Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Liepsna_Fire

Teisėsaugos pastiprinimas jau čia! Spec. pajėgų direktorius išrinktas!

Rekomenduoti pranešimai

GgL6ZMn.png

Spec. pajėgų direktoriaus rinkimų apžvalga!

Sveiki! Pagaliau atėjo laikas išrinkti antros Teisėsaugos firmos direktorių. Šio prireikė po to kai atsistatydino buvęs direktorius Nick_Morris. Asmuo išbuvo tikrai netrumpą laiką savo pareigose, tačiau link pabaigos matomai prarado motyvaciją ir galiausiai po kalbų, buvo atsitraukta savanoriškai. Šiuo metu ieškojome tinkamo žmogaus apsiimti su šia firma ir tikėkimės naujasis direktorius tikrai įvykdys visus planus, dės pastangas, kad aktyvinti teisėsaugą bei greit nepasiduos. Toliau kviečiu jus skaityti apžvalgos šiam direktoriaus postui užimti.

kZp6Cu8.png

6amXlBn.png

A
N
K
E
T
A
Anksčiau esi turėjęs patirties tik nusikalstamoje pusėje, tačiau dabar mėgini kažką nuveikti teisėsaugoje, o ir patirties joje turi nemažai. Klausime apie tai kuri pusė labiausiai tave atspindėtų, neatsakei į klausimą, tik paminėjai, kad turi patirties tiek nusikalstamoje, tiek teisėsaugoje. Pats pasirinkimas būtent šiai firmai skamba silpnai ir neužtikrintai. Jaučiasi, kad apie Spec. pajėgų ir Policijos skirtumus žinai mažai, nes išskyrei tokius nereikšmingus dalykus kaip “Apranga, mašinomis, pavadinimu, bazė”, bet nepaminėjai tikrai svarbių išskirtinumų. Dėl “TeamSpeak” atrodo turi požiūri, kad jis reikalingas ir naudingas šiai ar ir kitoms firmoms. Suvienyti Teisėsaugos sritis mėgintum, tačiau taip ir nepaminėjai kaip tai padarytum. Kuo sudominti žaidėjus šiek tiek esi sumąstęs, tačiau kalbant apie tuos kuriuos gerai pažįsti ir manai, kad jie ateis į tavo firmą. Reikia nepamiršti fakto, kad jie dauguma yra klaniškiai ir tikrai nebūtinai visi norės pereiti į teisėsaugos pusę. Firmos vizija galėtų žadėti tikrai neblogą jos ateitį, tik ar tikrai būtų dedamos pastangos, kad taip viskas ir būtų? Tikslai išsikelti tokie kurie galėtų garantuoti gerą Spec. pajėgų funkcionavimą, tačiau svarbu yra, kad būtų tikslas ir dėti visas pastangas tam įgyvendinti. Kriterijai pavaduotojui gana aiškūs ir leidžiantys atsirinkti galbūt tinkamiausią asmenį, tačiau reikia nepamiršti atsižvelgti ir į asmens motyvacija dėti pastangas firmos labui. Anketa nėra silpna, bet ir nėra labai stipri. Jaučiasi trūkumas supratimo ir patirties (ne darbo xp) šiame darbe ir apskritai Teisėsaugos srityje, galbūt reikėtų daugiau pasidomėti, apsimąstyti ko būtent reikia Teisėsaugai. Ne į visus klausimus buvo iki galo atsakyta, o visada duodama klausimus noriu rasti atsakymus. Taip pat daug kur jaučiasi toks neužtikrintumas savo sprendimais.
