Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Jay_Verdez

Atsiliepimas Jay_Verdez

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi, aš esu naujokas Jay_Verdez ir rašau atsiliepimą apie serverį. 


 


Starto pradžiai praejo labai puikiai dėl gerbiamo administratoriaus The_Deus, jis man padėjo apsipažinti su šio neįprastos pozicijos miestu, Las Venturas. The_Deus yra labai geras administratorius dėl to jog padeda naujokams, ne tik man bet ir kitiems. Labai smagu jog atėjas į naują projektą atsiranda žmonių kurie padeda naujokams apsiprasti su visiškai skirtingu virtiuolios realybės pasauliu, naujos sistemos, viskas labai kitaip negu ten kur žaidžiau seniau.


 


Apie šį projekta galėčiau rašyt ir rašyt nes tai labai įdomu, jo pats miestas, serverio sistemos, labai smagu jog yra geros sistemos su čytais, matau jog daug kas gauna lban už "fly hack" ir t.t. ir smagu jog adminai dirba prie čyteriu gaudimo.


 


Pačios serverio sistemos mane labai sudomino dėl tokio kaip liftas, labai įdomu prisiregistravęs prie serverio pamatyti kažką neįprasto, labai šaunu jog kekvienam aukšte yra kažkas įrengta, retas mašinas galimą pamatyti, skelbimu kontora kur galima pasiskelbti norimą skelbimą ir dar keletas dalyku. Nors ten yra ir tuščiu patalpu tai įdomu nes per kažkurį atnaujinima galbūt bus kažkas idėte naujo į viena ar kelias patalpas.


 


Labai įdomi sistema dėl migracijos, reikia nusipirkti pasą ir vizą jog galėtum įsidarbinti į kokį nors darbą.


 


Šis serveris yra labai įdomus tad siulyčiau jį žaisti kitiems kurie nežaidžia, svarbu jog būtų adminu kurie padėtu naujokams apsiprasti šiame serveri.


 


Ačiū jog skaitėte mano atsiliepimą apie šį serveri. Kam patinka +r3p


 


 


  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   1 narys

×
×
  • Kurti naują...