Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Juoda_Ceske

Rokas_Code - Žvilgsnis į projektą.

Rekomenduoti pranešimai

Na, pradėkime nuo pasisveikinimo. Sveikučiai visi LAS-VENTURAS.LT Serverio nariai, administratoriai, vip nariai :D  Po ilgalaikio normalaus sa-mp serverio paieškų atradau štai šį projektą. Jis mane tikrai nustebino savo įdomumu, netrūksta veiklos. Apie šitą projektą aš sužinojau "*Myliu Las-Venturas.lt*" puslapyje. Pamačiau ten aprašymą šio projekto ir iš pradžių pagalvojau, kad kaip ir daugelis projektų jis greitai užsidarys, nes kiekvieną dieną teko matyti "rimtus" projektus, kurie savaitės bėgyje užsidarydavo, bet pamatęs šio projekto komandos narius aš buvau apšalęs. Kadangi žinojau, kad @Invision_White yra kūrybingas žmogus, kuris moka skriptinti ir gali padaryti daug gerų sistemų. Kažkada yra tekę žaisti šį serverį, bet buvau gavęs baną, ieškodamas įvairių samp projektų, šis projektas buvo išlikęs mano atmintyje, sumaniau pažiūrėti jo aprašymą, ir nutariau reikia grįžti atgal..  Labiausiai naujoko atžvilgiu man patiko, kad serveryje buvo daug veiklos, tik užsiregistravus jau turėjau veiklos - vykdyti misijas, patiko misijų sistema. Mano dėmesį atkreipė ir administratorių aktyvumas, vos parašes "/adminams Pagalbos" Daug adminų atskuba padėti. Pakalbėkime šiek tiek giliau, apie sistemas, darbus ir kt.

Žvejyba - na ši sistema turbūt yra kiekviename serveryje, ups pavadinkime taip - "šūdserviuose". Čia mane nustebino ši sistema taipogi. Patiko "Žvejo žiedas" su kurio turime didesnę tikimybe pagauti žuvį.

Migracijos Departamentas - Ši įdėja man irgi labai labai patiko :D Nežinau, kaip jums, bet man asmeniškai labai patiko. Nėra kaip kituose serveriuose, važiuoji kur nori be vizos ir paso.

Kasyklos - Na nesu kažko matęs panašaus kituose serveriuose, arba aš tiesiog aklas xD Ši sistema labai praverčia naujokui pvž man. Kodėl? Lengvas būdas užsidirbti pinigų ant pirmosios mašinos ir t.t

Kazino - Gera vieta prasimušti, aš prasimušiau nuo 10.000$ Iki 57.000$, Siūlau ir jums pameginti, bet nepersistenkite nes gali būt ir taip, kad viską pralošite :D

Policija - Ojoj, mano gresmė čia yr, labai aktyvi policija, todėl ir yra tvarką šiame serveryje, man tas labai patiko. Tik kad kiti veža į jailą su 2starais :D

Taxi - Mažai darbutojų turnti firma, bet vistiek kiek esu kvietęs visada iškvietimai buvo priimti, nebuvo taip, kad priima iškvietimą, bet taip ir nepasirodo.

Medikai - Irgi aktyvi firma, kiek kviečiau atvažiavo ir padėjo.

Na ką dar čia galiu parašyti apie sistemas, darbus. Nieko.. Nes esu tik eilinis naujokas šiame serveryje, nesu patyręs, bet čia išvardinau tai kas man labai patikoo :oDabar galime padiskutuoti apie kitus dalykus. Pvž.. Hm.. Serverio valdžia.

Invision_White - Na, matosi, kad šis žmogus ideda daug savo laiko šiam projektui kaip ir minėjo savo temoje: " kad šis projektas yra dalis mano gyvenimo ir man jis begalo rūpi.. " Matosi, matosi, tikėkimes ateityje dar nudžiuginsi sistemomis.

Max_Tosha - Labai labai matyta asmenybė :D Kiek yra teke matyti, esi mandagus, nuoširdus ir padedantis, pamenu kai pirmą kartą tave atradau "ryžyne" AFK Buvau, tai spėjau selfiuką šaut :D

Hm. Dabar sėdžiu ir galvoju ar nieko nepraleidau? :D Turbūt, kad ne. Dabar galėtume pakalbėti apie administratorius.

@Barry_Thorne - Šis administratorius man padėjo tik prisijungus man pasiūlė pagalbos - "Rokai, reikia pagalbos?" Aš žinoma buvau nustebintas, kad tokiame dideliame projekte, kažkoks adminas man taip greitai padės :D Sekmės tau.

@The_Deus - Taipogi malonus administratorius, padėjo kai prašiau pagalbos, mandagiai pakalbėjom, pagurkšnojom arbatikės (JK). Na ištikro labai man padėjo, supažindino su serveriu ir kt.

@Lil_Pump - Oj, šita asmenybė tai žinau, kad dar užiima ir direktoriaus krėsla. Labai mandagus administratorius, prireikė pagalbos, padėjo. Bei paskolino šiektiek pingų, kad atsikelčiau priemonę pas save.

Na, daugiau administratorių nežinau, šietie 3 švardint man labai padėjo, ir išliko mano atmintį. :D Labai čia išsiplečiau, per artėjančias dienas turbūt papildysiu. Ačiū kas skaitėte, sekmės serveryje ;)

 

 

  • Patinka 2
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikutis diedai , jau susipažinom serveryje , esi mldc čiuvelis , puikus atsiliepimas , džiugu kad tau viskas patinka. Sėkmės!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šaunus atsiliepimas, malonu matyti ir tikrai malonu kad nepatingi parašyti toki atsiliepima 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Malonu malonu, jog patiko jums skaityti!

 

 

ir P.S Ten mana sens akauntas tai jeigu norit dieti +rep turit det ant sita komentara.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...