P
R
A
K
T
I
K
A
Vos tik prasidėjo praktika, iš karto ir veiksmas. Vienas iš klanų paskelbė, kad vyksta grobimas Valdžios namuose (žinoma jie pamiršo, kad grobimas ten negali vykti). Tačiau buvo nuspręsta vykti ir išvalyti juos, dėl to vykom į Valdžios namus. Ten šiek tiek pažaidus gaudynių, visi krito ir teko rinktis iš naujo. Galiausiai vienam iš dalyviu pasakius, kad išvalyta, kandidatas pats nematydamas ar taip tikrai yra, skelbė, kad jau išvalyta. Manau visada reikėtų užsitikrinti, kad taip ir yra, o ne tai, kad tiesiog skelbti, taip gali atsirasti ginčytinos situacijos, o pats įrodymų neturėsi. Po šio veiksmo, buvo vėl susirinka į bazę ir iš ten vykta į treniruočių zoną, ten dalyviams buvo duota užduotis, kurią turėjo atlikti. Bet prieš viską, buvo paklausti darbuotojai ar moką C-bug’ą ir C-walk’ą, taip pat vienas iš darbuotojų buvo šiek tiek apmokytas C-walk’o. Toliau visi dalyviai buvo suskirstyti į dvi komandas, ir vyko komandos prieš komandą kova. Toliau buvo užduotis ant bokštelio, reikėjo pakilti iki viršaus šaudant tik su tazeriu. Tačiau šios dalies nepavyko padaryti dėl to, kad buvo užgrobtas bankas ir reikėjo pajudėti į jį. Buvo nurodyta vieniems būti ant mašinos, o kitiems skristi su sraigtu. Ir tai buvo bandoma viso plėšimo metu, tačiau nelabai sėkmingai viskas vyko, o ir banko plėšimą laimėjo klanai. Po to iš karto buvo vykstama į narkotikus ir ten bandoma susitvarkyti. Tačiau ir su narkotikais baigėsi nekaip, Teisėsauga sunaikino vos 12g narkotikų. tada buvo paskelbta apie praktikos pabaigą, bet buvo nuvykta į klano bazę, tačiau apie jokį šturmą nebuvo skelbiama. Apskritai suvaldyti dalyvius sunkiai sekėsi, jautėsi trūkumas taip reikiamos patirties. Buvo priimtų ne pačių geriausių sprendimų, taip pat iškeiktas vienas asmuo, kas visada nebus gerai. Pačioje “TeamSpeak” programoje vyko šioks toks chaosas ir pačio vadovavimo nelabai jautėsi, o ir dažnai iš vedančiojo girdėjosi tik tyla. Tačiau visada reikėtų nepamiršti, kad Teisėsaugos firmai vadovauti būtina ir tai reikėtų daryti kuo labiau užtikrintai.

