Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 8 / 200

Versija: LV 7.7.7


Camel_Kerr

Lauriss_Samper atsiliepimas apie projektą.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki. Kadangi esu naujokas šiame serveryje, norėjau parašyti atsiliepimą

Nuo ko čia pradėjus? Pats serveris, iš dalies tobulas, ir puikus. Užsiregistravus, buvo labai geros emocijos. Kadangi, buvau „Naujokas“  šiame serveryje, buvau šiek tiek paklydęs serveryje. Iš pradžių nežinojau kur randasi vairavimo mokykla :wacko:. Pakalbėkime apie pačią sistemą. Sistema iš dalies, yra puiki. Tik vienintelis dalykas buvo tik "Man" dėl to, jog nieko beveik nesugebėjau čia surasti, man padėjo @The_Deus Iš tikro, apsidžiaugiau, pamatęs jog toks administratorius yra šiame serveryje. Viską padėjo, išaiškino kur viskas randasi. Darbai yra visiškai puikūs. Ypač, patiko toks dalykas, kai yra kai kurie darbai, kurie yra nuo 0 patirties, ir nesenai atėjęs naujokas, jau gali dirbti kokį nors darbą. Yra tokių darbų, kuriuose gali užsidirbti daug pinigų, kurie praverčia žaidime, perkant mašiną/verslą/namą arba kažką kito. Iš tikro, nesigailėjau atėjęs į šį serverį. Atėjęs pagalvojau iškarto: Kaip čia priprasiu, kur, ir kaip viską susirasiu. Gerai pagalvojus, nusprendžiau bandyti pats visko ieškoti. Kadangi, čia yra skirtingos komandos, kaip aš buvau pripratęs, prie /gps čia yra /navigacija. Iš tikrųjų nėra labai sunku priprasti. Tiesiog reikia praleisti daugiau laiko pačiame serveryje, arba paprašyti administratorių pagalbos. Štai tokios mano mintys.

Kaip priprasti naujokui?

Galbūt, kažkurie naujokai gali susidurti, su tokia situacija, kaip mano. Gali nežinoti pačio "Žemėlapio", bet nereikia bijoti, ir prašyti administratorių pagalbos. Juk tai nėra sunku, jeigu esi naujokas, ir gali paprašyti kažkieno pagalbos, nors ir bet kokia situacija ištiktų tave. Aš pats pasiklydęs, ieškojau pagalbos, kaip surasti vairavimo mokyklą, iš kur pirkti telefoną, ir t.t

 

Kaip užsidirbti?

Dažniausiai atėję naujokai, galvoja. Kaip čia užsidirbti pinigų, ką čia daryti ir t.t Asmeniškai, aš pats nežinojau, kaip užsidirbti. Tačiau, nuėjęs pažvejoti, praturtėjau gan gerai. Dirbdamas mechaniku, pas direktorių @Lil_Pump irgi gan neblogai užsidirbau. Mechanikuose, tempdamas mašinas gali irgi nemažai užsidirbti. Tačiau viskas ateina negreitai. Tiesa? Tiesiog reikia laukti, ir laukti. Su laiku, ir turėsite, ir verslą, namą ir mašina. Tiesiog reikia stengtis, ir turėti noro, kažką čia pasiekti, arba nusipirkti kokį verslą. Ačiū skaitytojams.

 

© Lauriss_Samper

 

 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas atvykęs į šį puikų serverį! Nenuostabu, kad serverio administratoriai šiame serveryje yra tokie mandagūs :) Linkiu tau sėkmės.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas atvykes. Smagu kad pasirinkai šį projektą , viskas išsamu , smagu skaityti. Sėkmės!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...