Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Lukas_Psy

Svarbios miesto įstaigos

Rekomenduoti pranešimai

Svarbios miesto įstaigos

Sveiki, naujokai. Atėjus į serverį manau kiekvienam yra įdomu kokios yra šio serverio svarbiausios vietos ir kuo jos yra svarbios
8AcfDA4.png

1. /tplv - Kitaip galima vadinti "Miesto Centru" Šioje vietoje yra parašų lenta (ant kurios pasirašyt galima paspaudus ALT mygtuka) Visai netoli yra ir kioskas kuriame galima nusipirkt maisto arba kitų svarbių dalykų.

2. Ligoninė - Vieta kurioje atsirandama mirus. Ligoninėje galima įsigyti sveikatos pažyma, išsigydyti narkotikų priklausomybę (jei nėra aktyvių medikų).

3. Policijos Departamentas - Policijos departamento darbuotojų bazė. Šioje vietoje taipogi galima susimokėti bauda. Policininkai čia atlieka įvairius darbus - tiria žmogžudystes, saugo konfiskuotas narkotines medžiagas, stebi miestą ir pnš.

4. Vairavimo mokykla - Šioje vietoje galima išsilaikyti lengvųjų, sunkiųjų ir motociklo teises. 

5. AFK Zona - Šitoje vietoje galima būti AFK +2 patirties taškus ir 10€ į 1minutę. AFK zona ypač praverčia naujokams ir tiems kuriem reikia XP ir pinigų.

6. Elektronikos parduotuvė - Šioje vietoje galima įsigyti - telefoną, navigaciją, radiją, kompasą. 

7. Bankas - Banke galima atlikti bankinius pavedimus į kito žaidėjo sąskaitą, įsidėti/išsiimti pinigus.

8. Ginklinė - Serveryje yra dvi ginklinės, viena prie miesto centro (/tplv) kita prie taksi darbo.

9. Degalinė - Serveryje išviso yra 6 degalinės (prie /tplv, ligoninės, banko, KMA, Spec pajėgų ir Ginklų prekeivių ) Degalinėje yra 3 rūšys degalų (Benzinas,Dyzelis,Dujos) Degalines degalais aprūpina TRV(Tolimųjų Reisų Vairuotojai)

10. Vyriausybė - Vyriausybėje galima atsiimti algą (Darbo dienomis nuo 17 iki 22h, o savaitgaliais nuo  16 iki 23) Vyriausybėjė galima ir paaukoti pinigų(naujokų  fondui, darbam bei klanam)

11. Žvėjybos Vieta - Šioje vietoje galima nusipirkti meškere, nusipirkti masalo jo įskast galima prie pat žvejybos vietos (tik reikės turėti kastuvą kurį gauti galite betkuriame kioske) dar galima parduoti pagautas žuvis. Žvejot galima nebūtinai čia galima ir kitur kur yra vandens. Žvejojant galima pagaut ne tik žuvis, bet ir perlus, pinigines bei lagaminus. Lagaminų rūšys yra 3(bronzinis, sidabrinis, auksinis)

12. Skelbimų Kontora - Čia galima paskelbti skelbimą pvz: Parduodu Infernus kainas siūlom į /sms . Skelbimo kaina yra 500 € Galima paskelbti ir ant švieslentės (matysis /tplv zonoje) Kaina 10,000 €

13. Tr. Pardavinėjimo aikštelė - Čia galite pardavinėti savo transporto priemone kitiems serverio žaidėjam, arba patys nusipirkti. Galima parduoti ir serveriui (pardavimo vieta netoli KMA) Yra ir dar vienas pasiūlymas kuris mašina pasiūlo tiesiai žaidėjui kuriam norit parduoti. Komanda yra /trsiulyti

14. Migracijos Departamentas- Čia galima įsigyti vizą (tam, kad galėtum būti kituose miestuose kaip SF, LS) Galima įsigyti pasą tam, kad galetum pravažiuoti pro pasienius. Vizos ir paso reikės ir darbams.

15. Konfiskuotu Mašinų Aikštelė - Sutrumpintai KMA. Šioje vietoje mechanikai veža nevietoje pastatytas mašinas. Norint išsivežti mašina iš KMA, reikia būti tame transporte ir rašyti komanda /iskma .

16. Mašinų Turgus -  Jų yra 3 (Automobilių Turgus, Automobilių/Motociklų Turgus, Sportinių Mašinų Turgus) Kiekviename turguje galima įsigyti vis kitokių mašinų. Daugiau informacijos šitoje temoje 

17 Tech. Apžiūros Garažas- Čia galima praeiti techninę apžiūra, įmontuoti duju įranga mašinoje, įmontuoti nuotolinį rakinimą.

18. Mašinų Atsivarymo Aikštelė- Čia galite rasti savo mašiną (nusipirkus iš turgaus) arba ją atstačius. Mašina galima ir atsvaryti jokios komandos rašyt nereikia tiesiog reikia užlipti ant pickup kuris rašo "Pirmosios mašinos atsivarymas į aikštelę" (jeigu norite atsivaryti pirmąją mašina) "Antrosios mašinos atsivarymas į aikštelę" (jeigu norite atsivaryti antrąją mašiną) 

Manau, kad kam nors padėjau, jeigu turite klausimų rašykit man į AŽ ir pasistengsiu padėti ;)

©Las-Venturas.lt 2018

Tema kūrė: Lukas_Psy

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu nežinau, nežinau. Serveryje per /navigacija ir pasirinkus svarbiausios vietos galima surasti visas šias vietas, tai nemanau ar naudinga šį tema, bet gal kam ir pravers.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 1 minutę, Corny_Haley rašė:

Nu nežinau, nežinau. Serveryje per /navigacija ir pasirinkus svarbiausios vietos galima surasti visas šias vietas, tai nemanau ar naudinga šį tema, bet gal kam ir pravers.

Surast gali, bet gal ne visi žino kuo naudinga ta vieta, labiau tuo ir norėjau padėt 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Ištikruju esu dėkingas jog sukurei šita tema , nes pats esu '' Naujokas'' ir šita informacije gal but nelabai padės bet pradžiai šaunu ! 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Smagu, kad aprašyta, tik /tplv yra VIP nario teleportas, o ne kažkokia vieta, kurią privalo žinoti visi žaidėjai.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

geriau papasakok niuansus visokius, kuriuos sunku suprasti ar ko nėra navigacijoje, nes dabar tai visi supranta navigacijos vietas, nevažiuoji gi į degalinę žvejoti

  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Susikurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų naujoje svetainėje

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Kurti naują...