Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Danny_Williams

#1 Liūtkos blogas / Dabartinė serverio situacija.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, kadangi šiais laikais beveik neįmanoma gauti blogo iš savivinkų, nes jie yra visiškai užmiršti nusprendžiau sukurti šia tema ir šiek tiek pakalbėti apie dabartine serverio situacija. Dauguma jūsų tikriausiai neturite žalio supratimo kas toks aš esu, kadangi serveryje mane pamatyti beveik neįmanoma. Vienu žodžiu aš kažkada čia buvau svarbi serverio dalis. Dabar mes prieiname 2018 metus ir serveris vis dar kažkaip stovi ant dviejų kojų, netgi po 2 metų „Žaidėjų krizės“.  Jeigu atvirai per paskutinius manęs beveik visiškai nedomino šio serverio situacija, kadangi ryšius su šiuo žaidimus rišau ilgam laikui.

 

Šiais metais grįžau porai savaičiu, kadangi buvo tas laiko tarpas kaip dauguma senbuviu nusprendė, kad pasiilgo šio serverio jausmo ir grįžo pažaisti. Tuo metu pasitaikė moderatorių atranka į kurią užpildes galvojau, kad viskas bus kaip ir senais laikais, bet oj kaip aš klydau. Šiuo metu aš forumo moderatoriumi jau esu beveik 6 mėnesius, bet net nepastebėjau kaip greitai laikas prabėgo, nes serveryje taip dažnai nesilankau kaip ankščiau. Per šiuos metus buvo daug pokyčių valdžioje. Tų pokyčių labiau reikėjo pačiam serveriui, nes šiuo metu kaip rašau šį bloga serveryje sėdi 27 žmonės. Serverį palieka dar daugiau svarbių asmenų ir patikimų žaidėjų sąrašas vis mažėja kurie yra verti būti projekto komandoje.

 

Žaidimas dar nepraėjes savo laikų jį visada yra metodas padaryti įdomesnį, mums tik atsibodo ta pati rutina. Nėra nieko naujo, mes viską atkale šiame mieste atmintinai ir nieko naujo nenuveiksi. Aišku žaidime yra ribos, stebūklų padaryti neįmanoma (Scripto atžvilgiu). Nauji žaidėjai ateina, seni išeina, bet ar serverio savininkai kažką daro, kad sulaikytų senus serverio žaidėjus iš palikimo? Kiek kartais matau šio serverio tikslas yra pritraukti naujus žaidėjus. Bet po mėnesio ar dviejų jie taps tais pačiais senais žaidėjais kurie paliks. Tas pats žaidimas nėra įdomus, kaip ir visi sako tas pats per ta patį, rida, narkai, porą veiksmų ir labanakt.

 

Serveris taipogi nebeturi normalaus scripterio kuris galėtų pagyvinti serverį. Priežastis tikriausiai aiški – financai. Dauguma jūsų sakote, kad Karolis galvoja tik apie pinigus, bet pagalvokite jeigu jūs būtumėte jo vietoje ir jums virtualaus gyvenimo verslas nešdavo tūkstančius litų į mėnesį, o dabar neša gal tik šimtus, neskaitant visų išlaidų. Laiko neturėjimas taipogi, yra didelė priežastis kodėl serveris nėra toks kaip ir ankščiau. Dauguma jūsų nežino ką jis daro privačiam gyvenime ar mokosi ar turi kitą darbą, nes vis dėl to negalės jis verstis gyvenime rementis tik projekto lėšomis kuris nežine kiek gyvuos. O gal kalti tie patys pinigai kurie tūkstančiais eidavo į jo banko sąskaitą kiekvieną mėnesį ir jie priversdavo kartais užmiršti apie patį serverį priežaščių yra daug. Kaip ir minėjau valdžioje buvo daug pakeitimų nauji prižiūrėtojai, adminai ir netgi naujasis pagrindinis Administratorius kuris turėjo padėti atgaivinti serverį , bet atsiliepimų gerų kolkas apie jį negirdėjau. Nuo to laiko kaip jis bus nepriskaitė (Forumo moderatorių komandos) prie projekto valdžios man ir kilo tokia mintis, kad kaip ir ankščiau mes niekas. Jeigu, kas dar atsimenate mano leavinimo anketa aš ten parašiau, kad mano darbo ten nevertino. Tuo metu išbūti metus forumo moderatoriumi buvo labai didelis pasiekimas taipogi be jokių įspėjimų ar nusiskundimų, bet kaip ir sakiau į nieką nebuvo atsižvelgta kaip ir dabar. Ai, dar prisimenu kaip forumo moderatoriams buvo mokama alga kreditais serveryje už jų darbą.

