Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.7


Chris_Kyle

Serveris Mano akimis|Chris_Kyle

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki bendruomene!! Aš esu Chris_Kyle ir čia pateiksiu nuomonę (na jei tokią įmanoma susidaryti per kelias valandas) apie jūsų serverį ir žaidimą jame. Taigi pradedam

 

1.Kaip naujokui man tikrai patiko serverio pristatymas ,jo jauki aplinka kitaip tariant mapingas, bet pačioje padžioje vos neparašiau /q vien dėl neapsakomo lifto lėtumo. Taip pat labai buvo sunku skaityti instrukcijas ,nes tekstas per arti vienas kito sustumtas į krūvą ir be lietuviškų raidžių.

2. Labai nustebino žaidėjai ir administracija ,kurie čia pat prisistatė ir pasiūlė pagalbą ,pradžioje iškamantinėjo kas ir kaip iš kur ir pirmieji klausimai kas tau čia patinka kas ne ,na tai jau automatiškai sukūrė ryšį tarp serverio ir manęs ,toliau rep davimai iš kitų žaidėjų kurį nesutiksi visi pasisveikina palinki sėkmės ,labai šiltas klimatas labai super tikrai . Nepavykus įveikti užduoties parašiau administratoriui The_Deus jei neklystu ,tuoj pat prisistatė ir padėjo kai yra super taip pat jis padėjo ir pirmosiomis žaidimo minutėmis kai tu pajautęs tą nesigaudymą serveryje galvoji likti ar būti tia būtent jis prisistatęs ir pagelbėjęs paplepėjęs persveria visa tai į pasilikti pusę.

3. Darbų sistema ,tiesa tai toks dalykas ,nes jei planuoju serveryje praleisti daug laiko ir ,kad man nebūtų nuobodu turėsiu kažką veikti tiesa? tai va darbų yra įdomių ,bet asmeniškai mano asmenybei labai trūksta darbų (pvz .:pilotas,traukinio mašinistas,ūkininkas,ar tame pačiame Gaisrinėje įmontuoti sraigtasparnį kas būtų super. Aviacija mano varikliukaską jau padarysi :D ) .

Yra smarkūs minusai darbe.... Pvz.: Pakrančių apsaugos darbe tai plauki valyti įrenginius tau užgesta varikli iššoki plaukti rankomis ten gauni 4 ieškomumo lygį už vizą??? totlai nesamonė čia kažkokia padaryta... Gaisrinė.... pasiemi važiuoji gesinti gaisro pasirodo tu neprisipildei mašinos vandens... o kodėl sistema nepranešė ,kad ji tuščia? toliau tau reikia hidranto?? o navigacijoje jo net nėra... važinėk po miestą ieškok aklai.. tam reikėtų komandos...  Atlygiai irgi apgailėtini 15 eur už užgesintą gaisrą??? tai per kiek laiko aš ant mano ar normalios mašinos surinksiu ?:D neadekvatu :)

4. Kaip naujokui ne iškart tapo aišku kaip tame kioskėlyje patvirtinti kortelės pirkimą ir sąskaitos papildymą ,todėl galėtų būti koks tai tekstas (Patvirtinkite paspaudę kairijį pelės klavišą ,o norėdami baigti paspauskite ESC) 

5.Pasiekimose galėtų rašyti kiek  už kokį pasiekimą xp gausi ar pinigų taip būtų lengviau planuoti ką turi padaryti ,kad greičiau surinkti XP norimam darbui.

 

 

Na per pora valandų pastebėjau tik tai ,aišku ateityje ,tai pildysis ir pastebėjimu arba teigiamų arba ne bus daugiau ,na bet kol kas apart kelių minusų viskas super manau pripratimo reikalas tie visi mano išvardinti minusai ,priprasi susirasi draugų ir gerai ,o iš esmės tai projektas super atrodo bent jau kol kas ,neįprastas ,įdomus ,tvarkingas kas svarbiausia !  P.S visa tai buvo tik mano asmeninė nuomonė susidaryta per labai trumpą laiką ,ir gali būti ne visai teisinga ar kam nors patinkanti ,tai siejant su tuom palinkėsiu visiems taikos ir supratimo :D.  Iki susitikimų žaidime visiems.

