Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Danny_Williams

Vasaros nuotykio konkursas

Rekomenduoti pranešimai

swiCU1ltxS265lwk9u7f5KxvMLQ2Wv7qr37gDJwzBmcbp_ip6T-tE_Cii4ub1IhS1wvpJ2uWO1lvyWh9m-BIYtxjEoDIzBEe4CAlI8toTb9qpxE-I_x60T6VqpBXKppZ1ZOek7SM

 

Įsimintiniausio Vasaros nuotykio konkursas

 

Vasara jau už kampo ir per ją kiekvienas iš mūsų patyrėme įvairių nuotykių. Noriu jums pasiūlyti puikią galimybe užsidirbti kreditų žaidime už kuriuos galėsite nusipirkti įvairių paslaugų Las-Venturas.LT serveryje.

 

Svarbi Konkurso Informacija/Taisyklės:

 

Konkurso esmė papasakoti įdomų arba juokingą vasaros nuotykį kuris nutiko būtent jums.

Nuotykis gali būti aprašytas apie betkurią vasara.

Istorija turi būti neišgalvota.

Pasakojime, negali būtų keiksmažodžių arba įžeidimų.

Istorijos negali būti kopijuotos iš interneto svetainių arba knygų.

Galima pateikti 2 istorijas iš kiekvieno asmens.

Konkurso anketa turi būti užpildyta taisyklingai.

Konkursas vyksta iki 15/06/2018.

 

Prizai:

 

1vt prizininkas gauna - 2000 kreditų.

 

2vt prizininkas gauna - 1500 kreditų.

 

3vt prizininkas gauna - 1000 kreditų.

 

*Yra galimybė, kad prizines vietas gali dalintis netgi keli žmonės.

 

D.U.K (Dažniausiai užduodami klausimai)

 

K: Kas rinks konkurso nugalėtojus?

A: Nugalėtojus rinks Globalus Moderatorius - Danny_Williams.

 

K: Kaip bus renkamas konkurso nugalėtojas?

A: Nugalėtojas bus renkamas pagal istorijos įdomumą ir jos aprašymą.

 

K: Kada bus išrinktas nugalėtojas?

A: Nugalėtojas bus išrinktas 15/06/2018

 

Anketa:

 

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:

Apie ką jūsų istoriją?:

Jūsų istorijos aprašymas:

 

Pagarbiai Forumo komanda.

  • Patinka 6

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

 

 Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Sim_Gint

 

 

 Apie ką jūsų istoriją?: Apie seną Passatą. 

 

 

 Jūsų istorijos aprašymas:  Kažkada labai seniai, prieš 2 metus senelis davė pavažinėt su senu pasatu, ten buvo maždaug 1994 metų dyzelis. Užsivedžiau, išvažiavau iš kiemo ir ant maždaug 50 važiavau. Nuvariau ant žvyrkelio ir per greitai įvažiavau į posukį (maždaug 70). Spaudžiau stabdžius iki galo (nebuvo abs ir tai mano klaida) ir sukau vairą kiek įmanoma į šoną. Užsiblokavo ratai ir dėjau į griovį. Griovys buvo labai mažas tai išvažiavau. Ir po to drebančiom rankom ir kojom parvažiavau namo. 

  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Marcelo_Fabela

Apie ką jūsų istoriją?: Ežero nuotykį

Jūsų istorijos aprašymas: Šio mėnesio karščiausią dieną buvau prie ežero. Prie ežero buvo kaip nekeista, bet daug panelių, dėkui dievui, kad bent 3 buvo gražios merginos. Su draugais sugalvojom nueit pasisupt, o supynės yra gan aukštos. Po dešine supynių yra persirenginėjimo kabina. O aš su draugeliu nepagalvojom jog galim matyt kas vyksta toje kabinoj viską aiškiai iš viršaus. Mes supamės kiek įmanoma aukščiau ir tik bam girdim klykia pana, o ji buvo graži :DD. Mes iš pradžių nesupratom kodėl ji klykia, paskiau pasižiūrim po dešine ir matom jog ji klykdama dengiasi su rankšluosčiu, mes abu išraudonavom, bet nepabijojom paprašyt tos panos "Facebook". Kaip ir būtų keista, bet panikė buvo linksma ir davė "Facebook", nors mes galim sakyt matėm ko nereikia matyti. ;DDDDD

