Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Max_Tosha

Mechanikų direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

GgL6ZMn.png

Mechanikų direktoriaus rinkimų apžvalga

Sveiki, ne ilgai trukus po Tolimųjų reisų vairuotojų direktoriaus rinkimų apžvalgos, štai pasirodo ir Mechanikų direktorius. Mechanikai prasidėjo nuo Josh_Excite direktoriavimo, kur vėliau paaiškėjo tam tikra netoleruotina informacija apie direktorių. Taip jau sutapo, kad direktorius tąkart pats nusprendė trauktis laiku ir nebuvo oficialiai nušalintas. Vėliau, jo poziciją keitė apsikeisiantis norėjęs Mechanikų direktorius Lil_Pump, kuris išbuvo direktoriumi du mėnesius.

Aptarinėjant apie šiuos rinkimus, tai jie buvo gana trumpi ir taip pat greiti kaip ir Tolimųjų reisų vairuotojų. Atrankoje dalyvavo 8 dalyviai. Apie visus pildžiusius bendrai pasirašiau 1600+ žodžių. Taip pat, šį kartą taupydamas savo laiką ir nekantraudamas estafetes užleisti šiandien pasirodžiusiam DPi atstovui šios rinkimų apžvalgos tekstas apie kandidatus nebuvo keistas. Kitaip sakant, aš apie kiekvieną jų pirminiškai rašiau nagrinėdamas jų anketas. Tik dabar užbaigęs visų anketų ir dalyvių nagrinėjimą, atlieku tam tikras korekcijas ir pridedu išvadas dėl vieno ar kito sėkmingo debiutavimo šiuose rinkimuose.

Taip pat, pridedu situacijų aptarimą:

Spoiler

Situacija #1
Vienas iš mechanikų savavališkai nusprendžia padėti Ginklų prekeiviams vežant ginklų siuntą. Šis mechanikas ginklų siuntos metu nuolatos naudoja komandą /sutais. Staiga pervežimo metu juos užklumpa teisėsaugos nariai, kurie sėkmingai ištraukia mechaniką (/istraukti) iš sunkvežimio vežusio ginklų dėžes. Mechanikas iš didelio įtūžio sureaguoja ir pradeda šaudyti į teisėsaugos narius.
Pakomentuokite situaciją: Mechanikas tikrai gali savavališkai nuspręsti pasirinkti padėti Ginklų prekeiviams vežant ginklų siuntą. Šioje situacijoje buvo įterptas tokio pobūdžio žodis siekiant suklaidinti, kad atrodytų, jog niekieno leidimu pats taip nusprendė. Tačiau svarbu suprasti, kad tikrai nebūtina būti išsikvietusiam mechaniko. Jeigu patys ginklų prekeiviai sutinka su mechaniko dalyvavimu – viskas yra gerai. Mechanikas neturi jokios prievolės rinktis, kam padėti: teisėsaugai ar nusikalstamoms grupuotėms. Ko gero tik svarbu, jog visgi būtų siektinas apskritai visame darbe neutralumas. Dėl /sutais, tikrai negalėjo jos naudoti, už tai gresia VIP narystės įspėjimai. Darbo valdžia manau, kad taip pat galėtų už tai skirti įspėjimus, bet ir neprivalėtų. Mechaniką galima /istraukti teisėsaugai pagal esamus nuostatus. Mechanikas neturėtų šaudyti į teisėsaugos narius ir už tai, galėtų būti baudžiamas.

 

