Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Rico_Gonzales

Atsiliepimas apie projektą - Rico_Gonzales

Rekomenduoti pranešimai

Kodėl nusprendžiau čia žaisti, bei pirmieji mano įspūdžiai serveryje.

 

 

 

Sveiki, vos atėjęs į serverį, ir užsiregistravęs nieko nelaukiau, nusipirkau reikalingų daiktų kioske. Poto išsinuomavau mašiną, ir nuvažiavęs šalia regitros, išsilaikiau visų kategorijų teises. Išsilaikęs teises, skubėjau nusipirkti telefoną, bei pasipildyti sąskaitą. Nusipirkęs telefoną, skubėjau įsidarbinti į savo pirmąjį darbą. Pastebėjau serveryje labai draugiškus žaidėjus, darbuotojus, bei žinoma administraciją. Kiekvienas administratorius stengiasi dėl žaidėjų gerovės, nori jiems padėti, paprašęs pagalbos iš jų, jie man greitai atsakę į mano klausimus, tai tikrai didelis pliusas serveriui. Jau viską kaip ir pasiruošęs, nuėjau į žvejybos punktą, ir nusipirkęs ,meškerę ir visą kitą, puoliau žvėjoti. Pažvejojęs 10 minučių, jau užsidirbau savo pirmuosius pinigus. Apie šį projektą jau žinojau prieš ketverius metus, maniau jis dar vienas neįdomus, ir nieko neišsiskeriantis serveris, tačiau klydau. Nors serverio modifikacija nėra pati geriausia, kaip dabartinių lietuvos serverių, manau jog didžiąją dalį serverio sudaro bendruomenė, ir patys žaidėjai. Šis serveris išsiskiria maloniai bendraujančiais žaidėjas, darbuotojais bei žinoma administratoriais. Šiame serveryje dėl to ir nusprendžiau čia pasilikti, dėl bendruomenės. Pačių žaidėjų, nes patys žaidėjai kuria sau įdomu, ir kokybišką žaidimą. Aš nesakau, jog visi žaidėjai yra auksiniai, ir tikrai nesinori meluoti, ar kurti kažkokių nebūtų istorijų, yra ir blogesnių žmonių, tačiau su jais stengiuosi nebendrauti. Šis serveris pasižymi visai įdomia veikla, darbuose. Ją sukuria patys žaidėjai, direktoriai ar jų pavaduotojai, kurie prigalvoja įvairiausių idėjų, ir padaro žaidimą dar įdomesnį.

 

 

 

Forumas, bei įvairiausios skiltys, ar temos.

 

 

 

Manau forume yra begalę paveiksliukų, forumo nariai aktyviai bendrauja, forume tikrai radau naudingų pamokų, prižiūrėtojai ar pagalbos operatoriai tikrai stengiasi dėl žaidėjų, suteikia kuo daugiau informacijos, apie patį serverį, palieka naudingų nuoruodų. Forume yra ir ramybę drumščiansių narių, kurie bando pakenkti, dažnai įžeidinėja, ar keikiasi, tačiau vyr. administratoriai, ar moderatoriai juos greitai įspeją, arba užblokuoja.

 

 

 

Serverio klaidos, komanda, bei serverio pliusai, ar minusai.

 

 

 

Serveryje yra tikrai nemažas kiekis klaidų, tačiau manau, jog jas įmanoma ištaisyti, klaidos dar vienas dalykas, kurių dėka žaidimas šiek tiek apsunksta, ir pasidaro ne toks ir įdomus, nepaisant visai įdomių sistemų. Girdėjau, jog žaidėjai būna užblokuojami, sistemos nors jie nieko nepadarė, tai dar vienas šioks toks minusas. Komanda... Taip, serverio komanda... Manau šie žmonės iš tiesų stengiasi dėl projekto gerovės, bei plėtros. Serveryje kai laikaisi teises tave nukelia į kitą pasaulį, jog tau niekas negalėtų trugdyti, tai tikrai didelis pliusas, iš mano pusės, žvejodamas gali praturtėti, ir užsidirbti nemažai pinigų, o administratoriai, bei patys žaidėjai draugiški, ir malonūs. Serveryje yra ir nemažai minusiukų, tokių kaip klaidos, užblokavimai nuo sistemos, ir panašiai. Taipogi tikrai norėčiau pagirti @The_Deus, už labai malonų bendravimą, ir pagalbą.

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...