  • Haha 4

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Anketa:

 

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Justas_Sanchez

Apie ką jūsų istoriją?: Apie mani ir subaru

Jūsų istorijos aprašymas:gėriau pas draugeli per pora namu nuo mana hatos jau tvarkoj geram stovi buvau apsiziuriu kišenes pinigine palikau namie sakau varau iki namu pasiimsiu ir varyti galėsim į rūsį(Naktinis klubas pas mus tokiu pavadinimu)  sakau draugeliui duok yzf iki namu nuvažiuot greičiau bus kits draugelis pameti raktus nuo pirmuka subarika turbavyka iki namu nuvažiavau tvarkingai nu o parvažiuoti reikeja biški pametyti iš 2 pavaros dūriau į pirma redline Gaza dugną ir posūkį imiau išemiau posūkį sakau da viena reik ir per daug užsimečiau ir šalia medžio sustojau tai kojas rankas nutirpus ir isiblaiviau nuvariau pas ten tu sakau vos į medi neatsitrenkiau saka nemeluok ir panašiai ryte išvariau su draugeliu į lauką jis prie manęs atėjo saka a tu nesveiks visas kelias išvarytas drūžles prie medžio galvojau ką pisi protą tai va tokia istorija.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Anketa:

 

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Alcapone_Pablito

Apie ką jūsų istoriją?: Serverį

Jūsų istorijos aprašymas: Sėdžių, važinėjuosi, šaudau kitus klanus serverį, ir ,,pyst" pasirodo ,,/vch" Arma_Burba žinutė, kad už klaną savo 15,000,000e. nori. Galvojau apsikakosiu.

  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Anketa:

 

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dominykas_Miguel

Apie ką jūsų istoriją?: Apie audinę griovyje

Jūsų istorijos aprašymas:

Penkiolikmetis su savo klasiokais pasiėmė Audi 80, kitaip vadinama bulka. Jie keturiese nusprendė paraganėti, bet draugui Dominykui paskambino elektrikas, jog greitai atvažiuos ir taisys išmuštus saugiklius. Dominykas buvo nuvežtas namo ir ramiai žiūrėjo serialą, kol sulaukia skambučio: „bleeeet, Migi, mes su bulka apsivertėm...“. Pasirodo nepilnamečiai jaunuoliai nusprendė su senelio automobiliu padaryti arabišką driftą ir nesuvaldę automobilio įvažiavo į griovį, tuo atveju apsiversdami mašinoje 3 kartus. 

 

Tokia vasaros istorija pasibaigusi byla policijos archyve.
 

 

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Anketa:

 

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lett_Life

 Apie ką jūsų istoriją?: Apie šašlykinę

 Jūsų istorijos aprašymas: Žodžiu prieš pora savaičių, atvarė draugas ir sugalvojom pakept šašlu. Tai va, jau uždėjom kept ir draugas sugalvojo su keturačiu pralėkt, o čia ir buvo vaizdu :D Tai važinėjos, važinėjos žiūriu atlekia tiesiai i šašlykinę. Kai lupeee, apvirto visa šašlykinė su šašlais ir teko keturačiui traukę virint :D Tai likom be šašlykų. Nu nusiminę nuėjom iki LasVenturas bano prasileist.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Anketa:

 

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Domas_Cheets

Apie ką jūsų istoriją?:Apie pačią geriausią dieną.

Jūsų istorijos aprašymas:

Viskas Prasidėjo 2018 geg.16 dieną..

Šią dieną prisimenu kaip šiandien

Atsikėliau ryte.Saulė belenkaip spigino į akis.Apsirengęs nuęjau į virtuvę.Pavalgiau.Tėvų nebuvo namie nuo kažkur 7 ryto.Bet jie tai nedirba?Ką gi.Išejau i lauką .Į "Šūlę" tadien nejau nes buvo labai gera ir man naudinga priežastis.:Tinginystė.Kažkur po pietų žiūriu ,ir pamatau pro langą parvažiuojančius tėvus.Žinoma jie kažką vežėsi priekaboje.Nekreipiau į tai dėmesio nes vėl tėtis bus visokiū Žoliapjovių ir pnš. prisivežęs.Greitai nubėgau į lauką ir paklausiau :

Ką ir vėl "trantų" parsivežėt?