 

Dabar mūsų komanda yra labai kritikuojama už savo darbo neatlikima ir yra įvardinta labai negražiais žodžiais. Ką galiu pasakyti tai mieli savininkai prašau nekritikuokite mūsų darbo, jeigu norite geresnių vaisių duokite mums daugiau motivacijos t.y paramos/prisidėjimo. Aplamai kaip ir sakiau serveris tikrai negrįžta prie panašaus lygio kuriame būdavo ankščiau ir jeigu toliau nieko gero neįvyks duodu šiam serveriui dar metus, max . Tiems kurie nori kritikuoti mano nuomone galiu pasakyti, kad aš galima sakyti užaugau prie kompiuterio ekrano žaisdamas šį žaidimą ir per paskutinius metus leisdavau laiką būtent šiame serveryje nuo 2013 iki dabar. Laikas pasikeitė kaip skubėdavau pasigauti mokyklos autobusą, kad grįžt namo kuo ankščiau pažaisti šiame serveryje iki dabar kaip prisijungiu gal karta į porą mėnesių ir net porą kartų į savaite. jeigu norit numeskit nuotrauka p* neskaičiau :D

 

Čia pirmas ir nepaskutinis blogas, turiu apie daug ką su jumis pakalbėti t.y ką veikiau 2015-2017 kaip buvau padaręs pertrauka ir kokie ateities planais ir t.t. Taipogi duokit idėjų kokia tema pakalbėti kitame bloge ką norite būti sužinoti iš mano pusės. Nesidrovėkit atsakinėsiu, net ir į klausimus kurie galima mane nudegint. Dėkoju kas skaitėt ir išklausėt mano nuomone ir taipogi galite patys pasireikšti šioje temoje. Ačiū.

 

 

  • Patinka 18

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Oo Liutauriukas. Laba laba. Papasakok kaip kokios pirmos privilegijos, atradimas pačio žaidimo ir pnš

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Malonu susipažinti  , + rep graži nuotrauka


Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

labai daug skaityt, bet žinau kad ne durns esi ir moki sava nuomonė išreikšt puikiai. Da wrestlinga bežiuri

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tik pabandai Gustai ištrinti ir šitą temą, kaip ir Aurimo ir malonės gali nebelaukti.


  • Patinka 9

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

"kad viskas bus kaip ir senais laikais, bet oj kaip aš klydau. "

 

 

 

 

stipriai klydai, stipriai. jau čia senai nėra ko stengtis dėl šito serverio

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

 

 

 

Tik pabandai Gustai ištrinti ir šitą temą, kaip ir Aurimo ir malonės gali nebelaukti.

 

 

Ant laužo jį  :lol:  :lol:

 

O šiaip Liutka kaip visad mintis moka išdėstyt, tiesos prigrūsta kaip reikalas. O dėl tos kritikos modų komandai tai tegul susidegina, surinkta tobula komanda, o nesugeba jos motyvuot, skirt dėmėsio ir pnš., patys kalti. Pats toj modų komandoj atsedėjau metus su viršum ir įdomesnė buvo tik pati pradžia, kai reikėjo forumą susitvarkyt ir t.t., o paskui tas pats per tą patį, palauki mėnėsį ar du kol atsiras pakankamai postų tavo skilty kad bent jau kažką normaliai sutikrint. O galiausiai ir to nebelieka padaryt, kadangi kažkas sumano uždėt įspėjimus už moderatorius  :rolleyes:  Iš vis, kam tą kritiką ant modų verčia, jei kol kas nei vienas išrinktas jo adminas nepasižymi geru darbu, visi senesni ir geresni administratoriai, kurie dabar yra komandoj, tai grynai seni komandos nariai arba gavę per savo aktyvumą ir gerą darbą. Pats laikas būtų Karoliui labiau pradėt domėtis pačiu projekto vidum, kadangi kol kas rezultatą visi patys puikiai matom  :ph34r:

 