Situacija #2
Jūsų pasirinktas pavaduotojas turi galią priimti naujus darbuotojus į mechanikų darbą. Prieš paskelbdamas atranką, pavaduotojas savo draugui iš anksto praneša apie organizuojamą atranką. Tada taip jau nutinka, kad Jūsų pavaduotojas be Jūsų žinios surengia atranką į darbą, kai mechanikų darbe dirbančiųjų darbuotojų limitas yra jau pasiektas, t.y. 30 darbuotojų viso yra įdarbinta. Atrankos metu sudalyvauja viso 6 žaidėjai. Pavaduotojas iš atrankoje dalyvaujančių dalyvių surenka pinigus - „dalyvio mokestis (50,000 €)“. Rinkdamasis darbuotojus pavaduotojas pasirenka 4 žaidėjus, kurie turi VIP narystę ir jie gauna pakvietimą į darbą.
Pakomentuokite situaciją, taip pat nurodykite oficialias nuostatų dalis, kurias pažeidė pavaduotojas: Šioje situacijoje daugelis klydo, nes pirminiu variantu buvo norėta, kad būtų cituojami oficialūs, esami nuostatai pagal, kuriuos būtų įrodomi pavaduotojo nusižengimai. Pažeisti nuostatai: 5. Privalo siekti užtikrinti, kuo geresnes sąlygas (atlyginimai, premijos) kiekvienam darbuotojui ir netaikyti jokios diskriminacijos. ( tik iš esmės ir jeigu dėl diskriminacijos ). 11. Privalo paisyti atrankų į darbus informacijos. 12. Draudžiama piktnaudžiauti pavaduotojaus komandomis (/pavkom), statusu ir įtaka. 17. Draudžiama priimti žaidėjus į darbą be atrankos ar už bet kokį kyšį. 3. Direktorius arba jo pavaduotojas kviesti į darbą dirbti gali tik teisėtais būdais, t.y. patekus žaidėjui per atranką. ( tik iš esmės ) 7. Direktorius arba jo pavaduotojas atrankų metu turi suteikti absoliučiai visiems žaidėjams lygias teises. Išskyrus atvejus, kai žaidėjas yra įtrauktas į Juodąjį sąrašą. 8. Direktorius arba jo pavaduotojas apie atrankas gali informuoti iš anksto tik viešai. 9. Direktorius arba jo pavaduotojas atrankų metu turi uždavinėti klausimus susijusius su dirbamu darbu arba bendro pobūdžio klausimus, kurie padėtų apsispręsti darbuotojo pasirinkimą. Beje, ko gero visi klydo tuo atžvilgiu, kad iš tiesų jokio darbuotojų limito darbe nėra, nei techniniu požiūriu, nei taisyklių požiūriu. Ar pavaduotojas turėtų su Jumis iš anksto susitarti dėl atrankos vedimo, kiekvieno asmeninis reikalas. Dalyvio mokestis būtų prilyginamas kyšiu, o VIP narių išsirinkimas diskriminacijos požiūriu kitų atžvilgiu.

 

 

Mister_Audi – Neteisingai nurodytas slapyvardis, praleista raidė, kas iš esmės parodo nestropumą, neatsakingumą. Anketa pradedama gana geru sakiniu, bet, kai paminėjai, jog „laiku grįžau“, na, tai jau truputį viską keičia. Todėl, kad galima manyti, jog būtent ant rinkimų grįžai. Taip pat, tai gana didelis minusas, nes pavyzdžiui, kiti pildantieji galbūt siekė vieno direktoriaus pareigų jau ilgėliau. Nemanau, kad man patiko požiūris dėl atrankų. Labai buvo akcentuota, kad vyks „mini atrankėlės“ ir praktškai pamirštant visas atrankas Forume. Nors paminėjai, kad galbūt taip įvyks, bet ir tuo pačiu įvardindamas problemą. O problema būtent ir susidarė per ilgą laiką iš to, kad atrankos vyko daugiausiai tik žaidime. Manau, kad ne visados žaidime atrankos gali atnešti gerų rezultatų, kokybiškų darbuotojų. Pasakymas, kad bus trumpos atrankėlės sufleruoja, jog iš esmės nieko nebus klausinėjama rimto. Nors šiuo metu būtent darbo atstovai yra skatinami tiek Forumu, tiek TeamSpeak aktyviau naudotis. Pavaduotojo rinkimasis tapo ne pats bruožų įvardijamas, bet iš esmės dvejopas pasirinktinis variantas (iš darbuotojų arba iš savų draugų), kas iš esmės jau tikrai skiriasi atsižvelgiant į bruožus renkantis jį. Priešprieša kilo anketoje, kai pasakei, kad žaidi šiuo metu bent jau be tikslo, na tada gal tikslas ir turėtų būti toji ilgai laukta mechanikų direktoriaus atranka? Situacija 1: Kur yra nurodyta, kad būtina išsikviesti mechaniką? Teisėsauga gali naudoti /istraukti ant mechaniko. Situacija 2: Nėra darbuose darbuotojų limito. Buvo akcentuotas kyšis ir VIP narystės lengvatos/diskriminacija, bet nebuvo įvardintos oficialios pažeistos nuostatos. Apibendrinant, anketa daugmaž standartinė, vietose rašyti nebūtini ir neaktualūs dalykai. Ir didžiausios klaidos, tai neaktyvumas, t.y. ką tik grįžimas vėl aktyviam žaidimui. Taip pat ir neteisingai nurodytas slapyvardis, dėl kurio, šiaip galėčiau būti drąsiai suinteresuotas atsisakyti tolimesnio nagrinėjimo.

