Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Danny_Williams

#3 Liūtkos blogas / 2013-2018.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, čia vėl aš su nauju blogu :D Per paskutinius 2 blogus susilaukiau daug dėmesio ir netgi pačiam pirmam pavyko suburti serverio žaidėjus ir atsikratyt to padėjėjo kuris smukdino serverį žemyn. Šiandien norėčiau jum papasakoti apie savo kelionę Las-Venturas.LT serveryje ir pasidalinti įspūdžiais. Aprašysiu kiekvienus metus šiame serveryje ir kaip juos leidau.

 

2013 – Sėkminga pradžia.

2013 metai, buvo metai kaip serveris buvo pačiame žydėjime. Aš atėjau iš smulkaus projekto kuriame kas diena žaisdavo apie 50 žaidėjų ir nusprendžiau pabandyti kažką naujo. Niekada nebuvau žaides projekte kuris yra Las-Venturas mieste ir ypač su daugiau nei 100 žaidėjų.

Atėjau ne vienas, bet su jūsų gerai žinomu Dwyane_Morreti todėl dauguma jūsų žino, apie mūsų neįskirema dueta :D Serveris siekdavo po 300 žaidėjų kiekvieną dieną ir aš niekada nebuvau tokio malonumo jautes žaidžiant samp‘ą. Prisiregistravau 2013.04.20 taip,taip,taip 420 blaze it :D

Apie pirmus darbus net nekalbėsiu, nes tikriausiai užmigsit, bet galiu tik pasakyt, kad pats pirmas darbas buvo pas Deimante_Miela Taxistuose. Laikui bėgant pradėjau susipažint su tokiais žaidėjais kaip Remigijus_Narcissus, Jim_Vegasas, Carl_Winston, Xeon_Legal (Tekashinis) ir iki dabar esame pažystami, todėl smagu, kad su kaikurie žaidėjai vis dar prisimena mane ir netgi palaiko gerą ryšį. 😊

Pačioj pradžioj žaidimo serverį paliko pagrindinis serverio script‘eris Admin_Volk ir Karolis bandė daryti atnaujinimus pats, kad palaikytų visus laimingus. Bet paskui bus visus išgelbėjo serverio „Naujokas“ Deividas_Britas su savo nuostabiais atnaujinimais ir nematytom sistemom. Žaidėjų skaičius šovė į viršų ir netgi su visų pagalba pasiėkėm tuos 619 žaidėjų.

Pirmos pareigos serveryje? Apie Viską skilties Forumo Moderatorius kuriuo pavyko tapti tų pačių metų vasara. Jūs net neįsivaizduojat, kiek laimės buvo 13 metų vaikui gauti tokias rimtas pareigas tokiame serveryje vis dėl to, be žaidimų daugiau nieko neveikiau 😊 Nuo to laiko ir pradėjau lipt karieros laiptais šiame serveryje nors ir niekada nepasiekiau savo potencialo. Turbūt už gerą start‘ą šiame serveryje turėčiau būti dėkingas Invision_White.

Metus užbaigiau būdamas vis dar Forumo Moderatoriumi, Aras direktoriumi ir netgi Mechanikų ir Medikų pavaduotojumi. Nelabai prisimenu, kas vyko metų pabaigoje, bet kiek atsimenu tą naujų metų nakti daugumai sudėjau forumo įspėjimų savo skiltyje. :D

2014 – Potencialas ir greita pabaiga.

Tai buvo metai, kaip Liūtka pradėjo žydėt LV projekte. Policijos Departamento direktorius, Forumo Moderatorius, Nemokamas Administratorius, TeamSpeak Moderatorius. Ir kas gi galėjo nutikti, kad viskas taip sugriuvo? :D Po 61 dienos išbuvimo direktoriumi, gavau pasiūlyma iš Max_Tosha prisijungti prie Administratorių komandos ir aišku aš sutikau.

4 mėnesiai užtruko mano valdymas serveryje, kol beveik per metus išbuvimą valdžioje nusprendžiau atsisakyti visko ir dingti iš Las-Venturas serverio. Kas dar skaitote tikriausiai bus įdomu sužinoti tikraja priežastį kodėl palikau viską ir išėjau.

 Daug įtakos tam turėjo mokykla ir kita šalis, kadangi iš pradžių buvo labai sunku susirasti naujų draugų ir išmokti visą kalbą. Kiekvieną dieną grįždamas iš mokyklos prisijungdavau į Las-Ventura, kad galėčiau atsiplėšti nuo pasaulio. Kelios dienos praėjo kaip nusprendžiau palikti serverį su priežastim „Nebeturiu laiko, nebe tie metai“.

Gailiuosi palikdamas? Ne, tai buvo į nauda.

 

2015/2016 – 2 metai patirties, brendimo.