O kad bent kažkiek grąžint serverį į senas vėžias ,tai viską čia nuo pamatų keist reikia, dar kai Britas buvo sugrįžęs, šnekėjom su juo nemažai, buvo sumanęs gerą sistemą forumo/žaidimo ties visų taip nemėgiamais papeikimais, tik va gaila kad išėjo, gerą sistemą būtų padaręs. Atnaujinimai nėra tokie blogi, tiesiog visi yra išlepinti Brito atnaujinimų, tad to pačio tikis ir iš Karolio, bet skirtumas tarp jų abiejų yra, tad atnaujinimų peikt tikrai negalim, kadangi jie bent jau cirkuliuoja ir būna. Apie komandą čia dvipusiškai būtų galima šnekėt, prižiūrėtojuose reiktų pokyčių, DPi reiktų duot labiau neutraliam žmogui, kadangi dabartinis kartais pats pasimeta savose taisyklėse dėl tų perleidimų, o ypač papeikimų atsakymai tiesiog auksiniai. Nuo mano "nušalinimo" kol kas dar nebuvo pastovaus PD direktoriaus, Lafa dar dar pastovumo išlaikė, paskui vieną dieną prisijunk į forumą ir vienas žmogus direktorius, po kelių dienų prisijunk jau kitas direktorius. Didžiausias minusas teisėsaugoj, jog pagalbininkas pasiemęs pagrindinę sritį. Jei andriau skaitysi šitą, tai pats laikas būtų skirt mažiau laiko žaist kaip žaidėjui, o daugiau laiko skirt pačiam projekto keitimui, nes šiuo metu pagrindinė dalis laiko skiriama pasižaidimui pačiam serveryje kaip žaidėjui, jau nekalbu apie daromą veiklą jame. Prie to pačio nereiktų apkraut komandos narių savais darbais, kai kurie buvę ir esami adminai supras. Didžiausias minusas tavyje, andriau, tai kad nepriėmi kritikos, jeigu kažką padarai, už padarytus veiksmus pasiruošk gaut kritikos, komplimentų ir pnš., kadangi pastaruoju metu daugelis kas įmeta kritikos žiūbsnelį pastebėjau gauna banus/ispėjimus forume, su Stefanu čia dar kažkokia situacija šiandien buvo, kad gavo baną forume už tai, kad įmetė tavo pačio postą FB, tai come on, kame logika.

  • Patinka 8

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

niekad nebus kaip ankščiau, pamirškit xd ir btw senbuvius atbaido ta nauja valdžia, naujokai adminai wtf, net nemalonu žaist, peace nerėkit naujokai ant manęs :)

  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias Edas_Bmw

normaliai cia skelei seniuk, jkj neskaiciau net ,bet vistiek rep kad kazka rasai :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

"Kas tiesa tas ne melas" Malačius, malonu buvo skaityti.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Apie pagalbininką

 

Karolis padarė dar vieną ta pačią klaidą ir jis vėl nudegė lygiai tokiu pačiu būdu. Taip Gustas daro šiektiek daugiau darbo už Mart(Nelabai daugiau vėliau sužinosit kodėl), taip jis yra aktyvesnis, bet ar tai geriau projektui :? Nekartą su Karoliu kalbėjau ir sakysiu kad draugų "biznyje" negali būti, o jis va juos traukia kaip bitės prie medaus. Apie patį Gustą kaip apie žmogų - labai lengva manipuliuoti jį. Patikėkit manimi, tiek jį manipuliaviau tiek kiti komandos nariai juo naudojosi, Iš mano pusės galbūt galėtų būti senas visiem blogus prisiminus sukėlęs dalykas - valdyba, o iš kitų - rinkitės iš tuzino, kad ir jums maloniausias - San'o "pakalbėjimas" dėl mano nušalinimo, paskui lygiai tokiu būdu buvo pastarasis nušalintas taippat :lol: , nu ironija... Bet ką padarysi :lol: . Mano paveikslas kaip pagalbininko yra paprastas - nešališkas, žmogus su patirtimi, ir pamatęs projektą arba bent tam tikras pareigas kiekvienu skirtingu kampu(e.g. Zygis_Vodka arba viju viju(sirena)). Gustas kaip sako Britai yra "Far from that", labai greitai susikuria "savų" ratą, tik va jis tuos ratus keičia kas savaitę tai toks ir žmogus, patirtis.. meh.. žinau jį iš kitų projektų bet žmogus atėjęs už projekto vairo turi žinoti ir to projekto istorija. 

