Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Liepsna_Fire

Policijos direktorius rastas ir mūsų miestas vėl saugus!

Rekomenduoti pranešimai

GgL6ZMn.png

Policijos direktoriaus rinkimų apžvalga!

Sveiki! Na ką, šiek tiek užtrukę Policijos direktoriaus rinkimai pagaliau baigti ir galime pasidžiaugti tuo, kad radome tinkamą asmenį į šias pareigas. Rinkimai buvo reikalingi po to kai buvęs Policijos direktorius Jonh_Volfs buvo nušalintas nuo pareigų dėl netinkamai atliekamo darbo. Tikėkimės naujasis direktorius nedarys tokių klaidų ir pasirodys kaip galima geriau bei įvykdys savo tikslą iškelti teisėsaugą taip kaip senai nematėme. Rinkimuose sudalyvavo  8 dalyviai, bet iš jų praktikas vesti galėjo tik du asmenys. Sužinokite kas jie bei kaip jiems sekėsi žemiau! Taip pat ten yra atsakymas kas naujasis Policijos direktorius.

kZp6Cu8.png

pWRzSF7.png

Anketa | Asmuo sukaupęs tikrai nemažą patirtį būtent Policijos firmoje, žinoma tai neparodo ar kaip vadovas būsi geriausias, tačiau nurodo tai, kad darbą tikrai jau perpratęs esi. Apie savo patirtį papasakojai, turėjai šiek tiek galimybės pavadovauti, tačiau atrodo nevisai sekėsi išbūti dėl to, kad direktoriai netekdavo savo pareigų. Pats šių pareigų siekimas pagrįstas noru iškelti teisėsaugą. Yra ir noras aktyviai naudoti “TeamSpeak” programą, tačiau po vestos praktikos kyla abejonių ar tai tikrai tiesa. Nes juk visada manau norėtųsi panaudoti visus galimus savo pliusus. Pavaduotojo pasirinkimas kaip pats sakai, būtų gerai apgalvotas ir tikrai neskubus. Prie idėjų priskyrei veiklas, tačiau tai nėra idėja, tai yra tai kas ir taip pastoviai turėtų vykti. Idėjos būtų labiau tai kas pagelbėtų paįvairinti patį darbą ir nebūtų tai kas savaime suprantama. Tikslus išsikėlei tokius, kad nori suaktyvinti visą teisėsaugą, aktyviai vesti veiklas, apmokymus ir kitą kas būtų naudinga supažindinti darbuotojus su darbu. Realiai pati anketa yra nebloga, tačiau jaučiasi toks mėtymasis ir galbūt ne visiškas suvokimas. Bet apskritai mintys ir paskatos yra teigiamos ir ganėtinai tinkamos šio darbo sričiai.

