Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.7


Samp_Gražvis

Senbūvio atsiliepimas apie projektą - Jay_Scream.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki skaitytojai !

Žinau dauguma jūsų sakysit kad nesu naujokas ir panašiai, bet manau čia geriausia vieta kurioje galiu išsakyti savo nuomonę būtent apie ši projektą.

Apie tai kur pradėjau žaisti ir šį projektą ir šio projekto žaidėjus:

Pradėsiu nuo to laiko kai pradėjau žaisti SAMP ir mano pirmasis serveris buvo Las-Venturas.LT su vartotoju Gražvydas_Samp .. Iš pradžių atrodė viskas tiesiog pasakiškai, užteko tiesiog dienos kad užsikabliuot ant būtent šio serverio, bet laikui einant supratau kad švaistau laiką - Būtent tuo kad ka veiki serverį be pareigų tai tik dirbi kažkam už centus ir keli rida sau ant savo Tr.Priemonės. Aišku, likau žaisti ir išžaidžiau apie 2metus +/- nors užsiregistravęs 4metus.. Bet tada gal kažkiek ir susiprotėjau kad šis serveris yra toks kuriame žaidžia draugų draugai ir pareigas gauna tik tie kurie pažysta vienas kita, per 2 metus laiko nemačiau kad kažkoks naujokas gautų pareigas tai direktoriaus ar kažkokio prižiūrėtojo. Visada atsižvelgdavo i tavo "Aktyvumą" ir ka gero esi padaręs serverį, kaip sutari su kitais žaidėjais, nors tiesiog su visais neimanoma sutarti ypač kai 70% serverio žaidėjų yra pasikėlusių dėl pareigų ar šiaip delto kad kiekvienas kitas žaidėjas yra jo "Draugas"..  Aišku tai tik mano nuomonė nesakau kad kiekvienas šio serverio žaidėjas toks.

Pagrindinė Administracija:

Ilgai galvojau kaip išsakyti savo mintis ir nuomonę apie šio projekto Pagrindinius Administratorius. Taigi pradėsiu nuo to kaip aš galvoju, šio projekto administracija viską daro dėl pinigų iš serverio žaidėjų, nebūtų tokių kurie ''Remia'' serverį tuo pačiu nebūtu ir pačio projekto nes šis projektas nėra taip kaip sakydavo '' Jūsų žaidimas, mūsų prioritetas '' būtent kodėl taip manau yra dėlto kad nei vienam iš administratoriu nerūpi naujokai.. Rūpi tik jų atnešami pinigai už paslaugas kurios kainuoja daugiau nei ''Kebabas su česnakiniu''.. Galbūt klystu bet sakau taip kaip galvoju nors žinau kad nesu vienas toks kuris taip galvoja. Ta prasme kalbant apie Invision_White tai jis yra vienas iš tų administatoriu su kuriuo dar galima susikalbėti, tuo pačių prieinant prie dabartinio naujo savininko Max_Tosha dauguma žaidėju yra Tosha nepatenkinti bet aš ir matau kodėl, galbt dėlto kad neatlieka savo darbo taip kaip turi atlikt, elgiasi su žaidėjais kaip nori ir panašiai, sutaria su tais kurie yra jo seni draugai arba pažystami, kiti žaidėjai tiesiog lieka žaidėjais, būtent tai atspindi kad pagrindiniams administratoriams rūpi tik ineštas pelnas i jų banko saskaitą iš žaidėjų kurie perka paslaugas. Galbūt tie kurie dabar žaidžiat arba žaisit tiesiog nepastebit, bet po kažkiek laiko šis tekstas atsipindės tiesą.

Pagrindiniai dalykai dėl kurių verta žaisti šiam projekte yra:

Šiam projekte yra dažni atnaujinimai ir šiaip kai kurie žaidėjai yra tiesiog nuostabūs žmonės kalbu būtent apie tuos su kuriais sutariu, tai jei skaitot ir su manim sutariat tai šie žodžiai apie jus, aišku neišskiriu žaidėjų bet, yra tokiu su kuriais nėra apie ka kalbėti nes iš karto pradeda rodyti savo žemą intelekto lygi. Gryžtant prie to kodėl žaisti šiam projekte tai vien del Taksi darbo, mano manymu tai vienintelis darbas kuris dar padaro šį serverį įdomų kadangi turi sistema kuri leidžia dirbti su nuosava Tr.Priemone.

