Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Liepsna_Fire

Rastas naujasis Elektroninių prekių tiekėjas!

Rekomenduoti pranešimai

GgL6ZMn.png

Elektroninių Prekių išvežiotojų direktoriaus rinkimų apžvalga!

Sveiki! Dar viena direktoriaus rinkimų apžvalgą, šį kartą į Elektroninių prekių išvežiotojų firmą. Šiuose rinkimuose gavome anketas iš 8 dalyvių. Apskritai pačių rinkimų prireikė dėl to, kad buvęs direktorius Matt_Larson atsisakė savo pareigų, asmuo iš tikrųjų pasirodė ganėtinai gerai savo pareigose. Dabar tikiuosi, kad pavyko rasti asmenį kuris sugebės prižiūrėti firmą taip pat gerai ar net dar geriau, juk tobulėjimui ribų nėra. Nenoriu labai tampyti jūsų už nervų ir tiesiog kviečiu skaityti šių rinkimų apžvalgą!

kZp6Cu8.png

J5haWKe.png

Naujas veidas serveryje kuris nepabijojo ir parodė savo norą siekti daugiau. Pavaduotojo kriterijai pateikti tikrai aiškiai ir tinkamai. Šaunu, kad yra noras suteikti galimybę prisidėti prie firmos gerovės naujokui, svarbu tik, kad asmuo turėtų kibirkštėlę šiai firmai. Prekių paskirstymas ganėtinai aiškus, tačiau esu šiek tiek nustebusi dėl jų išdėliojimo, juk GPS yra brangiausia ir labiausiai norima prekė, tačiau ją nusiperka vieną kartą ir turi visam laikui. Pranešimą pradėjai nuo savęs pristatymo, tikrai šaunu kai galima sužinoti daugiau nei prašai. Pats tavo pasirinkimas šiai firmai yra dėl noro kažko pasiekti, padaryti taip, kad tave atsimintų ir sektų tavo pavyzdžiu, tikrai šaunus siekis. Tikslai ganėtinai numatomi, surinkti komandą, padaryti darbą įdomiu, išbūti kuo ilgiau ir kuo geriau atlikti savo darbą. Tavo idėja su keturiais skyriais skamba šauniai, tik žinoma iš karto kyla klausimas kaip paskirstytum kurį darbuotoją paskirti tam tikro rango priežiūrai, tačiau apskritai pati mintis įdomi ir galėtų turėti pasisekimą. Toliau ėjo savaitės darbuotojo mintis, paprasta tačiau tikrai ne prasta, tik kaip ir pats sakai, ne visiems tai pavyksta įgyvendinti. Anketa yra pakankamai gerai, o ir jaučiu, kad yra tikrai nemažai potencialo čia. Bet kaip ir buvo taisyklėse nurodyta, asmuo turėtų būti bent minimaliai susipažinęs su firma, o pačiam dar reikėtų galbūt ir su pačiu serveriu geriau susipažinti. Pats požiūris yra vertas dėmesio ir tikrai dar norėsiu išvysti rinkimuose tave su tavo mintimis ir idėjomis. O šiuo metu linkiu nepasiduoti, susipažinti su viskuo, galbūt išmėginti darbą labiau ir siekti savų tikslų. Dėkoju už dalyvavimą.

