Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 10 / 200

Versija: LV 7.7.6


Invision_White

Serverio versijos 6.0.0 atnaujinimai

Rekomenduoti pranešimai

logo.png

 

Visų pirmą, norime visus lasventuriečius pasveikinti su tuo, jog šiandien, tai yra liepos 10 diena, išleidome LV 6.0.0 modifikacijos versiją! Praėjusį kartą, į LV 5.0.0 versiją įžengėme gegužės 22 diena, tai reiškia, kad per truputi daugiau nei metus sugebėjome išleisti net 100 mažesnių versijų! O dabar, galime pristatyti tai, ką sukūreme LV 6.0.0 versijoje.

 

 Nauja emigracijų sistema

 

Panaikintas emigracijų prižiūrėtojas. Nuo šiol emigracijas atlikinės nemokami administratoriai, kurie atstovauja pirmąją grupę (pagalba naujokams). Jiems buvo suteiktos dvi naujos komandos /emigruoti ir /neemigruoti. Jeigu emigracijos anketa atitinka reikalavimus ir taisykles, tuomet administratorius su pirmaja komanda /emigruoti Vardas_Pavardė emigruoja norimą žaidėją. Sistema tikrina ar emigracijų forume žaidėjas, kurį norima emigruoti yra sukūręs anketą ir ar ji dar nėra patikrinta kito administratoriaus. Atitikus šiai sąlygai žaidėjas yra emigruojamas, jam suteikiama 5,000 XP, 20,000 € ir nemokamas VIP 3 dienas. Emigracijos tema forume yra užrakinama, o jos pavadinimas pakeičiamas tokiu formatu: „Invision_White emigravo Jonas_Jonaitis“. Sistema neleis emigruoti žaidėjų, kurie užpildė emigracijos anketą, tačiau turi daugiau nei 5,000 XP serveryje. Bandant emigruoti tokį žaidėją anketa bus automatiškai atmetama, tema užsirakins ir jos pavadinimas pasikeis į: „Invision_White neemigravo Jonas_Jonaitis (turi daugiau nei 5,000 XP)“. Kita komanda - /neemigruoti Vardas_Pavarde skirta atmesti netinkamą emigracijos anketą. Panaudojus šią komandą vėlgi žiūrima ar aplamai tokia emigracijos anketa yra sukurta ir dar nepatikrinta. Atitikus šiam reikalavimui tema yra užrakinama, o jos pavadinimas pasikeičia į: „Invision_White neemigravo Jonas_Jonaitis (neatitiko reikalavimo)“. Iš nemokamų administratorių tikimės skaidraus ir greito emigracijų anketų tikrinimo. 

 

 Sprogdinamas tiltas klanams

 

Klanams atsirado galimybė už 1,000 kreditų įsigyti galimybę sprogdinti tiltą, esantį kelyje Las Venturas - San Fierro. Tikslią vietą galima sužinoti su komanda /kurtiltas. Ant šio tilto klano vadas, kurio vadovaujamas klanas turi nusipirkęs galimybę sprogdinti tiltą, gali padėti dvi bombas vietose, kurios yra pažymėtos 3D labeliais. Pradėti tilto užminavimą galima tuo atveju, jeigu yra prisijungęs bent vienas teisėsaugos valdžios narys (vienos iš trijų teisėsaugos sričių direktorius ar pavaduotojas), yra aktyvus bent 8 teisėsaugininkai ir jūsų klane yra prisijungę bent 5 nariai. Sėkmingai padėjus pirmąją bombą reikia per 3 minutes spėti padėti ir antrąją, kitu atveju pirmoji padėta bomba bus automatiškai sunaikinta. Padėjus abi bombas ant tilto, jos yra automatiškai aktyvuojamos, sugeneruojamas jų sprogimo laikas nuo 15 iki 25 minučių ir suma, kurią gaus klanas į seifą, jeigu tiltas bus susprogdintas. Apie užminuotą tiltą pranešama visai teisėsaugai, kuri turi per nurodytą laiką spėti deaktyvuoti bent vieną iš dviejų bombų (geriausia abi). Greičiau ir patikimiau išminuoti bombas teisėsaugininkas gali turėdamas specialią išminavimo įrangą, kurią galima įsigyti už 150 € užlipus ant teisėsaugos ginklų pickup'o (ji prarandama mirus arba išminavus bombą). Turint šią įrangą bombos deaktyvavimas užtrunka vos 5 sekundes, o galimybė sėkmingai nukenksminti bombą lygi 100 procentų. Priešingu atveju, jeigu bandoma bombą išminuoti neturint tam skirtos įrangos, deaktyvacijos laikas padvigubėja, o galimybė sunaikinti padėtą bomba yra lygi 50 procentų. Už išminuotą bombą teisėsaugininkas gauna 10,000 € į /alga ir 50 darbo patirties taškų. Išminavus abi bombas per duotą laiką, visų teisėsaugos sričių darbo seifas papildomas padalinta suma, kurią būtų gavęs klanas už tilto susprogdinimą, o tiltas išlieka sveikas ir nepažeistas. Tuo atveju, jeigu nespėjama išminuoti nei vienos bombos, tiltas pasibaigus laikui tikrai susprogs ir sugrius, o klanas už tai į savo pinigų seifą gaus prieš tai nurodytą sumą pinigų. Žinoma, bus situacijų, kai teisėsauga spės išminuoti vieną bombą iš dviejų, tada sprogimo tikimybė sumažės iki 50 procentų, kadangi galimai vienos bombos neužteks tam, kad tiltas sugriūtų. Esant tokiai pabaigai nei tiltą bandęs užminuoti klanas, nei teisėsauga negaus pinigų į savo seifus. Jei visgi nusikalteliams pavyks susprogdinti tiltą, tuomet 20 minučių bėgyje netoli tilto atsiras specialios užtvaros, kurios praneš per tiltą persikelti norintiems žmonėms apie tai, jog tiltas šiuo metu yra susprogdintas. Jis automatiškai bus sutvarkytas per 1-3 valandas nuo praėjusio susprogdinimo laiko ir jį bus galima vėl bandyti užminuoti.

