Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Liepsna_Fire

Rastas naujasis Ginklų Prekeivių vadovas!

Rekomenduoti pranešimai

GgL6ZMn.png

Ginklų Prekeivių direktoriaus apžvalga!

Sveikučiai, pirmą kartą su jumis sveikinuosi per direktoriaus rinkimų apžvalgą. Šie rinkimai vyko dėl to, kad buvęs Ginklų Prekeivių direktorius Kevin_Costner gavo šansą save išmėginti kitose pareigose (Klanų prižiūrėtojo). Rinkimuose dalyvavo 6 dalyviai iš kurių dauguma pažeidė nemažai taisyklių, esu šiek tiek nusivylusi patingėjimu pasiskaityti taisykles ir taip padidinti savo šansą tapti direktoriumi. Turėjau ketinimą daryti praktiką (tuo atveju jeigu jos prireiktų), tačiau galiausiai pasibaigus pildymo laikotarpiui paaiškėjo, kad jos neprireiks.

O dabar daug neberašydama, norėčiau jus pakviesti skaityti Ginklų Prekeivių Direktoriaus rinkimų apžvalgą!

kZp6Cu8.png

Asmenys kurie netapo kandidatais

Spoiler

Salve_Pro

Pradėsiu nuo to, kad tavo anketoje buvo pažeistos visos duotos taisyklės, taip parodai savo nepastabumą, kuris beje yra reikalingas einant Direktoriaus pareigas. Taip pat anketa užpildyta labai silpnai, galėčiau teigti, kad panašu tarsi būtum pildęs į darbą, siūlyčiau siekiant direktoriaus pareigų įdėti daugiau pastangų, tai yra verta tavo laiko jeigu tikrai to nori. Priežastys kurios paskatino pildyti būtent į šį direktorių nenurodytos, paminėta tik, kad patiko darbas dėl veiksmo. Atsakydamas apie buvusi direktorių paminėjai, kad jis mažai darė veiklų, tai neskamba labai gerai, tačiau nusprendei, kad darytum taip pat kaip jis ir tai manęs tikrai nenuteikia optimistiškai dėl tavęs. Paminėjai, kad neįsivaizduoji kodėl Kevin_Costner paliko Ginklų Prekeivių direktoriaus pareigas, norėčiau informuoti, kad asmuo tapo Klanų prižiūrėtojumi ir dėl to jam teko atsisakyti direktoriaus pareigų. Kalbant apie pavaduotojo pasirinkimą tavo atsakymas buvo “Jog būtu aktyvus, ramus, atitiktu reikiamas priemonęs viza/pasas/telefonas/teisės/teampseak/xp”, bet ar tikrai manai, kad tai yra tai dėl ko būtent asmuo turėtų nusipelnyti pavaduotojo pareigų? Asmens kuris padėtų tau ir tavo firmai? Prieiname prie klausimo apie tai kodėl būtent tave turėčiau pasirinkti į šio direktoriaus pareigas, tavo atsakymas mane nustebino “Aktyvus, atidus, pozytivus, griežtas..”, taip ir nesupratau ar tavo tavo įvardinti dalykai yra tai kas esi tu ar koks turėtų būti direktorius? Na ir galiausiai savo paskutinį pasisakymą pradėjai “Labai nesistengiu pakliūti į direktoriu” ir man iš karto kyla klausimas, tai kodėl gi tu pildai į jį? Apibendrinant tavo visą anketą, likau ne visai supratusi kodėl užpildei, nes atrodo pats nežinai ar to nori. Siūlyčiau kitą kartą būti tikram savo pasirinkimu, nepagailėti laiko anketai, nes iš jos aš galiu spręsti koks galėtum būti direktorius. Palinkėsiu sėkmės apsisprendžiant ko sieki ir to siekti visu pajėgumu. Dėkoju už dalyvavimą.

Pažeistos atrankos taisyklės:

  • Forumo diskusijų Vardas_Pavardė ir serverio Vardas_Pavardė privalo sutapti;
  • Atsakymus žymėti "Dark Cyan" spalva;
  • Paskelbus anketą paspausti "Rodyti, kad buvo redaguota" per 10 min;
  • Nebūti pasižymėjusiam kaip kenkėjui.

