Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Matt_Rosewood

Atsiliepimas apie projektą - Matt_Rosewood

Rekomenduoti pranešimai

Labas vakaras mielieji skaitytojai!

Taigi, šiame projekte esu jau nuo vasario 1 dienos! Tad ir serveryje išlaikęs teises, pinigų šiek tiek turintis, bei normalų darbą dirbantis ir nusprendžiau parašyti savo atsiliepimą apie projektą! It iškart galiu pasakyti, kad stengsiuosi pasakyti kuo aiškiau, bei netempti gumos sakiniuose!

Pradžia

Kaip ir sakiau serveryje užsiregistravau tik šiandien, kažkur ~18 valandą. Užsiregistravęs nuėjau ir tada forume užsiregistravau. Tada dar emigravau pas jus. Ir pažiūrėjęs serverio apmokymus ėjau laikytis teises. Besilaikant teises pas mane atsiteleportavo serverio administratorius - Edvis_Waro. Tai išlaikęs teises, jis man viską aprodė, įsigyjau telefoną, navigaciją, pasą ir visą kitą. Serveryje nebeturėdamas ką veikti nusprendžiau apsižvalgyti forume. Ir radau "selfie" konkursą. Tada grįžau į serverį ir vėl paprašiau pagalbos serverio administratoriaus - Edvis_Waro. Tad ir tada paprašiau, kad padėtu su "selfie" konkursu. Parodė serveryje gražią vietą tai ir nieko nebelaukdamas, nusifotografavau. Ir nuotrauką įdėjau į konkursą!

Pirmieji skatikai?

Kaip ir visiems naujokams reikia pinigų, tai taip pat ir man reikėjo pragyvendinimui. Tai, net nežinojau tos "veiklos" su kurią greičiau galėtume pinigų užsidirbti. Tai paprašiau administratorių pagalbos ir jie man pasiūlė eiti į darbą, ieškoti paslėpto lobio, surasti viešbutyje armijiečio paketus ir kitos veiklos. Tai pabandžiau įsidarbinti į darbą, bandžiau patekti į EPi darbą. Patekęs nuėjau važinėtis su darbine tr. priemonę ir paskelbė, kad viešbutyje armijietis pametė paketą. Tai greitai nuvažiavau prie viešbučio "Rock" ir bandžiau atrakinti duris. Po kokių dešimties minučių, atrakinau. Įėjau į vidų ir suradau armijiečio paketą ir atgavau prizą. Paskui kai suradau armijiečio pamestą paketą vėl ėjau dirbti. Ir vyko "EVENT" per kurį laimėjau piniginį prizą ir taip įgyjau pinigų serveryje.

Viso gero! - Matt_Rosewood

  • Ačiū! 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Kai būsiu serveryje susisiek, duosiu 50.000€ už tokį atsiliepimą.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas atvykęs ;) Puikus atsiliepimas apie projektą, tikėkimės dar ilgai čia būsi ir kviesi draugus, nes kuo mūsų daugiau - tuo geriau.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Trumpai ir įdomiai aprašei savo pirmą dieną serverį, malonu, kad pasirinkai mus.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Aprašyta gražiai, smagios mintys, tik čia ne atsiliepimas apie projektą, o pasakojimas, kaip praleidai pirmą dieną serveryje :huh:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Gražus aprašymas vis daugėja žaidėjų kuriem patinka šis serveris.:)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   2 nariai

×
×
  • Kurti naują...