Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Joma

FAKE NEWS

Rekomenduoti pranešimai

                                                                                                                  FAKE NEWS

2018-04-29

Serverio žaidėjus pasiekė žinia, kad pas Spec Pajegų direktorių buvo rastą narkotinių medžiagų. Aišku direktorius neigė savo kaltę, bet buvęs jo darbuotojas teigia tikrai matęs kaip direktorius naudoja šią medžiagą ne darbo metu. Šią byla paliko spręsti DPI @Liepsna_Fire. Ji nuvykusi į direktoriaus darbovietę rado 1 kilogramą baltų miltelių. Ji nusprendė šias medžiagas perduoti tyrėjams kurie ištirtų kas, tai per medžiaga. Po kelių savaičių mus pasiekė žinia, kad, tai buvo paprasčiausi pieno milteliai. DPI teigia: linksmesnės situacijos dar neteko aiškintis, o direktorius buvusį darbuotoją įrašė į juodąjį sąrašą. 

2018-04-29 (2)

Ventūriečius naktį pažadino labai smarkus sprogimas. Dumų stulpas pakilo iki pat dangaus. Keli nemiegoje žaidėjai nusprendė nuvažiuoti į įvykio vietą. Nepraejus nė 5 minučių iki sprogimo pamatėme ,kad ore pradėjo skraidyti neatpažinti objektai . Nuvykę pamatėme sužeistą Invision_White. Paklausėme kas nutiko ,o jis atsakė grįžo Lafas. Dabar serverio žaidėjai bijodami lauks jo antro atėjimo. Dabar galimi tik džiaugtis ,kad dabar  serverio savininkas yra sveikas ir gyvas.

2018-04-29 (3)

Las-Venturas.lt gyventojai pastebėjo ,kad iš parduotuvių yra vagiamas pienas. Teisėsaugai buvo duota misija pagauti pieno vagį. Policijos darbuotojai laukė vagies ant pardotuvės stogo. Į teisėsaugos raciją gautas iškvietimas ,kad prie pat auto/moto turgo dingo 20 litrų pieno. Nežymėtas SPD automobilis pastebėjo sunkvežymį su didele priekaba. SPD darbuotojas nusprendė pasekti šią transproto priemonę. Po kiek laiko SPD darbuotoją fūros vairuotojas atvedė prie Blue Berry fabriko. Kiek vėliau išsiaikinta fabriko viduje buvo gaminamas vaikų pamėgtas pienas "Miau".Vairuotojas buvo areštuotas už pieno vagimą ir nelegalios prekybos pienu. Teisėsauga gali ramiai atsipūsti ,kad sustabdė pieno kontrabandą.

 

 

 

 

 

  • Patinka 5
  • Haha 4
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 4 minutes(-čių), Laurynas_Joma rašė:

                        FAKE NEWS

2018-04-29

Serverio žaidėjus pasiekė žinia, kad pas Spec Pajegų direktorių buvo rastą narkotinių medžiagų. Aišku direktorius neigė savo kaltę, bet buvęs jo darbuotojas teigia tikrai matęs kaip direktorius naudoja ne darbo metu. Šią byla paliko spręsti DPI @Liepsna_Fire. Ji nuvykusi į direktoriaus darbovietę rado 1 kilogramą baltų miltelių. Ji nusprendė šias medžiagas perduoti tyrėjams kurie ištirtų kas, tai per medžiaga. Po kelių savaičių mus pasiekė žinia, kad, tai buvo paprasčiausi pieno milteliai. DPI teigia: linksmesnės situacijos dar neteko aiškintis, o direktorius buvusį darbuotoją įrašė į juodąjį sąrašą. 

 

 

 

 

kad, tai buvo paprasčiausi pieno milteliai. Šitas geras :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Iki ašarų :DDDDDDDDDDDD 

  • Haha 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Gerai, kad niekas nerado kitų miltelių. Parašyčiau darbuotojo slapyvardį, tik nenoriu įžeisti ;D

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Neblogai, tik įdomu ar tikrai ten buvo milteliai??? Nes vistiek gi spec pajegų direktorius prieina prie konfiskuotų narkotikų saugyklos. :)

  • Ačiū! 1
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu, Joma prajuokinai mane ypač su tais milteliais,kadangi stengiais užmesu r3p.P.s kurk daugiau tokių juokingų laikraščių. :D

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   3 nariai

×
×
  • Kurti naują...