Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 7 / 200

Versija: LV 7.7.6


Liepsna_Fire

Jūsų kelionėmis vėl bus pasirūpinta! Taksi direktorius jau ČIA!

Rekomenduoti pranešimai

GgL6ZMn.png

Taksi direktoriaus rinkimų apžvalga!

Sveikučiai, po šiek tiek užtrukusios atrankos, pagaliau kreipiuosi į jus su jos apžvalgą ir naujai išrinktu direktoriumi! Ši atranka buvo rengta po to kai atsistatydino buvęs Taksi direktorius Armani_Jeans. Dėl mano užimtumo realiame gyvenime, nebuvo galimybės normaliai prisėsti, kad aprašyti visus dalyvius. Tačiau pagaliau tai baigiau ir dabar liko tik truputis laiko, kad sužinotumėte kuris asmuo yra naujasis Taksi firmos direktorius. Šiuose rinkimuose dalyvavo 7 dalyviai kurių daugumą turėjo savų pliusų ir savų minusų, tačiau direktorius gali būti tik vienas. Ir tas asmuo tikrai tikiuosi, kad gebės atlikti savo darbą, turės begale motyvacijos ir noro daryti tai ką rašė savo anketoje. Na, o dabar..

Skaitykite Taksi direktoriaus apžvalgą ir sužinokite kas bus atsakingas už jūsų keliones!

kZp6Cu8.png

Papildomas būdas vertinti dalyvaujančius rinkimuose

Dar vienas būdas kaip išrinkti tinkamiausią asmenį į direktoriaus pareigas. Po truputi vertinti visus svarbius faktus ir taip duoti įvertinimą, kad išryškėtų tas kuris galbūt yra tinkamiausias asmuo užimti tokias pareigas. Tai nėra pats pagrindas, bet tai yra labai didelė dalis kuri padėjo padaryti sprendimą būtent šiuose rinkimuose. Skaičiavime šie skaičiai turi savo reikšmę, tačiau pavyzdžiui 0 nebūtinai reiškia, kad buvo nulinis atsakymas, tiesiog buvo prastas/netinkamas/nenaudingas firmai ar dėl kitų priežasčių. 1 reiškia, kad buvo pakankamai tinkamai, tačiau galėjo būti ir geriau, o 2 nurodo, kad pasirinkimas/požiūris buvo tinkamas ir būtų naudingas būsimai firmai.

a7963de421ae6423a087d3e8906575e4756.png


Pagrindiniai kandidatai Taksi direktoriaus pareigoms eiti

Visada rinkdama direktorius ir juos aprašydama daugiausiai aprašau jų klaidas, kad jie jas pastebėtų ir atsižvelgtų. Todėl galbūt kartais gali atrodyti keistai kai dauguma dalykų yra parašyta kas buvo ne taip, bet atsižvelgusi į savo praktiką, žinau, kad neigiamų dalykų paminėjimas busimam direktoriui padeda kuo geriau atlikti savo pareigas. Taip pat apžvalgoje pateikiu aprašymą tik apie du kandidatus, o apie kitus asmenis esu pasirašiusi ir jei tik jie norės sužinoti, mielai pateiksiu priežastis kodėl jų Vardas čia nėra paminėtas.

 

7RmUP5l.png

Asmuo kuris tik neseniai sugrįžęs po pertraukos ir vėl matosi nori už judėti, tačiau taip pat norėtųsi, kad asmuo šiek tiek spėtų ir vėl apsiprasti su serveriu. Tas, kad asmuo tik grįžęs bando kažko siekti yra šaunu, tačiau tuo pačiu ir pradžiai norėtųsi matyti, kad ketinimai tikrai rimti. Pasisakymas, kad “man nėra svarbu, ar tai taksi, ar tai mechanikai, ar medikai” man neskamba labai gerai. Direktoriaus siekimas tikrai neturėtų būti tik, kad pasiekti direktorių, tai labiau turėtų būti dėl rimtų priežasčių. Taip pat dar sakai jog šis darbas “greitai virstantis nuobodžiu”, tačiau jei manai, kad darbas yra nuobodus, ar tai neturėtų duoti man minties, kad praėjus trumpam laikui tau nusibos ir nebebus tokios stiprios motyvacijos atlikti savo pasirinktą pareigą. Tavo idėja dėl sutarčių skamba ganėtinai įdomiai, tačiau gaila aiškiau neparašei ką turi omenyje. Nes juk yra tam tikros duotos taisyklės, tai būtų įdomu žinoti ar tavo planas nebūtų prieš taisykles. Taip pat tavo mintis dėl to, kad duoti galimybę naudoti /tzenklas visiems darbuotojams, tikrai nėra gera. Būtent šis darbas turi tokią unikalią galimybę dirbti su nuosavu transportu. Taigi ši komanda tikrai neturėtų būti taip lengvai prieinama. Dėl tavo minties iškvietimams, ji tikrai galėtų būti naudinga ir susilaukti sėkmės. “TeamSpeak” programos pasirinkimas naudoti tikrai geras, šaunu, kad yra suprantama jog su šios programos pagalba galima tikrai nemažai nuveikti ir nemažai pasiekti. Prie darbuotojų skatinimo priemonių matosi, kad tikrai jau buvo patingėta atsakyti. Pati anketa nebloga, tačiau požiūris ir pasirinkimai firmai nėra patys tinkamiausi. Idėjos neblogas, bet pasirinkti dalykai nuvertintų unikalius firmos dalykus.

