Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Matt_Rosewood

Kuo užsiimu gyvenime? My second blog

Rekomenduoti pranešimai

Rg6U9Yz.png

Kuo užsiimu gyvenime?

Taigi pirmiausią sveiki visi, su jumis eteryje vėl aš - @Matt_Rosewood. Šiandien bandysiu aprašyti jums savo asmeninį gyvenimą, tai būtų kuo užsiimu gyvenime? Tikiuosi visiems patiks kaip ir praeitas mano blogas, pirmasis. Tai ir iš karto sakau, stengsiuosi viską aprašyti išsamiai, gal visko neišsakysiu, bet pagrindus stengsiuosi parašyti, tai pradedam!

-------------

Mėgstu dirbti su TeamSpeak programa, tai būtų ją tobulinti, padaryti kokius naujus dalykus, nematytus. Tai pat turiu ir vienerių metų patirtį, per kurią teko patirti daug emocijų, linksmų ir blogų. Tai pat dar mėgstu ir mappinti, su šia sritimi jau užsiimu kažkur apie 3 mėnesius ar daugiau, pats nebe prisimenu. Buvau kartą projekte, buvau mapperis tada. Tenai jau tikrai labai daug emocijų išnaudodavau, tenai galiu tiesą pasakyti, beveik man nesisekė. Pastatai atrodė ne pagal mano planą, kaip tikėjausi, kad būtų. Bet dabar tai nieko. Dar bandau dirbti su grafikos darbais, t.y. - juos kurti ir pnš. Su jais jau užsiimu ~1 metus. Iš ties čia daugiausiai emocijų savo išnaudojau, tai pat ištampė daug nervų. Kai ant pat galo dirbti jau galvoji viskas gerai, bet ne. Viskas susiknisa. Ir dar mėgstu dirbti su video, tai būtų editinti ir pnš. Na dar nei, net nebežinau ką jums pasakyti, tad tokia veikla mano laisvalaikiu žaidžiant kompiuteriu.

Gyvenime sportuoju. Laisvalaikiu kai būna šiek tiek laiko, nueinu į sporto salę. Tai pat lankau krepšinį jau gal apie 2 metus, tiksliai nebe prisimenu. Buvo daug varžybų, tai pat buvo ir man skaudi trauma. Per varžybas, vienas kažkokias bėgo ir aš iš jo paskos. Tai ir jis staigiai sustojo ir dėjau į jį su šonu. Tai ir nuo to smūgio nebe atsistojau, pasirodo lūžo šonkaulis. Ir dar viena trauma buvo kai žaidėme su specais. Tai kažkaip variausi kamuolį ir priešininkas bandė atimti kamuolį. Tai ir kažkaip jis tenai mane pastūmė, kad, net kaulas kojos lūžo. Na taip pat dar ir gyja ta koja. Tai nuo to, nei neišsigandau, visko būna tai tikrai tęsiu savo karjerą sporte, bei krepšinyje. Tai pat seniau prieš krepšinį lankiau ir futbolą. Iš ties pasakius tiesą patiko. Tai pat ir čia traumų buvo. Tai žodžiu, variausi kamuolį ir nepastebėjai priešininko prie manęs. Tai ir jis norėjau spirti į kamuolį tai patraukiau greitai kamuolį ir jis man pataikė į kaulą, tiesą pasakius iš futbolo batų labai skaudėjo. Tai pasirodo, kad įskilo kaulas. Tai pat buvo ir laimingesnių atsitikimų kai tik pasitempiau koją, ranką. Na apie sportą ir nebeturiu ką papasakoti, tai...

Hmm... Nebėra minčių ką jums papasakoti, tad sakau visiems iki! Ir susitiksim greitu metu! Bet jei būtų norinčių išvysti mano blogą kuo greičiau, tai uždėkit <<<LIKE>>> ant šios temos ir tada aš suprasiu kiek jūsų norinčių yra mano blogo <<< ŠYPT >>>.

Su didžiausią pagarbą - @Matt_Rosewood

 

  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Įdomu buvo paskaityti, bet realiai nelabai įsivaizduoju ką gero galimo nuveikti su TeamSpeak programa? :blink:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

niekad nesupratau kam vargintis tiek rašyt, jei niekas to nevertina, paspausiu repą už pastangas  visvien lul

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Visai nieko, matos labai stengeisi su šiuo savo pranešimu ir ką aš daugiau galiu pasakyti: mintys išdėstytos puikiai, malonu skaityti bei argumentavimas visai neblogas. Linkiu toliau tobulėt ir gal tapsi lietuvių kalbos mokytoju :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Įdomiai parašei, bet kažin ar daug žmonių perskaitys. Užmetu rep už šitą blogą

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...