 

Prisimenat sakiau kad nelabai darbo įdeda?! Grįžtam prie šito. Visos liaupsės Gustui apie įdedamą darbą yra bevertės, nes jo realaus darbo tiesiog nėra, jis begėdiškai(šiektiek per švelniai pasakyta) išnaudoja visa komandą. Tai dabar jau klausit, hey hamburgeri kur įrodymai?!!!  :lol: Mielieji, pažiūrėkit paskutines jo kurtas temas ir viskas bus kaip ant lėkštutės, TS  atranka - tosha, atrankos į klanų prižiūrėtoja ir administratorius - Karolio šablonas, eventas(tas didysis, sieksim 300!) - Brito, eventų šablonas apskritai - emkio, jis nesukūrė NIEKO savo ir net nepajudino piršto, visi eventai "post'inti" jo forume yra sukurti administratorių ir jam nusiūstas šablonas (e.g. https://docs.google.com/document/d/1_H6YnbL0ma7YAGuiOxVyBcSWR7b73h_FIJP8SMIQ4Co/edit)(oh well).

 

Prisimenat LV6? Tai aišku prisimenat, prisimenat atnaujinimus? Spėju kad geriau negu daugybos lentelę. Darbas buvo labai paprastas - jam aprašyti LV6 atrnaujinimus, spėkit kas aprašė? Ne gražuoliai.. Neatspėjot  :D, tai buvo Karolis, o jis tiesiog prisiimė lengva "testavimo" medalį. Ir taip buvo visą laiką, jis prisiimdavo medalius kur ten nebūdavo jam skirti.

 

Prisimenat kai pusė komandos gavo įspėjimus už nedarbą? Dėja jus nuvilsiu ir čia... Tai ir vėl nebuvo jo nuopelnas(įspėjimai buvo teisingi btw). Pradedu suprasti kodėl uber EPi(Max_Power) man pasakojo tokius dalykus apie Gustą.

 

Ir pabaigai...

 

Su Gustu projektas nenuvažiuos, bet jis ir nekils. Sakiau ir sakysiu Karoliui - nusiimk rožinius akinius  :wub: .

 

-Ledinis, dar vis neištirpsantis Ledas

 

Btw, negalėjau neįkelti:

dfb1680768c8c2c41cc4d82b341e0eb6518.jpg

  • Patinka 7

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Apie pagalbininką

 

Karolis padarė dar vieną ta pačią klaidą ir jis vėl nudegė lygiai tokiu pačiu būdu. Taip Gustas daro šiektiek daugiau darbo už Mart(Nelabai daugiau vėliau sužinosit kodėl), taip jis yra aktyvesnis, bet ar tai geriau projektui :? Nekartą su Karoliu kalbėjau ir sakysiu kad draugų "biznyje" negali būti, o jis va juos traukia kaip bitės prie medaus. Apie patį Gustą kaip apie žmogų - labai lengva manipuliuoti jį. Patikėkit manimi, tiek jį manipuliaviau tiek kiti komandos nariai juo naudojosi, Iš mano pusės galbūt galėtų būti senas visiem blogus prisiminus sukėlęs dalykas - valdyba, o iš kitų - rinkitės iš tuzino, kad ir jums maloniausias - San'o "pakalbėjimas" dėl mano nušalinimo, paskui lygiai tokiu būdu buvo pastarasis nušalintas taippat :lol: , nu ironija... Bet ką padarysi :lol: . Mano paveikslas kaip pagalbininko yra paprastas - nešališkas, žmogus su patirtimi, ir pamatęs projektą arba bent tam tikras pareigas kiekvienu skirtingu kampu(e.g. Zygis_Vodka arba viju viju(sirena)). Gustas kaip sako Britai yra "Far from that", labai greitai susikuria "savų" ratą, tik va jis tuos ratus keičia kas savaitę tai toks ir žmogus, patirtis.. meh.. žinau jį iš kitų projektų bet žmogus atėjęs už projekto vairo turi žinoti ir to projekto istorija. 

 

Prisimenat sakiau kad nelabai darbo įdeda?! Grįžtam prie šito. Visos liaupsės Gustui apie įdedamą darbą yra bevertės, nes jo realaus darbo tiesiog nėra, jis begėdiškai(šiektiek per švelniai pasakyta) išnaudoja visa komandą. Tai dabar jau klausit, hey hamburgeri kur įrodymai?!!!  :lol: Mielieji, pažiūrėkit paskutines jo kurtas temas ir viskas bus kaip ant lėkštutės, TS  atranka - tosha, atrankos į klanų prižiūrėtoja ir administratorius - Karolio šablonas, eventas(tas didysis, sieksim 300!) - Brito, eventų šablonas apskritai - emkio, jis nesukūrė NIEKO savo ir net nepajudino piršto, visi eventai "post'inti" jo forume yra sukurti administratorių ir jam nusiūstas šablonas (e.g. https://docs.google.com/document/d/1_H6YnbL0ma7YAGuiOxVyBcSWR7b73h_FIJP8SMIQ4Co/edit)(oh well).

