Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Lil_Pump

Pasiūlymas tolimųjų reisų vairuotojams

Rekomenduoti pranešimai

 

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Lil_Pump

Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui

Kokia tai sistema?: Tolimųjų reisų vairuotojų transporto gabenimo sistema

Kodėl tai yra naudinga?: Paaiškinsiu apačioje.

Pasiūlymo/Idėjos aprašymas:

  • Pirmasis pasiūlymas būtų tai jog pašalinti visus tr.priemonių vienetus iš salonų, turgų. Kodėl tai būtų naudinga? O todėl, nes šiuo metu visų automobilių, motociklų yra perteklius, o tolimųjų reisų vairuotojų firma negauna jokio iškvietimo iš žaidėjo, jog atvežtų tam tikrą tr.priemonę. Pašalinus visus vienetus iš salonų, turgų atsiras daug daugiau darbo tolimųjų reisų vairuotojų firmai, dažniau žaidėjai pradės naudotis komandą (/vairuotojai), (/sms) ir kt. Taip žaidėjai vertins tolimųjų reisų vairuotojų darbą ir bus daugiau žymiai norinčiųjų į firmą.
  • Antrasis pasiūlymas yra toks jog žaidėjui išsirinkus jo norimą transportą, įsėdus į jį, išsirinkus spalvą transporto, tai būtų pranešama tolimųjų reisų vairuotojų firmai. Pavyzdys: [TOLIMŲJŲ REISŲ VAIRUOTOJŲ RACIJA] [Vardas_Pavardė][ID] užsisakė ,,Regina" automobilį norint priimti transporto gabenimą /imti [Vardas_Pavardė][ID] ] Jeigu nebūtų tuo metu aktyvių tolimųjų reisų vairuotojų tokiu atveju pats serveris pristatytų transporto priemonę per tam tikrą laiką. O tolimųjų reisų vairuotojas atvežęs transporto priemonę gautų atlygį į (/alga)

Reikėtų stengtis tau Karoli (Invision_White) šias abi idėjas sujungti kartu ir padaryti tikrai labai šaunią naują sistemą, ačiū tiems kurie skaitėte.

REDAGUOTA:

  • Trečiasis pasiūlymas yra panašus kaip ir antrasis. Jog būtų visi šiuo metu esantys baldai pašalinti, padaryti 0 vienetų. Žaidėjui išsirinkus norimą baldą (pagal jo ID) būtų ,,pickupas" reikėtų įrašyti baldo ID. Tuomet tolimųjų reisų vairuotojams būtų pranešama į raciją. Pavyzdys: [TOLIMŲJŲ REISŲ VAIRUOTOJŲ RACIJA] [Vardas_Pavardė][ID] užsisakė ,,Baldo pavadinimas" norint priimti baldo gabenimą /bimti [Vardas_Pavardė][ID] ] 
Redaguota nario Lil_Pump
  • Patinka 11

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tikrai už manau reikėtų tai įgyvendinti

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tikrai sutinku, bent jau ne naujai, o nors minimaliai padaryti, nes dabar alpbų virš 1k yra, kažkaip reiktų jau po truputį manau atnaujinti senas sistemas, nes šią idėja jau siūlė visi praeiti direktoriai, tačiau gaila, bet į jų siūlymus nebuvo dar atsižvelgta.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Visiškai sutinku.Pamenu seniau būdavo kažkas panašaus,bet tik parašius į /sms arba būdavo forume tam tikra sistema kur užsisakai tą transportą ir tu ją atveži ir tau už tai sumoka pinigus.O tu parašei daug paprastesnę idėją kur daug lengviau būtų tiek fūristams tiek serverio žaidėjams.Jei tavo idėja įgyvendintų tai tikrai paįvairintų žaidimą ir būtų įdomiau žaisti :) .

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

už, bet visų manau tr. nereiktu padaryt 0. Palikt pvz po 5 vienetus.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Seip skamba gerai, manau jau seniai reikejo padaryti visu transportu vienetus i 0

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pats esu užkietėjęs fūristas serveryje, manau, kad pirma idėja yra per daug banali, daryta ne kartą ir ne du tie atstatymai, tačiau valdžia nesusitvarko, leidžia vešti tas mašinas tai tegul ir negauna papildomo atlygio. Sakyčiau prieš, tegul TRV valdzia reaguliuoja skaičių mašinų turguje. 

2 idėja yra tikrai gera ir jei neklystu nekartą siūlyta, tik manau nereiktų to jog pats serveris pristato jei nera on tralistų. 

Dėl 3 idėjos nesutinku, pirma dėl to jog kaikurie baldaj anyway susibuginę, antrą, nes beveik niekam jų nereik ir dėl to niekas jų neveža

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   3 nariai

×
×
  • Kurti naują...