Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Liepsna_Fire

Trūksta veiksmo? Rastas naujasis Ginklų prekeivių direktorius!

Rekomenduoti pranešimai

GgL6ZMn.png

Ginklų Prekeivių direktoriaus rinkimų apžvalga!

Sveiki! Štai ir sulaukėme Ginklų prekeivių apžvalgos į firmos direktoriaus pareigas. Pildančiųjų nors ir nebuvo daugybė (pildė 5 asmenys), tačiau pasirinkimas buvo galimas. Tikrai nenoriu šioje dalyje prirašyti daug visko, nes juk laukia dar aprašymas apie pagrindinius kandidatus, tačiau norėčiau pasakyti, kad dėkoju visiems kurie dalyvavo ir iš būvimo direktoriaus tikiuosi gero darbo atlikimo. Taip pat pridursiu, kad rinkimai vyko dėl to, kad buvęs direktorius Misteris_Smitas buvo nušalintas nuo pareigų ir firmai reikėjo naujo vado!

kZp6Cu8.png

qs7zRcb.png

Anketa | Kalbėdamas apie savo pasirinkimą pildyti būtent į Ginklų prekeivius, realiai mažai paminėjai dėl ko. Visą atsakymą aiškinai kodėl esi geras pasirinkimas. Vienas iš tavo tikslų yra patekti į Ginklų prekeivių topus, tačiau tai tikrai gali padaryti ir nebūdamas direktoriumi, kitas tikslas yra ganėtinai šaunus, bet gaila daugiau tikslų taip ir nebuvo. Apie darbo patirtį gana aiškiai paaiškinti, kas žinoma yra gerai. Klausime kuriame prašoma apibūdinti gerai veikianti Ginklų prekeivių darbą, pradžioje tikrai rašai apie gerą darbą, bet po to nuklydai nuo klausimo ir pradėjai pasakoti apie tai koks tu būtum geras ir tinkamas. Prie idėjos paminėjai komandinį darbą ir tai tikrai yra labai gerai, realiai neįsivaizduoju Ginklų prekeivių nedirbančių komandinio darbo, nes tokiu atveju jie tampa silpni ir pažeidžiami. Pati anketa viena iš geresnių ir sugebėjai parodyti, kad yra supratimas apie firmą. Tačiau vietomis buvo visiškai nuklystama nuo duoto klausimo ir taip linkdavo pilnai neatsakyta į patį klausimą. Tačiau apskritai nepastebėjau labai rimtų klaidų ar kitokių nuklydimų, tik dėl redagavimo.

Praktika | Visiems buvo pasiimti ginklų, susigydyti ir pasiimti “Boxville” transportą. Nuspręsta buvo paimti du transportus ir pravežti siuntą. Jau bandant išvažiuoti iš bazės, prekeiviai buvo užpulti, tačiau lengvai susitvarkė ir pajudėjo link pasikrovimo. Atvykus į pasikrovimą jau ten buvo priešininkų ir teko pakovoti su jais. Nepavykus kovai, teko visiems grįžti į bazę, vėl įsigyti ginklus, susigydyti ir vėl pajudėjom į pasikrovimą. Pakeliui ir vėl buvo užpulti prekeiviai, tačiau susidorojo su tuo. Pasikrovime vėl buvo priešininkų, o ir atvykus prekeivių fūrų nebuvo ir teko dar kartą grįžti į bazę, teko iš naujo atsivaryti ginklų fūras, kad galima būtų jas pasikrauti. Galiausiai buvo pasiduota ir nuspręsta nebevažiuoti į pasikrovimą. Visi susirinko ir nuvykus į klano bazę, buvo paskelbtas klano reketas, išpirka nustatyta kaip veiksmas. Visiems kritus buvo grįžta į bazę, pasiimti ginklai ir buvo nuspręsta, kad bandys pravežti bent vieną ginklų fūrą. Todėl visi susirinko ant transporto ir pajudėjo į pasikrovimą. Jame atvykus vėl nesigavo pravežti siuntos, nes vėl buvo visi nušauti ir taip nesigavo siunta. Tada pasiėmus ginklus buvo nuvykta iki klano ir paskelbtas jo šturmas, tačiau pastebėsiu, kad Ginklų prekeiviai nešturmuoja, o užgrobinėja. Visiems kritus buvo norėta nieko nebedaryti, tačiau sužinojus, kad praktika gali dar 5 min, vykti, buvo grįžta prie plano toliau pulti klaną. Na ir galiausiai kritus buvo grįžta į bazę, kad užbaigti praktiką. Buvo išdalintos premijos ir padėkota už dalyvavimą praktikoje. Pati praktika ganėtinai sunkiai sekėsi dėl pastovaus puolimo, tačiau tas puolimas nebūtų toks blogas dalykas jei su juo būtų susitvarkyta. Tačiau nebuvo bandoma priešininkų užklupti netikėtai ir taip prieš juos laimėti, nesimatė bandymo daryti taktikas. Taip pat ganėtinai sunkiai sekėsi ir aiškinti ko norima iš dalyvių, nebuvo pačio tokio apsisprendimo, šokinėjama nuo vieno prie kito ir panašiai. Trūko to užtikrintumo savo veiksmais. Taip pat pasibaigus praktikai labiausiai nustebino pačio pasakyti žodžiai, kad visai norėtum į Teisėsaugą. Ar tikrai asmuo siekiantis Ginklų prekeivių direktoriaus turėtų kalbėti apie tai kaip norėtų pereiti į teisėsaugą?