 

Prisimenat LV6? Tai aišku prisimenat, prisimenat atnaujinimus? Spėju kad geriau negu daugybos lentelę. Darbas buvo labai paprastas - jam aprašyti LV6 atrnaujinimus, spėkit kas aprašė? Ne gražuoliai.. Neatspėjot  :D, tai buvo Karolis, o jis tiesiog prisiimė lengva "testavimo" medalį. Ir taip buvo visą laiką, jis prisiimdavo medalius kur ten nebūdavo jam skirti.

 

Prisimenat kai pusė komandos gavo įspėjimus už nedarbą? Dėja jus nuvilsiu ir čia... Tai ir vėl nebuvo jo nuopelnas(įspėjimai buvo teisingi btw). Pradedu suprasti kodėl uber EPi(Max_Power) man pasakojo tokius dalykus apie Gustą.

 

Ir pabaigai...

 

Su Gustu projektas nenuvažiuos, bet jis ir nekils. Sakiau ir sakysiu Karoliui - nusiimk rožinius akinius  :wub: .

 

-Ledinis, dar vis neištirpsantis Ledas

 

Btw, negalėjau neįkelti:

dfb1680768c8c2c41cc4d82b341e0eb6518.jpg

per daug emodžių, 1/10

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

 

 

 

Apie pagalbininką

 

Karolis padarė dar vieną ta pačią klaidą ir jis vėl nudegė lygiai tokiu pačiu būdu. Taip Gustas daro šiektiek daugiau darbo už Mart(Nelabai daugiau vėliau sužinosit kodėl), taip jis yra aktyvesnis, bet ar tai geriau projektui :? Nekartą su Karoliu kalbėjau ir sakysiu kad draugų "biznyje" negali būti, o jis va juos traukia kaip bitės prie medaus. Apie patį Gustą kaip apie žmogų - labai lengva manipuliuoti jį. Patikėkit manimi, tiek jį manipuliaviau tiek kiti komandos nariai juo naudojosi, Iš mano pusės galbūt galėtų būti senas visiem blogus prisiminus sukėlęs dalykas - valdyba, o iš kitų - rinkitės iš tuzino, kad ir jums maloniausias - San'o "pakalbėjimas" dėl mano nušalinimo, paskui lygiai tokiu būdu buvo pastarasis nušalintas taippat :lol: , nu ironija... Bet ką padarysi :lol: . Mano paveikslas kaip pagalbininko yra paprastas - nešališkas, žmogus su patirtimi, ir pamatęs projektą arba bent tam tikras pareigas kiekvienu skirtingu kampu(e.g. Zygis_Vodka arba viju viju(sirena)). Gustas kaip sako Britai yra "Far from that", labai greitai susikuria "savų" ratą, tik va jis tuos ratus keičia kas savaitę tai toks ir žmogus, patirtis.. meh.. žinau jį iš kitų projektų bet žmogus atėjęs už projekto vairo turi žinoti ir to projekto istorija. 

 

Prisimenat sakiau kad nelabai darbo įdeda?! Grįžtam prie šito. Visos liaupsės Gustui apie įdedamą darbą yra bevertės, nes jo realaus darbo tiesiog nėra, jis begėdiškai(šiektiek per švelniai pasakyta) išnaudoja visa komandą. Tai dabar jau klausit, hey hamburgeri kur įrodymai?!!!  :lol: Mielieji, pažiūrėkit paskutines jo kurtas temas ir viskas bus kaip ant lėkštutės, TS  atranka - tosha, atrankos į klanų prižiūrėtoja ir administratorius - Karolio šablonas, eventas(tas didysis, sieksim 300!) - Brito, eventų šablonas apskritai - emkio, jis nesukūrė NIEKO savo ir net nepajudino piršto, visi eventai "post'inti" jo forume yra sukurti administratorių ir jam nusiūstas šablonas (e.g. https://docs.google.com/document/d/1_H6YnbL0ma7YAGuiOxVyBcSWR7b73h_FIJP8SMIQ4Co/edit)(oh well).

