Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Ledas_Competiv

{Idėja} Banko apiplėšimas

Rekomenduoti pranešimai

Anketa:

Spoiler
  • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ledas_Competiv
  • Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui
  • Kokia tai sistema?:Banko apiplėšimo
  • Kodėl tai yra naudinga?: Šiektiek įdomesnis grobimas, bei daugiau įvairovės ir daugiau serverio vietų būtų panaudota.
  • Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Apačioje

Sveiki, šiandieną nusprendžiau parašyti idėją susijusią su banko grobimu. Paskutinį kartą banko grobimas/apiplėšimas buvo menkai pakeistas - kuomet atsirado galimybė paimti seifą ir gabenti jį sraigtasparniu, prieš tai - grobimas nebuvo keistas jau ilgą laiką. Ši idėja man svarbi yra todėl, kad tai įtraukia labai daug skirtingų vietų ir sukuria daugiau organizuotumo, ir reikia abejoms pusėms tiek klanams tiek teisėsaugai logiškai ir taktiškai mastyti.

Pranešimas Teisėsaugai dėl grobiamo banko:

Dabartinė sistema, labai primityvi, kuomet klanai inicijuoja banko grobimą, teisėsaugai iškart praneša, kas yra šiektiek nelogiška kadangi realybėje apiplėšimai kartais būna tylūs. Einant prie temos, mano patobulinimas skamba taip:

Kiekvienam teisėsaugos interjere - Policijos Departamento ir Spec. Pajėgų būtų pickupas ant kurio klaniškiai galėtų užeiti ir sustabdyti visus racijos pranešimus dėl banko grobimo. Tačiau tai nebus tik stovėjimas toje vietoje, kol jie stovi klaniškiai turės suvesti tam tikrą skaičių kombinaciją kas 20 sekundžių. Tokiu atveju teisėsauga reguliariai turės patikrinti savo interjerus, kadangi jie - dabar yra visiškai be jokios priežasties, darbuotojai tik užeina į juos vieną kartą. t.y. įsidarbinti ir viskas. Jeigu klano narys kuris stovi ant pickupo bus nušautas - racijos blokavimas automatiškai atsijungs, ir tuomet iškart praneš apie banko grobimą. Klanai taippat turėtų turėti pasirinkimą kurios teisėsaugos srities dažnius jie nori blokuoti, jeigu Policijos departamento - tai užimti tik policijos departamento pickupą, viskas atsiremia į taktiką, savaime suprantama kad bus blokuojami dažniai tos teisėsaugos kurios narių yra. 

Klanai turės pasiskirstyti taktiškai kaip jie norės užimti ir organizuoti banko grobimą. Tarkim galima išsiūsti 3 žmones į spec. pajėgų interjerą, vienas atsakingas už blokavimą, kiti du už jo apgynimą ir panašiai. Toks patobulinimas sukuria labai daug taktinių galimybių.

O jeigu trumpai:

Spoiler
  • Racijos blokavimas Policijai arba spec.pajėgoms arba abiejoms sritiems vienu metu.
  • Rašyti numerių kombinacija kas 20 sekundžių.
  • Jeigu nušautas - blokavimas pasibaigia.
  • Jeigu nori apginti nuo nušovimo - skirti daugiau klano narių.

Seifo/pinigų atsiėmimas:

Seifo atisėmimas yra taippat šiek tiek primityvus. Prieiti prie seifo paspausti enter ir nuvežti jį iki klano bazės, dažniausiai nėra labai sunki užduotis. Aš siūliau įnešti šiektiek įvairovės, kuomet yra sprogdinamos banko seifo durys:

  • Jeigu yra pasirenkamas trumpiausias grobimo laikas: žmogui kuris incijuotų grobimą, būtų duodama 3 bandymai suvesti tam tikrą random skaičių ir raidžių kombinacija per 10 sekundžių, jeigu nesuveda teisingai - 50% pinigų patiria: "krovinio žaibiško užliejimo specialiais žyminčiais dažais*" aktą, kas kitais žodžiais - tarp pinigų būna dažų bomba ir pusė iš jų būna prarasti kuomet grobimas pavyksta.
  • Jeigu yra pasirenkamas vidutinis grobimo laikas: žmogui kuris incijuotų grobimą, būtų duodama 2 bandymai suvesti tam tikrą random skaičių ir raidžių kombinacija per 6 sekundes, jeigu nesuveda teisingai - 30% pinigų patiria: "krovinio žaibiško užliejimo specialiais žyminčiais dažais" aktą, kas kitais žodžiais - tarp pinigų būna dažų bomba ir trečdalis iš jų būna prarasti kuomet grobimas pavyksta.
  • Jeigu yra pasirenkamas ilgiausias grobimo laikas: žmogui kuris incijuotų grobimą, būtų duodama bandymas suvesti tam tikrą random skaičių ir raidžių kombinacija per 4 sekundes, jeigu nesuveda teisingai - 40% pinigų patiria: "krovinio žaibiško užliejimo specialiais žyminčiais dažais" aktą, kas kitais žodžiais - tarp pinigų būna dažų bomba ir mažiau negu pusė iš jų būna prarasti kuomet grobimas pavyksta.  

Remdamasis savo idėja sugalvojau ir naują daiktą - bei jo paskirtį: "Kodų generatorius, Paskirtis: prideda 2 sekundes suvesti kombinacija grobiant banko seifą"

Tai tiek,

Dėkoju kad skaitetė,

Ledas

 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

ideja tai  gera, įdomi, bet vest random skaičius ir prapist puse šaibu nesamone, kažka realistiškiau sugalvok

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
On 2018-06-23 at 14:21, Edas_Bmw rašė:

ideja tai  gera, įdomi, bet vest random skaičius ir prapist puse šaibu nesamone, kažka realistiškiau sugalvok

skaičių/raidžių kombinacija būtų parodyta, jum reikėtų ją tik suvesti per duotą laiką.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu gerai nusisnekejai, naudoji sava nark, gun, ir dar klanas prapisa pusę saibu kai pasiseka grobimas? Galva issitrink. Prieš, aisku

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...