Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.7


Deividuxz_Yolo

Pristatau Deividuxz_Yolo

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų tikrasis vardas: Deividas

2. Kiek jums metų?: 15 (suėjo vakar) Pažiūrėsim kas pasveikins ;) 

3. Jūsų gyvenamoji šalis: Lietuva

4. Jūsų gyvenamasis miestas: Tauragė

5. Kelintoje klasėje mokotės?: 9-okas

6. Kuo užsiimate gyvenime? (Jūsų pomėgiai):  Sportuoju, leidžiu laiką su draugais, SA-MP, futbolas.

7. Jūsų zodiako ženklas: Ožiaragis.

8. Kokią šalį esate aplankę toliausiai?: Manau, kad Los-Andželas, nes ten daug ko pamačiau ir šiaip gražus miestas didelis.

9. Ar turite brolį/sesę? Jei taip, kiek jiems metų?: Esu vien tutris neturiu nė sesių nei brolių.

10. Ar turite augintinį? Jei taip, galite įkelti nuotrauką: Taip turiu viena šunį. Katė vardas - GALFIRDA, o šuns - PAPIS (paspauskit ant jų vardų ir pamatysit nuotraukas)

11. Mėgstamiausi filmų žanrai, geriausių filmų pavadinimai: Siaubo, veiksmo. Veiksmo - greiti ir įsiutę, bėgantis labirintu, strasdas giesmininkas. Siaubo - Pjuklas, anabelė, tunas tamsoje, ir ten dar kažkoks kai visi kryžiai pasivertė aukštyn kojom, paranormalūs reiškiniai.

12. Mėgstamas(-i) muzikos stilius(-iai): Stilius - Bass booster, deep house.

13. Mėgstamiausia(-ios) pamoka(-os) mokykloje: Kūno kultūra ir matieka.

14. Jūsų gyvenimo tikslas: Pabaigti mokykla, susirasti, darbą ir pasiekti šiame serveryje kažkokiu pareigų.

15. Apibūdinkite savo charakterį: Esu kruopštus, talentingas, mandagus, žiūrintis į viska atsakingai, nepasikėlęs, liekantis savimi, kūrybingas, atsakingas, nepaliekantis bėdoje, padedantis.

16. Kokius žmones tu gerbi/pripažįsti/mėgsti? (Charakterio savybės): Šimtu prončentu gerbiu/mėgstu t.y @Liepsna_Fire @Karolis_Slimis @Max_Tosha @Swaika__Kent (myl) @Dominykas_Miguel šitie žmonės man įdavė daug proto ir visko ko gero taip gal jie ir manęs net nepažystą ir nėra nė karto bendravę, bet visada aš sekdavau jų keliu, o ne kitais. Tariu dideli ir stiprų AČIŪ JUMS. Soriukas jeigu kažkam nepatiks TAGAS.

17. Kokių žmonių tu nepripažįsti/nemėgsti? (Charakterio savybės): Šitame serveryje gal jie nežaidžia, bet galiu pavardinti @Danila_Adidas @Arunas_Taurage @Paliubom_Taurage @Lukis_Yolo štai tokie žaidėjai manęs nedominai ir man jie nė kiek nerūpi.

18. Kuo užsiimate, kokie jūsų tikslai serveryje?: Užsiėmų mokslais ir sprotų. Serveryje dabar tikslas yra pasikelti XP t.y patirties patekti į kokia firma su visais susibendrauti ir pasiekti prižiūrėtojo posto tame darbe jei išvis toks yra šitam serveryje. Po kiek laiko žiūrėsim man kaip seksi ir tesiu savo veikla šiame projekte.

19. Jūsų fotografija (-os). Daugiausiai 2 ( jeigu norite daugiau talpinkite į imgur.com talpyklą) 6308abad7334619267500ebe1bb57c9c925.jpg

  • Patinka 4

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas Deividai, su praėjusiu gimtadieniu :) Labai malonu matyti tave čia! Taip pat džiaugiuosi galėjusi prisidėti kažkuo geru (kaip, kad pats sakai) :)
Sėkmės serveryje bei realiame gyvenime! (Jei reikės kokios pagalbos, žinai kur kreiptis ;) )

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...