Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.6


Liepsna_Fire

Miesto Ligoninėje atsirado naujas Chirurgas!

Rekomenduoti pranešimai

GgL6ZMn.png

Ligoninės direktoriaus rinkimų apžvalga!

Sveiki! Vėl esu čia su direktoriaus rinkimų apžvalga! Šį kartą čia esu su Ligoninės direktoriaus rinkimų apžvalga, kurios prireikė po to kai pasitraukė buvęs Ligoninės direktorius Aurimas_Bosas. Aišku patys rinkimai buvo ganėtinai įdomūs, tačiau kaip ir visada, buvo visko. Įvairiais būdais atkrito kai kurie dalyviai, kiti išliko ir galiausiai buvo išrinktas naujasis direktorius! Apžvalgą skaitykite žemiau.

kZp6Cu8.png

Žvilgsnis į rinkimus

  • Rinkimuose dalyvavo 10 asmenų.
  • Pirmąjį tikrinimą praėjo 6 dalyviai (4 dalyviai buvo atmesti).
  • Belaukiant praktikos atkrito dar 3 dalyviai (1 iš jų savanoriškai atsisakė dalyvavimo).
  • Antrąjį etapą praėjo 2 dalyviai (1 dalyvis nesusitvarkė su praktika).
  • Direktoriumi tapo 1 asmuo.

CSIUAF2.jpg

Asmenys kurių anketos buvo analizuojamos

 

James_Makar

Anketoje savo aktyvumą pateiki kaip tikrai nemažą ir to nepalieki tik kalbomis, parodai aktyvumą ir serveryje. Taip pat sakai, kad tave paskatino rinktis būtent šį direktorių tai, kad dar nesi dirbęs šiame darbe, o tai iš karto man kelia klausimą ar tikrai gebėsi ir žinosi kaip prižiūrėti šią firmą? Žinoma tikslus užsibrėžęs esi suburti gerą komandą, ją apmokyti ir daryti visą ką geriausia firmai. Tikrai šaunus požiūris ir tikslas. Dėl pasirinkimo rangus dalinti pagal savo požiūrį kiekvieną dieną. Visada pagalvoju kas bus tuo atveju jei direktorius bus neaktyvume? Kas tada spręs kam dienos pabaigoje pakelti rangą, o kam ne? Pagal ką? Toliau kalbant apie pavaduotojo pasirinkimą, šaunus mąstymas neskubėti ir pastebėti darbuotojus, kad rasti tą tinkamiausią. Daug nesiplečiant, tavo anketa jei žiūrint į išsamumą, manau labiausiai pasistengta. Tačiau nereikėtų stengtis, kad būtų kuo daugiau prirašyta, nes būtent tai jautėsi atsakant į kiekvieną klausimą. Visų klausimų atsakymų pradžia buvo to klausimo parašymas atsakymo forma.

Mode_Wtf

Asmuo įvertinęs savo aktyvumą normaliu kiekiu, tačiau serveryje parodo dar geresnius rezultatus ties aktyvumu. Pats pasirinkimas siekti būtent šio direktoriaus yra gražus. Nors padėti serverio žaidėjams ir apskritai prižiūrėti tvarką yra gerai. Taip pat i išsikelti tikslai šaunūs, tik nesupratau paskutinio pateikto tikslo “5.visu tikslų nenoriu atskleisti.” pateikimo. Suprantama, kad galbūt norima pasilikti kažką sau, tačiau asmeniškai aš norėčiau žinoti ką asmuo yra išsikėlęs, kad galėčiau žinoti ko galiu tikėtis. Atsakant į darbo efektyvumą, nelabai buvo atsakyta į patį klausimą. Ganėtinai aišku, kad visi direktoriai stengiasi surinkti geriausius ir tinkamiausius žaidėjus, tačiau norėjau atsakyme matyti kaip būtų daroma, kad firma kuo tinkamiau dirbtų. Pati anketa nėra labai stipri, sakyčiau net silpnoka. Skaitant anketą trūko išsamumo, aiškesnio kai kurių dalykų paaiškinimo. Tarsi pritrūko noro pasistengti aiškiai užpildyti anketą ir aprašyti savo mintis. Nereikia bijoti išsiplėsti ir aprašyti tai ką nori pateikti. Tau pagelbėjo tai, kad neskaitant anketos neišsamumo, nepadarei nedovanotinų klaidų, kurios galėtų pakišti tau koją rinkimuose.