rmCy54S.png

Pirmasis užpildęs į šiuos rinkimus, jauna asmenybė kurią teko stebėti vykdant Taksi pavaduotojo pareigas. Pirmiausia pakalbėkime apie tavo kriterijus pavaduotojui. Sakai pavaduotoją rinksi iš firmos darbuotojų ir, kad jie galėtų konkuruoti dėl šių pareigų, turės atitikti aktyvumo ir kitus kriterijus. Šaunus sprendimo būdas pavaduotojo pasirinkimui. Prekių paskirstymas ganėtinai aiškus, nors ne visai supratau kodėl buvo pasirinkta radijas ir fotoaparatus nukelti į galą. Apie tai buvo pamiršta aiškiau paminėti, o gaila. Savo tikslu paminėjai tai, kad norėtum surinkti gerą darbuotojų kolektyvą ir pritraukti naujų darbuotojų į firmą. Pripažinsiu, kad nelabai supratau nuo ko ten ketinama valyti forumą ir “TeamSpeak” programą, trūko aiškumo. Idėja apie “Darbuotojų statistiką” mane sudomino, skamba įdomiai, tik tikrai galėjo būti aiškiau aprašyta. Pagal ką bus skaičiuojama ta statistika? Kas kiek laiko bus daromi skaičiavimai? Ar ta statistika bus tiesiog šiaip sau, ar pagal ją bus apdovanoti darbuotojai? Tiesiog paliko labai daug klausimų į kuriuos atsakymo neradau. Pati anketa minimaliai pažeidė reikalavimus, taip pat nėra ir labai aiški, trūko patikslinimo. O ir ne į viską buvo atsakyta, buvo prašoma daugiau, bet ką jau padarysi. Taip pat pripažinsiu, kad šiek tiek nustebau pamačiusi tave šiuose rinkimuose, nustebau dėl to, kad kai Taksi direktorius norėjo perleisti tau direktorių, atsisakei pasakydamas, kad vasarą nenori apsiimti pareigų, o dabar į tokias pildai, bet juk vis dar vasara. Žinoma suprantu, kad nuomonė ir mintys keičiasi taip pat kaip ir pasirinkimai. Tačiau nelabai galiu įžvelgti ir to noro šioms pareigoms. Tačiau tikrai dėkoju, kad dalyvavai, ką gali žinoti, atėjus laikui galbūt ir nusišypsos ta sėkmė.

eTxV5Rf.png

Matytas veidas, pažįstamas charakteris, asmuo ne taip ir seniai buvęs direktoriumi. Kaip ir daugumą, sakai pavaduotoją rinksi iš darbuotojų ir tai visada laikau geru dalyku, juk tik tikros pastangos įrodo žmogaus vertę. Prekių paskirstimas aiškus ir matomai apgalvotas, tinkamai paaiškinta kodėl taip, o ne kitaip. O ir paskirstymas pats sakyčiau geras ir objektyvus. Kaip pats sakai, šią firmą pasirinkai dėl jos darbo specifikos, tave domina būtent tokio tipo darbai ir nori išmėginti savo jėgas čia. Dėl savo tinkamumo, paminėjai tai, kad jau esi parodęs savo sugebėjimus kai buvai Tolimųjų Reisų Vairuotojų direktorius ir tikrai negalėčiau sakyti, kad buvo problemų dėl tavo vadovavimo. Tikslai kaip ir pats sakai, kaip kiekvienas, nori suburti gerą darbuotojų komandą, pasirinkti tinkamą pavaduotoją kuris tau padėtų ir apskritai padaryti įdomumą darbuotojams. Tikslai rodantys užsibrėžimą ir leidžiantys tikėti, kad viskas būtų atlikta tinkamai. Taip pat nori paskirstyti prekių vežimą, tinkamai viską išnaudoti ir taip suaktyvinti visą šį darbą. Paminėjai, kad dėsi pastangas jog būtų naudojamasi ne tik serveriu, tačiau ir forumu bei “TeamSpeak” programa ir tik galėčiau pritarti, kad šie visi dalykai padaro darbą tik dar įdomesniu. Prie idėjų paminėjai kitokią rangų sistemą, ką laikyčiau geru dalyku, nes galbūt jau yra pabodusi ta pati sistema ir žaidėjams norėtųsi kažko naujo. Anketa viena geriausių, jokios taisyklės nepažeistos, jaučiasi motyvacija ir noras atstovauti pačiai firmai, o ne tiesiog užsidėti “Direktoriaus” statusą. Asmuo spėjęs susilaukti pripažinimo savo vadovavimu, o tai tik įrodo žaidėjų palaikymas šiuose rinkimuose. Galiausiai tik norėčiau padėkoti už dalyvavimą ir palinkėti sėkmės siekiant savų svajonių.