kZp6Cu8.png

B86DRLY.png

A
N
K
E
T
A
Asmuo turintis mažiausiai patirties Spec. pajėgose iš visų pildžiusių, tačiau vis gi nepabūgai ir rizikuoji. Tik neseniai dalyvavai Policijos direktoriaus rinkimuose ir šiuose rinkimuose matydama, tiesiog tikiuosi, kad labai nori užimti direktoriaus pareigas Teisėsaugoje, o ne tiesiog gauti pareigas. Tą dalį apie tavo pasiekimus, nukopijavai nuo savo Policijos anketos, tai nieko naujo (nesakau, kad tai katastrofiškai blogai, bet tai rodo nebandymą tobulėti ir pasimokyti iš buvusių klaidų). Save mini kaip Teisėsaugininką, esi ištikimas jai, tačiau pareigų nesi turėjęs joje. Pats šios firmos direktoriaus pareigų pasirinkimas yra dėl to, kad daugiau galimybių yra nei Policijoje? Tačiau juk bandei ir ten, beje neseniai. Tai ar tikrai tai yra viena iš tų dėl ko pildai ir šiuose rinkimuose? Skirtumai išskirti gana tinkami ir parodantys kokių pranašumų turi Spec. pajėgos. “TeamSpeak”svarbą supranti, tačiau pats nepastebėjau, kad būtum labai mėgėjas jį naudoti, aišku pasiekus pareigas, galbūt tai būtų kitaip. Bendradarbiavimo klausimu, žinai ką reikėtų daryti, kad sustiprinti Teisėsaugą ir visos jos bendradarbiavimą, tai yra gerai ir turi potencialo. Pasiūlymai žaidėjams daugmaž tokie kokių galima tikėtis, nėra kažko naujo, bet tai taip pat galėtų būti naudinga pačiai firmai ir darbuotojų darbo įvairovei. Savo firmos vizijos nelabai pateikei, gaila. Tikslai paprasti, naudingi, bet juose nėra išsikelto nors kažkokio iššūkio, kad vis būtų bandymas to siekti ir dėl to kovoti. Pavaduotoją rinktumeis atsakingai, turi neblogus kriterijus tam, tik reikia ieškoti ir tokio, kuris turėtų užsidegimą kovoti su nusikalstama puse. Anketa nebloga, galiu susidaryti vaizdą koks yra tavo požiūris, nors nesidžiaugiu dėl tos nukopijuotos dalies, nes iš to nieko naujo nesužinojau. Yra lyg ir tas noras vadovauti Teisėsaugai, tik įdomu ar ta motyvacija tikrai tokia didelė, kad būtų kabliukas vis kovoti ir nepasiduoti?
P
R
A
K
T
I
K
A
Pirmiausia buvo visiems nurodyta išeiti į lauką, ten visiems buvo pasakyta pasiimti buffalo ir susėsti po du į transportą. Iš ten nuvykta į treniruočių zoną, kad joje pravesti praktikos pradžią. Buvo norima išmėginti sugavimą ir ištraukimą iš transporto, asmenys buvo surikiuoti, buvo suskirstytos komandos ir paaiškinta kaip ir kas turėtų vykti. Tačiau atvyko klanai ir paskelbė Treniruočių zonos užgrobimą. Taigi teko pakovoti, žinoma kritus vėl buvo susirinkta ir taip toliau bandoma išvalyti Treniruočių zoną. Buvo pasitelkiami sraigtai, bet iš jų naudos buvo mažai, taip pat vienu metu per pačio vedančiojo kaltę mirė visi kurie buvo sraigte ir taip teko rinktis visiems iš naujo. Nepavykus išvalyti treniruočių zonos, buvo paskelbtas grobimas “Cobroje”, todėl buvo vykstama ten. Ten taip pat nelabai sekėsi, išvalyti klaniškių nepavyko. Po šios dalies, klanai nusprendė padaryti užpuolimą Policijos departamente ir ten vėlgi sekėsi prastai, niekaip nepavyko išvalyti ir galiausiai Klanai atsitraukė. Ir kadangi pasibaigė praktikos laikas, tai ir buvo paskelbta praktikos baigtis. Kaip ir prieš tai buvusio kandidato minusas tas, kad labai trūko vadovavimo. Apskritai ir to bendravimo, žodžio trūko pačioje “TeamSpeak” programoje, labai girdėjosi kiti, kas neleido ir tau pačiam galbūt atsiskleisti, o gal tiesiog trūksta dar patirties vadovavime. Labai jautėsi pasimetimas, nežinojimas ką tiksliai reikėtų padaryti, taip pat realiai nei vienas veiksmas nepavyko į Teisėsaugos pusę, kas ganėtinai gaila. Taip pat buvo įvykis su rakinimais prie pat užgrobto pastato ir tavo žodžiai, kad čia viskas okey su tuo, tačiau tai nėra okey ir taip tikrai neturėtų būti. Realiai galėčiau sakyti, kad su praktika sunkiai sekėsi.

