Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Liepsna_Fire

Rastas asmuo kuriam ilgi atstumai prie širdies!

Rekomenduoti pranešimai

GgL6ZMn.png

Tolimųjų reisų vairuotojų direktoriaus rinkimų apžvalga!

Sveiki! Na ką, aš čia ir vėl su rinkimų apžvalga. Buvęs Tolimųjų reisų direktorius Denn_Cooper savanoriškai pasitraukė iš savo pareigų, asmeniui nepavyko išbūti net minimalaus reikalaujamo laiko ir žinoma po pasitraukimo buvo vykdomi rinkimai. Šių pareigų norėjo tikrai stiprūs varžovai, bet kaip visada lieka pabaigoje stipriausias. Nors rinkimuose buvo netikėtumų, įvairių minčių ir pamąstymų, galiausiai buvo priimtas galutinis sprendimas ir norėdami sužinoti jį, skaitykite šių rinkimų apžvalgą!

kZp6Cu8.png

Žvilgsnis į rinkimus

  • Rinkimuose dalyvavo 5 asmenys.
  • Pirmąjį tikrinimą praėjo 3 dalyviai (2 dalyviai buvo atmesti).
  • Praktikos etapą praėjo 2 dalyviai (1 dalyvis buvo atmestas).

94m8WOT.png

Auris Savel

Rinkimų anketos apžvalga | Pats šios firmos pasirinkimas atrodo apgalvotas bei su gražiu tikslu. Savo tinkamumą šios pareigoms apibūdini tuo, kad esi aktyvus, turi norą iškelti firmą į aukštumas, turi patirties tokiose pareigose ir panašiai. Šie visi dalykai tikrai galėtų pasitarnauti direktoriaujant, tai tikrai nenuginčijama. Kalbant apie užimtumą, galbūt nebuvo visiškai tiksliai atsakyta, nes anketoje minėjai, kad nieko rimto neveiksi, tačiau kiek pamenu iš kalbos buvo išėję, kad lyg ir dirbti pradėsi, o tai yra tikrai ne nieko rimto. Tačiau žinoma tai, kad dirbsi nėra tai dėl ko atmesčiau nuo dalyvavimo rinkimuose, dauguma sugeba suderinti darbą ir laisvalaikį. Šaunus tikslas skatinti naudoti “TeamSpeak” programą, manau tai tikrai svarbu. Taip pat ir kiti išsikelti tikslai galėtų skatinti kuo tinkamiau atlikti savo pareigas. Dėl krovinių vežimo, realiai svarba kaip ir daugmaž tinkama, tačiau klysti sakydamas, kad už dažų krovinius atlygis nėra duodamas. Manau, kad tikrai neklysti sakydamas jog Tolimųjų reisų vairuotojų darbas yra vienas iš svarbiausių ir jis tikrai stipriai įtakoja serverio darbą. Žvelgdama į transporto paskirstymą rangams, esu nustebusi. Stebiuosi pasirinkimu pirmam rangui suteikti greičiausią fūrą, kas iš karto reiškia, jog toliau keltis rangus paskatintų nebent tik noras tapti tralo vairuotoju. Taip pat naudojant tokią sistemą, būtų visiškai arba beveik nenaudojamos tos transporto priemonės kurios yra lėtesnės, net jei ir asmuo bus trečiame range, jis tikrai nesiverš vairuoti “Linerunner” transporto. Kita problema yra su pasirinkimu “Packer” transportą suteikti nuo ketvirto rango, tai reiškia, kad darbuotojas pasiekęs ketvirtą rangą, toliau neturės tokios paskatos siekti. Juk būtent Tralas yra ta siekiamybė šioje firmoje ir jo gavimas pačioje pradžioje neatrodo tinkamas. Pavaduotojo pasirinkimo kriterijai gana aiškūs ir tinkami geram pavaduotojo pasirinkimui. Anketa tikrai nebloga ir daug parodanti apie tavo pasirinkimus, tačiau vietomis tikrai buvo prirašyta tik tam, kad būtų kiekybė. Taip pat kai kurie pasirinkimai neatrodo patys tinkamiausi geram firmos funkcionavimui, bet šiaip pats požiūris į pareigas ir išsikelti tikslai yra tinkami bei naudingi.

