Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Ethan_Thompson

Atsiliepimas apie serverį Ethan_Thompson

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi LAS-VENTURAS žaidėjai! Čia su jumis sveikinasi Ethan_Thompson ir šiandien parašysiu trumpą atsiliepimą apie serverį mano atžvilgiu, tai yra, kuo jis man įdomus, kas patinka, o kas nelabai. Gero skaitymo. :)


 


 


 


Kodėl aš pasirinkau būtent šį nuostabų serverį?


 


 


Priežaščių yra tikrai daug, jos prasideda nuo gerų serverio sistemų, iki padedančios serverio administracijos. Serverį radau gana seniai, bet nebuvau pasižymėjęs taip, kad žmonės žinotų kas aš esu. Pasirinkimas buvo tikrai tikslus, kadangi, net ir dabar nesigailiu, kad čia žaidžiu ir mėgaujuosi. Tikriausiai dauguma žmonių serverį nužiūri pagal išvaizdą, žmonių aktyvumą ir visą kitą, bet aš esu toks žmogus, kuris pamato tai, ko niekada negalėjo pamatyti - LAS-VENTURAS! TAIP, šis pavadinimas man daug ką reiškia, TAIP, nes čia žaidžia mano pažystami, draugai, TAIP, nes čia žaidė ir dar žais mano klasiokai. Atsimenu kažkada paklausiau vieno, kodėl čia žaidi, o ne pavyzdžiui kitur? Jis man atsakė aiškiai ir paprastai: "AŠ ČIA TURIU NORO IR MOTYVACIJOS, KAŽKĄ DARYTI, NES TIK JAME YRA TIEK VEIKLOS, KIEK NĖRA KITUR". Kai jis man taip pasakė, aš supratau, kad čia yra toks serveris, kuris nenuvils savo įdomumu, veiklomis, renginiais, konkursais. Todėl ir aš pasirinkau žaisti šį serverį todėl, nes tik čia atrandu veiklos kažką nuveikti, o ne kelti ridą ir "kimarint".


 


 


Kodėl aš rašau šį atsiliepimą?


 


 


Šį atsiliepimą rašau todėl, nes noriu įrodyti, kad serveris yra tikrai įdomus. Aišku jis buvo nusmukęs nesenai, bet tikiuosi, kad tai buvo tik atsitiktinumas ir tai daugiau nepasikartos mano nuomonę, o serveriu galėsime džiaugtis ilgai. Tiems, kurie dar nežaidė iš mano gretų, atsiūsiu savo temą ir paprašysiu bent kažkiek paskaityti, kad tiesiog suprastų pagrindinę aprašymo esmę ir kad mes galime surinkti daug žaidėjų, nes kuo daugiau mūsų - tuo daugiau linksmybių.


 


 


 


Visiems noriu padėkoti, o ypač serverio savininkui Invision_White, kad šis serveris dar gyvuoja ir neša žinią, kad mes nepasiduodame ir tikrai esame stiprūs. Taipat noriu padėkoti EPi direktoriui Edvis_Denreo, kad davė šansą užeiti į nuostabią firmą, The_Deus už draugišką ir visapusišką pagalbą, net kai ir to mažiausiai reikėjo, Irma_Mantas už dažnius ir įtraukiančius eventus, bei visiems kitiems kurių nepaminėjau. Didelis dėkui už pagalbą, kai aš dar buvau naujokas ir daug ko nežinojau.. AČIŪ VISIEMS! :)


 


Su pagarba - Ethan_Thompson.

  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Dėkui už atsiliepimą

Serveryje gausi 15,000€

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   3 nariai

×
×
  • Kurti naują...