kZp6Cu8.png

FgcW7az.png

A
N
K
E
T
A
Asmuo jau turintis patirties Teisėsaugoje ir galimai tai galėtų labai padėti vadovaujant šiai firmai. Taip pat ir save vertini labiausiai kaip tikrą Teisėsaugininką, kas taip pat yra naudinga. Šio direktoriaus pasirinkimas pagrįstas noru prisidėti prie Teisėsaugos atgaivinimo ir kova su nusikalstamomis firmomis. Supratimas apie Spec. pajėgų ir Policijos skirtumus yra, paminėti didžiausi pliusai. Kaip ir kiti dalyviai, “TeamSpeak” naudingumą įžvelgi ir didelė tikimybė, kad naudotum jį tikrai. Esi už Teisėsaugos firmų bendradarbiavimą ir tiki, kad jums pavyktų puikiai bendradarbiauti bei ieškoti geriausių būdų kaip tinkamai atlikti savo darbą. Prie pasiūlymų žaidėjams, mažai ką paminėjai, atrodo nežinai ko nors tokio kas galėtų būti tai kas sudomintų ateiti į firmą, jei pavyzdžiui renkamasi tarp Teisėsaugos firmų. Savo firmą matai kaip smagią, kurioje galima ne tik kovoti su nusikalstamomis, bet ir tiesiog linksmai praleisti laiką, tik ar būtų dedamos visos pastangos, kad taip ir būtų? Tikslas tik vienas, žinoma jis geras, tačiau kai yra išsikeliami tikslai, jų bandoma siekti ir tai padeda dar geriau dirbti su savo firma bei negailėti savo pastangų ar laiko. Pavaduotojui turi įvairius kriterijus, taip pat turi ir mintį rinktis galimai iš tų kurie būtų kandidatai, tačiau tuo pačiu visada gerai pasižiūrėti ar asmuo tikrai vis dar nori likti ten kur ir siekė. Apskritai anketa yra pakankamai gera, jaučiasi supratimas apie tai ką kalbi. Taip pat iš jos galėjau susidaryti vaizdą ko galėčiau tikėtis tau esant vadovu. Teisėsauga tave domina ir nori jai kuo geresnių dalykų, kas yra šaunu, tik svarbiausia, kad tai ir būtų vykdoma, o neliktų tik kaip žodžiai.
P
R
A
K
T
I
K
A
Paskutinis kandidatas kuris vedė praktiką. Vos tik prasidėjo praktika, visiems buvo nurodyta išeiti į lauką iš šokti ant “Buffalo”, iš bazės buvo nuvykta iki stadiono ir ten duota pirmoji užduotis. Užduotis buvo komandomis (po du) ir reikėjo kliūtimis užlipti ant stogo. Realiai ganėtinai sunkiai dalyviams sekėsi, bet šiaip neblogai. Apskritai buvo ganėtinai aiškiai paaiškinta ką reikia daryti. Po šios užduoties buvo paskelbtas būtent to pačio stadiono užpuolimas ir teko šiek tiek pakovoti su klanais, galiausiai klanai pasidavė ir atsitraukė. Buvo susirinkta į bazę ir buvo nuspręsta vykti iki Ginklų prekeivių bazės ir ten padaryti šturmą. Pats šturmas nelabai pavyko, Teisėsauga buvo išvalyta, tačiau bent buvo bandoma. Po to vėl sugrįžo į Treniruočių zoną, kad pratęsti planuotą praktiką. Tačiau nespėjus pradėti buvo užpulta ir Spec. pajėgų bazė, o čia po kelių bandymų buvo padarytas vedančiojo klaidingas įspėjimas ir buvo nuspręsta padaryti teleportą ne kai kur arčiau kiek galima, o telintis tiesiai į bazę, kas tikrai nėra gerai. Po šio veiksmo aišku bazė buvo išvalyta, bet tuo pačiu tai buvo grubi klaida. Toliau vėl grįžta į Treniruočių zoną, ten buvo visi suskirstyti į dvi komandas, išrinkti jų vadovai ir nurodyta išsirinkti dalyvius. Vyko treniruotė kaip reikia atsilaikyti veiksme ir kaip reikia rush’inti. Iš pradžių viena komanda rush’ino, po to buvo apsikeista ir kita komanda darė tą patį. Kaip tik baigus tai, buvo paskelbtas “Dailės” užpuolimas. Šioje vietoje veiksmas pavyko ir “Dailė” buvo išvalyta nuo klanų. Šiaip praktika sekėsi ganėtinai neblogai, veiksmai nors ir ne visi pavyko, tačiau apskritai buvo teigiamos sėkmės. Taip pat jautėsi vadovavimas, nors kartais kaip ir pas kitus kandidatus buvo triukšmas “TeamSpeap” programoje, ko realiai veiksmo metu galima išvengti užtildant kanalą (ko nesiūlau visą laiką daryti, labiau tada kada reikia, kad būtų klausoma būtent vedančiojo), tačiau apskritai buvo tas vadovavimas. Didžiausia klaida kuri buvo padaryta, tai sprendimas daryti teleportą tiesiai į grobiamą vietą, kas yra tikrai negerai ir gadina visus reikalus.

kZp6Cu8.png

Kas gi tas naujasis direktorius?