Praktika | Nustebau kai asmuo nusprendė praktiką į Teisėsaugos direktorių vesti be “TeamSpeak” programos, kadangi pati programa tuo metu buvo užlūžus, net perklausiau ar tikrai nenori palaukti. Tačiau atsakymas buvo, kad ne ir šiuo metu pats nenaudoja šios programos, o tai man iš karto kelia klausimą “Ar tikrai asmuo būdamas direktoriumi naudos šią programą ir taip gerins Teisėsaugos darbą?” ir man pačiai atsakymas yra, kad šiek tiek abejoju. Praktika vyko patylomis kadangi be “TeamSpeka”, prasidėjus praktikai kaip tik buvo prasidėjęs narkotikų sandėlis ir buvo pajudėta į jį. Pradžioje jautėsi tikras pasimetimas, nusiteleportavus į vip zoną, tarsi pasimetė, nieko nedarė, nors patys narkai jau vyko. Pats procesas vyko principu “miršti - pasiimi ginklus - vyksti į sandėlį” ir taip ratu. Tačiau didžiausia problema buvo, kad nenaudojant “TeamSpeak” nėjo suvaldyti tinkamai darbuotojų ir nors jie susirinkdavo, tačiau viskas vyko visiškai netvarkingai. Žinoma narkotikai užėmė ir nemažą dalį pačios praktikos, kas sumažino galimybę parodyti kitus savo sugebėjimus. Pagaliau pasibaigus narkotikams, buvo susirinktą į bazę ir ten visi sulipo į darbinę ir pajudėjo į treniruočių zoną. Pakeliui į vietą, Policija buvo užpulta klanų ir neatsilaikė, teko vėl susirinkti ir galiausiai nuvykti į treniruočių zoną su sraigtasparniu. Ten vėl buvo visi apšaudyti ir buvo nuspręsta susirinkti į bazę ir ten daryti tai ką buvo norima daryti treniruočių zonoje. Garaže buvo sudėtos kliūtys kaip į ringą ir buvo duodama šaudytis 1x1, taip patikrinant šaudymo sugebėjimus. Po viso to, praktika buvo baigta. Iš tikrųjų net ir nenaudojant “TeamSpeak” programos (ką visada laikysiu klaida ypatingai Teisėsaugoje), buvo galima padaryti daugiau, pasirodyti geriau. Praktika švelniai tariant buvo ganėtinai prasta, visiškai nesukontroliuota, pasirinkti veiksmai nedavė naudos ir neparodė to, kad pas kandidatą būtų tinkami sugebėjimai sukontroliuoti šią firmą. Ši praktika parodė man koks turi būti mano pasirinkimas ir tai tikrai nesi tu. Galbūt turi potencialo, tačiau nesugebėjai to parodyti, todėl padėkosiu, kad dalyvavai ir linkiu siekti savų tikslų toliau.

5hyOUJC.png

Anketa | Asmuo kuris nors ir buvęs Teisėsaugos valdžioje, tačiau patirties neturi galbūt tiek daug kaip kitas kandidatas, žinoma tai gal dėl to, kad anksčiau sunkiau patirtis kildavo. Pats sakai, kad šią firmą pasirinkai dėl noro atgaivinti teisėsaugą, taip pat tave domina šis darbas ir žinai ką su juo galima nuveikti. Pats nori padaryti daug veiksmo, kad įdomu būtų ir tau ir kitiems. Dar vienas dalykas tai, kad nori parodyti ką gali padaryti po to kai lyg ir neteisėtai praradai savo pareigas? Apie “TeamSpeak” sakai, kad jis reikalingas ir skatintum savo darbuotojus jame būti, tačiau ar tai tikrai vyktų, ar liktų tik kaip žodžiai? Visada svarbu, kad tai apie ką kalbate, būtų ir įgyvendinama. Dėl darbuotojų sakai, kad netaikytum jokios nelygybės, žiūrėtum, kad viskas būtų kuo švariau ir teisingiau. Pavaduotoją norėtum rinktis tą kuriuo tikrai gali pasitikėti arba tokį kuris įdėtų tikrai daug darbo ir norėtų padėti šiai firmai klestėti. Tavo tikslai yra tiesiog suburti stiprią Teisėsaugos komandą, kas tikrai yra šaunu. Tokių kaip idėjų neturi, nes sakai, kad viskas jau yra panaudota, tačiau realiai aš tiesiog norėčiau šioje dalyje matyti tai ką panaudotum, kad darbas būtų kuo efektyvesnis. Pati anketa tikrai nebloga, nors galbūt negalėčiau su viskuo visiškai sutikti, bet labiau dėl skirtingų požiūrių.