Dalykai dėl kuriu neverta pradėti žaisti šiame projekte:

Šis punktas atspindi tai ka parašiau viršuje, tai tie negatyvus dalykai apie šį serverį, kadangi nėra taip kaip buvo seniau, daug žaidėju, daug veiksmo, stipri teisėsauga ir panašiai o dabar Las-Venturas tiesiog panašėja i 'free mode' serverį kuriame žaidėjai daro ka nori, ir tiesiog niekam neidomu nes išrinkti prižiūrėtojai tiesiog turi pareigas kad jas turėt nedėlto kad kažka padaryti gero serverio naudai. Gryžtant prie Pagrindinių Adminstratoriu tai kad jiem neidomu ka žaidėjas turi, ko neturi, niekada nepadės su kažkuo ko trūksta, galbūt atsirastu žaidėjų jei serverio savininkai negailėtu kažko serverio žaidėjams ar panašiai.

Užbaigimas:

Taigi, Naujokai ar būsimi žaidėjai susimastykit ar tikrai verta pradėti žaisti šiame projekte kadangi aš gan ilga laika matau kaip šis serveris gyvuoja ir kas jame vyksta - Tiesiog niekas nesikeičia per 4metus kai esu užsiregistraves, gryžtant prie to kaip vienas iš savininkų (Max_Tosha) kišasi i direktoriaus reikalus ir reguliuoja kaip jam ka daryti, tiesiog nesuteikia šanso valdyti firmos direktoriui taip kaip jis nori.

Galbūt kiti seni žaidėjai nesutiksit apie tai ka rašau čia, bet 100% jus tik nardot savininkąms ir neigiat visą tiesa, bet nesakau to kad neverta pradėti žaisti šiame projekte, galbūt savininkai paskaitys šią tema ir kažka bandys pakeisti, nes šiuo metu.. MAN serveris tikrai nebeidomus, nes nėra ka veikti neskaitant to kad keltis rida važinėjant aplink Las-Ventura su darbine ar nuosava transporto priemone.

Linkiu sekmės senbūviams ir tiems žaidėjams kurie ateina ar ateis žaisti i šį projekta.

Tikiuos savininkai nesupyksit už mano nuomonę, o jei supyksit tai atsiprašykit nes už tiesą nepykstama.

Peace#Jay_Scream#Gražvydas_Samp#

 

  • Patinka 2
  • Sutrikęs 1
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Ties kai kuriais dalykais klysti. Tikiuos naujokai ir būsimi serverio naujokai nematys tavo atsiliepimo :D . Dėkui už nuomonę.

  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Ką tik, The_Deus rašė:

Ties kai kuriais dalykais klysti. Tikiuos naujokai ir būsimi serverio naujokai nematys tavo atsiliepimo :D . Dėkui už nuomonę.

Tau galbūt viskas ir yra TOBULA, atėjo adminu prižiūrėtojas atsakyt i šita temą.. Taip visiem būtų LAFA turėt pareigas Las-Venture, bet be pareigų idomų ar ilgai išžaistum ;/ 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Išžaidžiau metus+ be pareigų, galėčiau ir dabar be jų žaisti. Nesakau, kad yra tobula... Tobulo nieko nebūna.

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 1 minutę, The_Deus rašė:

Išžaidžiau metus+ be pareigų, galėčiau ir dabar be jų žaisti. Nesakau, kad yra tobula... Tobulo nieko nebūna.

Tai, praeik postą. Nes metus pražaidęs kalbi lyg žaidi nuo pat pradžiu nežinodamas kaip kas vyko 2014 ar 2015 metais ;) Gerai, tu savo nuomone turi aš savo. Tad nebefreepostinam, nori šia tema pakalbėt parašyk i A-ž.

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 14 minutes(-čių), Samp_Gražvis rašė:

raugų draugai ir pareigas gauna tik tie kurie pažysta vienas kita, per 2 metus laiko nemačiau kad kažkoks naujokas gautų pareigas tai direktoriaus ar kažkokio prižiūrėtojo.