 

inbaq1q.png

Nuo pat anketos pradžios tarsi bandai mane užtikrinti tuo, kad esi tikrai labai geras pasirinkimas, tai žinoma nėra blogai. Tačiau tas faktas, kad tam pasitelkta ir šiek tiek būrimo kuo gražiau viską nupiešti. Pats tavo požiūris į firma yra geras, jaučiasi žinojimas ką veikti šioje firmoje, ką pats norėtum joje padaryti, tik galbūt ne viskas yra šimtu procentų tinkama. Kad ir kalbant apie tavo pasirinkimą būtent Taksi firmai, pradžioje rašei tvarkingai, tačiau toliau nuklydai nuo duoto klausimo, kas visada man šiek tiek nepatinka. Šnekant apie idėjas paminėjai “Naujokų gidą” ir tai, kad “informacija būtų galima teikti ir "TeamSpeak" programoje”, tai šioje vietoje realiai visiškai nesupratau ką norėjai pasakyti. Tavo požiūris į “TeamSpeak” programą tikrai šaunus. Malonu matyti, kad gebi įžvelgti pliusus naudojant šią programą tokiame darbe kaip Taksi, o ir jei žvelgtume į tai ką pavyko pastebėti stebinti tai, kad tikrai nemažą laiko dalį praleidai šioje programoje, kas rodo tavo požiūrį į ją. Prie darbo atrankos kriterijų tikrai galėjai paminėti juos, nes toks atsakymas kokį parašei nėra tai ko buvo klausiama. Klausdama norėčiau gauti atsakymą, o ne tai, kad “Atranka bus įprasta”, nes tą įprasta kiekvienas suvokia savaip ir pateikia savaip. Dėl to būtų buvę šaunu sužinoti kaip būtent tu tai matai. Kalbėdamas apie skatinimo priemones vėl patingėjai ir aiškiau neįvardinai, nes juk pats supranti, kad toks pasakymas kaip “ar kas nors dar” man tikrai nenusako ką tu ten norėjai pasakyti. Tavo požiūris į firmą, tai kaip norėtum ją išnaudoti ir pateikti yra geras ir tinkamas geram direktoriui. Taip pat ir tavo noras suburti ne tik, kad darbuotojų komandą, bet ir gerai sutariančių darbuotojų komandą yra tai ką ir norėtųsi matyti visose firmose. Tik tinkamas požiūris į firmą, gali padėti nuveikti tai ko tikrai reikia atitinkamam darbui ir jo darbuotojams. To žinoma tau ir linkiu direktoriaujant! Įrodyk, kad tavo žodžiai nėra tik žodžiai, pateik juos veiksmais ir padaryk geriausią ką gali ir dar šiek tiek plius.

kZp6Cu8.png

 Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų, pareigos gali būti perleidžiamos antros vietos nugalėtojui.
 Asmenys kurie netapo kandidatais ir buvo neaprašyti apžvalgoje, gali per 24 val susisiekti su manimi forumo asmenine žinute ir gauti atsakymą kodėl buvo atmesti.

  • Patinka 6

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai! :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Gycka, esu palikęs dovanėlę naujam direktoriui, tikiuosi patiks ;)

P.S. Liepsna, ačiū už kritiką, mūsų nuomonės apie firmos valdymą nesutampa, į kai kuriuos dalykus atsižvelgsiu ;)

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naują taksi firmos vadovą (Gycka_Miz), o dar šis tas Sim G. nenusimink kitą kart ir tu papulsi tarp kandidatų. O analizė tikrai įspūdinga, šauniai padirbėjai Marija.

 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Uzimtumo realiame gyvenime ? :D tu sampe begiojai visa diena ir ts su slimiu nuo ryto iki vakaro :D sako uzimtumo :D na bet neesme :D Sveikinu  Gycka

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Gycką. Ir vėl Justą nuskriaudė :D su direktoriais vis nepaeina ir kai aš rinkdavau ir dabar.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai, nebloga analizė, kai vakar dienelė buvo gera ;)

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Labai gera ir matosi ruožtas šiai apžvalgai, idėjei tikrai daug darbo už tai tikrai noriu padekoti tau Liepsna.

O tau Gycka, sekmės pareigose, linkiu uždominuot direktoriaus pareigas :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu kaip visada, analizės be priekabių..:D nu, o ką tu čia Mizai veiki, tai pats dievas težino..:D Sveikinimai, seni.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį taksistų direktorių, sekmės pareigose.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...