Praktika | Asmuo kuris pirmasis vedė savo praktiką. Pirmiausia kas buvo pliusas, tai “TeamSpeak” programos naudojimas, nors kanalas ir buvo užrakintas. Praktikos pradžioje vyko narkotikai, kas privertė šiek tiek padirbėti nuo pradžios. Jautėsi pastangos ieškoti būtų kaip geriausia prieiti, kaip gauti teigiamą variantą šioje padėtyje. Pasibaigus narkotikams, buvo pajudėta į treniruočių zoną, ten visi buvo sustatyti prie kliūties ir visi suskirstyti į dvi komandas. Komandoms buvo duoda sudėti kliūtis aplink žmogų, bet vos tik prasidėjus, visi buvo užpulti klaniškių ir aišku nepavyko atsilaikyti, nes nelabai buvo tikimasi, kad jiems pavyks patekti į zoną. Buvo nuspręsta susirinkti į bazę ir ten padaryti duotą užduotį, kad nesutrukdytų klanai. Pripažinkime, kliūtis dėti jiems nelabai sekėsi, bet svarbiausia, kad buvo paaiškinti kas yra negerai, kaip teisingiau atlikti užduotį. Vos tik baigus užduotį, prasidėjo “Jizzy” šturmas/grobimas (klanas niekaip neapsisprendė ką jie daro), todėl buvo pajudėta į klubą. Ten buvo bandoma išvalyti klaniškius, nelabai gerai sekėsi, tačiau jautėsi bandymas daryti taktiką, stengtis, kas net nepasisekimo atveju, sakyčiau yra gerai, nes taip tobulėjama. Galiausiai klanas nusprendė atsitraukti ir nebevykdyti savo veiksmo, Policija sugrįžo atgal į bazę, kad pratęsti savo planą. Darbuotojams buvo užduota atsakinėti į duotus klausimus, taip pasitikslinant ar asmenys žino taisykles, tokia apklausa vyko iki kol baigėsi praktika. Pati praktika sakyčiau buvo pakankamai gera, nors ir ne viskas labai gerai sekėsi, tačiau jautėsi bandymas rasti geriausias taktikas, o tai su laiku padėtų padaryti tikrai stiprią teisėsaugą. Svarbu tik tai, kad nebūtų pasiduodama ir kovojama dėl savo tikslo. Apskritai pats vadovavimas buvo ganėtinai geras, jautėsi žinojimas ką darė, tik galbūt reikėtų pasitikslinti pakoreguotas Teisėsaugos taisykles. Apskritai viską apgalvojusi, norėčiau pasveikinti tapus Policijos direktoriumi ir vykdyti viską ką planavai bei dar daugiau. Dėkoju už dalyvavimą bei tinkamą pasirodymą.

kZp6Cu8.png

 Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų, pareigos gali būti perleidžiamos antros vietos nugalėtojui (tik tuo atveju jei antros vietos nugalėtojas patobulės ir tinkamai pasirodys duotoje užduotyje).
 Asmenys kurie netapo kandidatais ir buvo neaprašyti apžvalgoje, gali per 24 val susisiekti su manimi forumo asmenine žinute ir gauti atsakymą kodėl buvo atmesti.

  • Patinka 6
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Mario, klausyk šaunuolis būsi, rimčiausias direktorius.

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį direktorių, sėkmės darbuose :)

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naują drk, paliksiu tau savo specus :)

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Mldc superi, taip ir žinojau kad paimsi

 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, žėk laikyk PD ir atgaivink teisėsaugą ir į pavėsį visus klanus.

  • Patinka 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu su direktoriumi, linkiu sėkmės :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Neturėjo čia ir klausimų kilt :) Aplodismentai

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 5 minutes(-čių), Einaras_Bmw rašė:

Sveikinu su direktoriumi, linkiu sėkmės :)

Sr ne po čia pakomendavau užsibugino.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu su direktoriumi, bei sėkmės darbuose :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

nu ble pirma normalu drk teisesaugos matau, gal kas nors iseis kai cyteriu squado nebeliko

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

SVEIKINU SU PAREIGOM TAVE SAUNUOLIS.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Mario, linkiu ispildyti savo idejas ir tikslus.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

sveikinu @Super_Mario sakiau kad paimsi drk didžiausios sėkmės poste

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

"Pakeliui į vietą, Policija buvo užpulta klanų ir neatsilaikė, teko vėl susirinkti ir galiausiai nuvykti į treniruočių zoną su sraigtasparniu. Ten vėl buvo visi apšaudyti ir buvo nuspręsta susirinkti į bazę"

 

Nedėkokit ;)

 

Gaila, neužgaudėm, kaip buvo tavo praktika, bet kaži ar miestas vėl bus saugus... Gal atgaivinsi teisėsaugą netyčia :?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...