Jie man atsake kad vakare sužinosi ir žodžio neištare.

Vakare apie 6 valandą Žaisdamas Vieną įdomū SA-MP serverį tėtis priėjęs sako:

Užteks.Išjunk ir eik į lauką.

prisiminiau tuos žodžius kokius jie sakė kai parvažiavo.Išejau :0 ,o ten :Derbi Senda 125cc.:o Jaučiausi kaip nesavas ir nesavame kūne žmogus.Ir paklausiau jų: Čia man??.Jie Atsakė:Žinoma :).Iškarto juos stipriai apkabinau ir padėkojau ir padėkojęs puoliau tiesiai prie "Žvėriuko" .Užsikūriau.Tas garsas ^^ .Tėtis priėjęs padavė Kamufliažinės spalvos šalmą ir pridūrė: Gero kelio sunau :) .Po lėta įjungiau pirmą pavarą ir pasileidau po visą kaimą. Grįžinėdamas namo iš draugo pro stiklą žiūriu.Policija Su mirgalkėmis stabdo.Galvoje buvo karčios mintys.Policininkas priėjo Patikrino dokumentus....patikrino... teisių tai neturėjau.Žinoma pareigūnas buvo geras ir davė žodinį įspėjimą kad greitai nelakstyčiau.Ahh.Patys geriausi prisiminimai.Šios dienos niekada neužmiršiu.

PABAIGA.

@Pagarbiai Domas_Cheets

NESMERKIT DEL KLAIDELIU RASIAU OER TELEFONA.SEKMĖS RENKANT GERIAUSIUS

 

 

  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Jūsų Vardas_Pavardė: Domse_Drifteris

Apie ką jūsų istoriją?: apie mane

Jūsų istorijos aprašymas: gryžau vasara i lietuva pyst vyšniu festivalis tevai neišleido, dar nepilnametis buvau sedom su chebra i mašina kr nuvažiavom i žagare, po poros dienu sužinojau kad buvau paieškomas, mama paskelbus kaip dinges asmuo😂

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pit_Viper

Apie ką jūsų istoriją?: Prikolus su broliu.

Jūsų istorijos aprašymas: Taigi 06/01 dieną  važiavome visa šeima į tevų draugų vestuves, buvome ir mes kartu su broliu. Nuvaževę į sodybą kur turėjo vykti visas tūsas, bet ir ten su broliu nesusiradome ką veikti. Tuomet kažkoks senukas (kaip supratau savas) pasiūlė kaip galim išblaškyti savo nuobodulį ir padavė raktelius nuo savo audi 100 (silkės). Šis pasiūlymas tikrai mus sugundė, ir išvažiavome į laukus "piešti spurgų". Viskas buvo labai fajnai, klausėmemis RC, tuo metu grojo Jeniffer Lopez: On the floor, tai mum sukėlė nuostalgija ir buvo tiesiog labai linksmą :D. Galiausiai pasibaigė taip kad pamatėme policijos patrulius kurie važiavo link mūsų, taip turėjome pabaigti savo linksmybes, ir tept slides.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Konkursas baigtas. Nugalėtojai išrinkti:

1 vieta - Marcelo_Fabela (2000 kreditų)

2 vieta - Lett_Life (1500 kreditų)

3 vieta - Pit_Viper (1000 kreditų)

 Ištiesų labai nuliūdinot su savo istorijom. Buvo jums gera proga užsidirbti kreditų ir tiesiog parašyti 5 minučių istorija, bet atrodo, kad šiais laikais kreditais nevertinami. Ateityje bus dar vienas konkursas per kurį dar galėsite užsidirbti kuponų už kuriuos galėsite apsipirkti mūsų serveryje. Ačiū, kas dalyvavote ir linkiu sėkmės ateities forumo konkursuose.

K: Kas įteiks kreditus?

A: Pagr. Administracija

 

Redaguota nario Max_Tosha
Kreditai išdalinti
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...