 

Katinukas_Murklys – Anketa prasideda iškart stipriu ir geru argumentu, kad esi buvęs mechanikų pavaduotojas. Šiuo aspektu ne visi gali ir galės pasigirti. Taip rodomas tęstinumas ir bandymas užimti direktoriaus poziciją. Patiko pasirinkimas dėl Forumo atrankų, kad būtent jų metu pavyks atpažinti, koks yra iš tiesų žaidėjas. Gana įprastos skatinimo priemonės. Nelabai tikslūs pavaduotojo bruožai manyčiau. Pasakymas, kad pavaduotojas turi būti neieškantis žodžio kišenėje nieko nesako, nes čia metafora. Iš esmės buvo supainiotas tikslas su idėja, bet galbūt toks požiūris visai irgi priimtinas. Situacija 1: Situacijoje nepasakyta dėl /sutais komandos. Nelabai buvo aišku už ką, darbuotojas būtų visgi perspėjamas. Už šaudymą, už dalyvavimą ginklų siuntoje, už /sutais naudojimą ar ką? Situacija 2: Situacijoje įvardinti ne visi pažeisti nuostatai, bet tikrai gana teisingai pastebėtos pavaduotojo klaidos. Neužsiminta apie darbuotojų limitą, kurio nėra. Apibendrindamas turiu pasakyti, kad anketa išties galbūt nepasirodė labai pribloškianti. Tačiau čia būtent daugiau tavo atveju buvo susitelkta į praktinius dalykus. Buvai visą savaitę aktyvus, tiek panašu prieš, tiek rinkimų metu. Radęs šansą būtinai mėginai darbintis į mechanikus, kol tokia galimybė buvo. Įsidarbinęs ir toliau bandei stengtis. Pradirbdavai nemažai laiko. Kadangi esi buvęs mechanikų pavaduotojumi, o dabar sieki direktoriaus pareigų, tai pasirodė gana tikslinga kaip aš mėgstu kartoti ir sakyti. Jog yra labai svarbu, kad vyktų tęstinumas pareigų siekimuose. Oponentai prašovė būdami neaktyvūs arba negalėdami visgi skirti daugiau laiko žaidimui ir darbui mechanikuose. Taip pat, mano nuomone, nors šiandien ir nusiskini laurus tapdamas Mechanikų direktoriumi. Iškeliu siūlymą, kad pavaduotojas taptų antros vietos nugalėtojas Arnas_Pmv. Ši sąlyga, jokiais būdais nėra privaloma, tai renkasi daryti arba nedaryti direktorius. Tačiau išreiškiu siūlymą ir palaikymą. Manau, kad būdami kartu galėsite visai neblogai susitvarkyti mechanikų darbe. Sėkmės, ačiū už dalyvavimą!

