Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Ethelbert_Coraddi

Ethelbert_Coraddi pasiūlymai serveriui ! 2#

Rekomenduoti pranešimai

Ethelbert_Coraddi pasiūlymai serveriui !

 

 

 

1.Benzino/dyzelio pavogimas.

 

 

Benzino/dyzelio pavogimas tai turėjau omeny nusiurbimą. Dabartiniuose kioskuose reiktų pridėti vieną dalyką, tai "tuščias bakas" tuščias bakas būtų reikalingas tam kad būtų kur išpilti nusiurbtus degalus. Ši komandą labiau būtų prie nusikalstamų grupuočių pusėje. Tai dėkim būtų -  /issiurbtid - išsiurbia dyzelį.  /issiurbtib - išsiurbia benziną. Prieš tas komandas būtų toks dalykas kaip /nulauzti - ši komandą leistų nulaužti bakelio apsaugą (atidaryti). Ir taip parašius komandas "/issiurbtid - išsiurbia dyzelį.  /issiurbtib - išsiurbia benziną" Į tuščia baką prisileistu dėkim dyzelio arba benzino. Ir galėtų jį perpilti.

 

2. Ratų drožimas

 

Tai jeigu ilgai važinėjasi ir panašiai, dėkim - driftini, ir panašiai eitų lauk padangų likutis, ir prie informacijos apie tr.priemonė būtų kokią icon ar panašiai susijusią su "ratais" ir panašiai ir būtų padangų likučio nuo 1%-100% ir mažėjant padangų likučiai dėkim būnant kokiam 32% arba mažiau mažėtų greitis, o būnant kritiniai situacijai jos palikti kiauros. Ir kad jas pasikeisti turėtum išsikviesti mechaniką, arba nuvažiuoti į garą, kad pakeistų, ir mechanikams būtų daugiau veiklos ir būtų didesnės galimybės užsidirbti lėšų.

 

3. Turbiną

 

Tr.priemonių turbinos. Turbinas galimą būtų įsigyti irgi pas mechanikus. Turbiną pridėtų daugiau greičio, ir galios. turbinos informaciją irgi būtų rodomą šone kur yra apie tr.priemone visą informaciją. ten kaip įkaistą ir panašiai, ji automatiškai įsijungtų daugiau paspaudus gazo pedalą. Taip pat mechanikai turėtų ją įdėti ir galėtų pakeisti. Ir gautų irgi daugiau veiklos ir daugiau lėšų.

 

4. Transporto priemonių detalių parduotuvė.

 

Tam kad galėtų įsigyti kokias padangas, ar kokias kitas detales reiktų nuvažiuoti į tą parduotuvę ir nusipirkti reikiamas detales.

 

5. Saugojimo aikštelę.

 

Čia gal ir įdomesnę mintis bet padaryti saugojimo aikštelę. Ir dėkim tą aikštele būtų aptvertą. ir kad galėtum į ją įvažiuoti reiktų susimokėti tam tikrą mokesti už tam tikrą laiką. Jeigu laikas pasibaigs, bus praneštą ir jeigu nesusimokėtų per 24 valandas. Būtų praneštą mechanikams ir jie galėtų ją nutempti. Bet kitų mašinų neitų prikabinti.

 

 

Šiam kartui tiek. buvau paviešinęs pirmas 2-3 bet neišsamiai.

 

 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Naa nežinau.

1 idėja - Prieš, per daug nesamonė būtų, nes visi nusiurbinėtų ir nu na..

2 idėja - Sutinku visai smagu būtų pamatyti šią idėja. taip pat reiktų pridurt, kad dėl padangų būklės mašina prasčiau stabdytų ar slystų.  

3 idėja - nėra tokia labai įdomi, gal net mano manymu per paprasta kelt į serverį

4 idėja - visai įdomiai čia sumastei, bet labai smulkiai aprašei, jei nesupyksi turiu gerą idėja ir parašysiu ją kitam savo idėjų dešimtuke :D

5 idėja - Prieš, visiškai nereikalinga sistema, nes žaidėjai mėto mašinas kur tik nori prie namų, tplv, paprastose aikštelėse, o čia dar mokėt, kad pastovėtų abejoju ar kas vežtų ten tą savo car.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   2 nariai

×
×
  • Kurti naują...