Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | SUPER valanda!

Prisijungę žaidėjai: 8 / 200

Versija: LV 7.7.7


Domis_Tonito

Išrinktas EPi Direktorius

Rekomenduoti pranešimai

a1e8da94a2504c5bb3fc1959e137f4e0143.png

Pildė : 16

Atmesta anketų : 5

Kadangi žinote kokia šiandien diena, tad tikrai nenoriu švaistyti nei savo, nei jūsų brangaus, nesugrąžinamo laiko. Todėl iš kart eisiu prie reikalo ir aprašysiu naująjį EPi firmos vadovą. Tikiuosi pasirinkau teisingai, galvoti ilgai tikrai nereikėjo.

 

Chill_Pokaldra - Štai atsirado dar vienas asmuo, kuris yra tikrąja to žodžio prasme įsimylėjęs darbą. Kodėl taip manau? Nes realiai bežiūrėdamas tavo /info > patirties taškai nuotrauką, 80 procentų darbų pamačiau 0XP, tik Epi daugiau nei 5k, va todėl ir nustebau. Tu dirbai ir būnant senajam Direktoriui, kai Direktorius atsisakė, nieko neišmečiau iš darbo, tiesiog kas keletą minučių pamatydavau tekstą : Chill_Pokaldra paėmė aktoriaus siuntą, atvežė Telefonus ir t.t. Tai tesėsi visą Direktoriaus rinkimo laiką, na ką galiu pasakyti, dirbai ir užsidirbai. Vienintelis blogas dalykas jog neturi vadovavimo patirties mūsų serveryje, tačiau kiek žinau padėdavai senajam Direktoriui vesti keliones ir t.t. Apie darbą žinai viską, tad manau dėl to problemų neturėtų kilti. Puikiai atsakei į mano pateiktas situacijas anketoje. Aktyvumas geras, šiuo metu yra 15:30, o tu jau PRADIRBĘS beveik 100 min. Daugiau nieko neberašysiu nes manau kad ir taip viskas aišku. Belieka tik palinkėti sėkmės pareigose.

 

Kaip jau minėjau anksčiau, neklauskite kas blogai jūsų anketose ir t.t. Tiesiog yra žmonių kurie parašė daugiau, geriau ir plačiau ir yra labiau motyvuoti darbui su firma. Aš nematau konkrečių asmenų, draugų, pažįstamų ar giminaičių, visi pildantys man yra lygūs. Jei jau norite tapti savo mėgstamo darbo Direktoriumi, dirbkite jame, kelkite savo darbo ir vadovavimo patirtį, nemanau jog Direktorius supyks jei jūs paprašysite kad jums leistų pravesti kažkokią veiklą darbuotojams. 

 

DPi Domis_Tonito

 

  • Patinka 10
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...