6Ued9jN.png

Anketa | Realiai nelabai supratau paminėto aktyvumo, serverio ir forumo nepaminėtas, o “TeamSpeak” sakai neskaičiuoji, bet praleidi apie 240 min. Kandidatavimo pasirinkimas atrodo gerai apgalvotas ir ryžtingas, tai vertinčiau tikrai gerai. Visada svarbu, kad asmuo būtų pilnai apsisprendęs savo pasirinkimų ir žinotų ko nori iš to ko siekia. Išsikelti tikslai tikrai vertingi norint pasiekti geriausių rezultatų, o ir sprendimas parodyti ką sugebi ir nesusimauti yra geras. Kalbėdamas apie darbo paskirtį, šiek tiek suklydai sakydamas, kad Ginklų prekeiviai vykdo klanų grobimus, jie vykdo tik klanų reketus. Kalbant apie idėjas, pats pripažįsti, kad neturi nieko kažko sugalvojęs, tačiau tuo pačiu sakai, kad reikia tinkamo vadovavimo, o visą kitą yra jau išpildyta sistemų. Tačiau reikia nepamiršti, kad reikia ir patiems kurtis žaidimą, ne tik vadovautis sistemomis. Kalbant apie kurą darbinėse, sakai kam reikalingas toks klausimas, tačiau pats jame šiek tiek suklydai. Pirmiausia pirmenybės teikimas administratoriams yra netinkama, visi žaidėjai turi turėti lygias galimybes patekti į darbą. Kitas dalykas, kad administratoriai gali kuro užpilti tik į nuosavą ir tai tik trečio lygio administratorius. Pati anketa nebloga, tačiau buvo suklydimų, kas aišku yra pastebima.

Praktika | Pradžioje visi buvo suskirstyti, kad paimt tris “Boxville” ir susėsti bei pajudėti link sandėlio, kad pasikrauti ginklų. Visas tas pasikrovimas vyko kaip ir visada. Važiuojant su pakrautomis fūromis į bazę, buvo pirmiausia lengvas užpuolimas, bet fūra nebuvo prarasta, tačiau nuo apgadinimo labai sulėtėjo ir tada pasijautė tai, kad nebuvo pasinaudota mechaniko paslaugomis. Po dar karta buvo mini užpuolimas, nu bet toks, kad net žalos realiai nelabai padarė. Galiausiai grįžus į bazę su visomis trimis fūromis, buvo jos sustatytos ir iškrovinėjamos, tuo metu buvo ir minimalus apšaudymas. Iškrovus fūras buvo pasakyta pasiimti ginklų ir visiems sušokti ant vienos mašinos. Galiausiai buvo atvykta iki klano ir paskelbta, kad tas klanas yra šturmuojamas, tačiau norėčiau pastebėti, kad Ginklų prekeiviai ne šturmuoja kaip Teisėsauga, jie vykdo užgrobimus. Realiai pasipriešinimo beveik nebuvo sulaukta, tik po atsitraukimo keli atvyko, o tai taip pat nepavadinčiau pasipriešinimu. Galiausiai buvo grįžta į bazę, ten visi sustojo ir jiems buvo duota pinigų ginklams nusipirkti. Nusipirkus ginklus buvo pradėta ginti bazė dėl to, kad buvo puolama, pačią bazę apsaugoti tikrai pavyko ganėtinai gerai. Pati praktika praėjo ganėtinai lengvai, buvo šiokių tokių trukdymų, tačiau nelabai didelių. Žinoma po visko sužinojau apie tai, kad praktikos metu buvo paprašyta klano, kad atvyktų pašaudytų, duotų šiek tiek veiksmo, tačiau ne per daug. Dėl to fakto, kad buvo prašoma, kad būtų užpultas, laikyčiau tai taktika norint, kad pati praktika vyktų įdomiau, tačiau tikrai galėjo normaliai šaudyti, nebandydami savęs apriboti, taip pats būtum labiau atsiskleidęs kaip vadovas. Toliau norėčiau paminėti tai, kad “TeamSpeak” programoje buvo kapinynas, mažai buvo kalbama ir asmens kuris vedė praktiką, o ir jos dalyviai nebuvo labai kalbūs. Pati praktika vyko ganėtinai lengvai, kai buvo kalbama, jautėsi, kad sukontroliuoti ir tinkamai pavadovauti tikrai pavyksta, tik kaip jau sakiau, norėjosi daugiau to bendravimo.


