Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Liepsna_Fire

EPi sugrįžta į šio miesto gatves! Jų direktorius jau čia!

Rekomenduoti pranešimai

GgL6ZMn.png

Elektroninių prekių išvežiotojų direktoriaus apžvalga!

Sveikučiai, man išvykus ir negalint prisidėti renkant direktorius bei asmeniui mane pavaduojančiam neturint galimybės ir pakankamai laiko, grįžusi kibau prie EPi direktoriaus rinkimų. Jų prireikė dėl to, kad buvęs direktorius Thomas_Smith atsisakė savo pareigų po tikrai netrumpo laiko jose. Savo darbą jis atliko ganėtinai gerai, ko žinoma tikiuosi ir iš būsimo direktoriaus. Šiuose rinkimuose sudalyvavo 6 asmenys, pripažinsiu tikėjausi daugiau, juk šios firmos vairas tikrai netrumpą laiką buvo užimtas. Tačiau yra kaip yra.

Daugiau gal nieko čia neberašysiu, tik pakviesiu skaityti apžvalgą į Elektroninių prekių išvežiotojų direktoriaus pareigas!

kZp6Cu8.png

Pirminis kandidatų ir jų anketų tikrinimas

e2snGGW.png

 

Pagrindiniai kandidatai į EPi direktoriaus pareigas

Matt_Larson   Dominykas_Miguel

Asmens aktyvumas pirmosiomis šios savaitės dienomis

I66RAxF.png

Asmuo vienas iš tų kelių kurie gavo rekomendacijas iš buvusio direktoriaus tuo atveju jeigu asmuo pasirinktų siekti šių pareigų ir pildytų šiuose rinkimuose. Taip pat turėčiau paminėti, kad kaip matome tavo aktyvumas tikrai geras ir labai tinkamas asmeniui norinčiam tapti direktoriumi. Paskutinė darbovietė kaip ir kito kandidato yra EPi firmoje pas buvusį direktorių. Nepatingėjai ir šiek tiek aprašei tai kaip sekėsi tuo metu firmoje, ką vertinčiau teigiamai. Apie vadovavimo patirtį nelabai ką parašei, labiau galėčiau sakyti, kad lyg ir išsisukai nuo to, kad atsakyti pilnai. Tavo EPi darbo patirtis yra 20,492 (xp), kas tik parodo tavo aktyvumą šioje firmoje, ir galėčiau būti užtikrinta, kad tikrai žinai kokia šios firmos paskirtis ir kaip ją tinkamai išnaudoti. Dėl prekių vežimo prioritetų, tikrai galėčiau sakyti, kad nepilnai atsakyta į tai ko buvo prašoma. O ir pasirinkimas, kad visos prekės būtų vienodai vertinamos, negalėčiau teigti, kad yra gerai. Kaip asmuo siekiantis direktoriaus, turėtum būti suinteresuotas, kad visos prekės būtų tinkamai paskirstytos ir visų prekių pastoviai būtų parduotuvėje. Tavo pasirinkimas siekti šio direktoriaus užtikrintas ir aiškus. Kaip pats sakai atėjus laikui užtikrintai sieki to ko jau seniai norėjai, bet tuo metu nebuvo tinkamos galimybės. Toks savo galimybių vertinimas yra teigiamas dalykas ir šaunu žinoti, kad asmuo žino, kad yra pilnai pasiruošęs apsiimti tai ko siekia. Atsakydamas apie pavaduotojo pasirinkimą, tikrai galėjai aiškiau aprašyti priežastis kurios paskatintų tave pasirinkti tam tikrą asmenį į savo pavaduotojo pareigas. Darbuotojų rinkimasis sakyčiau ganėtinai paprastas ir daugumos naudojamas. Tačiau galėčiau atkreipti dėmesį į faktą, kad sunkesnis patekimas į darbą, kelia norą patekti į jį ir taip yra keliama pati firmos kartelė. Pati anketa galbūt ir nebūtų labai užtikrintai gera ar panašiai, bet veiksmai ir darbai kalba patys už save ir atsveria tą dalį, kad anketa nėra labai puiki. O dabar dėkoju už dalyvavimą.

