Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.6


Liepsna_Fire

Jūsų transportas vėl saugus! Radome Mechanikų direktorių!

Rekomenduoti pranešimai

GgL6ZMn.png

Mechanikų direktoriaus rinkimų apžvalga!

Sveikučiai, esu čia su dar vienais rinkimais, kurie užsitęsė dėl nenumatytų priežasčių, tačiau dabar jie jau čia. Buvęs Mechanikų direktorius Katinukas_Murklys pasitraukė likus vos kelioms dienoms iki būtino minimalaus laiko. Pasitraukimo priežastis paminėjo tai, kad negali būti pavyzdingas direktorius ir tai, kad jį vargina vis gaunami papeikimai. Dėl šios priežasties vyko Mechanikų firmos direktoriaus rinkimai ir dabar su jumis sveikinuosi per šią apžvalgą. Labai tikiuosi, kad naujai išrinktas direktorius pateisins lūkesčius ir atliks tai apie ką kalbėjo savo anketoje.

Malonaus Mechanikų direktoriaus apžvalgos skaitymo!

kZp6Cu8.png

Pagrindiniai kandidatai į Mechanikų direktoriaus pareigas

Ignaz_Lucchese

Man asmeniškai jau antras kartas esi matomas direktorių rinkimuose, tik aną kartą tai buvo Ginklų Prekeivių rinkimai. Dabar pildai į visiškai kitokio pobūdžio firmą, kurioje tikrai nėra to kas yra anoje, juk vis gi šių firmų ir vaidmuo labai skirtingas. O ir pildant tavo darbas buvo Ginklų Prekeiviai, tai nurodo kuria kryptimi esi linkęs keliauti. Sakai esi buvęs prieš tris metus pavaduotojas šioje firmoje, tačiau kaip pats sakai “vis atsiranda keblumų kurie man trukdo čia įsidarbinti ar vadovauti šiai firmai”, ar tie keblumai tikrai nesutrukdytų vadovauti šiai firmai? Į klausimą apie pareigų palikimą ir kas būtų kitaip jas paliekant visiškai neatsakei. Tavo atsakymas buvo tai, kad mažai kas galėtų sutrukdyti tau palikti pareigas, tačiau klausimas buvo ne toks ir atsakymo nebuvo sulaukta. Visada jei yra užduotas klausimas, yra norima gauti į jį atsakymą, o ne išvedžiojimus kažkur kitur. Darbuotojų skatinimas ganėtinai paprastas, bet dažniausiai pakankamai gerai veikiantis, na žinoma jei tinkamai atliekamas. Kalbant apie /atstatytim komandos panaudojimą, vėl buvo nuklysta ir pradėta pasakoti apie visas komandas ir taip nelabai atsakyta į patį klausimą. Žinoma pati idėja tikrai šauni ir galimai veiksminga būtų šiame darbe, tačiau esant klausimui, norisi atsakymo būtent į tą klausimą. Toliau apie tai kiek manai gebėsi išbūti direktoriumi sakai, kad niekas negali numatyti ateities, manau neklysti. Tačiau tavo pasakymas “jei viskas eisis puikiai, turėsiu motyvo, laiko, noro” skamba tarsi dabar nebūtum užtikrintas savo pasirinkimu. Žinoma gal tai tik netinkamai suraityti žodžiai, tačiau jie leidžia man susimastyti. Taip pat esu atkreipusi dėmesį į tavo darbus serveryje. Tarkim kaip buvo kai buvęs Policijos direktorius buvo neaktyvus, manau pameni savo poelgius? Toks elgesys žinoma kelia man susirūpinimą dėl galimo elgesio esant Direktoriumi.

 

Marcus_Sullivan

Regis pirmą kartą tave matau direktorių rinkimuose, kas žinoma nėra blogai ar panašiai. Pats pildymo į šios firmos direktoriaus pareigas pasirinkimas atrodo buvo apgalvotas (bent pagal tai ką rašai). Kaip sakai šioje firmoje esi praleidęs tikrai nemažai laiko ir žinai ko būtent reikia firmai. Tavo pasirinkimo priežastys aiškios bei tinkamos. Esi išsikėlęs tikslą sukurti puikią aplinką darbe ir taip judėti link vieningos darbuotojų komandos. Tai tikrai yra labai šaunus tikslas, tačiau svarbiausia, kad tai tikrai būtų taip vykdoma kaip ir planuojama bei netaptų tik žodžiais. Sakai, kad direktorių paliktum tik įvykdęs visus savo planus, bet reikėtų nepamiršti ir to, kad planų ir naujų atsiranda. To pasekoje ne visada įmanoma viską įvykdyti iki galo, bet pamėginti ir stengtis to link visada yra labai gerai. Palikimo atveju tikiesi matyti firmą kuri būtų gerame stovyje, to ir linkėčiau. Darbuotojų skatinimo būdus paminėjai renginius ir darbuotojų norų pildymą, tik kaip pats sakai, kad žinoma proto ribose. Renginiai aišku, kad pagelbėtų ir padėtų darbuotojas prasiblaškyti nuo darbo rutinos. Tačiau reikėtų nepamiršti ir tokių dalykų kaip valdžios aktyvumas visame kame, juk tai yra vienas iš dalykų kurie padeda palaikyti tinkamą darbuotojų skaičių bei motyvaciją likti darbe. /atstatytim ketintum aktyvinti su akcijų pagalbą ir taip privilioti žaidėjus naudotis būtent šia Mechanikų darbo komanda bei paslauga. Šias pareigas ketintum laikyti bent du mėnesius ir tai iš tikrųjų gana realus laikas. Taip pat pradžioje anketos minėjai, kad šiuo metu dirbi Medikuose (aišku dabar nebedirbi), tačiau dabar mačiau, kad esi įsidarbinęs į EP išvežiotojus ir tai rodo, kad esi linkęs likti tuose neutraliuose darbuose. Pačioje anketoje buvo galima vietomis aiškiau aprašyti ir išsiplėsti labiau. Bet jei žiūrėti apskritai, tai į klausimus atsakymai rasti, o tai žinoma yra svarbu.

