Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.6


Erikas_Gandi

Atsiliepimas apie Las-Venturas.lt

Rekomenduoti pranešimai

Atsiliepimas apie serverį Erikas_Gandi, šis serveris man labai patiko, tik prisijunges aš paprašiau pagalbos admino ir sulaukiau pagalbos iš admino-Sim_Gint, serverije man dar reiks apsiprasti,bet numatau, kad čia užsiliksiu. Sim man padejo su teisemis, padejo surasti darba, nusipirkti mašina, kuri veliau sprogo :D Bet ne tame esme, esmė tame, kad serveris išties puikus man atrodo po mano ilgu paiešku visokiausiu serveriu aš pagaliau radau normalu man tinkama bei patinkanti serveri. Viskas man patiko čia, bet aišku galėčiau ir parašyti pora idėju serveriui kurios manau padetu pritraukti daugiau žaideju. Štai toks mano atsiliepimas apie Las-Venturas.lt

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Geras atsiliepimas ;) jeigu nori parašyt pasiūlyma rašyk Pasiūlymai/Idėjos skiltyje tik persiskaityk taisykles ;) o taip tai palinkėsiu sekmės, jei reikės pagalbos kreipkis į administratorius su komanda /adminams arba /ats Lukas_Psy pasistengsiu padėt :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Smagu, jog tau patinka šis serveris, tačiau kad ir kaip įtikinamai skamba, jog tavo pasiūlymai pritrauktų daugiau žaidėjų - man asmeniškai tuo patikėti sunku, kadangi tie pasiūlymai turėtų būti - naujos ir niekur nematytos sistemos arba tam tikrų sistemų pakeitimas į tavo manymų geresnes. Anyway good luck and never give up!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Smagu, kad serveris sužavėjo ir tikiuosi, kad šiame projekte pasiliksi žaisti. Idėjas manau, kad visada gali parašyti, kadangi Pagr. administracija aktyvi, neabejoju jei idėja bus patraukli, jis bus greitai įgyvendinta. :) Sėkmės serveryje tau, jei reikės taksi paslaugų, kreipkis  tel nr. 1616

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Smagu, jog serveris tave taip sužavėjo, žinoma džiugu išvysti žmones, kurie sugeba parašyti teigiamų atsiliepimų, tačiau mano nuomone galėjai labiau pasistengti savo atsiliepime, ta prasme aprašyti detaliau, tačiau nesureikšmink taip, viskas ok ;) 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   1 narys

×
×
  • Kurti naują...