Salerka_True

Paskutinis dalyvis kurio anketa aprašoma viešai. Kaip pats sakai “TeamSpeak” programos naudoti nelabai mėgsti, tą parodei ir savo praktikoje. Kalbant apie tavo pasirinkimą šioms pareigoms, jis daugmaž geras. Tačiau mane nustebino tavo išsakyta mintis, kad “norėčiau užimti kokias nors pareigas šiame serveryje” ir man tai rodo tik norą tapti kažkuo daugiau, bet nepasirenkant tam tikros srities. Tai nurodo neapsisprendimą, kas visada nėra gerai kai asmuo kandidatuoja į direktoriaus pareigas. Savo tiksluose paminėjai, kad nori įrodyti jog medikai nėra blogas darbas, tačiau ar tikrai yra taip manoma, ar tai asmeniškai tavo nuomonė apie firmą? Dėl veiklos davimo darbuotojams, negalėčiau nesutikti. Aprašydamas pavaduotojo pasirinkimą, galėjai paminėti ir savo kriterijus asmeniui norinčiam tapti pavaduotoju. Apskritai anketa nėra prasta, tik galbūt trūko to išsamumo kaip ir pas prieš aprašytą dalyvį. Norėtųsi, kad būtų paaiškinamos savos mintys ir taip duodama man susidaryti įspūdį ko galima tikėtis iš asmens siekiančio direktoriaus pareigų.

DI29NPU.jpg

Asmenys kurie susitvarkė su praktika

 

James_Makar

Asmuo kuris pats pirmasis vedė praktiką. Pradžioje buvo sudėtinga surinkti reikiamą kiekį norinčių dalyvauti praktikoje, tačiau galiausiai jie buvo surinkti. Praktika buvo pradėta paskirstant dalyvius į dvi komandas. Tam buvo paruoštos dviejų spalvų “Ambulance” mašinos. Pirmoji dalis buvo privežti kuo daugiau vaistinėlių į tam tikras vietas. Tam buvo duotas tam tikras laikas ir komanda privežusi daugiausiai, gavo atitinkamą kiekį praktikos taškų. Toliau įsijungus ribotuvus, buvo vykstama į sekančią vietą. Atsiradus sužeistajam, buvo nurodyta vienam iš dalyvių vykti jį išgelbėti. Su kitais dalyviais buvo nuvykta į vietą ir ten reikėjo pravažiuoti tiesiai per tarpą galu ir nesudaužyti automobilio. Šią užduotį įvykdė visi dalyviai. Kita dalis buvo apvažiuoti tam tikrą trasą nepažeidus automobilio, ši dalis buvo labai panaši į tiesų važiavimą ir kaip aname, taip ir čia visi puikiai pravažiavo. Toliau atvykus asmeniui gabenusiam sužeistą, jam buvo duota pravažiuoti pirmą dalį. Tačiau vos tik pravažiavus, vėl atsirado sužeistas ir tam pačiam asmeniui buvo nurodytą nuvykti jo paimti. Taip asmuo neteko galimybės išmėginti antros dalies. Šioje vietoje tikrai buvo galima duoti antro sužeisto vykti paimti kitam dalyviui. Bet taip nebuvo padaryta ir asmeniui išvykus paimti sužeisto, buvo vykstama į kitą vietą. Nuvykus prie “Everesto” visi pakilo į patį viršų. Pakilus į viršų, buvo uždavinėjami klausimai. Asmeniui gabenusiam sužeistą paklausus ar jam atvykti, buvo pasakyta, kad lauktu bazėje, tačiau pasiūlius buvo nuspręsta jį atiteleportuoti ant kalno. Klausimai vyko daugmaž apie Ligoninės darbą ir atsakęs asmuo savo komandai pelnė tašką. Galiausiai baigus klausimus buvo nušokta nuo kalno, išdalintos premijos ir nusiteleportuotą į bazę. Praktika buvo baigta. Apie praktiką galėčiau pasakyti, kad trūko to bendravimo su dalyviais. Nors ir buvo naudojamasi “TeamSpeak” programa, tačiau vedantysis nedaug bendravo, labiau glaustai paaiškindavo apie tai ką reikia atlikti. Taip buvo sukurtos tylos minutės, kuriomis buvo šiek tiek nuobodoka. Taip pat ir patys praktikos vedimo etapai pasirinkti mažai nurodantys apie pačios Ligoninės darbą. Darbas buvo parodytas tik pačioje pradžioje, o toliau vyko vairavimai, kurie žinoma ir Medikams yra reikalingi, tačiau galbūt buvo galima juos pasirinkti sudėtingesnius, kad būtų ką veikti. Pasirinktas būdas, kad atlikus veiksmus komanda gauna taškus, tikrai ganėtinai naudingas ir juo galima buvo nustatyti kas ir kiek nusipelnė už pasirodymą. Na, bet žinoma galbūt praktiką vesti patrukdė ir jaudulys kaip, kad pats sakei po jos. Na, bet pasirinkimai padaryti ir svarbu, kad būtų tobulėjama.