 

 Galimybių valdymas darbų pavaduotojams

 

Darbų su pakvietimu direktoriai gavo naują privilegiją - valdyti svarbias savo pavaduotojų galimybes. Iki šiol tai nebuvo įmanoma padaryti, kadangi pavaduotojų komanda buvome nustatę mes, dabar direktorius laisvai pats galės pasirinkti ar nori, jog jo pavaduotojas galėtų priimti į darbą žaidėją, išmesti darbuotoją iš darbo, skelbti pranešimus kaip darbo pavaduotojas visiems žaidėjams, uždėti darbuotojui įspėjimą, nuimti darbuotojui įspėjimą ar suteikti darbuotojui norimą rangą. Direktoriai, pavaduotojų galimybes valdykite atsakingai!

 

 Sugražinta lagaminų sistema

 

Ilgą laiką dėl tam tikrų rimtų klaidų buvo išjungta lagaminų sistema, tačiau dabar klaidos buvo išsiaiškintos ir sutvarkytos, todėl lagaminų sistema vėl veikia! Trumpas priminimas apie lagaminų sistemą: serveryje yra 3 tipų lagaminai, bronziniai, sidabriniai ir auksiniai, iš kiekvieno galima ištraukti vis geresnius prizus ar retus daiktus, už kuriuos suteikiami skirtingi bonusai žaidime. Turite nereikalingų lagaminų ar retų daiktų? Galite juos parduoti kitiems žaidėjams: /plagaminus, /parduotidaikta. Lagaminus galima gauti praleidus tam tikrą laiką serveryje, iškasti juos lobių saloje ar tiesiog nusipirkti už kreditus (/paslaugos). Dėl buvusių klaidų serveryje atsirado daug neteisėtu būdu įgautų lagaminų ir retų daiktų, todėl teko juos visiems anuliuoti. Taip pat pridėta keletas naujų daiktų. Sėkmės vėl naudojantis sistema!

 

 Panaikintos gaujos, naujovės klanams

 

