Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Max_Tosha

Darbų su pakvietimais nuostatai

Rekomenduoti pranešimai

Policijos departamentas, Specialiosios pajėgos ir Kriminalinė policija

Nauja!

  1. Pareigūnai gali nušauti gaudomą asmenį (civilį), kai jis yra pastate ir 3 kartus atsisako mokėti baudą.
    1. Jei asmuo turi virš 30 ieškomumo, turi suteikti šansą išeiti pačiam iš pastato, o jei atsisako - gali nušauti.
    2. Jei asmuo išėjęs atsijungia, gali įkalinti (/jail) su administratoriaus komanda pagal /baudimai nustatyta bausmę.
    3. Jei pradeda bėgti - turi teisę uždėti bėglio (/bega) statusą ir sugavęs įtarti už bėgimą nuo teisėsaugos.
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Grobimas

Buvo

Grobimą organizuoti galima tik, kai yra prisijungęs vienas iš Teisėsaugos valdžios atstovų ir 8 Teisėsaugos narių ne AFK režime (/teisesauga). Galioja 5 minutes.

Dabar

Grobimą organizuoti galima tik, kai yra prisijungęs vienas iš Teisėsaugos valdžios atstovų ir 5 Teisėsaugos narių ne AFK rėžime (/teisesauga). Galioja 5 minutes

Nauja

Grobimo metu užpuolikų negali būti 2 kartus daugiau nei Teisėsaugos. Jei taip atsitiktų jog užpuolikų dvigubai daugiau nei teisėsaugos, bus taikomos tam tikros nuobaudos. Pvz. jei grobimas ir bus sėkmingas, išpirka nebus mokama ir panašiai

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveiki, šiokie tokie pakeitimai teisėsaugos sričių nuostatose, kurie įsigalioja nuo šiandienos  t.y. 2022-08-12

  1. Teisėsaugos nariai t.y Policijos Departamento darbuotojai, Spec. Pajėgų darbuotojai ir Kriminalinio Policijos Departamento darbuotojai negali naudoti /itarti komandos saugiose ir karų zonose jei žaidėjas kurį norite įtarti neturi bėglio (/bėga) statuso. 
  2. Nuo šiol Kriminalinio Policijos Departamento darbuotojai gali naudoti šias komandas Ligoninės zonoje: /ant, /isodinti, /vesti. Šias komandas galima naudoti tik tuomet, jei žaidėjas specialiai užpuolė teisėsaugos narį šaunamuoju ginklu ir užpuolikas turi bėglio (/bega) statusą. Šias komandas galima naudoti tik ligoninės teritorijoje lauke, viduje šių komandų naudoti negalima. Kriminalinio Policijos Departamento darbuotojas privalo turėti aiškius įrodymus t.y filmuotą medžiagą kaip vykdomas išpuolis. Šių komandų negalima naudoti nei ligoninės pastate, nei lauke kai vyksta narkotikų zona, klanų sienų veiksmas, pastatų grobimai, narkotikų skyriaus plėšimas, vagonai, šturmai, kitų nusikalstamų grupuočių reketavimas ar klanų zonų grobimai. Taip pat negalima  naudoti šių komandų jei teisėsaugos narius apšaudo Ginklų Prekeivių siuntos metu, TRV ginklų siuntos metų, ar kito darbo oficialios treniruotės metu. Pažeidus šias taisykles, bus taikomos atitinkamos nuobaudos DPi nario nuožiūra.
  • Patinka 2
  • Naudinga! 1
  • Haha 1
  • Oho! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nuo šiandien

Spec pajėgos ir Policijos departamentas

Spec. Pajėgų Darbuotojai ir Policijos Departamento darbuotojai gali naudoti /atimtigun ir /atimtig, kai asmuo viešoje vietoje rodė ginklus arba su jai šaudė į civilius ar teisėsaugos narius.  To daryti negalima darbų bazėse

Buvo

  1. Spec. pajėgų darbuotojai ir Policijos departamento darbuotojai, naudoti /atimtigun gali, kai asmuo viešoje vietoje rodė ginklus arba su jais šaudė į civilius ar teisėsaugos narius.

 

Nuo šiandien

Kriminalinės Policijos Departamentas 

  1. Kriminalinės policijos pareigūnas naudoti /atimtigun ir /atimtig gali visais atvejais, kai asmuo viešoje vietoje rodė ginklus arba su jais šaudė į civilius ar teisėsaugos narius. Jei žaidėjas naudojo ginklus darbo bazėje kurioje yra karo zona, šių komandų naudoti negalima kol žaidėjas naudojęs ginklus neturės bėglio (/bega) statuso. Darbų bazėse kuriose karo zonos nėra, kad panaudoti šias komandas bėglio statusas nėra reikalingas. Šias komandas galima naudoti darbų bazėse tik tuo atveju jei Kriminalinės Policijos Departamento darbuotojas buvo užpultas pirmas. Darbuotojas negali pradėti šaudyti pirmas. Taip pat /atimtigun, /atimtig negalima naudoti klanų sienų metu, kai asmuo apšaudo teisėsaugininką netoli sienos.
  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Grobimas

Buvo

 

Kiekviena neutrali firma kartą į savaitę gali suorganizuoti grobimą tiek su kita frakcija, tiek atskirai.

Nuo šiandien

 

Kiekviena neutrali firma du kartus per savaitę gali suorganizuoti grobimą tiek su kita frakcija, tiek atskirai.

Taip pat nuo rytojaus (t.y. 2022-10-10) kylą visų darbų juodojo sąrašo išsipirkimo kainos. Patekus į šį sąrašą pirmą karta išsipirkimas kainuos 500.000 eurų, antrą kartą 1.000.000 eurų ir t.t.

  • Patinka 6

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Teisėsaugai draudžiama rakinti karo tipo klanų narius ar Ginklų prekeivius, kai vienoje vietoje jų yra bent 5. Nesvarbu ar vyksta kažkoks oficialus veiksmas ar ne. Galioja visame GTA žemėlapyje.

Taisyklė jau ankščiau egzistavo, tik niekur nebuvo prirašyta oficialiai.

 

 

  • Patinka 3
  • Naudinga! 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Policijos departamentas, 16 p. (pridėta dėl Karo tipo klano narių ir Ginklų prekeivių)

  • Pareigūnai naudoti /patikrinti gali visais atvejais, nebent asmuo Saugioje zonoje, Karo zonoje, karo tipo klano būstinėje ir kitoje pasienio pusėje (už pasienio /patikrinti leidžiamas jei asmuo turi įtarimo ar bėglio statusą, priklauso Karo tipo klanui arba yra Ginklų prekeivis).
     

Specialiosios pajėgos, 12 p. (pridėta dėl Karo tipo klano narių ir Ginklų prekeivių)

  • Spec. Pajėgų darbuotojai naudoti /patikrinti gali visais atvejais, nebent asmuo Saugioje zonoje, Karo zonoje, karo tipo klano būstinėje ir kitoje pasienio pusėje (už pasienio /patikrinti leidžiamas jei asmuo turi įtarimo ar bėglio statusą, priklauso Karo tipo klanui arba yra Ginklų prekeivis).
  • Patinka 1
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Teisėsaugos direktorius gali skelbti 1 Komendanto valandą per dieną (60min), kurios metu pareigūnams neleidžiama skirti baudų nusikaltėliams

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...