 

Edit: Visgi gal forumo bendruomenė ir teisi ,kad per greit padariau išvadą palikti šį serverį ,o ir patiko jis man jaukus užkabinantis ,pabandysiu sugrįšti dar kartą :)

 

Galutinis verdiktas: Pražaidžiau čia dar 3 dienas jau atrodė visai nieko servas dirbau fūristo darbą kuris tikrai įdomus ir darbų sistemos su pakvietimais tikrai yra išbaigtos ,bet šiandien pražaidus 4 valandas jau beveik surinkus 4 rangą (trūko tik 2 krovinių) netikėtai servui padaromas restartas ir rollback aš parandu viską ką per dieną uždirbau pinigus krovinius patirtį ir minutes ir aišku administracijos vienas atsakymas apgailestaujame,ne apgailestauti čia reikia o grąžinti žmonėms ką prarado dėl to ,kad jums lengviausias kelias rollback ,ir kas įdomiausia vienas iš serverio žaidėjų patvirtino ,kad karts nuo karto čia jau taip būna rollback per jo žaidimo praktiką buvo net 2 kartai šiandien kiek surpatau 3. Žaiščiau šitam serveryje ,bet dėl administracijos žalos neatlyginimo nesugebėjimo surasti kas kabina servą ir nesugebėjimas sutvarkyti be roll back visa tai atmuša norą čia žaisti, kam stengtis žaisti kažko siekti jei kažkas tai sunaikina per kelias sekundes? O dar nesibaigiantys žaidėjų išpoliai kaip Tony Ryan įžeidinėjimai išsikalinėjimai ir forumo valdžios neregavimas į skundus ir postų su įžeidimais raportus ,o apie baną kalbos net nėra niekam neįdomu ,kad jis čia susiruošė sodinti naujokus ir turėdamas kažkokias psichologines traumas vaidina baisiai didelį erelį be plunksnelių tik keliuose tiek chate ,o dar ir direktorius freizeris jo draugas kuris ištrynė visus mūsų ginčus temoje po savo draugo pasakymo freizeri trink to durnukio pasisakymus ir kas svarbiausia paliko tą vieną kai jis pareiškia ,kad tikisi ,kad naujokai bus ne durniukai ,ta prasme o jis pats į veidrodį žiūrėjo? ir aišku jokio įspėjimo jis negavo ar kažko panašaus ,taip pat kiekvieną dieną stebimas jo kkabinėjimasis prie žmonių vaidinimas ereliu įžeidinėjimai keiksmai ne tik man o ir visiems kitiems ,ir aišku į tai 0 reakcijos iš administracijos.Serveris kuris iš pirmo žvilgsnio atrodė adekvatus subrendęs ir labai tinkamas ramiam žaidimui pasirodė visai ne toks P.S noriu labai padėkoti The_Deus už visą pagalbą kuria jis suteikė kai čia žaidžiau Liepsna_Fire su kuria karts nuo karto pajokaudavom ir kitiems kurie Buvo žaidime ir Teamspeak kanale . Bendrai paėmus serveris su savo sistemomis ,mapinimu ,kai kurias administratoriais ir įdėjomis yra vienas iš topinių lietuvoje,jei sutvarkyti kultūros bėdas tai yra duoti griežtesnes bausmes ir be gaileščio bausti įžeidinėjančius ir besikabinėjančius prie kitų ir įdėti darbų su aviacija tai NR 1 lietuvoje tikrai 

  • Patinka 2
  • Ačiū! 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Na gaila, kad nežaidi. Bet jei reiks pagalbos ir dar žaisi, Parašyk forume, arba susisiek su manimi serveryje.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tikrai daug dar nepatyrei, manau per anksti padarei išvadas. Norint užvesti variklį, gali naudoti komandą Y, taip pat ten bus ir šviesų įjungimas. Darbai serveryje gana normaliai apdirbti, negi tau būtų logiška, kad galėtum purkšti vandenį iš gaisrinės automobilio, kai joje net vandens nepripildei? Beje, hidrantas yra prie pat gaisrininkų darbo ir dar pilna mieste prie šaligatvių. Su pakrantėmis gana gal ir nelogiška, kad iš oro pagauna, bet iš tikrųjų vizą nusipirkus įtarimo daugiau negausi. Manau, kad reikėtų tau daugiau pažaisti, pamatytum, kad čia tikrai įdomu, o darbo sistemos su pakvietimu tikrai įdomios ir logiškos. Jeigu nuspręsi žaisti, gali kreiptis, padėsiu :)

