Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Twentyone_Savage

Atsiliepimas apie serverį - Twentyone_Savage

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi , manau niekas manęs dar nepažįsta. Serveryje pradėjau žaisti prieš kelias dienas, ir jau turiu tikrai nemažai pastebėjimų.

Dalykų , kurie man patiko yra daugiau nei tų kurie nepatiko. Man šiame serveryje patinka tai , kad, bent jau man taip pasirodė, pinigai yra labiau vertinami nei kituose projektuose. Kitur limonai vaikšto kaip niekas , eventų prizai irgi milijoniniai, o čia , kiek mačiau , prizai nesiekia 100k, tai atrodo jog pinigus yra sunkiau gauti , jie vertinami. Dar vienas dalykas kuris man labai patiko - žmonių paprastumas. Dar nesutikau tokių žmonių , kurie būtų "pasikėlę" ar kažką , tiesiog kiek teko bendrauti , tai paprasti bičiukai, dažniausiai padeda, pasako ko nežinau apie serverį. Dar man labai patiko tai , kad naujokai čia - lyg dievai , praktiškai viskas nemokamai - mašinų nuoma, už taksą man kažkodėl nereikėjo mokėt, i kai kuriuos pastatus įeiti man taippat nemokamai, už greičio viršijimą baudų nėra - man tai vien tik pliusai , kol esu naujokėlis. Dar vienas pastebėjimas , kuris tikrai mane nustebino , kad yra darbų su pakvietimu nuo 0 xp , tai tik dar kartą parodo , kaip serveriui svarbūs yra nauji žaidėjai. RESPEKTAS!

Buvo dalykų kurie ir nelabai patiko. Turbūt yra tik vienas toks svarbesnis(bent jau man kol naujokas) dalykas tai tik tai, kad per teisių laikymą , vos įdaužus mašiną, reikia pradėti per naują:D , o kadangi nei telefono neturiu, paleidžia kažkur vidury miesto ir reikia ieškot tos VM ,bėgt belenkiek laiko. Dar nepatiko tai kad yra tikrai tokių žmonių kurie piktybiškai daro nesamones, pvz.: važinėja non-rp , suvažinėja, specialiai žudo ar daro dar kokį tai šūdą. Daugiau blogų dalykų kaip ir nepastebėjau.

Mano manymu , šis serveris turi labai daug pliusų ir tik kelis nežymius minusus, kurie žaidžiant serveryje tiesiog kartais būna nepastebimi. Tai štai mano pirmasis įspūdis apie serverį. Manau liksiu ilgam:)

  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   1 narys

×
×
  • Kurti naują...