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Taip, viskas gerai išdestyta bet, pastaruojų metu tikrai komandos aktyvumas sumažėjo(pora administratorių matyt) tai blogai. Bet manau tai viskas pasikeis ir viskas eis tik į gerą pusė. Apie atnaujinimus, atnaujinimai tai nesvarbus dalykas, ir be naujų sistemų galima padaryti sau veiksma(šratas, GangWar, DM, Drift ir t.t). Kame problema? Žaidėjai patys nenori action'o(veiksmo) kuris tikrai būtų įdomus, kiek bandau padaryti bet vienam tai padaryti tikrai nelengva todėl ir reikalingas vieningumas su kurio pasektumem tikrai daug.

 

Kaip ir minėjo Remigijus_Narcissus kad už beprasmiškus papeikimus ir temas reikia stipriai bausti ir tada sumažes tie papeikimai kurie tikslo jokio neturi( peikiu nes kablys ir t.t). Jeigu megsti pažaist sampą ir kažką su draugais nuveikt tai paimsi ir kažką padarysi o ne verksi forume kaip čia viskas blogai. Jeigu rodyti motyvacija tai motyvuos kitus o visi čia kaip plagiatai - copy paste varo tas blogas tas blogas ir vistiek.

 

Taip pat sutikau pora žmonių kurie atvirai rašo duok free admina ir t.t bet esme tame kad iki to „free admino“ einant nieko nedaro o tiesiog stovi pusė dienos AFK arba tiesiog neprisijungia tai tolkas iš tokiu administratorių? Taip pat sako likom nepastebeti... Tai jeigu aktyviai dirbti ir sekti tikslo tai visada liksit pastebeti nekurkit čia pasakų, jeigu nieko nedarot tai ir liekat nepastebeti. Norint patekti reikia tikrai dirbti serverio gerovei o ne pff ryt padarysiu eventuku ryt padesiu pff prisijungsiu kada Invis prisijungs ir pnš. Tai kam emei adminitratorių? Arba tiek bande čia verke del administratoriaus ir paskui busenuose verkia kaip blogai, ką daryt tiek žaidėjų? Kam verkt jeigu stumi ant projekto? Sekti tikslų niekas nedraudžia, bet reikia sekti atsakyngai ir nedarant nesamonių. Iki savo tikslo motyvuotas žmogus visada nueis.

 

Tiesiog žmonės jeigu norim kažką pasekti, reikalingas komandinis darba. Kartu mes paseksim tikrai daug, mes darom o Karolis padeda ir taip mes paseksim viršuniu nerašant nesamonių. Peace :)

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Suprantama, jog neturi pakankamai laiko, suprantama, kad nėra motyvacijos dirbti dėl bereikšmių skundų ar tiesiog be jokio pagrindimo parašytų komentarų/būsenų. Tačiau tu esi čia reikalingas, yra ir paprastų žaidėjų, kurių tu niekada nepastebėdavai. Kuomet buvau komandoje, matėsi, jog tu nori daug, daugiau negu kažkas gali tau suteikti, tačiau tam, kad kažkas turėtų daug motyvacijos ir užsispyrimo reikalinga pagalba, tiesiog paprastas patarimas ar pagirtinas žodelis iš tavęs, pgr. administracijos. Jeigu atvirai, aš čia nežaidžiu ne dėl to, jog nenoriu, o dėlto, jog nenoriu švaistyti laiko tuščiam. Kitaip sakant, noriu būti būtent komandoje ir PADĖTI kažkam, o ne tas, kuris liks nepastebėtas, ar leisti pinigus administratoriaus statusui ar kažkam, kas iš dalies būtų naudinga. Malonu, jog teiki dėmės ir paprastiems, neturintiems pareigų žaidėjams. 

 

Štai dar viena priežastis, kodėl serveryje nėra žaidėjų. Žmonėms be pareigų - neįdomu. Vadinasi reikia ieškoti kažkokios įdomios veiklos žaidėjams be pareigų.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Va Invi, tikrai dabar pasakiai tai ką reikia pasakyti, ir kas tave čia peiks ar kažką. Net nesigilink ir nedėk nervų, jie ,kaip ir sakiai yra tie kenkėjei serveriui dėl kurių ir sužlugo lv, tikiuosi kai jų nebeliks mes sukursime dar kartą per naujo didelę LV bendruominę ;) dėkui už mintis ir visus patarimus!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Susikurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų naujoje svetainėje

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Kurti naują...