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas atvykęs, man patiko tavo aprašymas, tačiau akį labai traukė nekokybiškai parinktas šriftas bei spalva :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
On 3/11/2018 at 20:11, Einaras_Bmw rašė:

Tikrai daug dar nepatyrei, manau per anksti padarei išvadas. Norint užvesti variklį, gali naudoti komandą Y, taip pat ten bus ir šviesų įjungimas. Darbai serveryje gana normaliai apdirbti, negi tau būtų logiška, kad galėtum purkšti vandenį iš gaisrinės automobilio, kai joje net vandens nepripildei? Beje, hidrantas yra prie pat gaisrininkų darbo ir dar pilna mieste prie šaligatvių. Su pakrantėmis gana gal ir nelogiška, kad iš oro pagauna, bet iš tikrųjų vizą nusipirkus įtarimo daugiau negausi. Manau, kad reikėtų tau daugiau pažaisti, pamatytum, kad čia tikrai įdomu, o darbo sistemos su pakvietimu tikrai įdomios ir logiškos. Jeigu nuspręsi žaisti, gali kreiptis, padėsiu :)

Na gal tu ir teisus tikrai gal per anksti padariau išvadas reikai bandyti dar... nes serveris tikrai patiko tik darbas sunervino. Dėl logikos sutinku ,kad nesamonė jeigu ji jau pilna ,bet galėtų būti įspėjimas jūsų cisterna tuščia nuvažiuokite į raudonai pažymėtą tašką ir pripildykite ją... kad jau būtų pažymėta arba komanda /pildyti parodytu arčiausiai esančia vandens kolonėlę ,nes važinėt ieškot kai esi naujokas nežinai kur kas kaip sucks. O su pakvietimu kiek žiūrėjau tikrai atrodo išbaigtos ir tvarkingos ,man labai norėtūsi į fūristus patekti arba kad kas piloto darbą sukurtų ;D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Galutinis verdiktas: Pražaidžiau čia dar 3 dienas jau atrodė visai nieko servas dirbau fūristo darbą kuris tikrai įdomus ir darbų sistemos su pakvietimais tikrai yra išbaigtos ,bet šiandien pražaidus 4 valandas jau beveik surinkus 4 rangą (trūko tik 2 krovinių) netikėtai servui padaromas restartas ir rollback aš parandu viską ką per dieną uždirbau pinigus krovinius patirtį ir minutes ir aišku administracijos vienas atsakymas apgailestaujame,ne apgailestauti čia reikia o grąžinti žmonėms ką prarado dėl to ,kad jums lengviausias kelias rollback ,ir kas įdomiausia vienas iš serverio žaidėjų patvirtino ,kad karts nuo karto čia jau taip būna rollback per jo žaidimo praktiką buvo net 2 kartai šiandien kiek surpatau 3. Žaiščiau šitam serveryje ,bet dėl administracijos žalos neatlyginimo nesugebėjimo surasti kas kabina servą ir nesugebėjimas sutvarkyti be roll back visa tai atmuša norą čia žaisti, kam stengtis žaisti kažko siekti jei kažkas tai sunaikina per kelias sekundes? O dar nesibaigiantys žaidėjų išpoliai kaip Tony Ryan įžeidinėjimai išsikalinėjimai ir forumo valdžios neregavimas į skundus ir postų su įžeidimais raportus ,o apie baną kalbos net nėra niekam neįdomu ,kad jis čia susiruošė sodinti naujokus ir turėdamas kažkokias psichologines traumas vaidina baisiai didelį erelį be plunksnelių tik keliuose tiek chate ,o dar ir direktorius freizeris jo draugas kuris ištrynė visus mūsų ginčus temoje po savo draugo pasakymo freizeri trink to durnukio pasisakymus ir kas svarbiausia paliko tą vieną kai jis pareiškia ,kad tikisi ,kad naujokai bus ne durniukai ,ta prasme o jis pats į veidrodį žiūrėjo? ir aišku jokio įspėjimo jis negavo ar kažko panašaus ,taip pat kiekvieną dieną stebimas jo kkabinėjimasis prie žmonių vaidinimas ereliu įžeidinėjimai keiksmai ne tik man o ir visiems kitiems ,ir aišku į tai 0 reakcijos iš administracijos.Serveris kuris iš pirmo žvilgsnio atrodė adekvatus subrendęs ir labai tinkamas ramiam žaidimui pasirodė visai ne toks  P.S noriu labai padėkoti The_Deus už visą pagalbą kuria jis suteikė kai čia žaidžiau Liepsna_Fire su kuria karts nuo karto pajokaudavom ir kitiems kurie Buvo žaidime ir Teamspeak kanale .Bendrai paėmus serveris su savo sistemomis ,mapinimu ,kai kurias administratoriais ir įdėjomis yra vienas iš topinių lietuvoje,jei sutvarkyti kultūros bėdas tai yra duoti griežtesnes bausmes ir be gaileščio bausti įžeidinėjančius ir besikabinėjančius prie kitų ir įdėti darbų su aviacija tai NR 1 lietuvoje tikrai 

