Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Dominykas_Miguel

Forumo paskyros nustatymai

Rekomenduoti pranešimai

Forumo paskyros nustatymai

Uhj9ojg.png

Paskyros nustatymai

Kiekvienas forumo narys turi teisę keisti profilio nustatymus savo patogumui. Jie pasiekiami, nuspaudus rodyklėlę prie savo vartotojo vardo arba greitąja nuoroda https://las-venturas.lt/forumas/index.php?/settings/.

N2DHjPN.png

Uhj9ojg.png
 

Apžvalga

Atsidarius forumo nustatymų apžvalgą, galima pamatyti savo diskusijų vardą, el. pašto adresą ir slaptažodžio simbolių skaičių. Taip pat galite pasikeisti savo perspėjimų nustatymus, atnaujinti ignoruojamų asmenų sąrašą ar dar nuosekliau redaguoti savo profilį (pridėti savo sugalvotą nario rangą (turint 300 pranešimų), nustatyti gimtadienį, išjungti/įjungti būsenos atnaujinimus, pridėti savo Skype ar Facebook kontaktus, lytį, gyvenamąją vietą, atnaujinti savo serverio informaciją ar profilio „Apie mane“ skiltį).

 

El. pašto adresas

Atidarius šį skyrelį, galite pasikeisti savo dabartinį forume aktyvuotą el. pašto adresą. Taip pat čia supažindinta su svarbia informacija, pavyzdžiui, kad pakeitus el. pašto adresą, Jūs negalėsite atlikti labai daug forumo veiksmų, kol neaktyvuosite savo forumo paskyros iš naujo.

 

Slaptažodis

Atsidarius šią nuorodą, jūs turėsite įvesti savo dabartinį slaptažodį ir 2 kartus įrašyti naujai sugalvotą.

 

Naudoti įrenginiai

Tai viena naujojo varikliuko IPS sistemų, kuri stiprina forumo lankytojų saugumą, kadangi prisijungus, galite pamatyti visus per pastarąsias 90 d. prie jūsų vartotojo prijungtus įrenginius (ir lokaciją), kuriuos galite atjungti tiesiog būdami prie kompiuterio ir niekam nepranešę. Jeigu atjungėte daug nežinomų įrenginių, siūloma pakeisti savo vartotojo slaptažodį.

 

Diskusijų vardas

Per 30 dienų, 3 kartus galite pasikeisti savo forumo diskusijų vardą (siūloma naudoti tokį patį, kaip ir žaidimo slapyvardį).

 

Parašas

Forumo parašas tai žmogaus sukurtas teksto blokelis, kuris matomas po kiekvienu jo pranešimu. Galite pakeisti savo parašą ir susipažinti su atitinkančiais jam kriterijais (daugiausiai 3 nuotraukos; daugiausiai 10 eilučių;). Taip pat galite įjungti/išjungti kitų žaidėjų parašų rodymą.

Uhj9ojg.png

Profilis

Atsidarę savo profilį, taip pat galite pakeisti tam tikrus profilio nustatymus. Profilį atidaryti galite, nuspaudus rodyklėlę prie savo vartotojo vardo arba paspaudus ant savo profilio nuotraukos.

k2ShM7i.png

Uhj9ojg.png

Redaguoti profilį

Atidarius šį skyrelį, galima pridėti savo sugalvotą nario rangą (turint 300 pranešimų), nustatyti gimtadienį, išjungti/įjungti būsenos atnaujinimus, pridėti savo Skype ar Facebook kontaktus, lytį, gyvenamąją vietą, atnaujinti savo serverio informaciją ar profilio „Apie mane“ skiltį). (žr. į Apžvalga).

 

Viršelio nuotrauka

Paspaudus šį skyrelį, spauskite Įkelti nuotrauką ir pasirinkite failą iš savo kompiuterio (galimi formatai: .gif, .jpeg, .jpe, .jpg, .png. maksimalus failo dydis: 100.0448kb). Tada nustatykite norimą padėtį ir spauskite Išsaugoti padėtį.

 

Profilio nuotrauka 

Paspauskite ikonėlę prie savo profilio nuotraukos ir pasirinkite, kaip ją įkelsite (galimi tipai: URL kodas, nuotrauka iš kompiuterio, nuotraukos nuėmimas). Pasirinkite failą, kuriuo būtų laikomasi nuostatų (galimi formatai: .gif, .jpeg, .jpe, .jpg, .png. maksimalus failo dydis: 100.0448kb).

 

Forumo sekėjai

Lentelėje n sekėjų pasirinkite punktą Nustatymai ir pasirinkite, ar žaidėjai galės Jus sekti forume ar ne.

Uhj9ojg.png

xeWgmDz.png

WCMdAbQ.png

xCCzRQN.png

  • Patinka 4
  • Haha 1
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šauni pamoka, džiugu, kad naujos pamokos yra kuriamos! Siūlyčiau įtraukti ir „Profilis“ skyriaus aptarimą, nes ten taip pat iš esmės yra pasiekiami paskyros nustatymai.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 57 minutes(-čių), Max_Tosha rašė:

Šauni pamoka, džiugu, kad naujos pamokos yra kuriamos! Siūlyčiau įtraukti ir „Profilis“ skyriaus aptarimą, nes ten taip pat iš esmės yra pasiekiami paskyros nustatymai.

Ačiū už patarimą, pasinaudojau juo ;) 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...