Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


James_Makar

Keletas idėjų serveriui

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas:

  • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: James_Makar
  • Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui
  • Kokia tai sistema?: Apačioj aprašysiu
  • Kodėl tai yra naudinga?: Apačioj aprašysiu
  • Pasiūlymo/Idėjos aprašymas:

 

  • Visų pirma, tai manau ne vienas esate nors kartą netyčia paspaudę , kad norite susimokėti baudą, nors išties mokėti nenorite. Mano pasiūlymas būtų labai paprastas, kad tą lentelę pakeisti komandom , kurias turi parašyti pats pvz: /moketib(mokėti baudą) /nemoketib(nemokėti baudos), manau taip būtų geriau ir jei nenori mokėt baudos greičiau galėtum sprukt nuo policijos nes dabar negali bėgt per tą išmestą lentelę, kuri neleidžia nieko daryt, o kartais ir šiaip netyčia paspaudi, kad nori mokėti baudą

 

  • Patobulinti naujokų pasigydymo vaistinėles, kad jos duotų ne tik gyvybių, bet ir uždėtų šarvus, galbūt taip labiau vaistinėles būtų naudojamos

 

  • Padaryti direktoriams komandą, su kuria ji galėtų nustatyti 1-2 degalines iš kurių darbuotojai gali pilti kurą, nes dabar dažniausiai , jis yra pilamas iš /tplv , o ten kuro kainos yra brangiausios, todėl atsirastų konkurencija dėl degalinių benzino/dyzelino kainų. Nes dabar pavyzdžiui tplv yra viskas sukelta tikriausia iki maximo 20  € už litrą, o prie pat medikų yra degalinė, kuri kurą parduoda tik už 5€ už litrą. O tai darbo seifui kainuoja, ypač kai degalai pilami į furistų darbines ir pan.

 

  • Padaryti medikams, kad kai atsiranda sužeistas žmogus būtų komanda /vaziuoju suzeistas ir taip pirmas paėmęs tą sužeistojo iškvietimą , važiuotų jo pasiimti.

 

  • Padaryti, kad kai direktorius moka algą, ji nueitų į /alga, nes ten žaidėjas susimokėtų mokesčius ir pan, nes dabar iškarto gaudamas į rankas galima laikyti tai kaip „Nešvarius“ pinigus 

 

  • Padaryti , kad greitasis išėjimas medikams nieko nekainuotų(tai būtų vienas iš pliusų dirbant šiame darbe) ir pakeisti medikų sraigtasparnį į labiau manevringesnį, nes su tuo paskraidyt neįmanoma.

@Invision_White

@Max_Tosha

  • Patinka 4

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Va su tuo, kad alga eitu į /alga, sutinku. Praverstu manau. Kalbant apie kitas įdėjas kai kurios tikrai gerai apgalvotos ir manau tiktu šiame projekte.. Aš už.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Už visus, išskyrus malunsparnį, jį įmanoma vairuoti ir reik treniruoti savo įgudžius.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

1. Už. Tik manau, kad galima padaryti du variantus. Pirmas kaip ir sakėte, kad rašyti komandą, o kita galėtu su mygtuku ten (k,m,n.. ir t.t). Kaip paspaudi mygtuką ir tik tada paspausti mokėtiar ne. 

2. Už. Nes kaip naujokui reikia daug kur apkeliauti ir jam tikrai reikia didesnio pasigydymo iš vaistinėlių.

3. Prieš. Kažkaip manau nelabai naudinga, nors gal man taip tik atrodo. 

4. Prieš. Manau šito nereikia, pats dirbau medikuose ir budavo smagu konkuruoti tarp bendradarbių kuris pirmas paiims sužeistą, tai lyg treniruote. 

5. Už. Gerai sugalvota, aišku į algą geriau. Arba į banko sąskaita ir gerai būtų.

 

 

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Visos idėjos patiko,ir su medikais visai gera idėja,ypač su ta komanda /vaziuoju suzeistas medikams būtų didesne konkurencija,rungtyniautų kas greičiau parašys komanda,bei gal mažiau barnių būtų dėl sužeistų vežimo į ligoninę :) (barniai draugiški).

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...