Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.6


Matt_Rosewood

Praeitis, dabartis ir ateitis?

Rekomenduoti pranešimai

2018 / 02 / 19

Ar kada susimąstėte, kas tiksliai vyko prieš 1000 metų? Ar, net prieš 2000 metų? O gal jums neįdomi praeitis, tiesiog galvojate kas bus ateityje? Tai šiandien tuo ir pakalbėsime apie mūsų protėvius (praeitį), apie dabartinį pasaulį, bei apie ateities pasaulį!

Praeitis - ar susimąstėte gal kažkada kokie buvome mes (žmonės) padarai, galiu jums atsakyti, mes praeityje nemokėjome beveik nieko, jei lygintumėme 2018 metus kas buvo prieš 1 milijoną metų tai mūsų protėvių smegenys buvo dar neišsivysčiusios, žmogaus ugis buvo tai pat mažas, nebuvo tokių kaip Saboniai ir pnš. Tai pat ir masė, maistas buvo kitoks nei dabar. Dabar gerai yra, parduotuvėse rasi daug maisto, o pagalvokime buvo prieš 1 milijoną metų? Turėdavai pats kažką sumedžioti ir tai būdavo sunku, kadangi nebūdavo tokių ginklų kaip pistoletai ar kalavyjai. Tiesiog paprasti lankai su paprastomis strėlėmis, ar tiesiog paprasti smaigialiai (ietys). Tad vienu žodžiu pasakysiu taip, branginkim viską, net ir svetimą daiktą!

Dabartis - dabartyje žmonės yra išsilavinę, viską kaikurie beveik turi, bet to, net nebrangina, nesaugo. Šiais laikais kaip sakiau nuėjas į parduotuves viską rasi, net to ko ir nesitiki surasti. Jei pakalbėjus apie pragyvenimo šaltinį, šiais laikais nuo praeities iki dabarties mes valgome tai pat, maistą, bei vandenį. Šiais laikais žmonės tai pat medžioja, bet ne sutokiais kaip ietys ar paprasti lankai su paprastomis ietimis. Dabar mes medžiojame su įvairiais ginklais, pistoletais, automatais ir pnš. Na manau dauguma žinote, kad ir toje Lietuvoje yra daug alkoholikų, benamių, tiesiog valkatų, šiukšlintojų, tad to praeityje tikrai nebuvo, pagal mane jie viską brangino, net ir nežinodami kas čia per daiktas, o dabar saldainį suvalgiau, ai bala nematė. Popieriuką išmesiu ar išgėriau butelį limonado ir išmesiu, tai pat butelių retai kada ir berasi, kadangi atsirado taros ir visą kitai, bet vistiek eidamas iš mokyklos randu griovyje primėtita butelių, tai vienu žodžiu kaip ir sakiau praeitoje pastraipoje, branginkim viską, net ir svetimą daiktą!

Ateitis - manau pagal mane mes vis keisimės, vis tobulėsime, ir net ateityje manau kaip Dievas duos gal, net ir nemirtingi tapsime! Na manau ateityje atsiras naujovių, manau dar, net kitos planetos, manau, net ir žemėje atsiras naujų žemynų ir pnš. Tad norėčiau, kai atsakysit į temą, ir tuo pačiu atsakytumėte į klausimą "Kaip manote Jūs, kas bus ateityje"?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

dieve padek, kaip 13 tu rimtai megsti pievas rašyt :DDDDD iš kur tu žinai kas buvo prieš ta 1m metu ar koks periodas, nuejai jaučiu su klase i ekskursija ir kai koks mokslininkas pasijautei. Ir nieko idomaus neparašei visa šita šuda gali penktoj klasei išgirst. O tuo labiau praetyj apie kuria tu kalbi tai buvo pagaliai akmenys, o ne ietis ir lankas. Tai jai nori debiliskas nesamones rašyt tai gal geriau pasiskaitynek googlei arba daugiau mokytojos paklausk nes bandai čia kažkuom apsimest. *Myliu Las-Venturas.lt* ne visa perskaičiau "atsiras nauju žemynu ir pnš" XDDDDDDDDDDDDDDDDD kurw.a visokiu debilu mates ,bet čia tai viršune

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...