 

Asmens aktyvumas pirmosiomis šios savaitės dienomis

KzUg0rm.png

Savo anketoje sakai, kad tavo aktyvumas yra apie 200 min. per dieną, tačiau pagal savaitės aktyvumą matome visai kitokius rodmenis, kurie tikrai pripažinsiu nedžiugina. Buvusi darbovietė buvo būtent EPi pas paskutinį direktorių ir esi vienas iš tų kurie gavo pagyrų nuo pačio direktoriaus bei užtikrintą rekomendaciją pildymo atveju. Tačiau aišku ji yra tik pliusas prie to ką sugebi ir parodai pats. Tavo atsakymas apie turimą patirtį tikrai ganėtinai įdomus tuo, kad pradžioje kalbama apie realiai turimą patirtį, kuri žinoma, kad pagelbėtų prižiūrint firmą ir jos darbuotojus. Darbo patirties lentelė tik įrodo, kad iš visų mėgintų darbų (kurie žinoma ne visi išmėginti) daugiausiai esi dirbęs EPi firmoje ir asmeniškai žinau iš tavo pasakojimo, kad būtent ši firma tave labiausiai domina. Reikšdamas nuomonė apie buvusį direktorių paminėjai tokį dalyką, kad tavo manymu “TeamSpeak” programa nėra naudinga ar reikalinga šiai firmai ir tikrai galėčiau nesutikti su tavimi. Su šia programa galima lengviau palaikyti ryšį, tinkamai ir nesunkiai vesti veiklas ar kitus svarbius ir reikalingus veiksmus darbuotojams, taip pat tai puikus dalykas norint pabendrauti ar tiesiog geriau susipažinti darbuotojams, to pasekoje firma tampa stipresnė, nes darbuotojai ir firmos valdžia susibendrauja. Prekių prioritetai suskirstyti aiškiai ir gerai, išsamiai paaiškinai kodėl būtent taip, o ne kitaip ir tai tikrai pliusas tavo naudai. Direktoriaus pasirinkimo priežastys nėra blogos, tačiau galėjo būti tikrai aiškiau aprašytos, nes dabar negavau suprasti kodėl pasirinktas būtent EPi firmos direktoriaus pareigos siekimas. Pavaduotojo pasirinkimą matosi, kad esi aiškiai apgalvojęs ir turi susidaręs vaizdą koks turėtų būti geras pavaduotojas ir į ką atsižvelgti jį renkantis. Darbuotojų kriterijai paaiškinti nors ir galbūt nepilnai, tačiau pakankamai aiškiai. Pats kaip asmenybė esi motyvuotas ir turintis tikrai nemažą potencialą, o tai yra tikrai gerai. Kol kas dėkoju už dalyvavimą.

 

Galutinio sprendimo aprašymas

Abu pagrindiniai kandidatai iš tikrųjų buvo ganėtinai panašūs. Abu turi savų pliusų ir savų minusų, pagal savo pastangas, norą ir pasiryžimą būtent šiai firmai. Tačiau tuo pačiu vienas nuo kito ir išsiskyrė. Kandidatų požiūriai vietomis sutapo, vietomis ir visiškai išsiskyrė, galbūt net galėčiau teigti, kad abu kandidatai būdami vienoje komandoje prie šios firmos vairo sukurtų labai gerą ir stiprią firmą, vien dėl savo skirtumų. Apie abiejų kandidatų anketas jau aprašiau ankščiau, taigi čia jau tikrai nesikartosiu, o ir realiai nenorėčiau per daug šį kartą išsiplėsti, juk jau ir taip labai ilgai užsitesė šie rinkimai. Didžiausias ir galbūt labiausiai kandidatus atskyręs dalykas yra aktyvumas, kuris vieno iš jų buvo itin geras, o kito netikėtai nevisai geras, kuris kaip asmeniui siekiančiam direktoriaus nėra tinkamas. Susumavusi visus pliusus ir minusus, apsvarsčiusi visas galimybes ir pasirinkimus, priėjau sprendimą dėl tolimesnio šios firmos likimo. Prie šios firmos vairo pasireikšti gauna galimybę pirmasis kandidatas kurio inicialai yra M'L. O šiaip labai dėkoju visiems dalyvavusiems šiuose rinkimuose. Taip pat dėkoju visiems už kantrybę laukiant šios apžvalgos!

kZp6Cu8.png

Asmenys kurie netapo kandidatais
Šie rinkimai galbūt šiek tiek skiriasi nuo kitų dėl to, kad nebus visi dalyviai pilnai aprašyti. Priėjau sprendimą, jog asmenys kurie visiškai neatitinka reikalavimų, nėra toliau vertinami.