  • Liūdnas 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Labai gaila, kad palieki, bet yra kaip yra... Sėkmės tau ;):wub:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Na, dėl rollback.. Tam yra komandą /saugoti ir tu ją galėjai naudoti kas 5min dėl savo saugumo ir ramybės, gal tiesiog nesusipažinai visapusiškai su serveriu. Dėl žaidėjų išsišokimų.. Visur visokių yra žmonių, ne visi bus paslaugūs ir malonūs, tolerantiški su naujokais.. Tačiau, tas sureikšminimas, kad naujokas yra svarbus šiek tiek glumina.. Naujokai iš kart nori, kad viskas būtų jiems padėta, pateiktą ant lėkštutės. Kiekvienas žaidėjas yra vienodai svarbus. Na, tikiuosi, kad tikrai persigalvosi ir sugrįši į projektą. Visiems pradžia yra sunki, reik tik šiek tiek noro ir užsibrėžtų tikslų. Gi mes visi buvom kažkada naujokai su 20,000€ rankose :) 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 12 minutes(-čių), Chris_Kyle rašė:

Galutinis verdiktas: Pražaidžiau čia dar 3 dienas jau atrodė visai nieko servas dirbau fūristo darbą kuris tikrai įdomus ir darbų sistemos su pakvietimais tikrai yra išbaigtos ,bet šiandien pražaidus 4 valandas jau beveik surinkus 4 rangą (trūko tik 2 krovinių) netikėtai servui padaromas restartas ir rollback aš parandu viską ką per dieną uždirbau pinigus krovinius patirtį ir minutes ir aišku administracijos vienas atsakymas apgailestaujame,ne apgailestauti čia reikia o grąžinti žmonėms ką prarado dėl to ,kad jums lengviausias kelias rollback ,ir kas įdomiausia vienas iš serverio žaidėjų patvirtino ,kad karts nuo karto čia jau taip būna rollback per jo žaidimo praktiką buvo net 2 kartai šiandien kiek surpatau 3. Žaiščiau šitam serveryje ,bet dėl administracijos žalos neatlyginimo nesugebėjimo surasti kas kabina servą ir nesugebėjimas sutvarkyti be roll back visa tai atmuša norą čia žaisti, kam stengtis žaisti kažko siekti jei kažkas tai sunaikina per kelias sekundes? O dar nesibaigiantys žaidėjų išpoliai kaip Tony Ryan įžeidinėjimai išsikalinėjimai ir forumo valdžios neregavimas į skundus ir postų su įžeidimais raportus ,o apie baną kalbos net nėra niekam neįdomu ,kad jis čia susiruošė sodinti naujokus ir turėdamas kažkokias psichologines traumas vaidina baisiai didelį erelį be plunksnelių tik keliuose tiek chate ,o dar ir direktorius freizeris jo draugas kuris ištrynė visus mūsų ginčus temoje po savo draugo pasakymo freizeri trink to durnukio pasisakymus ir kas svarbiausia paliko tą vieną kai jis pareiškia ,kad tikisi ,kad naujokai bus ne durniukai ,ta prasme o jis pats į veidrodį žiūrėjo? ir aišku jokio įspėjimo jis negavo ar kažko panašaus ,taip pat kiekvieną dieną stebimas jo kkabinėjimasis prie žmonių vaidinimas ereliu įžeidinėjimai keiksmai ne tik man o ir visiems kitiems ,ir aišku į tai 0 reakcijos iš administracijos.Serveris kuris iš pirmo žvilgsnio atrodė adekvatus subrendęs ir labai tinkamas ramiam žaidimui pasirodė visai ne toks todėl einu ieškotis kito serverio kurį administracija sugeba suvaldyti ,sėkmės P.S noriu labai padėkoti The_Deus už visą pagalbą kuria jis suteikė kai čia žaidžiau Liepsna_Fire su kuria karts nuo karto pajokaudavom ir kitiems kurie Buvo žaidime ir Teamspeak kanale .Sėkmės jums tikiuosi jus dar kada kur sutikti.