 

Arnas_Pmv – Buvai medikų pavaduotojas ir tikrai buvo keista neišvysti pildančiojo į medikų direktoriaus poziciją. Todėl, kad lyg ir buvo norėta bei klausinėta ar bus galima gauti perleidimo būdu direktorių. Tačiau, džiugu, kad čia anketoje buvo paaiškinta ši situacija ir toks priimtas sprendimas. Nemanau, kad reikėtų tikrai taikyti tokią prielaidą, jog naujokai tikrai visados stengiasi labiau, negu senbuviai. Mat, laikui bėgant manau būtų nesunku, tai atpažinti, kad ne visados taip nutinka. Patiko, kad pirmumas atrankoms būtų skiriamas Forume. Labai gerai buvo pasižiūrėta dėl skatinimo priemonių, kad bus įgyvendinamos idėjos ir taip bandoma pritraukti naujų darbuotojų, tai teisingas požiūris. Sakyčiau, kad buvo gerai įvardinti pavaduotojo pasirinkimo bruožai, išties svarbu aktyvumas, bendravimas ir iniciatyvos (ryžtas). Prašauta dėl svarbiausios idėjos, čia buvo pateiktas tavo tikslas, o ne idėja. Kadangi kaip gali būti geriausia idėja įgyvendinti savo idėjas. Situacija 1: Teisėsauga gali naudoti /istraukti ant mechaniko. Nebuvo užsiminta ir sureaguota situacija dėl šaudymo į kitus. Ar tikrai, čia mechanikas gali tokioje situacijoje šaudytis? Beje, nepatiko pasakymas, kad “labai teisingai daro padėdamas nusikalstamai grupuotei <...>” tai, tą patį galėtų užtikrinti ir padėdamas civiliams arba teisėsaugai, ne? Labai buvo išskirta viena sritis, kas nepatiko. Situacija 2: Nėra darbuotojų limito. Nebuvo nurodytos oficialios pažeistos nuostatų dalys. Situacijoje buvo keistai “išspręsta”, pasirinkta atleisti pavaduotojui už tokius poelgius. Nežinia ar tokia pati nuomonė būtų DPi nario. Padarius tiek pažeidimų. O ypač, kad pinigų grąžinimas neišspręs fakto, kad visgi darbuotojai bus priimti į darbą. Apibendrinant turiu pasakyti, kad anketa buvo gera ir viskas su ja daugmaž buvo gerai. Aptarinėjant apie situacijas, tai jose buvo nemažas prašovimas, kas tikrai pakenkė ir šiems rinkimams neskaitant aspektų, jog neįsidarbinai į mechanikus. Tad, tau tenka užimti garbingąją antrąją vietą.

 

»»» Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų, pareigos bus perleidžiamos antros vietos nugalėtojui.
»»» Nepatekusieji per 24 valandas gali kreiptis per Forumo žinučių gaviklį siekdami sužinoti savo nepatekimo priežastis.

  • Patinka 7
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

svkn nauja drk

gera analize

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naują mechanikų direktorių, sėkmės pareigose. :)

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Swkn sėkmės vadovavime

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

sveikinu

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nesveikinu, tikėjausi kad Arba Arnelis arba Audinke. NU bet sėkmės Murklui

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai naujajam Mechanikų firmos direktoriui! Sėkmingo darbo bei puikios darbuotojų komandos!
Apžvalga kaip visada super.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 1 minutę, Rytis_Gta rašė:

Nesveikinu, tikėjausi kad Arba Arnelis arba Audinke. NU bet sėkmės Murklui

Reiškia, kad buvo tip top pataikyta :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai Katinukui, sėkmės. :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai, sėkmės pareigose :) !

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naujaji direktoriu, sekmes pareigose

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, gaila audinė, nenusimink, kitą kartą pavyks :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tai kuris cia gavo?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 4 valandas(-ų), Iam_Leesin rašė:

Sveikinu, gaila audinė, nenusimink, kitą kartą pavyks :D

Kaip visados. :D Šiek tiek nusivylęs, kaip visada, kad dėl praleistos raidės nickname toks buvo išpustas burbulas, o prieš paskelbiant rašė, kad galbūt atrasime naujų veidų tas davė suprast, kad galima pasireikšt ir nematytiems visiškai, o jau analizėje nepatiko jam, kad va ką tik grįžęs jau pildau į atranka ir nesąžininga. Galvojau, kad Arnas ims, kadangi katinukas buvo padaręs šūdo, bet neesmė, kitą kart. ;) Sveikinimai naujam direktoriui ir sėkmingo direktoriavimo!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai naujajam mechanikų firmos Direktoriui! Nenuvilk mūsų stiprios bendruomenės ir nepasiduok žaidėju spaudimui! 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...