Galutinio sprendimo aprašymas

Prie visko žinoma kaip ir visada, patikrinau abiejų kandidatų aktyvumus ir jie yra visiškai beveik vienodi. Skiriasi dienos vidurkis gal keliomis minutėmis. Abu dalyviai ganėtinai skirtingi ir savo anketa ir pačiu požiūriu bei asmenybe. Pradėjus galvoti apie dalyvių pliusus ir minusus, numatomas galimybes ir tai ko galėčiau tikėtis, kandidatai pakankamai išsiskyrė. Šie rinkimai kaip ir EP išvežiotojų yra daromi, kad man grįžus kuo greičiau būtų išrinktas direktorius. Dėl šios priežasties atsisakiau praktikų vedimo, nors galbūt to nelabai ir reikia šiuose rinkimuose. Viską apmąstydama ir apgalvodama esu nusprendusi, kad naujuoju direktoriumi tampa kandidatas su M'S inicialais. O antros vietos dalyviui linkiu tikrai nenusiminti. Abiems kandidatams ir tuo pačiu visiems kitiems kurie dalyvavo esu labai dėkinga už tai, kad nepabijojo ir išmėgino savo galimybę tapti direktoriumi.

kZp6Cu8.png

Asmenys kurie netapo kandidatais
Puikiai suprantu, kad pildyti kviečiami buvo visi norintys. Tačiau visada turite atsiminti ir suprasti, kad asmuo neturintis jokių žinių apie pačią firmą, turi labai mažai šansų tapti jos direktoriumi.

Spoiler

Asmenys atmesti dėl pažeistų taisyklių ir nebuvo toliau vertinami

Allan_Walker

  • Patvirtintas nelegalių programų naudojimas vėliausiai 2018-04-11.

Lukis_Green

  • Serverio Vardas_Pavardė nesutampa su forumo diskusijų vardu.

Lukas_Psy

  • Serverio Vardas_Pavardė nesutampa su forumo diskusijų vardu.

Turbo_Daniel

  • Neatidumas taisyklėms (pažeista duotos spalvos taisyklė).

Deividas_Gnip

  • Neatidumas taisyklėms (pažeista duotos spalvos taisyklė).

Asmenys atmesti dėl kitų priežasčių (buvo vertinami).

Pit_Viper

Asmuo jau daugelį kartų pastebėtas įvairiuose rinkimuose, kas man duoda mintį, kad asmuo nėra apsisprendęs kuri firma tikrai jo. Taip pat vienintėlis asmuo kuris visiškai neturi Mechanikų darbo patirties, o tai reiškia, kad nesi net išmėginęs firmos, tai kaip tu sieki šios firmos direktoriaus pareigų, jei net nežinai kaip ji veikia? Žinoma pati darbo specifika yra aiški, tačiau nėra jokių žinių apie tai kaip būtent čia viskas veikia, o tai neleis puikiai išnaudoti firmos bei ją pateikti darbuotojams. Visada sakiau ir sakysiu, kad asmuo siekiantis direktoriaus turi suprasti tą firmą kurios siekia, o tu to neturi. Šiuo metu dirbi mediku ir turi tikrai įspūdingą kiekį darbo patirties tame darbe, o tai žinoma parodo, kad ta firma tau tikrai patinka, tai kodėl gi Mechanikai kuriuose net nesi dirbęs? Ir sekančiame klausime tarsi atsakai į mano klausimą, tik tavo atsakymas tikrai ne toks kokio tikėčiausi, nes juk kaip tu sakai “labai noriu pasiekti direktoriaus pareigas LV projekte” nėra tinkama. Visada sakiau, kad direktoriaus pareigos tai ne tik tas žodis “Direktorius”, bet tačiau su juo ateina ir pareiga, atsakomybė už savo darbuotojus ir savo firmą. Asmuo neturėtų siekti direktoriaus vien dėl to, kad pasiekti tą žodį, to turėtų būti siekiama ne visose firmose, o būtent toje kuri yra tarsi kabliukas tau. Tavyje matau potencialą, tačiau pirmiausia tau reikia pasirinkti firmą ir nebesiblaškyti. Nesiekti direktoriaus tik dėl statuso ar kažkokio pasiekimo, siekti tam, kad suteikti sau įdomios ir naudingos patirties, padaryti tai ką pats nori su ta firma apie kurią labai gerai viską žinai. Todėl dėkoju už dalyvavimą ir labai tikiuosi, kad atsižvelgsi į mano žodžius.