 

Prisimenat LV6? Tai aišku prisimenat, prisimenat atnaujinimus? Spėju kad geriau negu daugybos lentelę. Darbas buvo labai paprastas - jam aprašyti LV6 atrnaujinimus, spėkit kas aprašė? Ne gražuoliai.. Neatspėjot  :D, tai buvo Karolis, o jis tiesiog prisiimė lengva "testavimo" medalį. Ir taip buvo visą laiką, jis prisiimdavo medalius kur ten nebūdavo jam skirti.

 

Prisimenat kai pusė komandos gavo įspėjimus už nedarbą? Dėja jus nuvilsiu ir čia... Tai ir vėl nebuvo jo nuopelnas(įspėjimai buvo teisingi btw). Pradedu suprasti kodėl uber EPi(Max_Power) man pasakojo tokius dalykus apie Gustą.

 

Ir pabaigai...

 

Su Gustu projektas nenuvažiuos, bet jis ir nekils. Sakiau ir sakysiu Karoliui - nusiimk rožinius akinius  :wub: .

 

-Ledinis, dar vis neištirpsantis Ledas

 

Btw, negalėjau neįkelti:

dfb1680768c8c2c41cc4d82b341e0eb6518.jpg

Čia viskas puikiai išdėstytą ir garantuoju jeigu čia nebūtu rašęs Ledas bet viską tapati visi dėtu rep ir sakytu taip tiesa tačiau visi stuma ant tavęs ir nenori pasirodyti prieš serverio draugus ar dar bbz ką. Ką padarysi jog taip yra.. Dėjau čia visiems ant šito projekto.. Visi matom

 

per daug emodžių, 1/10

Jasnas :) Tiesa rašo o prie emodžiu prisipisi.. koks *Myliu Las-Venturas.lt* reikalas kiek emodžiu.. praleisk ir viskas o tu isiskaityk tiesa žmogus rašo.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

 

 

 

Čia viskas puikiai išdėstytą ir garantuoju jeigu čia nebūtu rašęs Ledas bet viską tapati visi dėtu rep ir sakytu taip tiesa tačiau visi stuma ant tavęs ir nenori pasirodyti prieš serverio draugus ar dar bbz ką. Ką padarysi jog taip yra.. Dėjau čia visiems ant šito projekto.. Visi matom

 

Jasnas :) Tiesa rašo o prie emodžiu prisipisi.. koks *Myliu Las-Venturas.lt* reikalas kiek emodžiu.. praleisk ir viskas o tu isiskaityk tiesa žmogus rašo.

 

tigi prikolinu :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 

su ledu pritariu pilnai, jau čia ir tai senai aišku, bet matai yra žmonių kurie galvoja kad prisipisimas prie emodžių kiekio yra rimta kritika. xdddd

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

tigi prikolinu :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 

su ledu pritariu pilnai, jau čia ir tai senai aišku, bet matai yra žmonių kurie galvoja kad prisipisimas prie emodžių kiekio yra rimta kritika. xdddd

supračiau jeigu kažką dar parašytum o dabar tiesiog 1/10 pzdc kaip įdomu, komentuoji nuomone ir viskas

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

supračiau jeigu kažką dar parašytum o dabar tiesiog 1/10 pzdc kaip įdomu, komentuoji nuomone ir viskas

tu rimtai galvojai kad aš stūmiau ant ledo?

...

...

...

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

tu rimtai galvojai kad aš stūmiau ant ledo?

...

...

...

Daug kas stuma ir nežinau stumi ar ne nelabai rūpi.. Gerai uždėks čia freepostint

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Perskaičiau visą tavo pranešimą (komentarų neskaičiau). Protingai samprotauji. Negaliu pasakyti, kad tai melas, nes neturiu tokios patirties, kokią turi tu. Bet aš šiek tiek kitaip mąstau. Prisiminkim kai žaisdavo daug žaidėjų, juk tai buvo serverio pradžia. Manau, jog ne serverio scriptas ir atnaujinimai skatino mus žaisti. Manau, kad didesnė motyvacija buvo patys žaidėjai. Būdavo didesnė konkurencija, todėl didesnė motyvacija kažko siekti - darbe, pareigose... Galėtų būt, kad ir pats geriausias servas (scripto atžvilgiu), bet jeigu žaistum tu vienas, jokio įdomumo nebūtų. Kaip ir dabar. Yra viskas ko reikia. Puikus mappas, viskas gerai su tuo skriptu. Bet patys žaidėjai kažko ne tie :D. Nežinau ko reikia siekiant pritraukti žaidėjų, bet žinau, kad atnaujinimai to tikrai nepadarys.