Pit_Viper

Asmuo vienas iš tų kurie pasinaudojo proga ir įsidarbino į darbą, tačiau aktyvumas nebuvo pats geriausias (04-09 86 min., 04-10 0 min., 04-11 32 min.) ir žinoma tai manęs nenuteikė optimistiškai. Taip pat buvo pažeistos kai kurios anketos taisyklės. Pradėkime nuo to, kad sakai jog “TeamSpeak” programos nelabai mėgsti naudoti, o tai nėra labai gerai, jos pagalba galima sukurti tikrai stiprų ryšį su savo firmos darbuotojais bei kitais žaidėjais. Beje, kur dingo tekstas “Anketos klausimai”? Apie tave motyvuojančias priežastis būti direktoriumi paminėjai tikrai mažai ir nelabai tai ko tikėčiausi iš asmens norinčio apsiimti tokias pareigas. Įdomu kodėl klausime apie Ginklų Prekeivių veiklą nepaminėjai tokio dalyko kaip grobimai? Juk šis darbas vienintelis iš serveryje esančių darbų kuris turi tokią unikalią galimybę ir manau ją tikrai būtų naudinga išnaudoti. Klausime apie atrankas buvo malonu matyti, kad ganėtinai išsamiai aprašei prioritetus pagal kuriuos stengsiesi atpažinti tinkamą darbuotoją, tačiau nepaminėjai tokio dalyko kaip taisyklių žinojimas ir tai man kelia klausimą ar iš vis į tai atkreipsi dėmesį? Taip pat man kelia abejonių ši vieta “atsižvelgsiu ar dirbęs Ginklų prekeiviu, ir kiek patirties sukaupęs”, ar tai reiškia, kad jeigu asmuo nėra dirbęs šiame darbe tai jis negaus galimybės įsidarbinti? Kalbant apie pavaduotoją, manau buvo pateiktas ganėtinai taiklus nors iš nelabai išsamus atsakymas. Realiai visoje anketoje kalbi apie kvalifikaciją kuri atspindėtų Ginklų Prekeivių darbą, tačiau priėjus klausimą apie idėjas, paminėjai kvalifikaciją, bet nepasivarginai išsamiau parašyti kas tai per kvalifikacija, kas būtų joje daroma ar kaip ji būtų naudinga tavo darbuotojams. Atsakydamas į tai kodėl būtent tu turėtum tapti šiuo direktoriumi, sakaisi, kad turi daug idėjų šiai firmai, tačiau tada kodėl jų nepaminėjai klausime apie idėjas? Ar tas daug ir yra tai ką paminėjai? Realiai pati anketa nėra galbūt labai bloga, tačiau trūksta joje užtikrintumo bei aiškaus aprašymo. Kitam kartui siūlyčiau atidžiau žiūrėti į duotas anketos taisykles ir jų nepažeisti, taip pat stengtis kuo aiškiau aprašyti savo mintis, išsamiau išdėstyti idėjas bei susidėlioti priežastis kurios tave skatina siekti to ko sieki. Norėčiau padėkoti už dalyvavimą ir palinkėti siekti užsibrėžtų tikslų bei niekada nenuleisti rankų.

Pažeistos atrankos taisyklės:

  • Atsakymus žymėti "Dark Cyan" spalva;
  • Paskelbus anketą paspausti "Rodyti, kad buvo redaguota" per 10 min.

