Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Dan_Clarkson

Atsiliepimas by Dan_Clarkson

Rekomenduoti pranešimai

Taigi sveiki visi, esu Dan_Clarkson kuris į jūsų serverį prisijungiau tik 2018-01-06, tačiau su administratorių bei žaidėjų pagalba kurie labai stipriai padėjo įsivažiuoti, ir sudomino pasilikti šiame serveryje, tik prisijungus į serverį man labai patiko kad administratorius The_Deus suteikė man labai daug pagalbos bei supažindino su serveriu, kiti administratoriai taip pat siūlėsi suteikti pagalba t.y Barry_Thorne, Edvis_Waro, visa administracija buvo labai maloni ir paklausus bet kokio klausimo šie administratoriai atsakydavo. Tad didelis dėkui administracijai!

 

Poto su administracijos pagalba susiradau ir darbą, taigi tas darbas yra mechanikai, tik į jį įsidarbinus valdžia taip pat padėjo įsivažiuoti darbą, visi kolegos buvo malonūs, tik įsidarbinus įvyko treniruotė kur tikrai smagiai praėjo laikas, gavome šiek tiek užduočių ir panašiai. Tad iš šių žmonių pasirodė kad serveris yra labai vieningas ir visi su visais sutaria.

 

Tačiau buvo taip jog po emigracijos aš gavau Vip'a 3 dienoms ir pamačiau kas darosi vipų pokalbyje tai buvo nelabai gražu kadangi serverio žaidėjai žargonu kalbant "stūmė" vienas ant kito ir niekas į tai nekreipė dėmesio, tačiau šitai nesugebėjo numušti susidomėjimo serveriu ir vistiek nusprendžiau jame žaisti.

 

Tikiuosi serveryje seksis puikiai, nesipyksiu su žaidėjais ir administracija toliau bus tokia nereali! Labai dėkui visiem žaidėjams kurie padėjo apsiprasti serveryje !

  • Patinka 2
  • Ačiū! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   1 narys

×
×
  • Kurti naują...