Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Aurimas_Galaxy

Galaxio nuomonė apie serverį.

Rekomenduoti pranešimai

Nors valanda ar dviem jau nebeesu naujokas, vistiek parašysiu atsiliepimą. Prieš maždaug savaitę nusprendžiau pradėt žaist LV, nes projektų su geresnėmis sistemomis neradau(yra vienas, bet banned). Pradžioj man buvo viskas įdomu: naujas miestas, kitokios sistemos, nauji veidai ir t.t. Labai padėjo administratorius Barry (jei neklystu), visad atsakydavo į pagalbos šauksmus, atsiteleportuodavo, kad padėtų.

Viskas buvo kaip ir idealu, bet štai ir pirmasis pastebėjimas, kad tarnybos kažkaip nelabai aktyvios, todėl nusprendžiau pildyti į taksi. Nepatekau, nes tikriausiai anketa per daug banali, bet pateko kiti žmonės, todėl galvojau, kad bus aktyviau. Kitą dieną į serverį prisijungęs, pamačiau, kad tik vienas taksistas dirba, tai c'mon, kam dar tos atrankos, kai vistiek 60% žaidėjų nebūna aktyvūs. Ginklų prekeivių išviso neteko matyti serveryje. Na pats serverio aktyvumas, jis nei didelis, nei mažas, priklauso nuo dienos ir laiko. 

Antra serverio problema, kuri man turbūt buvo didžiausia, tai, kad serveryje negalima šaudyti į civilius. Nusipirkau šiandien ginklų, ir sumaniau atkeršyti vienam žaidėjui, kuris vakar šaudė į mane, todėl pasekiau jį ir pradėjau šaudyt, ir štai gavau kicką. Prisijungęs pratęsiau ir gavau 2/3 kick. Trečio jau nebebandžiau gaut. Tai pasakykit, kam serveryje yra policijos darbas, jei už viską baudžia administracija? Man kliudė dar ir kiti dalykai, kaip klanų neaktyvumas, ne visos vietos navigacijoj, mažai info naujokams ir t.t. Tiek tenorėjau pasakyt.

Aurimas_Galaxy

  • Patinka 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Jo tas tiesa, ir man nepasisekė į taxi darbą, nežinau ką blogai parašiau, atsakiau į visus klausimus teisingai atrodo..

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Prie visų gerų dalykų, visada būna ir blogas. tačiau šaunu jog nepatingėjai paberti druskos, kai kiti beria cukrų. Atsiliepimas visai fainas.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   1 narys

×
×
  • Kurti naują...