Martis_Forsas

Asmuo dar ganėtinai naujas šiame projekte, patirties turi tik Tolimųjų Reisų Vairuotojų darbe bei šiek tiek Policininkų darbe, tačiau Ginklų Prekeivių patirties neturi. Tai reiškia, kad nesi susipažinęs su firma ir jos sistemomis bei pačia veikla, kas galėtų būti didelis minusas tau prižiūrint šią firmą, juk ir pačiam dar reikėtų aiškintis ką su ja veikti bei ką pateikti darbuotojams. Savo anketoje paminėjai, kad šiuo metu nesi aktyvus dėl tam tikrų dalykų, tačiau neaišku kada jau būsi aktyvus, o tai nėra labai gerai kai sieki direktoriaus. Sakai, kad patinka vadovauti šiaip pusei, bet nesi susipažinęs su pačiu darbu, taigi kyla klausimas kaip tu esi vadovavęs? Realiai ne visai supratau tavo paskatos pildyti į šias direktoriaus pareigas, apart aišku to, kad nori save išbandyti. Paminėjai ir tai, kad esu daug kartų norėjęs pildyti, tačiau vis patingėdavai, ar nebūtų taip, kad gavęs direktorių patingėtum juo apsiimti? Kalbant apie buvusi direktorių taip ir neradau atsakymo ką darytum kitaip arba taip pat, tiesiog trumpai paminėta apie patį buvusi direktorių. Vos stebiuosi kaip yra užmirštama paminėti tą faktą, kad asmuo dalyvaudamas atrankoje turi mokėti taisykles, tai nėra paminima, tarsi nebūtų labai reikšmingas dalykas, o tai yra ganėtinai svarbu. Paminėtos darbuotojų skatinimo priemonės gana naudingos, tačiau tas “ir t.t.” galėtų būti aiškiai apibūdinti dalykai, kurie padėtų naikinti darbuotojų rutiną. Pavaduotojo kriterijai tikrai gana aiškus, bet vertėtų paminėti ir tai, kad pavaduotojas turėtų būti aktyvus, motyvuotas pastoviai atlikti savo darbą. Pateiktos firmos idėjos yra gana paprastos, kurios naudojamos realiai visuose darbuose, vienintelė paminėta idėja kuri atkreipė mano dėmesį būtų veiksmai, tačiau apie juos nieko neparašei, tai net nežinau apie kokius būtent veiksmus eina kalba. “Nesakau, kad esu tinkamiausias” tikrai ne taip reikėtų pradėti klausime apie tai kodėl būtent tave turėčiau pasirinkti kaip naująjį direktorių, toliau parašytas tekstas parodo apie netinkama požiūrį, kuris galėtų pakenkti tau einant direktoriaus pareigas. Viską apibendrinus aš tikiu, kad atėjus laikui galėtum būti puikus direktorius, tačiau dabar siūlyčiau susipažinti su darbais, atrasti tą darbą kuris tikrai tave domina ir siekti jame užsibrėžtų tikslų. Dėkoju už tavo dalyvavimą rinkimuose ir tikiuosi, kad nenuleisi rankų bei darysi tai kas tau patinka.

Pažeistos atrankos taisyklės:

  • Atsakymus žymėti "Dark Cyan" spalva;
  • Pildantieji privalo būti susipažinę su šio darbo specifika.

Tomas_Wtf

Pas tave kaip ir pas daugumą dalyvavusių yra pažeistos anketos taisyklės, o į tai aš gana griežtai žvelgiu, juk nėra taip sunku prieš skelbiant anketą perskaityti taisykles? Dėl neigiamų savybių nemanau, kad yra toks dalykas kaip jų neturėjimas, nebent pats jų nežinai arba tiesiog nenori jų pasakyti. Malonu girdėti, kad “TeamSpeak” naudojimas tau yra ne problema ir tai tikrai yra šaunu. Šio direktoriaus siekimo priežastys nėra pačios geriausios arba jas apibūdinai ne iš geriausios pusės, o taip pat ir tas “žėsim ką toliau daryt” nenuteikia taip, kad jau žinotum ką darysi gavęs direktoriaus pareigas, o tai tikrai yra svarbu, kad būtum susidėliojęs prioritetus ir tikslus. “arba kažkas panašaus” ši vieta duoda man suprasti, kad nesi užtikrintas ką būtent daro Ginklų Prekeiviai, o tai vėl gi nėra tinkama asmeniui kuris siekia direktoriaus pareigų šiame darbe. Atsakant apie buvusi direktorių bei ką kitaip ar taip pat ketini daryti, atsakei, kad viską darysi kitaip, tačiau nepaminėjai ką ir kaip, aš juk pati nesugalvosiu ką tu ketini daryti su firma. “Nu aš priimsiu visus” stebini mane, sakai, kad priimsi visus ir jei kažkas bus negerai iš karto mesi, ar nemanai, kad būtų geriau prieš priimant išsiaiškinti viską apie būsimą darbuotoją, nei po to mesti lauk dėl kažko ko net nesidomėjai ar žino ir taip jį palikti bedarbi su darbo sutartimi? Pavaduotoją sakai, kad rinktumeisi iš darbuotojų pagal jų įdirbį į firmą, pastangas bei norą ir tai tikrai yra gerai, šaunus noras duoti pasireikšti tam, kas užsitarnavo tai savo darbu. Dėl idėjų firmai, tai sakai, kad šiuo metu jų neturi, bet sugalvosi kol vyks rinkimai, ar tikrai manai, kad tai mane paskatins būtent tau suteikti šios firmos direktoriaus pareigas? Aš taip nemanau, visada buvau tikra, kad asmuo pildydamas į tam tikrą direktorių, jau yra nusižiūrėjęs firmą, žino kodėl nori būtent toje firmoje tapti direktoriumi ir jau yra apgalvojęs ką nuveiktu su firma ir kaip ją pasirūpintų. Į klausimą kodėl būtent tave turėčiau išrinkti Ginklų Prekeivių direktoriumi, paminėjai tik tai kodėl to nori, tačiau nieko nepasakei dėl ko turėčiau tave pasirinkti. Klausimus užduodu ne šiaip sau, o tam, kad rasčiau į juos atsakymus ir neturėčiau pati bandyti susigalvoti koks tas tavo atsakymas turėjo būti. Anketa parašyta ganėtinai silpnai, suprantu puikiai, kad ne visiems sekasi gerai rašyti anketas, tačiau ir į klausimus atsakyta po sakinį arba iš vis neatsakyta. Linkiu sėkmės siekiant savų tikslų bei labai dėkoju už dalyvavimą šiuose rinkimuose.

