Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Danny_Williams

#4 Liūtkos blogas / Random diskusijos.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, šiandien nusprendžiau parašyti net 4-tąjį savo blogą. Nelabai žinojau apie ką diskutuoti šį kartą, bet norėčiau pakalbėti apie porą temų.

 

Forumas:

 

Po paskutinio mano blogo man pagaliau pavyko tapti serverio Globaliu Moderatoriumi. Į Las-Venturas.LT komandą grįžau 2017 metais Kovo 30 dieną išrinktas tuo metu buvusio Gl. Moderatoriaus Zygis_Vodka ir Invision_White. Kažkaip po išrinkimo ir užsilikau ir 2018-01-30 gavau aukštesnes pareigas. Kaip dauguma žinote, kad esu vienas iš neutraliausių serverio žaidėjų. Nemažai forumo narių nemoka ilgai ant manęs pykti dėl uždėtų įspėjimų. Kažkaip nelabai žiūrau į žmonių informacija kaip dedu įspėjimus už nusižengimus t.y kartais tenka uždėti įspėjimų direktoriams ir netgi kolegom nemokamiems administratoriams.

 

Dauguma jūsų klausinėjo dėl ateities Forumo Moderatoriu atrankos. Galiu pasakyti atvirai, kad nelabai žinau kas vyks dėl Forumo Moderatoriu, nes jie šiuo metu nelabai reikalingi, nes su forumo nesunkiai susitvarkau. O serverio žaidėjai, kurie nori prisidėti prie forumo tvarkos galite naudoti mygtuką “pranešti”. Išsiduosiu, kad ateityje planuoju surengti porą forumo konkursų pasitardamas su Pagr. Administracija. Taipogi galite rašyti idėjas, kokius konkursus norite pamatyti serveryje ir kokių ne kosminių prizų norėtumėte.

 

Asmeninė patirtis su Max_Tosha:

 

Tema kuria nelabai noriu liesti ir kalbėti su kitais žmonėmis, bet manau būtų įdomu sužinoti ką manau apie jo prisijungimą prie komandos ir pasikeitimus. Prieš gerus 4 mėnesius mus aplankė staigmena, kad Pagr. Administracijos komanda papildys buvęs komandos narys Max_Tosha. Atvirai galiu pasakyti, kad nustebau, kadangi galvojau, kad jis bus visiškai kitas žmogus t.y jis mane privertė galvoti taip. :D

 

Atėjus Arūnui atsiprašau Artūrui į komandą visi pastebėjome žaidėjų kiekis kilo nemažai, kiek prisimenu vienu metu siekė 140 žaidėjų kurių jau ilgą laiką nematėme. Event’ai, renginiai ir linksmybės pradžioje džiugino mūsų žaidėjus, bet laikui bėgant žaidėjų kiekis vėl pradėjo kristi. Kodėl? Pakalbėsiu apie tai apačioje. Apibendrinant, jo atėjimas į serverį buvo pozityvus dalykas, bent jau iš mano pusės. Kiek pastebėjau dauguma jūsų nebuvo patenkinti, kaip jis apsiėmė daug pareigų ir galima sakyti valdė Las-Venturas, bet po biškį atsilaisvino išrinkdamas patikimus žmones į pareigas. Kaip minėjau buvo ten nepasitenkinimai dėl UNBAN prižiūrėtojo, kadangi Artūras tikrino nelabai nusimanydamas apie čytus, kadangi manau patys žinote skirtumą tarp mūsų čytų ir edgos servo paprastų s0beitų. :D

 

Su juo susipažinau 2013/14 metais kaip jis prisijungė prie komandos iškart tapdamas Emigracijų prižiūrėtojų. Nelabai teko bendrauti, iki tol laiko kaip jis tapo vienu iš forumo tvarkdarių t.y globalių administratorių. Nieko blogo prieš jį neturėjau, bet kiek prisimenu visas servas buvo nepatenkintas dėl jo atėjimo ir pareigų gavimo. Labai džiaugiuosi, kad jis vis dar mane prisiminė po tiek metų ir davė šansą prisijungti prie jo kuriamos naujos Las-Venturas.LT komandos. Ne, jis man ne draugas labiau kaip kolega. Žmogus kuris pataria ir žino ką dariau todėl žinau, kad galiu juo pasitikėti, nors nesu jo nei karto matęs ir daug kalbėjas per TeamSpeak programa. Galiu pasakyt, kad su juo veikia viena taisyklė. Kaip su juo bendrausit taip jums bus atlyginta. Nors čia yra virtuali erdvė manau, kad kiekvienas žmogus nusipelno būti gerbiamas ir pripažystamas koks jis yra, nesvarbu kaip atrodo ir ką mėgsta.

 

Nauji prižiūrėtojai/Sezoninis Venturas:

 

Kaip pastebėjote pas mus atsirado 3 nauji prižiūrėtojai: Unban - Ledas, Klanų - Bufka, V.I.P - Leesinas. Džiaugiuosi kiekvienu žmogumi kuris papildė mūsų gretas. Galima sakyti, pataikiau ⅓ kadangi prižiūrėtojų atrankoje siūliau būtent Ledą į UNBAN prižiūrėtoją ir štai ir jis, jūsų mylimas čyterių gaudytojas. :D Atvirai, tikėjausi, kad klanų prižiūrėtoją gaus Leesinas, bet susiklostė taip, kad buferis paėmė klanus. Manau kiekvienas iš šių žmonių puikiai susitvarkys ateityje ir norėčiau palinkėti sėkmės darbuose.

 

Tik man įdomu kaip vasaros karštis pakenks mūsų prižiūrėtojams, kadangi per paskutinius metus nemažai krito komandos narių būtent per vasarą. Vis dėl to Las-Venturas.LT yra sezoninis serveris. Sezoninis? Ilgalaikiai žaidėjai pastebės, kad serveryje žaidžia dvigubai daugiau žmonių nuo rugsėjo iki vasario mėnesio, kadangi per šaltesnius ir drėgnesnius orus visi sėdės viduje. Labiau iš patirties, nes aš tas pats dingstu vasarai ir grįžtų per mokslo metus nors šiais metais kaip nebe mokykloje, o darbe bus vistiek panašiai.

 

Tikslai/:

 

Prižiūrėtojas ir ??????? (Ateitis parodys ar nusipelniau)

 

  • Patinka 5
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Labai gražus blogas, smagu, kad apimti įvairūs projekto pjūviai bei dėkoju, kad supažindinai apie artėjančius forumo siurprizus :) 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nepradėjęs skaityti uždėjau +REP, gi š nerašys liūtka :D 

Blogas susiskaitė labai lengvai, norėtųsi dažniau išvysti tavo blogus :) 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Žinot kai turit life goals, užauginti vaiką, pasodinti medį, pastatyti namą, pabaigti universitetą ir t.t. Tai va mano veinas iš samp(samp :?) life goalų buvo būti paminėtam liūtkos bloge, dabar jau galiu atsipūsti ant sofos ir žiūrėti Hell Kitchen.

O jeigu rimtai :D, tai kaip visada neblogai, susiskaito neblogai, tik gal kitą kartą reikėtų daugiau ryškinti pačio projekto problemas, kad mes visi - žaidėjai bandytumėme jas spręsti.

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Susikurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų naujoje svetainėje

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Kurti naują...