Matomai labai daug praleidai laiko nežaizdamas šitame serveryje. Nes aš kažkaip sugebėjau gauti pareigas :blink:, nebuvau kažko prastumtas, o tiesiog pildžiau anketa kaip ir kiti ir bandžiau savo šansus atrankoje, o Karolio gyvenime nesu matęs :D, a tu mano draugas@Invision_White? Ir turiu dar labai daug pavyzdžių, 

prieš 15 minutes(-čių), Samp_Gražvis rašė:

viską daro dėl pinigų iš serverio žaidėjų, nebūtų tokių kurie ''Remia'' serverį tuo pačiu nebūtu ir pačio projekto nes šis projektas nėra taip kaip sakydavo

Čia yra senai žinomas dalykas, jokia čia paslaptis, jei nebūtų pelno nebūtų ir projekto(), idėja už viso šito projekto yra tai kad visų pirma tai yra verslas, verslas kuris jums suteikia galimybę maloniai ir atpalaiduojančiai praleisti laiką. Tu nesurasi nei vieno verslininko kuriam būtų pelnas antroje vietoje nu nebent "social enterprise" stiliaus "verslus". Jeigu tu dirbi darbe ir tau moka mažiau negu turi mokėti tu neisi nepasiskūsi, nes tavo bosas suinterisuotas gauti kuo daugiau pelno, taip pat yra ir čia. Ir projektai kaip pabalčio rekordininkai kurie sako jog jiems tikslas nurungti kitus yra tiesiog pasakėlės pas Alisą stebuklų šalyje.

 

prieš 21 minutes(-čių), Samp_Gražvis rašė:

dauguma žaidėju yra Tosha nepatenkinti bet aš ir matau kodėl, galbt dėlto kad neatlieka savo darbo taip kaip turi atlikt

Pripažinsiu, kai kurie jo sprendimai privertė net ir mano akis išsprogti, bet čia turbūt yra daugiau patirties stokojimo negu profesionalumo(kalbant apie ban/unban). Žmogui kuris retai čytina ir apskritai pratusiam prie skirtingų čyterių kituose projektuose priprasti prie naujos aplinkos yra sudėtinga. Tad sprendimas dar vis apsiimti ties daugeliu sričių yra šiek tiek neapgalvotas :(. Kalbant apie kitus dalykus... direktorių prižiūrėtojas... Na taip buvo klaidelių ir ten, bet kolkas atlieka daugiau darbo negu visi pastarieji kelių metų DPi(San_James, Domis_Tonito, Eimis_Sultan ir Fredo(pabaiga)). Klanai, vėl gi, buvo čia tų istorijų bet man atrodo bus geriau jeigu tos istorijos išliks žinomos tik keliems žmonėms o ne visam serveriui. Overall, kolkas geresnis negu Sky_Andrius :D 

 

Ignorantia iuris neminem excusat.

 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

*Myliu Las-Venturas.lt* ar mes kalti kad tu toks dalbajobas ir rašai į /adminams kurwos pagetinkit į tplv *Myliu Las-Venturas.lt* *Myliu Las-Venturas.lt*.

Ir šiaip, *Myliu Las-Venturas.lt* gimęs, kunigu netapsi.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 4 minutes(-čių), Andrew_Nick rašė:

*Myliu Las-Venturas.lt* ar mes kalti kad tu toks dalbajobas ir rašai į /adminams kurwos pagetinkit į tplv *Myliu Las-Venturas.lt* *Myliu Las-Venturas.lt*.

Ir šiaip, *Myliu Las-Venturas.lt* gimęs, kunigu netapsi.

Zjbs kad tu kunigas putes negauni.

prieš 8 minutes(-čių), Ledas_Competiv rašė:

Matomai labai daug praleidai laiko nežaizdamas šitame serveryje. Nes aš kažkaip sugebėjau gauti pareigas :blink:, nebuvau kažko prastumtas, o tiesiog pildžiau anketa kaip ir kiti ir bandžiau savo šansus atrankoje, o Karolio gyvenime nesu matęs :D, a tu mano draugas@Invision_White? Ir turiu dar labai daug pavyzdžių, 

Čia yra senai žinomas dalykas, jokia čia paslaptis, jei nebūtų pelno nebūtų ir projekto(), idėja už viso šito projekto yra tai kad visų pirma tai yra verslas, verslas kuris jums suteikia galimybę maloniai ir atpalaiduojančiai praleisti laiką. Tu nesurasi nei vieno verslininko kuriam būtų pelnas antroje vietoje nu nebent "social enterprise" stiliaus "verslus". Jeigu tu dirbi darbe ir tau moka mažiau negu turi mokėti tu neisi nepasiskūsi, nes tavo bosas suinterisuotas gauti kuo daugiau pelno, taip pat yra ir čia. Ir projektai kaip pabalčio rekordininkai kurie sako jog jiems tikslas nurungti kitus yra tiesiog pasakėlės pas Alisą stebuklų šalyje.