Pažeistos atrankos taisyklės:

  • Atsakymus žymėti "Dark Cyan" spalva;
  • Nebūti pasižymėjusiam kaip kenkėjui.

Arnis_Nike

Asmuo kuris gauna užblokavimus už čytinimą vos ne kas kelias dienas ir jie aišku būna patvirtinami, dar vakar gavai užblokavimą ir jis buvo patvirtintas. Ar tikrai manai, kad asmenį su tokia reputacija galėčiau paskirti direktoriumi? Aš tikrai taip nemanau, šiaip visada tikiu galimybe pasitaisyti, tačiau tavo atveju atrodo tarsi negalėtum susilaikyti to nedaręs. Kalbant apie tavo anketą Ginklų Prekeivių direktoriaus pareigų siekimo priežastys manęs nelabai įtikina, paminėjai daugiausiai tai, kad tau patinka veiksmas. Darbo pobūdis nurodytas ganėtinai tiksliai, mechanikų panaudojimas yra taiklus pastebėjimas, kuris galėtų tikrai praversti šiame darbe. Atsakant apie buvusi direktorių, paminėjai jo darbą, tačiau taip ir nesulaukiau atsakymo ką būtent tu darysi kitaip ar taip pat, o tai išgirsti man tikrai norėtųsi. Kalbėdamas apie darbuotojų skatinimą, pirmiausia pradėjai pasakoti apie tai kodėl jie eina į Ginklų Prekeivių darbą ir tik pabaigoje paminėjai kaip galėtum skatinti savo darbuotojus, taigi galėčiau teigti, kad nemažai nuklydai nuo duoto klausimo. Neskubėjimas rinktis pavaduotoją yra geras pasirinkimas, tačiau paminėti galima buvo ir tokius dalykus kaip aktyvumas, motyvacija, įdėtos pastangos ir panašiai. Apie naujoves paminėjai savaitės varžybas ir užsiminiai, kad turi jų dar keletą, tačiau būtų malonu buvę išgirsti dar bent vieną iš jų, kažką tokio kas išsiskirtų iš kitų dalyvių. Dėl nuobodaus darbo pritarčiau tai nuomonei, kad viskas priklauso nuo direktoriaus ir jo indėlio į pačia firmą, juk tik pastangomis pasieksime geriausių rezultatų. Apibendrinant anketa yra ganėtinai nebloga, tačiau visus reikalus labai stipriai gadina tavo užblokavimų istorija kuri yra švelniai tariant baisi. Siūlyčiau susitvarkyti savo prioritetus (čytinimas ar noras pasiekti daugiau) ir tik kai žinosi kuria kryptimi nori keliauti (tikiuosi tai bus siekis daugiau), tada jau siekti visomis pastangomis savo norų. O dabar padėkosiu už dalyvavimą šiuose rinkimuose bei palinkėsiu nenusiminti ir susidėliojus prioritetus siekti to kas tikrai domina.

Pažeistos atrankos taisyklės:

  • Nebūti pasižymėjusiam kaip kenkėjui (masiškai).