Vestos praktikos apžvalga | Praktikos pradžioje buvo pasakytos tam tikros taisyklės kaip be leidimo nekalbėti ir panašiai. Tačiau atrodo šis tikslas nelabai pavyko, o ir pačioje pradžioje buvo sumaišytas transporto pavadinimas. Atrodo tarsi labai nenatūraliai būtų kalbama, aišku galbūt tai buvo jaudulys, tačiau pradžioje atrodė, kad susitvarkyti su vadovavimu sekėsi prastai. Dalyviams buvo nurodyta pasiimti transportus ir sustoti į vieną eilę. Visiems susirinkus buvo pajudėta link tikslo. Buvo šiokių tokių nesusipratimų, tačiau galiausiai buvo pasiektas tikslas. Atvykus iki degalų pasikrovimo, buvo nurodyta po vieną pasikrauti degalus ir galiausiai kažkam pakomentavus, kad laisvai galima tilpti po du, tada buvo leista po du pasikrauti. Tuo pačiu metu vienas iš dalyvių pasikrovė baldus dėl to, kad neužteko cisternų visiems. Visiems galiausiai pasikrovus, buvo vykstama iškrauti visus krovinius į atitinkamas vietas. Iškrovus krovinius buvo grįžta į bazę ir ten išdalintos premijos dalyvavusiems. Apskritai praktika būtų galbūt normali, tačiau sunkiai sekėsi suvaldyti dalyvius ir juo labiau pačiam save. Kelis kartus girdėjosi pakeltas balsas, jautėsi nervinimasis kuris pakenkė pačiam vadovavimui. Jautėsi ir tas mėtymasis tarp transporto pavadinimų, pačio maršruto, galimybės pasikrauti ar net grįžimo iškrauti. Galbūt reikėtų labiau atsipalaiduoti ir nesistengti visko padaryti nenatūraliai, manau geriau būtų gavęsi jei viską būtum daręs atsipalaidavęs ir nebandydamas iš savęs išspausti to ko nesi pratęs.

Justea Sony

Rinkimų anketos apžvalga | Šio direktoriaus pasirinkimas ganėtinai įdomus. Pati sakai, kad nori susigrąžinti tai ką praradai, nors neturėjai prarasti. Yra noras parodyti ką gali ir ką galėtum nuveikti su šia firma. Kodėl esi tinkama, radai daug dalykų ką gali pasakyti. Šaunu, kad įvertini savo galimybes, žinai ką gali nuveikti ir ką nori nuveikti su tuo ko sieki. Savo pliusus tikrai ganėtinai aiškiai išdėstei, pateikei tai ko galima iš tavęs tikėtis ir ko turėčiau laukti nuveikiant. Tačiau niekada negaliu žinoti ar tai tik žodžiai ar galiu tikėtis ir atitinkamų veiksmų. Šaunu, kad sugebi susidėlioti visus prioritetus ir suspėti visur kur reikia, tačiau svarbu ir, kad tinkamai būtų įvertintos savo galimybės. Sau tikslus išsikėlei gerus, tik vienas atrodo ilgai vykdomas, įdomu ar tikrai esi pasiryžusi jį įvykdyti? Labai įdomu tai, kad pirmoji paminėjai kaip svarbiausią krovinį ir manau, kad čia esi teisi, dėl visų darbų ir žaidėjų aktyvaus kuro naudojimo, jis yra tikrai vertingas. Taip pat kaip pati sakai, jei nebūtų kuro, tai kam tie automobiliai kurie nevažiuotų be jo? Pateikta sportinių automobilių sistema paprasta, tačiau ganėtinai patogi ir nesukelianti bereikalingo vargo, nors ir anketų pildymas forume nėra blogai. Priėjus būtent transporto skyrimą rangams, sakyčiau pasirinkimas tikrai geras. “Packer” transporto leidimas tik nuo penkto rango tikrai gerai, aišku aš asmeniškai turbūt padaryčiau nuo šešto, kad būtų linksmiau. Tačiau ir tokia sistema nėra per greita, o ir neturėtų prailgti pasikėlimas iki išsvajotojo tralo. Pavaduotojo kriterijai kaip ir kitų, paminėti geri, atsižvelgiant į tokius dalykus galima būtų pasirinkti tikrai neblogą pavaduotoją. Dėl “TeamSpeak”, suprantama, kad ne visi gali visada juo naudotis, tačiau visada tikiuosi kuo didesnio aktyvumo naudojant šią programą. Trūkumų numatymas yra geras bruožas, tai gali padėti išvengti nemalonumų ar nusiskundimų iš darbuotojų ar serverio žaidėjų pusės. Anketa sakyčiau viena iš geresnių ir joje aprašytas tavo požiūris yra tikrai tinkamas geram direktoriavimui. Kaip jau kažkur sakiau, svarbu, kad tai neliktų tik žodžiais.