 

Pripažinsiu, kai kurie jo sprendimai privertė net ir mano akis išsprogti, bet čia turbūt yra daugiau patirties stokojimo negu profesionalumo(kalbant apie ban/unban). Žmogui kuris retai čytina ir apskritai pratusiam prie skirtingų čyterių kituose projektuose priprasti prie naujos aplinkos yra sudėtinga. Tad sprendimas dar vis apsiimti ties daugeliu sričių yra šiek tiek neapgalvotas :(. Kalbant apie kitus dalykus... direktorių prižiūrėtojas... Na taip buvo klaidelių ir ten, bet kolkas atlieka daugiau darbo negu visi pastarieji kelių metų DPi(San_James, Domis_Tonito, Eimis_Sultan ir Fredo(pabaiga)). Klanai, vėl gi, buvo čia tų istorijų bet man atrodo bus geriau jeigu tos istorijos išliks žinomos tik keliems žmonėms o ne visam serveriui. Overall, kolkas geresnis negu Sky_Andrius :D 

 

Ignorantia iuris neminem excusat.

 

Aš tiesiog pasakiau savo nuomone, nekaltinu nei vieno ir neieškau kaltų. Tiesiog hmm, yra kaip yra. Svarbu kaip bus gal kas pasikeis? :P 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sako niekas neiskeičia :D per tiek kiek laiko žaidžiu čia, o t.y. ne vieni ir ne dveji metai praėjo, labai daug kas pasikeitę (pvz,: nauji mapp darbai, naujos sistemos ir t.t.) O dėl padėjimo, tikrai visada Pgr. Administratoriai padeda, tiesiog reikia klausti Jų patarimo ir pnš, o ne laukti, ko Jie žengs pirmą žingsni. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 3 valandas(-ų), Samp_Gražvis rašė:

Max_Tosha dauguma žaidėju yra Tosha nepatenkinti bet aš ir matau kodėl, galbt dėlto kad neatlieka savo darbo taip kaip turi atlikt, elgiasi su žaidėjais kaip nori ir panašiai, sutaria su tais kurie yra jo seni draugai arba pažystami, kiti žaidėjai tiesiog lieka žaidėjais,

Su @Max_Tosha neesu ankščiau bendravęs, bet kaip reikia padeda ir tikrai bendraujantis.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 1 valandą, Auris_Gasolis rašė:

Sako niekas neiskeičia :D per tiek kiek laiko žaidžiu čia, o t.y. ne vieni ir ne dveji metai praėjo, labai daug kas pasikeitę (pvz,: nauji mapp darbai, naujos sistemos ir t.t.) O dėl padėjimo, tikrai visada Pgr. Administratoriai padeda, tiesiog reikia klausti Jų patarimo ir pnš, o ne laukti, ko Jie žengs pirmą žingsni. 

Skaityk kai kalbu apie atnaujinimus, sakiau dažni atnaujinimai kuris yra didelis pliusas.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Esu visados atviras išklausyti ir sureaguoti į savo sprendimus, į požiūrį. Jeigu yra tylėjimas ir nėra aiškaus, argumentuoto pasakymo, tai kas yra blogai projekte ar blogai su manimi. Patikėkite, bet ko gero niekas ir nesikeis. Dėl prižiūrėtojų, kodėl vis dar atlieku tiek daug pareigybių? Todėl, kad vis dar nėra tinkamų asmenų toms pozicijoms (ne visoms jau tiesa) užimti.

Beje, sureplikuojant truputį dėl atsiliepimo:

  • 70 proc. žaidėjų nemanau, kad yra pasikėlusių, nes tiek asmenų tikrai neturi pareigų.
  • Paslaugų kainos - taip, jos gana didelės.
  • Labai džiaugiuosi, kad pavyksta su Invision_White pasikalbėti. Žinoma juokinga, kad neprisimenu, jog man būtų, kas nors per pastaruosius du mėnesius rašęs privačiai pasiklausimui „šiap sau“, bet nu whatever.
  • Nemanau, kad yra teisinga sakyti „dauguma žaidėjų nepatenkinti Tosha“. Visgi nesi kažkoks tos daugumos žaidėjų atspindys ar asmuo, kuris reiškia nuomonę ir atstovauja juos. Verčiau, tai elementari tavo subjektyvi įžvalga ir manęs kažkoks nepagrįstas nepasitenkinimas.
  • Draugų šiame projekte neturiu.
  • Esami prižiūrėtojai padeda projekto naudai.
  • Ir perlų perlas „Gryžtant prie Pagrindinių Adminstratoriu tai kad jiem neidomu ka žaidėjas turi, ko neturi, niekada nepadės su kažkuo ko trūksta, galbūt atsirastu žaidėjų jei serverio savininkai negailėtu kažko serverio žaidėjams ar panašiai.“ - rimtai? :lol: Čia yra viena didžiausių bendruomenės ydų. Esmė ir yra, kad čia žaidimas, tad ir žaiskit. Kodėl pagrindinė administracija apskritai turėtų kažką dalinti? Mes būtent ir laikomės to principo, kad Jūsų žaidimo kokybė - mūsų prioritetas, nes stengiamės kurti tinkamą žaidimo aplinką, erdvę, kurioje galite leisti laiką.
  • Dėl direktorių kišimosi, ar būtų galima patikslinti apie ką kalbama?

