Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.7


Neida_Damn

Atsiliepimas apie serverį Neida_Damn

Rekomenduoti pranešimai

!! Atsiliepimą kuriu savo noru !!

Sveiki visi, projekto žaidėjai! Serveryje užsiregistravau 2017 m. sausio 27 dieną, tačiau tik dabar sugalvojau parašyti atsiliepimą. (Serveryje žaidžiau apie 14 dienų, o tada dingau, tad todėl ir turiu tik ~7700 XP) Iš pat pradžių, kai tik prisiregistravau į serverį, nesulaukiau tokios pagalbos, kaip šiandien. Ankščiau būdavo sunkiau sulaukti geraširdžių administratorių, kurie savo laiką aukotų apskritai visų serverio žaidėjų pagalbai. Bet šiandien, prisijungus po didžiulės pertraukos sulaukiau pagalbos. Pastebėjau, kaip serverio administratorius Golden_Mahora paskelbė, jog padeda serverio žaidėjas, ir jeigu reikia pagalbos, reikia rašyti jam. Na, aš nieko nelaukdama parašiau administratoriui (/ats) ir jis nieko nelaukdamas sutiko man padėti aprodyti serverio svarbiausias ir pagrindines vietoves, nes po pertraukos esu beveik viską pamiršusi. Tad šis administratorius man padėjo šiek tiek apsiprasti serveryje, esu labai dėkinga jam. Na, net nežinau ką galėčiau pasakyti apie serverio žaidėjus. Serveryje yra tikrai draugiškų žaidėjų, kurie mane nustebino savo draugiškumu ir bendravimu. Paėmus apskritai visus serverio žaidėjus, galėčiau pasakyti tai, jog čia žaidžia draugiški žaidėjai, bet galbūt po kiek laiko viskas pasikeis?.. Šiame serveryje mane sudomino mapp darbai, kurie iš tiesų yra labai gražų ir traukia mane čia žaisti toliau. Apie sistemas labai daug pasakyti negalėčiau, bet.. Mane jos taip pat sudomino. Ypač sudomino išskirtinės serverio privilegijų komandos (VIP narystės), kurių abejoju ar galima rasti kitame projekte. Apie darbų komandas tą patį galėčiau pasakyti. Taip pat mane verčia čia pasilikti tas dalykas, jog visas serverio veiksmas vyksta Las Venturas (LV) mieste, kas yra reta, nes dažniausiai kitų projektų veiksmai vyksta kaimeliuose, San Fierro (SF), Los Santos (LS), tad tai yra puiki galimybė susipažinti su Las Venturas miestu. Turbūt ne vienas žmogus yra sakęs, kad „ai va, prisiregistruosiu čia, pabėgiosiu porą minučių ir išeisiu, nes atsibos ir būs eilinis projektas, kuriame vyksta nesąmonės ir kt.“, bet dėja, tie, kurie taip galvoja labai klysta. Taip pat ir aš buvau prie tos nuomonės, kaip ir kiti, bet.. Bet supratau, kad taip nėra. Verta čia pasilikti, nes yra tikrai draugiškų ir šiltų žmonių, kurie neatsuks nugaros, o kaip tik, stengsis padėti. Žodžiu, grįžau į šį projektą po ilgos pertraukos, tad nesiruošiu niekur iš čia eiti, nes turiu susidariusi teigiamą nuomonę apie šį projektą, kurios ilgai nekeisiu! 

  • Patinka 2
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Labai geras atsiliepimas, dėkui. Serveryje jau gavai pinigus už atsiliepimą. Sėkmės.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias

Puikus atsiliepimas , kaip ir sakei visi projektai dažniausiai būna kaimeliuose , SF , LS , ir tai yra puiki galimybė susipažinti su LV miestu. Džiugu kad administracija padeda. Sėkmės.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Gražiai aprašytas atsiliepimas.Smagu matyt jog daug žaidėjų rašo atsiliepimus.Sekmės tau ;).

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šaunus atsiliepimas. Smagu, kad nepatingėjai ir parašei atsiliepimą apie šį serverį. Nenuostabu, kad serverio administratoriai yra puikūs :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   1 narys

×
×
  • Kurti naują...