Per šiuos 2 metus serveryje nebežaidžiau. Laikui bėgant pradėjo sektis mokykloje susipažinau su daug žmonių, susiradau daug draugų ir netgi dabartine panele. 😊 Rugsėjo pabaigoje tada nusprendžiau sugrįžti į serverį pažaisti ir iškarto gavau Tolimūjų Reisų Pavaduotoja, bet užtrukau tik 2 savaites ir vėl dingau. Taipogi susipažinau su dar vienu geru draugeliu Fred_Ronghetti. Kažkaip supratau, kad ar verta grįžtį ir vėl tapti priklausomam ir atsiriboti nuo visų?

Laikas bėgo ir bėgo ir kartais forumo ateidavau pažiūrėti kaip jums sekasi. 😊 2015 baigėsi, prasidėjo 2016 ir per visus metus serveryje nesirodžiau. Priešingai nei ankščiau norėjau atsiriboti nuo žaidimų ir skirti laiko daugiau mokyklai, draugam, merginai. Vis dėl to pati paauglystė įsivažiavo. Per tą laiką serveris daug pasikeitė, žaidėjų skaičius krito, taipogi kaip ir savininkų noras. Apie tai kalbėjau pirmame savo bloge, tai kas norit eikit pasiskaityt.

2017 – Nauja pradžia/Nusilpus motivacija.

Metų pradžia Kovo mėnesis. Atėjas į foruma pamačiau, kad mano senas draugužis Dwyane_Morreti yra Policijos Departamento direktorius ir man apie tai nieko nebuvo pranešta, tad nusprendžiau galbūt vėl pradėti žaisti tikėdamasis, kad sugrįš mano aistra kompiuteriniams žaidimams.

Policijos Departamento pavaduotojas 4 dienas, tik tiek užtrukau valdžioje kadangi Gytis nusprendė atsisakyti direktoriaus. Jis dingo ir aš ta patį norėjau padaryti, bet.. Išrinko mane vėl į Forumo Moderatorius, bet tai reiškia, kad neprivalau žaisti serveryje ir tik prižiūrėti foruma. Taigi, kaip žinote serveryje nesirodžiau beveik visus 2017 metus ir kaip prisijungdavau nusiimti verslą būdavau užfloodintas žinutėm „Gal grįši į serva?“ Užbaigiau metus su gerais pažymais ir krūva pinigų iš darbo.

Visus metus prasėdėjau būdamas Forumo Moderatoriumi tvarkydamas forumo ir tiesiog būdamas komandos dalim. Nors ir buvo nesamonių su naujuoju pagalbininku, bet moderatorių komanda išliko vieninga. Nors ir nei vienas negavome algos per visus metus, vis dar kaikurie mes prižiūrim foruma (nekalbu už visus).

2018 – Noras ir supratimas.

Kalėdų proga sau pavyko nusipirkti naują kompiuterį su kuriuo galima sakyti daryt ką tik nori. Prisijunges į serverį susiradau nauja hobį – žvejyba :D Išvien žvejoju ir negaliu sustot, nes azartas didesnis būna, nei lažybos punkte.

Kokie ateities planais ir ar vėl dingsiu? Dingt tai nedingsiu, nes galiu visiem jums pasakyt, kad šiais metais pasieksiu savo pilna potencialą kurį palikau 2014 metuose. Ko sieksiu? Laikas parodys, jeigu įdomu patys galit pasiklausti.

 

Ačiū visiems kas peržiūrėjo temą tikiuosi neužmigot dar. Taipogi noriu visiems pasakyti, kad psichologinė sveikata yra tokia pat brangi kaip ir fizinė, todėl jei jaučiatės nelaimingi arba nesavimi visada raskite žmonių su kuriais galėsite apie tai pakalbėti ir pagelbėti sau. Dauguma jūsų mane žinote kai žmogų kuris visada šypsosi ir esa laimingas, bet kartais užtrunka ilga kelią nueit, kad pasiekt kas yra vadinama „Laimė“

  • Patinka 17

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nepatingėjau ir visą perskaičiau :D neblogai čia prirašęs. Dėl tos žvejybos tai nesuprantu, kas ten įdomu jau taip :D atsisėdi spaudinėji y raidę ir droži space'ą. Nu dar kartais čimudaną gali ištraukt, bet kažkaip retai jie ten kimba.

  • Patinka 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pas mielos dušmanuose ir aš pradėjau karjerą :D poto tavo aro era <3 bet kaip taip jum su Fredu patink žvejot tai nesuprantu,  diena nakti sėdit ir žvejojat :D

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Viso blogo skaitymas tikrai neprailgo, buvo įdomu skaityti puikiai išdėstytas mintis, gera prisiminti tą laikotarpį kai abu gavome moderatorių ! :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Susikurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų naujoje svetainėje

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Kurti naują...