 

 

Tadas_Crazy

Pirmoji anketa kuri atitiko taisykles, taip parodei, kad atidžiai perskaitei visas taisykles ir jų laikeisi. Taip pat esi vienas pirmųjų įsidarbinęs į darbą ir tavo žaidimo rodikliai džiugina (04-09 309 min., 04-10 448 min., 04-11 300 min.). Darbo patirtis rodo, kad jau esi susipažinęs su Ginklų Prekeivių darbu ir jau žinai ką jame veikti. Sakaisi esantis kūrybiškas žmogus, įdomu ar taip ir būtų einant pareigas? Na kalbant apie “TeamSpeak” programą, tai tau kanalų perkurinėti tikrai nereikės, mane labiau domina ar naudojiesi šia programa ir ar tau ji turi reikšmę. Priežastys paskatinusios siekti šio direktoriaus tik iš dalies aiškiai aprašytos, tačiau ganėtinai tinkamos. Apie Ginklų Prekeivių darbo pobūdį aprašei ganėtinai išsamiai ir tiksliai, tik pasigedau paminėjimo apie grobimus kuriuos jie turi privilegiją daryti. Smagu matyti, kad tavo planuose yra apmokymai darbuotojams, jie tikrai gali būti labai naudingi. Kalbėdamas apie buvusi direktorių, sakai manantis, kad jam galiausiai pritrūko motyvacijos, ar manai, kad pats esi pakankamai užsispyręs ir turėsi tos motyvacijos užtektinai? Kalbant apie naujus darbuotojus, neturėtų būti atstumiami tie kurie dar nėra dirbę šiame darbe, visi išmoksta naujo darbo ir nori jį išmėginti, taip pat pritrūko paminėjimo apie taisyklių žinojimą. Dėl firmos naujovių, tos kurios paminėtos yra ganėtinai naudingos, tačiau dėl klano aš labai abejoju ar būtų naudinga. Ginklų Prekeivių darbas turi savo unikalias galimybes kurias labai norėčiau matyti išnaudojamas, klano sukūrimas tik nukreiptų pačio direktoriaus ir jo darbuotojų dėmesį nuo Ginklų Prekeivių darbo, kas manau nėra labai tinkama. Tavo visa anketa parašyta labai išsamiai, aišku netrūko klaidų kurias galima buvo susitvarkyti prieš skelbiant anketą, tačiau pati anketa tikrai nebloga. Galėjau susidaryti įspūdį apie tai ko galėčiau iš tavęs tikėtis tau esant direktoriaus pozicijoje. Anketoje galėjau pajausti ir tą norą apsiimti su šia firma, išsakei nemažai pažadėjimų ką nuveiktum jeigu gautum direktoriaus pareigas. Tačiau yra vienas dalykas, praeitą mėnesį esi gavęs užblokavimą, dėl šio dalyko turėjau labai daug mąstymo ir minčių, apgalvojau įvairias galimybes ir tikimybes. Pats sakai “nežiūrėkit į praeitį o žiurėkit į dabartį” ir labai tikiuosi, kad esi pasimokęs iš savo klaidų, nes manau pats supranti, kad paslydus, kelio atgal nebebus ir dar viena proga taip paprastai nebus suteikta. Nepamiršk savų žodžių, planų ir idėjų, viską daryk taip, kad būtų tavo žodžiai nenuėję veltui. Dabar norėčiau padėkoti už dalyvavimą ir pasveikinti tapus Ginklų Prekeivių direktoriumi!

kZp6Cu8.png

Šių rinkimų baigtis yra keista man pačiai dėl to, kad nėra antros vietos rinkimuose, tai lėmė tai kas jau yra parašyta aukščiau. Priežastis dėl ko buvo atmesti kiti dalyviai rasite aukščiau esančiame "Rodyti paslėptą turinį". Naujajam direktoriui neišbuvus pareigose 30 dienų bus skelbiami rinkimai (nebent atsirastų dabar nenumatytų pokyčių).

  • Patinka 13

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Tadas_Crazy tapus Ginklų prekeivių direktorium, sėkmės tau darbuose!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai. Va čia tai išsami analizė, tiek išrinkto direktoriaus tiek neišrinktų asmenų atžvilgiu! Padirbėta iš peties ir nuoširdžiai!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

swkn nauja gp drk, sekmes wezant furas su gunais

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, ponas “ parduodu du sandkingus” ;D Sekmes.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Taduk, dideles sekmes tau ;)

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai ;)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

ir kaip tokiem kiaušiniam pasiseka..:D o tu Arni irgi geras moliūgas, free direktorių prapisi, nes nesugebi taisyklių pasiskaityt:D

anyway, graži analizė, Marija.

  • Patinka 2
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

sveikinu naująjį direktorių, sėkmės darbuose.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu tėvai tik buk mldc negadink gp ir neduok Alonso_End pavo :)

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu @Tadas_Crazy sekmės tau darbuose.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai. :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai Tadukui tą proga reiks rytoj išgert blindos alaus :)

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...