Spoiler

Awesome_Extreme

  • Patvirtintas nelegalių programų naudojimas vėliausiai 2018-04-28.

Alonso_End

  • Patvirtintas nelegalių programų naudojimas vėliausiai 2018-05-04.
  • Kandidatavimas vienu metu į skirtingas pareigas [Atsiblokavimų prižiūrėtojo] (po to kitų pareigų siekimo anketa buvo pačio pašalinta).

Dede_Buferis

  • Kandidatavimas vienu metu į skirtingas pareigas [Atsiblokavimų prižiūrėtojo].
  • Užimamos klanų prižiūrėtojo pareigos.

Denn_Cooper

  • Tinkamai nesusipažinta su firmos darbo specifika (trūkumas žinių apie firmą).

Anketos apžvelgimas.

Iš pirmo žvilgsnio galbūt būtų viskas gerai, tačiau skaitant iš karto užkliuvo akis už "Buvau Epi gavo direktorių Einaras palikau Epi atėjau y fūristus, bet Thomas atsisakė po 2 dienų.", o tai leidžia man manyti, kad galbūt ne tos firmos pradėjai siekti? Nes juk EPi palikai kaip pats sakai, vos tik atsiradus TRV direktoriui, o tai rodo, kad toje firmoje tau labiau patinka būti. Toliau ką galėčiau pasakyti, kad tai ką esi pasiekęs su kitomis paskiromis nėra tai kas galėtų apibūdinti tave. Žinai, naujas vardas, tai naujas tu, todėl ir su nauju vardu turi įrodyti, kad esi tai ko tikrai ieškoma. Žvelgiant į tavo darbo patirtį, matau, kad esi šiek tiek dirbęs tik EPi ir TRV firmose, kas rodo jog dar nesi pasibandęs daugelio darbų ir galbūt yra kitas darbas kuris tave trauktų iš tikrųjų? Nes šiuo metu šokinėjimas nuo darbų, patirties trūkumas neleidžia man leisti tau keliauti šiuose rinkimuose toliau. Sakai jog EPi darbe išdirbai savaitę, tačiau per ją pasikėlei tik 348 darbo patirties ir tai reiškia arba, kad beveik nedirbai ir nemėginai susipažinti su pačiu darbu arba, kad tiesiog buvai, o gal ir esi labai neaktyvus, kas taip pat nelabai derinasi su direktoriaus pareigomis. Prašėme suskirstyti prekių vežimo prioritetus, visiškai prašovei ir nesuskirstei savo prioritetų, tik paminėjai, kad viskas bus pagal rangus, bet juk tai iš dalies ir taip ganėtinai logiška, kad taip ir bus. Direktoriaus pasirinkimo priežastys nėra tokios kokių norėtųsi iš asmens norinčio užimti tokias pareigas. Dėl pavaduotojo sakyčiau nebuvo suklysta. Požiūris į tai koks turėtų būti geras pavaduotojas yra tinkamas. Darbuotojų atrankų būdai iš dalies gal painoki kaip šiam darbui, bet iš dalies ir geri, nes jų būdu galima tikrai gerai atsirinkti darbuotojus. Toliau ką parašei būtų naudinga informacija, tačiau šiuo metu to nebuvo klausiama ir tikrai nėra noro skaityti tai ko nebuvo prašoma pateikti. Pačioje anketoje vietomis trūko to išsamumo, aiškesnio paaiškinimo apie tai apie ką buvo kalbama. Taip pat ne į visus klausimus buvo atsakyta tinkamai ir pateikta informacija kurios nebuvo prašoma. Bet šiuo metu pirminis tavo atmetimo sprendimas buvo dėl mažo patyrimo šioje firmoje, kas galėtų įtakoti tai, kad negebėsi tinkamai vadovauti firmai, nes paprasčiausiai apie ją mažai žinai. Todėl dabar dėkoju, kad dalyvavai šiuose rinkimuose bei linkiu žinant kurios firmos vairo nori, kuo geriau su ja susipažinti ir taip užsitikrinti savo galimybę kandidatuoti toliau bei įrodyti savo galimybes.