Pats prisijungiu į serverį ir pastebėjau, kad daug kas netekę vertės. Turima patirtis (xp), turimas pinigų kiekis (kai kiti švaistosi milijonais, tai net nėra noro turėti daugiau), tavo pareigos - visa tai nėra vertinama, nes tai yra lengvai pasiekiama. Kas kitaip būdavo seniau? Tiesiog būdavo sunkiau kažko pasiekti. Manau, kad reikia nepamiršti to, jog apskritai sampą žaidžia daug mažiau žmonių, nei seniau. Paimkim pačius populiariausius serverius. Ten šiuo metu žaidžia 3x mažiau žmonių, nei prieš tuos pačius keturis metus. Tiesiog jaunimas renkasi kitus žaidimus. 

Iš savo varpinės galiu pasakyti, kad serverio bendruomene ne tokia šilta kaip seniau.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pirmiausia reikėtų pradėti nuo savęs (nekalbu konkrečiai apie temos autorių), o kalbu apie tai, kokia yra LV bendruomenė. Kad ir kaip būtų gaila tai pripažinti, tai yra didžiausias šito projekto minusas ir labiausiai mane stabdantis dalykas įdėti daugiau pastangų projekto labui. Prie tokios bendruomenės (nekalbu apie visus) projektas negali labai vystysis, kadangi vien peržvelgus forumą matyti, jog ant kiekvieno kampo yra pilna įžeidinėjimų, pykčių, naujokams papraščiausiai visiškai nesukuriama JOKIA maloni erdvė, kadangi naujas veidas iškart yra nurašomas kaip "ne savas".

 

Invio žodžiai, jai jis pats nė biškio nesidomi savo komandos nariais, ignoruoja juos dienomis, tai kur bus čia žaidėjų? Komanda pati išbirusi, susiskirstę į kelias grupeles, kurios stumia vienos ant kitų, tik kai Ledas parašė čia prieš admino gavimą, tai Invis iškarto atrašė, nes žinojo, kad prabanins vėl daxuja žaidėjų ir unbanus pirks (kad į komandą gražintų). Nėra laiko? Argi ant tiek laiko nėra, kad atrašyti savo komandos nariui? Ar pasidomėti forume kas vyksta serveryje? Ar pasidomėti, ką daro tavo pagalbininkas, tiksliau žlugdytojas? Ant tiek laiko neturi, kad gryžti namo 20 valanda, paėdi kebabų ir guli miegot? Kalbant apie Sky, jis buvo paimtas ir iškarto prasidėjo nesąmonės, iš praeitų projektų reputacija susišikęs, bet vistiek čia kažkaip pateko. Kritikos nepriimė, rakindavo kas biškį būsenas, trindavo temas, atbaninėdavo žmones, kurie banus už čytus buvo gavę, atimė SPD direktorių iš Aurimo, nežinodamas visos situacijos, o po to, kai pradėjom aiškintis per a.ž. tiesiog pabėgo iš pokalbio. Jis komandos nė suvienyt nebandė, nė nieko, eidavom skūstis pas jį, kai jau šūdus pradėdavo kažkas daryt iš nemokamų, tai jis pradėdavo mazintis, kad jam pačiam tai užpiso, bet jokių veiksmų nesiimdavo. Prižiurėtojai nesilaiko savo taisyklių. Spėkit kam tai "rūpi", tačiau nieko apie tai nedaro. Būdavo, jog padarydavo kelis gerus dalykus serveriui, o po to vėl pradėdavo savo autizmo priepuolius. Šnekant apie atnaujinimus, jų galėtu net nebūti, vistiek tavo sistemos useless yra, protingiau būtų senos sistemos atnaujinimą padaryt, pvž kasyklos, kad apsimokėtu joje būti.

