Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Never_Ganja

Naujoko atsiliepimas apie projektą [Never_Ganja]

Rekomenduoti pranešimai

Naujoko atsiliepimas apie projektą [Never_Ganja]

Noras prisijungti prie šio projekto

Į šį projektą prisijungti noras atsirado visai nesenai, kai atsibodo senasis serveris kuriame žaidžia vien tik čyteriai bei kenkėjai... Šį projektą pamačiau ir užkart norėjosi prisijungti, kadangi čia jau nėra 2010 metų sistemos, turi neblogą įvaizdį, nuolatiniai atnaujinimai ir savininko užsidegimas kažką padaryti tik veda šį projektą į tinkamą padėti ir kviečia į jį žaidėjus..

Teisės ir visi kiti sunkumai

Teisės, tai turbūt sunkiausia naujoko dalis - išlaikyti visų triejų kategorijų teises. Ištiesu nustebino ši sistema serveryje, kadangi dažniausiai būna tiesiog važiuoji per pickup, baigi laikyti teises ir užkarto jas gauni, o čia dar jas reikia atsiimti - tai man tikrai patiko. Teises bent jau man nebuvo sunku išlaikyti, tačiau kaip naujokui turinčiam tiek mažai pinigų tai turbūt sunkiausia dalis. Dėl teisių laikymo esu nustebęs.

Kelios klaidos kurios pakišo koją

Blogiausia turbūt klaida jog naujokas negali išsikviesti jokių tarnybų, kadangi jis neturi telefono - tai siūlyčiau padaryti jog naujokai galėtu išsikviesti visas tarnybas, kadangi jų labai reikia - o kai adminsitratorių paprašai jog atiteleportuotu, jie tiesiog /kviesti 1616 ( ne visi ,tik kaikurie ). Antroji vidutinė klaida tai jog neretai iškickina bent jau mane iš serverio už Troll Boss, o kas tas Troll boss net neįsivaizduoju, tai tikiuosi jog sutvarkysit šias klaidas ir nebebus jokių nusiskundimų.

Atsiliepimas apie administratorius

Kolkas šiame projekte labiausiai man padėjo administratorius - Edvis_Waro, kiek žinau jis yra I lygio administratorius, o pagal mane jis turėtu būti aukštesnio lygio kadangi šis nemažai teikia pagalbos žaidėjams, bei padeda. Lukas_Psy, taipogi administratorius pagal mane vertas būti kažkuom aukščiau, kadangi nemažai taipogi padėjo tiek su teisėm, tiek su su klaidų susidurimu. Tariu ačiū jums..

Informacijos gavimas apie projektą

Šiame projekte pastebėjau jog yra daug informacijos, kuri labai padeda todėl labai fainai jog administracija pasistengė jog kiekvienas narys gautu reikiamą informaciją apie projektą. 

Asmeninė nuomonė apie projektą

 

Šį projektą įvertinčiau 95% kodėl? Ogi todėl jog yra nežimių klaidelių, kaikur reikėtu MAPP darbus šiektiek perkelti arčiau vienas kito kadangi LV miestas didelis, o žaidėjų skaičius 100 irgi nemažas todėl , galėtu būti viskas arčiau. Jeigu kažką dar rasiu, kažką patirsiu tikrai papildysiu šį atsiliepimą, ačiū jog skaitėte - sėkmės.

 

  • Ačiū! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Labai patiko tavo atsiliepimas ;) Sekmes tau serveryje. Jei ka kreipkis /ats Psy  P.S Edvis_Waro yra nemokamas administratorius.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Viskas gražiai parašytas atsiliepimas, šaunu, kad renkiesi šį projektą! Tikiu, kad pasiliksi čia visam ir atrasi savo kelią :) O, ties map darbais, tai aš manau, kad viskas gerai, kad yra toliau, taksistai turi darbo, o ne sugrūsta viskas. 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   2 nariai

×
×
  • Kurti naują...