Kadangi sugražinus į serverį klanus gaujos tapo nebelabai naudojamos, todėl jos buvo panaikintos, o daugumą jų privilegijų gavo klanai. Nuo šiol klano valdžia gali už 1,000 kreditų nusipirkti leidimą grobti banko seifą, kurio sėkmingai pagrobti pinigai keliauja į klano seifą, už 500 kreditų galima nusipirkti leidimą grobti zonas, kurių turėjimas duoda valandinį uždarbį klanui. Taip pat galima už 500 klanui nupirkti specialią įrangą, kurios pagalba galima į teisėsaugos tr. priemones įmontuoti pasiklausymo blakę ir taip klausytis teisėsaugos pokalbių bei leisti klano nariams padėti bombas norime vietoje. NAUJA PASLAUGA - už 2,000 kreditų savo klano nariams galite nupirkti leidimą pasiimti ginklus iš savo klano pick'up. Ginklų dežėje yra tokie ginklai, kaip AK-47, Shotgun, beisbolo lazda bei galimybė pasigydyti. PASTABA: nupirkti ginklai iš dežės neatema ginklų, kurie yra padėti klano amunicijoje. Taigi... Nenorėjome visų paslaugų klanams padaryti prieinamų tik už kreditus, todėl nuo šiol klano taškai taip pat turės nemažai privalumų. Vadas ar pavaduotojai, kurių klanai turi 500 ar daugiau taškų galės uždėti maišą ant galvos žaidėjui, jį surišti, atrišti bei naudoti /grobimas komandą, o paprasti klano nariai, kurių atstovaujamas klanas yra pasiekęs 500 taškų ribą galės įsodinti žaidėją į tr. priemonę, išlaipinti iš jos. 500 taškų nėra maksimumas, kuris suteikia klanui absolučiai visas įmanomas galimybes. Nuo 700 taškų klano nariai gali vežti kontrobandą ir už tai užsidirbti pinigų, o nuo 1000 klano taškų renkant narkotikus laive ar sandelyje jų gausite + 1 daugiau, o mokėsite dvigubai mažiau nei kiti klanai, kurie neturi pasiekę tokios taškų ribos! Nepaisant viso to, kad gaujos buvo visiškai panaikintos iš serverio, klanams dar buvo įkurdinta speciali slėptuvė, kurioje rasite banko seifui ir kontrobandai vežti skirtas tr. priemones. Kol kas ši slėptuvė neturi daugiau jokių funkcijų, tačiau esame atviri jūsų idėjoms!

 

 Papildomi atnaujinimai

  • Atsirado galimybė pirkti paslaugas apmokant PayPal, norint tai padaryti reikia susisiekti su Invision_White per asmeninę forumo žinučių sistemą.
  • Truputi aptvarkyta komanda /akomandos.
  • Sutvarkytos komandos /dirkom ir /pavkom. Į sąrašą pridėtos visos esamos komandos direktoriams bei pavaduotojams. Pastariesiems rodys tik tas komandas, kurias leidžia naudoti direktorius ir serveris.
  • Pakeistos grobiamų zonų vietos klanams, nuo šiol laisva zona bus pažymėta balta spalva žemėlapyje, o užimta - orandžine. Kuomet zoną bus bandoma užimti, ji mirksės šiomis spalvomis. Pakeisti valandiniai uždarbiai klanui turint užgrobus zoną.
  • Komanda /klkom nuo šiol parodys komandas, kurios prienamos klano valdžiai ir komandas, kurios prieinamo klano nariams. Dėl to, kad lange nebūtų prigrūsta daug komandų, buvo sukurta atskira komanda, skirta peržiūrėti paslaugas, kurias galima nupirkti savo klanui - /klpaslaugos.
  • Patobulinta serverio anticheat sistema.
  • Pataisyta keletas klaidų, atlikti žaidėjams nepastebimi patobulinimai serverio viduje.
  • Ir dar daug kitų, smulkesnių atnaujinimų!

? Informacija apie LV 6.0.0 versijos kūrimą

  • Atnaujinimas pradėtas kurti liepos 2 diena;
  • Naujų sistemų testavimui buvo skirta ypatingai daug laiko, stengiamės apžvelgti kiekvieną smulkmeną;

  • Prie versijos kūrimo prisidėjo: Invision_White (versijos kūrimas, testavimas), Sky_Andrius (patarimai, versijos testavimas), Ledas_Competiv (MAP darbai).

Visi žaidėjai, kurie buvo gavę banus (ne RCON) iki liepos 1 d. buvo atblokuoti! Mėgaukites žaidimu ir nebepažeiskite taisyklių.

 

1.jpg2.jpg

3.jpg

4.jpg5.jpg

 

  • Patinka 20

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Geri

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

šaunu

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Puiku

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šaunu, mldc

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Opaaaaaa zjbs

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šaunūs. :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

visai ok

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pagaliau nustebinot, šaunu jog judat į priekį. Šaunuoliai.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

zajbyssss. TSG COOl. Bereik hoodu klanams

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Krasavcik , pajudinai bulkas mldc , tik neatleisk ju:D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nors mane galėjai rcon bet šaunūs atnaujinimai :).

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu su 6LV bet kur paprastiem zaidejams atnaujinimai? viskas valdziai, naujokas, klanams ir adminams

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Labai patiko, tikrai didelis ačiū, kad vis dar stengeties dėl mūsų!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

LABAI GERI ATNAUJINIMAI, LETS TRY IT :_

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Puikūs atnaujinimai tiek klanams, tiek emigracijos naujovės. Šaunuoliai!


Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Viskas gerai minusas kad dingo reti daiktai kurie visiem buvo labai reikalingi :) ir lagaminai kurie buvo pirkti už serverio valiutą 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...