Visų kandidatų praktikos įvyko per vieną vakarą (t.y. per +- 3 valandas), praktikos buvo labai įvairios. Vieniem iš kandidatų sunkiai sekėsi su vadovavimu, sprendimais ar kita. Pavyzdžiui Edui sunkiai sekėsi valdytis, sukontroliuoti būrį ar jam tinkamai vadovauti. Mister'iui taip pat problema su vadovavimu, sprendimai padaryti kurie nenešė naudos ir vis tiek buvo kartojami. Saltukas padarė klaidą, nors ir po to per pokalbį pats pasakė, kad vos padaręs suprato, kad nereikėjo, tačiau padarė. Jei taip tiesiai žiūrėtume, vadovauti sekėsi geriausiai Saltukui, kitiems jautėsi, kad dar reikėtų padirbėti, kad galėtų sukontroliuoti visus ir taip gauti teigiamus rezultatus. Žiūrint į viską ką jau aprašiau aukščiau, teko nemažai pagalvoti kas yra geriau ir kokį pasirinkimą tinkamiausia būtų padaryti. Norėčiau pasakyti, kad antrą vietą šiuose rinkimuose užima Edas_Bmw, asmuo bandė nuveikti, galbūt jei daugiau patirties įgytų Teisėsaugoje, rastų kaip viską sukontroliuoti, rinkimų baigtis gal būtų ir kitokia. Toliau reikėtų turbūt pasakyti kas gi bus naujasis direktorius? Lieka Mister_Tedis ir Saltukas_Ltu, abu varžovai pasirodė skirtingai, tačiau asmeniui su SL inicialais sekėsi geriau ir daugumą darbo buvo padaryta tikrai geriau nei kitiems kandidatams ir to pasekoje rezultatai buvo geresni. Nors buvo padaryta klaida, bet nemanau, kad ji turėtų nulemti viską ir kaip žinome, iš tokių dalykų mokomės. Todėl palinkėsiu naujajam direktoriui nekartoti klaidų, susitelkti į savo tikslus ir jų siekti. O kitiems neprarasti vilties, esate šaunuoliai ir atėjus laikui jūs pasieksite savų tikslų. Ir galiausiai tiesiog norėčiau padėkoti visiems dalyvavusiems šiuose rinkimuose.

kZp6Cu8.png

 Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų, pareigos gali būti perleidžiamos antros vietos nugalėtojui.
 Asmenys kurie netapo kandidatais ir buvo neaprašyti apžvalgoje, gali per 24 val susisiekti su manimi forumo asmenine žinute ir gauti atsakymą kodėl buvo atmesti.

  • Patinka 7
  • Naudinga! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai! 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naujajį direktoriu.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Saltuka sekmes pareigose.

Edas butu buves rimceuses drk

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Saltukai duok veiksmo :) 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

(žinoma jie pamiršo, kad grobimas ten negali vykti).

Jau pati meluoji visam serveriui, kadangi tokios taisyklės nėra. Na, o jei matai tokią taisyklę nurodyk arba bent punktu, arba ją pacituok.

Sveikinu Saltukai, norėjom, kad tu gautum.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Puikus pasirinkimas , smagu kad direktoriaus negavo pieštukas. 

 

Sveikinu Saltuk

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Krc nebesvaik liepsna duok drk bmw ir bus zjbs plz

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pirma kart tave matau, bet pizdu.

Sekmes specuose, padek, Superiniam Mario. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai ;)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu,  nu broliukai,  sutvarkykit teisėsaugą ;D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, manau, kad neblogas pasirinkimas.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Bbžn, jei norėjai rimtos teisėsaugos, tai reikėja eda imt, būtų nuėje ten kokie djego ir t.t, tai bent veiksmo būtų dave, dabar pas šaltuką tai nah, eilinė masė bus.. 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Skaiciau anketas, potencialo neturejo nei viena. Is galimu variantu buciau rinkesis Eda, nors ir su trukumais, bet viskas pataisoma. Susitvarkytu, igautu patirties ir eitu viskas kaip is pypkes. Turejo klana, sugebejo surinkti zmoniu, nesvarbu kokiu, bet surinko. Neabejoju, kad tas pats butu buve ir sikart - visgi, zaidziam del "veiksmo". :D

Sveikinimai naujam direktoriui.

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai, Saltuk. Duokit daug veiksmo :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Linkiu sėkmės.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...