 

Bet čia pohui yra, kai visokie kaip Delcai serva išlaiko su hydrom jobanom

 

ždž invis mastyt tegu pradeda

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

      Ne naujiena, kad sampas jau yra atgyvena kaip ir cs 1.6. Kiekvieną žaidimas turi savo pradžia ir savo pabaigą. Tačiau, kiti projektai laikosi ir su didesniu žaidėjų skaičiumi. Kodėl? Nes ten bendruominė kitokia. Kai kurie valdžioje sėdintys žaidėjai save išsikelia per daug, nei yra iš tikrųjų: žeminą kitus žaidėjus dėl savo turimų pareigų, taipogi ir nesiskaito su jais, o to pasekoje, kenčia projektas... Kitas labai svarbus dalykas - skiriamas mažas dėmesys į pagalbą serverio žaidėjams. Nekalbu apie administratorių pagalbą žaidėjams, bet apie rimtesnius pagalbos prašymus iš pagr.administracijos. Sutinku, kad laiko nelabai turit kiekvienas, tačiau, jeigu turit projektą tai būkit geri, skirkit bent kelias valandas į savaitę padėti žaidėjams. Gal skaitysi, Karoli, gal ir ne, bet seniau darydavai pagalbą gyvai į mėnesį bent kelis kartus per teamspeak programą. Parodykit, kad žaidėjai jums yra svarbūs, nes sori, bet susiimat tik kai žaidėjų skaičius nepakyla daugiau nei 30 žaidėjų per dieną. Naujas pagalbininkas - okei. Paskirtas, neturiu aš nieko prieš jį, supranta ir pataria, kai ko nesuprantu pati, kaip kitiems nežinau, tačiau tokia savivalė rakinti būsenos atnaujinimus, trinti temas, žaidime trinti klanus ir panašiai... Taigi klausimas - jūs norit role play serverio ar tiesiog freeroom serverio? Toliau, skelbiamos atrankos į svarbias pareigas, skelbiami konkursai. Vyko prieš mėnesį ar kelis ,,Anekdotų konkursas". Kur jis dingo? Kodėl nebuvo paskelbti laimėtojai ir panašiai? Kiti gal stengėsi ir liko neįvertinti ir panašiai.. Tiesiog, prieš kažką darant susimąstyk, ar tai nekenkia projektui, kurio dalis esi pats... Priimk tai kaip kritiką iš gerų norų, o ne iš pykčio ar kažko tai dar blogo.

      Tai tiek.. Tikiuosi, kad tiek Karolis, tiek Gustas atsižvelgs į aukščiau parašytas nuomones ir pradės šiek tiek stengtis daugiau nei įprastai dėl serverio ir žaidėjų, daugiau su jais bendrauti. Puikus pavyzdys - orentacinės varžybos. Susirinko tikrai daug žaidėjų, gan neįprastas skaičius žmonių kiekvienam čia žaidančiam... Kurkit daugiau tokių renginių, gerinkit savo reputaciją, indėlį į serverį ir matysit, rezultatas džiugins tiek jus, tiek žaidėjus.

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

sr moterie, bet nei sampas nei 1.6 neatgyvenęs, nes čiuvai su lievais pc nolaifininti daugaiu nieko negali, o kodėl nelošia, nes pagr. administracijai nerūpime labai daug, nebent perkame sandkingus kokius, o po pagr. administracijos eina prižiurėtojai, nemokami administratoriai ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

sr moterie, bet nei sampas nei 1.6 neatgyvenęs, nes čiuvai su lievais pc nolaifininti daugaiu nieko negali, o kodėl nelošia, nes pagr. administracijai nerūpime labai daug, nebent perkame sandkingus kokius, o po pagr. administracijos eina prižiurėtojai, nemokami administratoriai ir t.t.

Nu gal ir tavo tiesą, tačiau, kaip ir minėjau, nebelieka noro žaisti čia, kai darosi tokie čiūdai... O ką kalbėti apie naujokus? Pamato, kai koks adminas ahujieliną ar panašiai ir išeina... Vadovaujasi tokia taisyklę, vieni išėjo, pakeis kiti, tačiau kai niekas jau nebepakeis senųjų žaidėjų, kas tada bus?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu gal ir tavo tiesą, tačiau, kaip ir minėjau, nebelieka noro žaisti čia, kai darosi tokie čiūdai... O ką kalbėti apie naujokus? Pamato, kai koks adminas ahujieliną ar panašiai ir išeina... Vadovaujasi tokia taisyklę, vieni išėjo, pakeis kiti, tačiau kai niekas jau nebepakeis senųjų žaidėjų, kas tada bus?

nu tai sakau inviui ir sky neįdomu, o dėl senų žaidėjų nesijaudink, nes visi auga, reikia naujų, o ne senų, tačiau šiuo metu tik senbuviai ir belikę, nes per daug jau laiko investavę, kad leavint

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

nk gero jau nebebus,nebent scripteri pasiemat ir sky nusalinsit.

pritariu ledui pirma karta

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Susikurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų naujoje svetainėje

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Kurti naują...