Galutinis rezultatas

Nors rinkimuose sudalyvavo 8 dalyviai, tačiau matomai jiems nebuvo tokia svarbi jų baigtis, kitu atveju galbūt būtų pasiskaitę taisykles atidžiau. Taisyklės yra tam, nes jų reikia ir visada tikiuosi, kad jų bus laikomasi, tačiau šiuose rinkimuose dalyviai apie taip pamiršo ir taip sumažino savo šansus. Taip pat buvo ir toks kuriam nelegalios programos patinka, kitas užpildė tik šiaip sau, dar keliems galbūt ne taip rūpėjo, kad pasiskaitytų taisykles. Taip pat čia išvydome ir labai naujų asmenybių, ką visada laikyčiau geru dalyku, potencialo tikrai yra, tačiau dar reikėtų išbandyti. Vienas iš mano kriterijų yra, kad asmuo būtų susipažinęs su firma kuriai nori atstovauti, kažkam gal tai atrodo nereikalinga, tačiau tai parodo ko žmogus nori. O suteikti galimybę vadovauti firmai, visada noriu tam asmeniui kuris jaučia simpatiją jai ir tai po to padeda jam tinkamai ją prižiūrėti, leidžia sutelkti visas savo pastangas tam ko pasiekė. Nors apžvalgoje aprašiau tris asmenis, tačiau du iš jų buvo aprašyti dėl tinkamo pasižymėjimo, jaučiamo potencialo, tačiau vis tiek yra ir minusų kurių negaliu ignoruoti. Vienas iš dalyvių sudėjo pastangas, parodė savo galimybes bei norą tam ko siekia. Taip šis asmuo ir tapo naujuoju Elektroninių prekių išvežiotojų direktoriumi, šiaip pripažinsiu, kad pati nustebau tokia baigtimi, tačiau norėčiau pasveikinti su direktoriaus pareigomis E'B inicialus turintį asmenį. Linkiu ir toliau rodyti savo sugebėjimus, nepabijoti rizikuoti ir vykdyti tai ko esi užsibrėžęs, juk tik pastangomis pasieksi viską ko nori. Toliau norėčiau padėkoti tiems kurie dalyvavo šiuose rinkimuose, tačiau kitą kartą jei tikrai norite to, parodykite tai atlikdami tai ko prašoma ir svarbiausią būkite tikri dėl savo pasirinkimo, nes tai nėra trumpalaikis sprendimas. Taip pat dėkoju tiems kas skaitė apžvalgą, susitiksime kituose rinkimuose arba apžvalgoje!

kZp6Cu8.png

 Asmenys kurie netapo kandidatais ir buvo neaprašyti apžvalgoje, gali per 24 val susisiekti su manimi forumo asmenine žinute ir gauti atsakymą kodėl buvo atmesti.

  • Patinka 6
  • Ačiū! 2
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu prisijungus prie direktorių kolektyvo

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

viskas aišku.. kalba visada ts, tai ir išrinko draugelį, kaip mane nervina tokie DPI nariai.. negaliu, ar kažkur yra teisybės šiam projekte? ATSIBODO JAU VISKAS

---

Jeigu rimtai, tai tikrai labai džiaugiuosi, kad gavau būtent progą dar kartą pabūti šiame projekte direktoriumi. Labai gaila, kad konkurentai buvo neatidūs ir neperskaitė taisyklių atidžiau, na o Marytė sukta motera, tai ir pagavo vos ne visus ant tų taisyklių.. Na, o šiaip tai tikrai ačiū visiems, kurie mane palaikėte, aš nenoriu prižadėti, bet galiu pasakyti, kad įdėsiu visą save į šią firmą. :) Ačiū dar kartą Liepsnai už šansą bei visiems serverio žaidėjams už palaikymą.

  • Patinka 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Na, kaip ir Einaras sake, savus renka ;D

(ne)sveikinu.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Svkn

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Bla bla bla bla analizėj prirašyta daug bet skaityt tyngiu. @Einaras_Bmw Sveikinu su direktoriaus postu funkcionavimas firmos, kad būtų geras.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, tikiuosi Liepsnos sprendimas jos nenuvils, kaip ir sakai įdėk visą save į šią firmą, btw laukiam naujos atrankos į EPi direktorių už mėnesio :)

  • Patinka 1
  • Haha 4

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Ooo sveikinu seni su pareigomis,sėkmės tau 😉

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai, manau ne man vienam buvo aišku, kad Einaras geriausias kandidatas šios firmos valdymui. Sėkmės jam, nenuvilk mūsų !

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Va taip ir galvojau anketa nebuvo viena geriausiu tikrai tik nereikia čia sakyti pasaku liepsna. 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

tipo sveikinu

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu su direktorio pareigom

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu su pareigomis :)

  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, Einarą! 

prieš 3 valandas(-ų), Dominykas_Miguel rašė:

jasna, ryžikus tik renka.... nu sveikinu

Sėkmės Direktoriaujant.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...