 

 Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų, pareigos gali būti perleidžiamos antros vietos nugalėtojui.

  • Patinka 7
  • Liūdnas 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai :))

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Ką tik, Johny_Campbell rašė:

kas cia tapo :DDD

Matt_Larson

 

Sveikinu Matt, sėkmės tau!

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai,sekmės poste ;)

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu!!

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, ateisiu į darbą šaibų užsikalt gal.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Vino Tappo kokteilių baras. Gaila, kad negavau verksiu visą naktį :(

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tikėjau, kad Dominykas taps, bet😏

sėkmės naująjam direktoriui

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Kai galejo pildyt anketas lygtais buvo parasyta kad bandyti gali visi ir visiem bus lygus sansai ir t.t , o jau analizei labai kimbat prie darbo xp ir bendro xp ? btw svkn kada pava duosi ?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

sveikinimaii

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Gaila matyti, kad direktoriaus rinkimai paremti tik aktyvumu serveryje, darbo ir bendros patirties atžvilgiu, kadangi „Pati anketa galbūt ir nebūtų labai užtikrintai gera ar panašiai, bet veiksmai ir darbai kalba patys už save ir atsveria tą dalį, kad anketa nėra labai puiki. “, veiksmai tai aktyvumas ir kiek turi patirties serveryje ar darbe :D , bet asmeniškai aš, kaip vairuotojų firmos direktorius šio asmens gyvenime nemačiau reiškiantis, tuo labiau Teamspeak3 programoje manau, kad retas svečias, nes nesu pastebėjęs. Gaila, kadangi turėjau daugiau vizijų ir idėjų su kitu kandidatu. Pasirinkimas kaip visad nustebino, manau, kad renkantis direktorių reiktų atsižvelgti ir į daugiau punktų, o išvis gal prieiti prie to, kad anketų net nereikėtų pildyti, iš seno direktoriaus kolektyvo pasirinkti daugiausiai patirties turinčius darbe, patikrinti jų aktyvumą ir skirti kažkuriam direktorių, kaip ir buvo pasielgta šioje situacijoje (manau, kad neblogas pasiūlymas, pasvarstykite).

Sėkmės naujam direktoriui. 

  • Patinka 7
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, tapus direktorium :)

Labai nusivyliau analize

Ir dėl to nepatekau y kandidatus kad per mazas bendras xp ir darbo.

  • Direktorius renkamas remiantis anketa (labai svarbu situacijos), veikla Serveryje, praktika.
  • Kviečiame pildyti visus norinčius išbandyti direktoriaus poziciją, skatiname naujus veidus.
  •  

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Didelis ačiū Marijai už suteiktą šansą vadovauti EPi firmai ! ^_^

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu matt laikyk kardaną

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 15 minutes(-čių), James_Harden rašė:

Kai galejo pildyt anketas lygtais buvo parasyta kad bandyti gali visi ir visiem bus lygus sansai ir t.t , o jau analizei labai kimbat prie darbo xp ir bendro xp ? btw svkn kada pava duosi ?

prieš 5 minutes(-čių), Denn_Cooper rašė:

Sveikinu, tapus direktorium :)

Labai nusivyliau analize

Ir dėl to nepatekau y kandidatus kad per mazas bendras xp ir darbo.

  • Direktorius renkamas remiantis anketa (labai svarbu situacijos), veikla Serveryje, praktika.
  • Kviečiame pildyti visus norinčius išbandyti direktoriaus poziciją, skatiname naujus veidus.
  •  

Norėčiau atkreipti dėmesį į tai, kad ne visai taip buvo parašyta (Žiūrėti ČIA)

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, sėkmės pareigose bičiuli!!! :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Taip ir tikėjausi :D Dar atsimenu kaip vedei veikla dėl medikų direktoriaus prieš Lilą, neišėjo ten, išėjo čia. Sveikinu Matt'ai.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...