Vestos praktikos apžvalga | Nuo pradžios praktikos buvo nurodyta kas ima vienus ir kas kitus transportus. Buvo nuspręsta užtildyti kanalą, ką beje padarei pirmoji. Šiaip iš dalies tai žinoma gali palengvinti visą vadovavimą, tačiau tai ir nurodo, kad galimai sunkiai sekasi suvaldyti dalyvius. Juk visada bus linksmesnė ta veikla kurioje visi gali laisvai bendrauti, tačiau tuo pačiu turi jausti, kad negalima pertraukti asmens kuris veda tą veiklą. Galiausiai buvo nurodyta visiems išsirikiuoti po du ir pajudėti link tikslo. Pradžioje buvo nesklandumų su interneto ryšiu bei transporto susibuginimu, bet galiausiai buvo susitvarkyta ir toliau pajudėta link tikslo. Atvykus iki pasikrovimo, buvo nurodyta vieniems vežti baldus kurių nuliai, o kitiems pasikrauti tr. detales ir visiems tai atlikus, buvo judama viską iškrauti. Tuo pačiu vyko klausimanija apie darbą, kad būtų linksmiau ir ne nuobodu. Iškrovinėjant krovinius, buvo nurodyta sunaikinti transportus ir pasikrauti degalus ir galiausiai kai buvo iškrautas ir kuras, buvo nurodyta visiems užpildyti transportus kuru, kad nebūtų trūkumo. Galiausiai supratus, kad pilnai užpildyti transportus kuru bus nespėta dėl to, kad baiginėjasi praktikos laikas, tačiau mintis liko aiški. Po visko buvo susirinkta į bazę ir išdalintos premijos. Visa praktika jautėsi, kad buvo suplanuota, tačiau galbūt ją įvykdyti sekėsi ne taip gerai kaip norėta. Tam tikrus dalykus buvo norima įvykdyti vienaip, tačiau teko šiek tiek pakoreguoti planus. Suvaldyti dalyvius sekėsi nors ir ne puikiai, tačiau pakankamai gerai ir visi dalyviai nors važinėjo ne krūvoje, bet duotas užduotis įvykdė.

myxNQO7.png
Galutinis šių rinkimų nuosprendis

Apie praktikas neaprašiau labai daug, rašiau tik pagrindą kurio reikėjo, kad galėtumėte įsivaizduoti kokios būtent praktikos vyko ir ką jose galima buvo išvysti. Apskritai buvo trys pagr. dalyviai kurie vedė praktikas, tačiau vieną asmenį teko atmesti dėl tokių priežasčių kaip neapsisprendimas, svyravimas ir šiek tiek nesusitvarkymas. Išsamiau jei asmuo norės, pateiksiu jam privačia kas nutiko, kad neteko man jo aprašyti viešai. Šiaip pagr. dalyviai buvo stiprūs, tačiau išryškėjo būtent du asmenys, jie ir yra aprašyti šioje apžvalgoje. Vienam asmeniui galbūt sunkiai sekėsi suvaldyti emocijas, kartais ir su dalyviais nelabai susitvarkė, kitai buvo kitokių keblumų, bet praktikos visgi buvo baigtos. Visada vertinu kai asmuo sugeba sureguliuoti asmenis net jų pastoviai nematant, tas vienam iš dalyvių sekėsi šiek tiek geriau. Atsižvelgusi į asmens mąstymą, susitvarkymą praktikos metu, pamąstymus po jos priėjau savo sprendimą. Šį kartą sulaukėme rinkimuose merginos ir atrodo jai šie rinkimai buvo palankūs, dėl to tik galėtume ją pasveikinti su Tolimųjų reisų direktorės pareigomis, o Auris_Savel tampa antros vietos laimėtoju. Linkiu tikrai nenusiminti tiems kurie netapo direktoriumi ir toliau siekti savų tikslų, juk ankščiau ar vėliau, pastangos atsiperka. O apskritai šie rinkimai buvo tikrai įdomūs ir kitokie nei visada, turbūt daugiausia dėl to, kad asmenys kurie vedė praktikas, vieni su kitais puikiai sutarė. Na toliau nieko neberašysiu ir tik padėkosiu visiems už dalyvavimą!

kZp6Cu8.png

 Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų, pareigos gali būti perleidžiamos antros vietos nugalėtojui.
 Asmenys kurie netapo kandidatais ir buvo neaprašyti apžvalgoje, gali per 24 val susisiekti su manimi forumo asmenine žinute ir gauti atsakymą kodėl buvo atmesti.

  • Patinka 7
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Mldc Justea

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująją tolimųjų reisų vairuotojų direktorę. Sėkmės pareigose.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująją direktorę, hmm. ;D Sėkmės.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująją direktorę!!!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 24 minutes(-čių), Osva_Nigga rašė:

@Justea_Sony kada mc? Give me kastuvas

Tai tu ateik į ts San_James būna, šiandien lošėm.

Sveikinu Justeee (Dirbtine lėle/Anabele/Bieliauskaitės likimo sese :) )

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai, linkiu sėkmės

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu! Sėkmės vadovaujant.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...