 

Ačiū už Jūsų atsiliepimą.

  • Patinka 2
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
On 24/03/2018 at 09:28, Max_Tosha rašė:

Esu visados atviras išklausyti ir sureaguoti į savo sprendimus, į požiūrį. Jeigu yra tylėjimas ir nėra aiškaus, argumentuoto pasakymo, tai kas yra blogai projekte ar blogai su manimi. Patikėkite, bet ko gero niekas ir nesikeis. Dėl prižiūrėtojų, kodėl vis dar atlieku tiek daug pareigybių? Todėl, kad vis dar nėra tinkamų asmenų toms pozicijoms (ne visoms jau tiesa) užimti.

Beje, sureplikuojant truputį dėl atsiliepimo:

  • 70 proc. žaidėjų nemanau, kad yra pasikėlusių, nes tiek asmenų tikrai neturi pareigų.
  • Paslaugų kainos - taip, jos gana didelės.
  • Labai džiaugiuosi, kad pavyksta su Invision_White pasikalbėti. Žinoma juokinga, kad neprisimenu, jog man būtų, kas nors per pastaruosius du mėnesius rašęs privačiai pasiklausimui „šiap sau“, bet nu whatever.
  • Nemanau, kad yra teisinga sakyti „dauguma žaidėjų nepatenkinti Tosha“. Visgi nesi kažkoks tos daugumos žaidėjų atspindys ar asmuo, kuris reiškia nuomonę ir atstovauja juos. Verčiau, tai elementari tavo subjektyvi įžvalga ir manęs kažkoks nepagrįstas nepasitenkinimas.
  • Draugų šiame projekte neturiu.
  • Esami prižiūrėtojai padeda projekto naudai.
  • Ir perlų perlas „Gryžtant prie Pagrindinių Adminstratoriu tai kad jiem neidomu ka žaidėjas turi, ko neturi, niekada nepadės su kažkuo ko trūksta, galbūt atsirastu žaidėjų jei serverio savininkai negailėtu kažko serverio žaidėjams ar panašiai.“ - rimtai? :lol: Čia yra viena didžiausių bendruomenės ydų. Esmė ir yra, kad čia žaidimas, tad ir žaiskit. Kodėl pagrindinė administracija apskritai turėtų kažką dalinti? Mes būtent ir laikomės to principo, kad Jūsų žaidimo kokybė - mūsų prioritetas, nes stengiamės kurti tinkamą žaidimo aplinką, erdvę, kurioje galite leisti laiką.
  • Dėl direktorių kišimosi, ar būtų galima patikslinti apie ką kalbama?

 

Ačiū už Jūsų atsiliepimą.

Kalbant dėl direktoriu pats turėtum žinoti.

Ir aplamai, smagu kad atsižvelgėt i šį atsiliepimą sumažindami paslaugų kainas ;) 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Su daug kuom nepritariu. Manyčiau, jog išleidi savo pykti ant projekto žaidėjų ir administracijos dėl tam tikrų priežasčių. Aišku yra pasakyta ir tiesa. Dauguma dalina pareigas savo draugams, bet pastaruoju metu vis naujokai užima jas. Dėl adminų irgi šiek tiek yra netiesos. Kai kurie tik ir žaidžia dėl kitų, kad jiems padėtų ir tik būtų geriau, bei šilčiau jaustusi projekte. Dauguma tavo išsakytų minčių yra faktai, kurių negali pakeisti. Tai yra žaidėjų neišprusimas, pasikėlimas. Su tuo turi susitaikyti. Ačiū už atsiliepimą, sėkmės ką bespręsi veikti gyvenime be SA:MP'o.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   3 nariai

×
×
  • Kurti naują...