Mode_Wtf

Kitas asmuo kuris pravedė savo praktiką, beje su nuotykiais. Surinkus reikiamą kiekį dalyvių, praktika buvo pradėta. Pirmiausia kaip nieko keista, dalyviai susėdo į “Ambulance” automobilius ir sustojo į eilutę. Visi pasijungė ribotuvus ir galiausiai buvo pajudėta į numatytą vietą. Girdint katino kniaukimą, buvo domimasi ar niekas neatsilieka, ar visi turi vizą ir šiaip paaiškinama kaip ir kas.  Galiausiai pakeliui į vietą netekome vieno iš dalyvių, nes jis tiesiog atsijungė, o tuo pačiu ir pradėjo praktikos vedėjo “TeamSpeak” grybauti. Pagaliau atvykus iki “Everesto” visiems buvo pasakyta susitvarkyti mašinas ir tada visiems buvo prašautos padangos. Buvo paaiškintos taisyklės, kaip ir kas vyks ir ko tikimasi iš dalyvių. Galiausiai prasidėjo lenktynės, vairavimas buvo tikrai ne iš lengvųjų, kas nukrito į vandenį, kas susprogo ir panašiai. Galiausiai kai pirmasis žmogus pakilo į viršų, praktikos vedėjas paprašė jį ATSKLENDINTI į viršų, kas sukėlė daug linksmumo dalyviams. Galiausiai ir vedėjui šiek tiek pamaišė šeimos nariai, kadangi asmuo kalbėjo be mygtuko, nes neveikia. Sakyčiau tuo metu kanale buvo nemažai linksmybių, o vedėjo žodžiai “Atsiprašau už nesklandumus” dar labiau sujudindavo kanalą. Vedėjo nelaimei, vienam iš dalyvių labai sunkiai sekėsi pakilti į kalną ir to pasekoje teko nemažai palūkėti ir sugadinti taip brangaus laiko. Sulaukus asmens, buvo nurodyta, kad tie kurie sėkmingai užkilo ant kalno, lenktyniauja iki Ligoninės darbo. Pačios lenktynės būtų galbūt įvykusios sklandžiai, bet vienas iš asmenų apsivertė ir sprogo, o lenktyniavo tik dvi mašinos. Po nevisai sėkmingų lenktynių buvo grįžta į bazę ir ten vedėjas uždavinėjo įvairius klausimus už teisingus atsakymus. Po viso šito buvo išdalintos premijos ir veikla buvo baigta. Pati praktika buvo tikrai nuotaikinga. Šaunu, kad visos praktikos metu vyko pokalbis su dalyviais, vis buvo pakalbinami, stengiamasi išsamiai paaiškinti apie užduotį. Nors žinoma buvo šiokių tokių trukdžių praktikoje, tačiau ji įvyko daugmaž tinkamai. Aišku pritrūko galbūt to, kad būtų labiau pateiktas būtent Medikų darbas, o ne tik vairavimas. Tačiau pateiktas vairavimas buvo iššūkis kai kuriems iš dalyvių, o tai nurodo, kad dar būtų ko mokytis ir ką pasitreniruoti. Bet svarbu, kad pati praktika atrodo neprailgo nei vedančiajam, nei dalyviams, o tai visada yra gerai. Aišku žinoma, kad ir kaip kitam kandidatui, taip ir šiam, dar yra kur tobulėti.