Just_Remix

Dar vienas asmuo kuris labai minimaliai susipažinęs su Mechanikų firma ir taip sumažina savo galimybę tapti būtent šios firmos direktoriumi. Ar tikrai manai, kad spėjai susipažinti su tuo kaip būtent veikia ši firma? Ko jai reikia, kad ji galėtų tinkamai klestėti, o ne tiesiog egzistuotų serveryje? Pats savo anketoje sakai “labai nedrįsau pildyti, nes neturiu labai daug patirties mechanikų firmoje”, tačiau kas trukdo tau jos įgyti daugiau? Tinkamai susipažinti su firma jei ji tau labai patinka? Juk tik įsidarbinęs, dirbdamas ir ieškodamas ko reikia šiai firmai ir susipažinsi su ja, įgysi taip reikalingos patirties ir žinių, kurių šiuo metu tau dar labai trūksta. Tavo tikslai firmoje tikrai gražūs, tik norėčiau paminėti, kad “Paskutinis mano tikslas pasiekti būtent mechanikų topus” nereikia tapti direktoriumi, kad pasiekti ir įvykdyti šį tikslą. Į duotą klausimą kaip tavo manymu viskas atrodys kai pasitrauksi iš direktoriaus pareigų, tu visiškai neatsakei į klausimą. Tiesiog pasakojai apie tai, kad greit nepasitrauksi ir panašiai, tačiau klausimai duodami tam, kad gauti į juos atsakymus, o čia to nebuvo. Tavo /atstatytim sugalvotas planas kaip padaryti naudojamą šią komandą gal būtų veiksmingas, bet negaliu tinkamai spręsti, nes paprasčiausiai labai painiai paaiškinai ir nelabai supratau kas ten ką gaus. Visada matydama anketą į direktoriaus pareigas tikiuosi, kad asmuo bus susipažinęs su pačia firma ir tikrai žinos ko jai reikia, kad būtų viskas tinkamai ir gerai. Tačiau bent kol kas tavyje man to trūksta, todėl siūlyčiau jei tikrai patinka ši firma, plačiau pasidomėk ja, įgyk reikiamos patirties ir žinių, o dabar tiesiog dėkoju, kad dalyvavai.

Justas_Sanchez

Sekantis žaidėjas kuris labai silpnai yra susipažinęs su firma ir jos specifika. Kas kaip ir kitiems yra minusas ir nemažas. Direktoriaus pozicija yra labai svarbi ir reikalaujanti atsakomybės. Taip pat tam reikia žinių apie pačią firmą, kaip veikia būtent to darbo sistemos, kad asmuo galėtų tinkamai išnaudoti tą darbą. Tavo būtent šio direktoriaus pasirinkimo priežastys neaprašytos, paminėta tik tai, kad nori direktoriaus. Bet iš tavo žodžių neatrodo, kad supranti ką tiksliai atlieka direktorius, o tai nėra gerai. Taip pat kaip ir kai kurių klaida tai, kad neatsakoma normaliai į duotą klausimą ir prirašoma to ko nereikia. Esu jau daug kartų tai minėjusi, kai yra užduotas klausimas, norisi gauti atsakymą į būtent jį, o ne skaityti kažką kas nėra atsakymas, o tiesiog pamąstymai. Pati anketa gana silpna, daug kur klaidžiota ir tinkamai neatsakyta į duotus klausimus. Nereikia stengtis tiesiog prirašyti, paprasčiausiai reikia atsakyti į duotą klausimą tai ko klausiama, stengtis viską aprašyti aiškiai ir išsamiai. Taip pat kuo labiau susipažinti su norimu darbu, suprasti jo sistemas ir rasti būdus kaip kuo geriau jas išnaudoti. Nenusimink ir nenuleisk rankų bei žinoma dėkoju, kad dalyvavai.

 

 Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų, pareigos gali būti perleidžiamos antros vietos nugalėtojui.

  • Patinka 9

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai

  • Patinka 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Sulivaną, Dėkui Liepsna už pastabas.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, krc iš minsko imk mokesti savaitini, ka fixintu furas

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Marcusą, sėkmės tau :) Puiki analizė.

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Ačiū už sveikinimus ir palinkėjimus bei taip pat labai dėkoju už suteiktą šansą. ^_^

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naujajį mechanikų direktorių (Marcus_Sullivan) tikiuosi sutarsim ;)...

O analizė tikrai įspūdinga.

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Labai puiki analizė. Tikrai apsimokėjo laukti tokios analizės. Na Sullivanai žiūrėk, kad sutartum su GP. :)) Sveikinimai. 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Opce, sveikinu :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, sėkmės pareigose!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Jau norėjau rašyt malačius Ignelio, bet gaila 😕 Ehh, sveikinimai marcus

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...