Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Micro_Riveras

The_Deus emigravo Colone_Fuhrberger

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, žaidime esu slapyvardžiu Colone_Fuhrberger, į samp rinką atėjau senai, tačiau šiame serveryje žaisti dar neįšėjo (tiesiog apie jį niekad nieko negirdėjau), galbūt esu užsidaręs tarp keturių sienų, tačiau šią lemtingą naktį, tiesiog parašiau į google "samp serveriai", tema: https://goo.gl/5sHo8E. Ir tiesiog užėjau ir štai aš čia.

 

Straipsnis: Emigracija,

Atėjęs į projektą, aišku padariau emigraciją, tačiau tai pamačiau kad yra visiškai nuvalkiota sistema, ir iš jo jokios naudos tik anketos užpildymas ir viskas, šią sistemą mačiau prieš 6 metus, tai yra labai sena, ir matosi jog naudojates senais dalykais. Kiekvienas naujokas atėjes į serverį realiai sukurdamas emigracijos apeliaciją, tą serverį reklamuoją, aš pvž galėčiau dabar susirasti projektą, kuriame nežaidžiau būtent per emigracijas, ir galbūt užsilikti ten žaisti, kaip ir su senais, ar pusnaujais žaidėjais, atsibodo - eina kitur kur apsistoti (tai puikiausia tema, pamatyti naujų SA:MP serverių). Ką turiu omenyje, tiesiog keiskit menką sistemą.

Straipsnis: Užsiregistravimas, pradėjimas žaisti,

Atėjęs į serverį, kaip visad tikrinau /pasiekimai sistemą, bei /misijos (Kad pradėti normaliai žaisti reikia 400 XP arba daugiau), įsivygdžiau teisęs (visas), nusipirkau telefoną, navigaciją, kioske maisto, sim kortelę, papildymų. Toliau - sėdžiu AFK, kadangi neturiu pakankamai XP kad pradėčiau žaidimą (Prisiregistravau naktį, emigracijos negaunu), pasigedau /pasiekimai mažesnių pasiekimų, nes šiuos pasiekimus bent vieną užtruks minimum 3 savaitęs. Tai irgi, ne kiekvienam žaidėjui čia leidžiama žaisti. Nėra jokių užduočių katik prisiregistravus, pvž: išsilaikyti teisęs (gausi XP), nusipirkti telefoną (gausi XP), kiokių mažai nors pasiekimų naujokams (pasiekti tinkamą XP kiekį).

Straipsnis: Paslaugos,

Įvedęs /paslaugos, taip pogi norint nusipirkti 2100 XP, turi turėti 1000 kreditų? :o Juokinga, ir verkt norisi. Aš jau manau geriau nusipirkčiau vip'ą ir tą 2100 xp, pasikelčiau per 2 dienas. Kažkas labai nori perplauti pinigus, dedamas tokias kosminęs kainas. Išvis kokia nauda iš tų XP? darbai? Apskritai siūlyčiau išvis išimti tokias paslaugas kaip, patirties taškų pirkimas. Galbūt padaryti jog leistų pardavinėti žaidėjai savo patirties taškus. Nors iš to jokios naudos, leisti turėti mainus. Tai man mažas toks pasiūlymas.

Straipsnis: Pabaiga.

Tai mano žaidimo pastebėjimas, žaidimo 2 valandų laikotarpyje, tačiau žaidžiant daugiau pastebėsiu kokių nors papildymų projektui, taip pat siūlysių įdėjų platinti pačią projekto veiklą.

Iki greito !

  • Patinka 4
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Liuks, smagu matyti, kad žaidėjai ne vien giria projektą, bet jį ir pakritikuoja, tačiau tikrai pritariu tau, sistemos(ne visos), bet daugelis dar iš 2013-2014 metų, tad reikėtų keisti ir sistemas. Puikus atsiliepimas, ir tikiuosi pasiliksi čia :)

P.S Emigracijų sistema yra visiškai nauja, t.y nėra emigracijų prižiūrėtojo, viska atlieka nemokami administratoriai, tačiau naktį nelabai jų būna, tai niekas tavęs ir neemigruos kol neprisijungs :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   3 nariai

×
×
  • Kurti naują...