Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.6


Liepsna_Fire

Pasiūlymas - GP botas

Rekomenduoti pranešimai

  • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Liepsna_Fire
  • Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui
  • Kokia tai sistema?: Ginklų prekeivių.
  • Kodėl tai yra naudinga?: Paįvairintų GP darbą, suteiktų patogumo.
  • Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Visos idėjos žemiau.

1. Sukurti tokius botus kaip, kad EPi ar Medikuose - Atsiradus prekeivio botui, atsirastų tekstas, kuriame rašyti, kad tas ir tas (prekeivio spec pavadinimas) laukia tokių ir tokių ginklų (ten tarkim 50 sniper ir 20 deagle). GP darbuotojas su komanda /kurpirkejas rastų jo buvimo vietą ir turėtų prie jo nuvykti su tam tikrų ginklų kiekiu, suvesti komandą /gpirkejui (ar panašiai) ir taip gautų kažkiek darbo xp, pinigų į algą bei į seifą. Atsirastų daugiau įvairaus darbo prekeiviams. Botas galėtų atsirasti tarkim kas 20-40min.

 

Komentuodami UŽ/PRIEŠ pateikite savo pasirinkimo argumentavimą.

  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Su 1-2-4 tikrai sutinku, kadangi manau, kad palengvintų GP darbą ir būtų įdomiau dirbti bei viskas vyktų lengviau, taip pat būtų motyvacija kuo greičiau ir kuo daugiau pasikelti GP patirties. 

Ties 3 idėja drįsčiau sueabejoti, skamba tikrai įdomiai ar gražiai, bent žinant, kad kituose darbuose tai yra, atrodytų labai banalu, reiktų kažko unikalaus manau, tad šiai idėjai būčiau lyg ir prieš, betl lyg ir norėtųsi sakyti už, tad susilaikysu, galbūt kiti ties šia idėja išreiks nuomonę.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

dėl spalvų tikrai sutinku, kuomet boxvillas pilnas, geriau rašytų žalia spalva. realiai su antruoju sumanymu tiek sutinku, kadangi šiek tiek palengvintų darbą, tiek nesutinku, viskas dabar pagal mane yra gerai. dėl boto tikrai neverta, šiuo metu ginklų prekeivių paslaugų mirtinai reikia klanams, žinoma reiktų ir teisėsaugai jei bent šiek tiek pamąstytų, tiesą pasakius, ginklų prekeiviams nereikia tokių sumanymų, kaip EPi ar Medikams, labiau būtų verta tai padaryti taksistams, kadangi šiems tikrai trūksta užsėmimo, kadangi ginklų prekeiviuose nėra nuobodu, šie gali vežioti ginklus, o tai skaitau kaip papildoma veikla, o ne tik važinėti su darbine tr. priemone. na, o paskutinio sumanymo tai ir nelabai reikalinga, visgi jeigu nori patekti į darbą, turi būti pasidomėjęs darbo informacija, kuria gali rasti forume, realiai nežinau ar dabartinis direktorius yra įkėlęs nuotraukas, kur yra ginklų prekeivių bazė, pasikrovimas. žinoma gal kažkam visgi praverstų, neesu apsisprendęs realiai dėl paskutinio pasiūlymo.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...