Ačiū už Jūsų nuomonę ir tas praleistas akimirkas mūsų projekte. Viliuosi, kad bent kažkiek visgi patiko ir smagiai praleidote laiką.

Sureaguojant į Jūsų repliką dėl „rollback“ - patikėkite, bet mes niekados tyčia nedarėme, nedarome ir nedarysime to, kad žaidėjai kažko netektų ir vėliau negrąžintumėme. Taip nutinka tais atvejais, kada tiesiog Serveris užlūžta ar kitaip išsijungia neišsaugodamas Jūsų vartotojų duomenų. Mes su mielu noru atitaisytume padėtį, bet duomenys neišsaugo, todėl nieko ir nežinome ir neišgalime visiems visko tiksliai atstatyti. Tad ir siūlome vis stengtis savo žaidimą /saugoti.

Tačiau, tai Jūsų pasirinkimas :)

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 3 minutes(-čių), Judita_Low rašė:

Na, dėl rollback.. Tam yra komandą /saugoti ir tu ją galėjai naudoti kas 5min dėl savo saugumo ir ramybės, gal tiesiog nesusipažinai visapusiškai su serveriu. Dėl žaidėjų išsišokimų.. Visur visokių yra žmonių, ne visi bus paslaugūs ir malonūs, tolerantiški su naujokais.. Tačiau, tas sureikšminimas, kad naujokas yra svarbus šiek tiek glumina.. Naujokai iš kart nori, kad viskas būtų jiems padėta, pateiktą ant lėkštutės. Kiekvienas žaidėjas yra vienodai svarbus. Na, tikiuosi, kad tikrai persigalvosi ir sugrįši į projektą. Visiems pradžia yra sunki, reik tik šiek tiek noro ir užsibrėžtų tikslų. Gi mes visi buvom kažkada naujokai su 20,000€ rankose :) 

/Saugoti padariau likus 48 sec iki restart kai pranešė max taip kad dariau tą saugoti aš . Taip ne visur bus gerų žmonių ,bet įžeidinėjimai yra virš taisyklių,susireikšminimo čia jokio nėra esmė tame ka ir ne naujokus o ir kitus žaidėjus jis įžeidinėja tai eina prieš taisykles ir visi mes prieš jas lygūs. Iš karto ant lekštutės būtent ko prašiau? neprašiau nieko stengiausi dirbau pats ir kantriai neprašydamas nieko todėl sakyti ant lėkštutės nesąžininga. O dirrbti ir paskui viską prarasti yra tikrai nei įdomu nei laukiama nei motyvuojančiai nuteikia.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 1 minutę, Chris_Kyle rašė:

/Saugoti padariau likus 48 sec iki restart kai pranešė max tiap kad dariau tą saugoti aš . Taip ne visur bus gerų žmonių ,bet įžeidinėjimai yr virš taisyklų,susireikšminimo čia jokio nėra esmė tame ka ir ne naujokus o kitus žaidėjus jis įžeidinėja tai eina prieš taisykles ir visi mes prieš jas lygūs. Iš karto ant lekštutės būtent ko prašiau? neprašiau nieko stengiausi dirbau pats ir kantriai neprašydamas nieko todėl sakyti ant lėkštutės nesąžininga.

Na, dėl to kad dingdavo viskas po rollback kaltinti pagr.administracija negalima. Tai yra ne jų klaidą, jei nenumato rollback ar kokių kitų trikdžių. Dėl įžeidinėjimų.. ne visi laikosi taisyklių ir ne visi bus malonūs. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Ką tik, Judita_Low rašė:

Na, dėl to kad dingdavo viskas po rollback kaltinti pagr.administracija negalima. Tai yra ne jų klaidą, jei nenumato rollback ar kokių kitų trikdžių. Dėl įžeidinėjimų.. ne visi laikosi taisyklių ir ne visi bus malonūs. 