 

1y46O96.png
Galutinis šių rinkimų nuosprendis

Rinkimai kuriuose du pagrindiniai kandidatai yra panašiai lygūs. Vienas iš jų atėjo dar nesusipažinęs su firma, tačiau sugebėjo praeiti iki pat pabaigos. Kitas dalyvis jau gerai susipažinęs su firma, tačiau būtent serveryje patirties turi mažai. Ir nors abu kandidatai pradėjo nuo skirtingos patirties, tačiau dabar jų patirtis beveik vienoda. Anketos iš tikrųjų ganėtinai išsiskyrė, vieno iš kandidatų anketa buvo išsami, o kito iki išsamumo tikrai pritrūko. Taip pat ir praktikos buvo ganėtinai skirtingos, kol vienas nekalbiai, bet be didesnių trukdžių vedė praktiką, kitas ją vedė linksmai, tačiau vis kažkam pamaišant. Abu kandidatai, kad ir labai skirtingi, bet abu atrodo ganėtinai geri pasirinkimai. Abu turėjo savų pliusų kaip ir minusų, bet išrinkti reikia ir galima tik vieną. Šį kartą nebuvo galbūt taip lengva apsispręsti, bet galiausiai sprendimas buvo padarytas. Kandidatas Mode_Wtf pasirodė linksmai, tačiau atsižvelgus į viską liko antroje šių rinkimų vietoje. Kandidatas James_Makar nors ir šiek tiek mėtėsi, tačiau sugebėjo išlupti pergalę ir parodyti savo. Todėl vienam linkiu nenusiminti, siekti savų tikslų ir pasiekti tai ko taip nori, o pergalę išplėšusiam asmeniui įvykdyti tai ką žadėjo ir dar daugiau! Dėkoju visiems dalyviams už dalyvavimą.

kZp6Cu8.png

 Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų, pareigos gali būti perleidžiamos antros vietos nugalėtojui.
 Asmenys kurie netapo kandidatais ir buvo neaprašyti apžvalgoje, gali per 24 val susisiekti su manimi forumo asmenine žinute ir gauti atsakymą kodėl buvo atmesti.

  • Patinka 7
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, sėkmės darbuose, kaip kažkas sakė, atgaivink medikus :D

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai!

  • Patinka 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Makarai, nori goblin mail?

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu 👍👍

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį direktorių, kažkur labai matytas jo V_P :o

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naujajį direktorių kuris tikiuosi atgaivins firmą ir išbus ilgiau nei aš vasarą ;D

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu James, tikimės įneši savų įdėjų į šį darbą ir padarysi vieną troškiamiausių darbų, sėkmės! Nenuvilk bendruomenės.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu! :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

swkn pajudi

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

oo,sveikinimai :D

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Svkn

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...