Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Invision_White

Naujas forumas!

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

Kaip turbūt daugelis pastebėjote, forumas šiandien kurį laiką buvo neprieinamas, kadangi vykdėme forumo naujinimo darbus ir pagaliau - jie baigti! Asmeniškai man tai yra puiki naujiena, kadangi jau senai norėjau atnaujinti forumą iš IPB 3.4.4 versijos į naujausią, šiuo metu esamą versiją - IPS 4.2.6.

Nauja forumo išvaizda

Kadangi IPS skiriasi nuo IPB, todėl šiam forumui nėra galimybių tiesiog paimti ir uždėti senąjį dizainą, tačiau galų gale jis pernelyg nepatiko ir man, ir tuo labiau žaidėjams, todėl kardinaliai pasikeitė forumo išvaizda. Dizainą rinkome atsižvelgdami į tai, kad forumas atrodytų kuo paprasčiau, be jokių per daug nereikalingų dalykų. Tikimės, kad šis dizainas jums patiks labiau nei senasis.

IPB 3.4.4 > IPS 4.2.6

Mūsų forumas prieš tai naudojo itin seną IPB 3.4.4 versiją, kurią reikėjo atnaujinti į gerokai naujesnę versiją. Kaip ir minėjau prieš tai - skiriasi viskas. Dabar viskas yra daug papraščiau tiek paprastam forumo nariui, tiek administratoriui atliekant norimus pakeitimus.

Prisijungimo vardas = diskusijų vardui

IPS forumo varikliukas, priešingai, nei prieš tai buvęs IPB, nebeturi atskiro prisijungimo vardo nuo diskusijų vardo, todėl jeigu jūsų prieš tai buvęs prisijungimo vardas nesutapo su diskusijų vardu, turite jungtis į forumą naudodami esamą diskusijų vardą.

Už pagalbą dėkoju Ignas_Xperia ir Gang_Robis.

Tikimės, jog naujasis forumas jums patiks!

  • Patinka 12
  • Ačiū! 3
  • Haha 1
  • Liūdnas 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...