O administracija būtent tam ir yra ,kad užtikrintų taisyklių laikymasį :) Esmė ,kad jie padarė roll back ir turi už tai prisiimti atsakomybę ir grąžinti žmonėms kurie paprašo ką jie prarado,nes žmonės tai prarado ne dėl savo kaltės aišku ir ne dėl pagr administracijos kaltės ,bet dėl sistemos klaidos už kurios sklandų veikimą būtent administracija ir atsako ,o dar šūkis mums svarbiausia jūsų žaidimo kokybė tai truputi nublanksta su poelgiais ir praranda esmę darykite tada mums svarbu ,kad jūs čia būtumėte ,o gerai jums ar blogai mums rūpi tik šiek tiek.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Manęs tai neparašė pro streamerio nu jasna, bet realiai tai jo žiauru čia serve, čia naują hostą gal jiem reik paimt, ar kažką panašaus, nes čia tai nesamonė...

Įdomi tavo nuomonė ir įdomiai išsireiškiai.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 1 minutę, Dedee_Buferis rašė:

Manęs tai neparašė pro streamerio nu jasna, bet realiai tai jo žiauru čia serve, čia naują hostą gal jiem reik paimt, ar kažką panašaus, nes čia tai nesamonė...

Įdomi tavo nuomonė ir įdomiai išsireiškiai.

Taigi parašiau visus kurie buvo su manimi TS :D pro streameriui irgi ypatinga vieta ir ypatinga ačiū už viską :D

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Iš tikrųjų yra komanda - /saugoti, kaip ir kiti minėjo viršuje. Manau, kad SA-MP projektams keli ypatingus reikalavimus, manau, kad reikia pačiam prisitaikyti, nes tikrai nei vienas projektas nebus tobulas ir turbūt neatitiks tavo lūkesčių. Dėl žaidėjų, taip, jų yra čia ir ne kokių, bet yra ir labai šaunių, kaip ir visur, juk čia žaidžia lietuvių bendruomenė, panašios tradicijos, požiūriai ir nemanau, kad labai stipriai kažkur skiriasi žaidėjai, jų yra visur ir įvairių. Tau asmeniškai linkiu sėkmės, viliuosi, kad atrasi tą projektą su ta Pagr. administracija, kurioje tu jausiesi saugus bei galėsi mėgautis žaidimu. Sėkmės! 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 1 minutę, Einaras_Bmw rašė:

Iš tikrųjų yra komanda - /saugoti, kaip ir kiti minėjo viršuje. Manau, kad SA-MP projektams keli ypatingus reikalavimus, manau, kad reikia pačiam prisitaikyti, nes tikrai nei vienas projektas nebus tobulas ir turbūt neatitiks tavo lūkesčių. Dėl žaidėjų, taip, jų yra čia ir ne kokių, bet yra ir labai šaunių, kaip ir visur, juk čia žaidžia lietuvių bendruomenė, panašios tradicijos, požiūriai ir nemanau, kad labai stipriai kažkur skiriasi žaidėjai, jų yra visur ir įvairių. Tau asmeniškai linkiu sėkmės, viliuosi, kad atrasi tą projektą su ta Pagr. administracija, kurioje tu jausiesi saugus bei galėsi mėgautis žaidimu. Sėkmės! 

1. Kaip ir sakiau /saugoti panaudojau likus 48 sec iki restarto ,bet tai kažkodėl nepadėjo kaip matom 2. Dideli reikalavimai užtikrinti žaidėjų duomenų saugumą kad jie nesistengtu veltui ir kad būtų laikomasi pačių jų sukurtų taisyklių vo čia aš suprantu vo čia tai reikalavimai unreal.

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 57 minutes(-čių), Chris_Kyle rašė:

1. Kaip ir sakiau /saugoti panaudojau likus 48 sec iki restarto ,bet tai kažkodėl nepadėjo kaip matom 2. Dideli reikalavimai užtikrinti žaidėjų duomenų saugumą kad jie nesistengtu veltui ir kad būtų laikomasi pačių jų sukurtų taisyklių vo čia aš suprantu vo čia tai reikalavimai unreal.

Tuo metu, kai jau saugojote Serveris ir neturėjo susisiekimo su duomenų baze. Todėl negalėjo prisijungti kiti žaidėjai. Todėl ir neišsisaugojo visgi duomenys. Tačiau @Invision_White tikrai pasistengs imtis visų priemonių, kad visgi būtų kaip įmanoma sėkmingiau saugojami duomenys.

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   3 nariai

×
×
  • Kurti naują...