Rinkimų baigtis

Realiai abu kandidatai buvo labai skirtingi, o ir praktikos vyko labai skirtingai. Nors planas buvo ganėtinai panašus pas abu, tačiau vienam tai pavyko, galbūt dėl to, kad turi daugiau ryšių. Kitam sunkiai sekėsi, buvo puolamas ir negalėjo atlikti tai ko norėjo, tačiau tai nebūtų problema jei būtų tinkamai susitvarkoma su užduotimi. Vienas dalyvis viską darė ganėtinai užtikrintai nors ir buvo tyla "TeamSpeka" programoje, ko visada siūlyčiau stengtis vengti. Kitas kandidatas kalbėjo gal kiek daugiau, nors irgi nebuvo per daug iškalbus, tačiau praktika sekėsi sunkiau dėl puolimų ir sunkesnio susitvarkymo su padėtimi. Buvo pradėta mėtytis, atsirado neapsisprendimas dėl savo veiksmų, kas visada nėra labai gerai. Paprastai pasakysiu, kad lyginau abiejų kandidatų galimybes ir tai ko iš jų galėčiau tikėtis valdant firmą. Kandidatas AG buvo pasimetęs, suprantama, kad spaudimas ir panašiai, tačiau čia yra tokia firma kuri to spaudimo tikrai gauna ir asmuo ją apsiėmęs prižiūrėti, turėtų susidoroti su tuo. Taip pat tas pasakymas, kad visai jau norėtum atstovauti visiškai priešingai sričiai, privedė mane prie nuosprendžio palikti šį kandidatą antroje vietoje. Sekantis kandidatas ZR buvo labiau susikoncentravęs, aišku gavo mažai spaudimo, kas neleido galbūt taip parodyti savo galimybių, tačiau pats valdymas ir patirtis rodė galėjimą susitvarkyti su šia firma. Žinoma asmuo yra pridaręs problemų ankščiau, bet jau nuo to praėjo kuris laikas ir esu linkusi suteikti šansą įrodyti, kad gali būti tinkamas vadovas ir viską atlikti sąžiningai. Todėl dabar ir norėčiau pasveikinti tampant naujuoju Ginklų prekeivių direktoriumi! Prižiūrėk firmą tinkamai, atlik viską sąžiningai ir įrodyk, kad gali būti tikrai geras vadovas. Taip pat nepamišk, kad Ginklų prekeiviai nėra tam, kad suteiktų tavo klanui ginklus, jie yra kaip neutrali firma prieš klanus ir į visus klanus turi žiūrėti lygiai, nebent tik klanas pats prisidirba. Tačiau dabar palinkėsiu sėkmės vadovavime! O kitiems dar kartą dėkoju už dalyvavimą, atėjus laikui bus ir jūsų proga pasireikšti!

kZp6Cu8.png

 Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų, pareigos gali būti perleidžiamos antros vietos nugalėtojui.
 Asmenys kurie netapo kandidatais ir buvo neaprašyti apžvalgoje, gali per 24 val susisiekti su manimi forumo asmenine žinute ir gauti atsakymą kodėl buvo atmesti.

  • Patinka 3
  • Ačiū! 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

sveikiniu mindaugeli,pardavinekit ginklus ir bobbio klanui, nebukit savanaudiski :x

  • Patinka 1
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį direktorių. Sėkmės darbuose.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį direktorių, sėkmės darbuose :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Minde, žiūrėk tik 8 kartą šiais metais neleavink

  • Patinka 3
  • Haha 4

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Na šaunu už sėkmės Minde pareigose žėk išbūk visą reikiamą laiką. 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu su dar viena apžvalga! Sėkmės atstovaujant Direktoriaus pareigas.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 2 minutes(-čių), Karolis_Slimis rašė:

Sveikinu su dar viena apžvalga! Sėkmės atstovaujant Direktoriaus pareigas.

tik papeikimų nerašyk ir viskas bus liuksiškai, nereikės net sėkmės linkėt. 

sveikinu si grazu berniuka, juk tokia proga ❤️

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį direktorių, linkiu sėkmės.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

gl bicas sekmingai gunus parsivezt

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, linkiu pravežti daug daug fūrų sėkmingai

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai!

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

sekmes su direktoriu pilvuzai, nepraknisk:)

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

kelinta vasara dziuvimas prie pc? ;.D sveikinu minde

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu su pareigom, sėkmės ir laikai kardaną :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

oooo tėvai judi. Mldc, sveikinu, pasiekiau ko norėjau ir tapai drk kaip ir sakiau 😂

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai, mano manymu tai tikrai puikus direktorius ir nenuvils mūsų !

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...